Oznámenie 3802 - WNP

Obsah

3802 - WNP
Vestník č. 22/2023 - 31.01.2023

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk pre zákazky s nízkou hodnotou
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Národné lesnícke centrum (NLC)
IČO: 42001315
T.G.Masaryka 22, 96001 Zvolen
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Vladimír Slančík, Ing. Slavka Kulichová
Telefón: +421 455314111
Email: kulichova@nlcsk.org
Webové sídlo (internetová adresa)
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/456839
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://nlc.eranet.sk/#/tenders
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Organizácia riadená verejným právom
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Zníženie energetickej náročností budovy NLC
Referenčné číslo: 574/2023-1100
II.1.2) Hlavný kód CPV
45213150-9
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Zníženie energetickej náročnosti budovy Národného lesníckeho centra, sociálno prevádzkovej budovy vo Zvolene. Realizácia stavebných prác, ktoré budú pozostávať zo: 1. Zateplenia obvodového plášťa budovy 2. Zateplenia strešného plášťa.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
227 654,00 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK032
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Banskobystrický kraj, budova verejného obstarávateľa na ulici J. Švermu.
II.2.4) Opis obstarávania
Stavebné práce pozostávajúce z realizácie:
SO 01 Zateplenie obvodového plášťa
Celý objekt bude z vonkajšej strany zateplený certifikovaným kontaktným zatepľovacím systémom vrátane všetkých pomocných prvkov.
Hrúbka tepelnej izolácie v závislosti od hrúbky a vlastností obvodového plášťa bola stanovená výpočtom na 150 mm, s navrhnutým izolantom z minerálnej vaty.
Zatepľovací systém sa skladá z komponentov:
-Penetračný lak
-Lepiaca a stierková hmota
-Výstužná sklotextilná sieťovina
-Izolanty
-Tenkovrstvé omietky
-Príchytky zatĺkacie
SO 02 Zateplenie strešného plášťa
Zateplenie strechy bude PIR panelmi s hrúbkou izolantu 160 mm, kotvenými do nosnej časti strechy, pričom pôvodné vrstvy striech zostávajú. Vrchná hydroizolačná vrstva je navrhnutá z asfaltového SBS pásu s posypom uloženej na podkladnom SBS modifikovanom samolepiacom páse.
Súčasťou prác bude oplechovanie strešnej atiky z oceľového plechu s lakoplastovou úpravou, oplechovanie prístrešku, dažďové žľaby a vonkajšie parapety.

Realizácia predmetu zákazky sa vyžaduje podľa priloženého výkazu výmer a v súlade s dokumentáciou v prílohe súťažných dokumentov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
227 654,00 EUR bez DPH
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Osobného postavenia a konflikt záujmov
Uchádzač predloží:

1. podľa § 32 ods. 1 písm. e) Doklad o oprávnení dodávať tovar, poskytovať službu alebo realizovať práce - výpis z obchodného, živnostenského registra, potvrdenie Úradu pre verejné obstarávanie o zapísaní do zoznamu hospodárskych subjektov. Verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy (oversi.gov.sk) v rozsahu prístupu do obchodného a živnostenského registra SR.
Uchádzač doklad predkladá, len ak je zapísaný v iných registroch (iný štát, resp. iná forma podnikania, ktorá nie je zapísaná v obchodnom, alebo živnostenskom registri.
2.podľa § 32 ods. 1 písm. f) Čestné vyhlásenie, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu (v prílohe)
3. Čestné vyhlásenie o konflikte záujmov a zákaze činnosti vo verejnom obstarávaní (v prílohe)
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok: Technickej alebo odbornej spôsobilosti:

A. podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZoVO zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom
1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom preukazujúcim ich uskutočnenie,
2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.

B. podľa § 34 ods. 1 písm. g) údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy.

C. podľa § 34 ods. 1 písm. l) - vyžaduje sa, aby:
- uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok,
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: K bodu A: Minimálna požadovaná úroveň: stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru za predchádzajúcich 5 rokov v min. hodnote 150 tis. eur bez DPH zateplenie obvodového plášťa a 50 tis. zateplenie strešného plášťa (podobným charakterom sa rozumejú práce na zateplení budov alebo striech rôznymi spôsobmi zatepľovania)
Údaje, ktoré sú vyjadrené v cudzej mene (inej ako EUR), uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene EUR. Prepočet inej meny na EUR uchádzač prepočíta kurzom Európskej centrálnej banky platným v posledný deň príslušného kalendárneho roka.
K bodu B: Minimálna požadovaná úroveň: vyžaduje sa minimálne 1 (jedna) osoba oprávnená na výkon činnosti stavbyvedúceho pre pozemné stavby, prípadne inžinierske stavby v zmysle zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a stavebných inžinieroch resp. ekvivalent zodpovedajúci predmetu zákazky vydaný v krajine Európskej únie s príslušným oprávnením (dokladom) v zmysle platných právnych predpisov na výkon činnosti stavbyvedúceho pre pozemné, prípadne inžinierske stavby resp. ekvivalent zodpovedajúci predmetu zákazky. Doklad sa požaduje predložiť ako originál alebo jeho overená kópia, pokiaľ nie je uvedené inak. Za originál sa v danom konkrétnom prípade považuje aj kópia príslušného platného osvedčenia/dokladu (ekvivalent zodpovedajúci predmetu zákazky s príslušným oprávnením) s originál pečiatkou oprávnenej osoby na výkon činnosti stavbyvedúceho, požaduje sa tiež, aby táto osoba stavbyvedúceho mala odbornú prax stavbyvedúceho v odbore pozemné stavby, prípadne inžinierske stavby resp. ekvivalent zodpovedajúci predmetu zákazky min.5 rokov (predloží sa v čestnom vyhlásení uchádzača/subdodávateľa v prílohe Čestné vyhlásenie).
K bodu C: Minimálna požadovaná úroveň: 1. predloženie vyplnenej prílohy Vyhlásenie o subdodávateľoch (predkladá sa aj ak subdodávatelia nebudú použití).
2.vyžaduje sa, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia rovnaké ako uchádzač a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f); oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, ktorý má subdodávateľ plniť.
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky
Každý uchádzač v ponuke predloží:
Licenciu na tepelnoizolačné práce.
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 21.02.2023 10:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1. Postup VO sa realizuje prostredníctvom systému ERANET, všetky potrebné dokumenty na vypracovanie ponuky, sú uvedené v tomto systéme, link: https://nlc.eranet.sk.
2. Vysvetľovanie podkladov k tomuto VO ako i celá komunikácia sa bude realizovať výlučne elektronicky, cez ERANET. Prípadnú žiadosť o vysvetlenie je potrebné zaslať včas, aby všetci uchádzači mohli byť informovaní v dostatočnom časovom predstihu pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Za včas doručenú žiadosť o vysvetlenie sa bude považovať žiadosť doručená do 14.2.2023 do 12.00 hod.
3. Ďalšie informácie k podmienkam účasti: Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač alebo záujemca verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje záujemca lebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia rovnaké, ako sa vyžadujú od uchádzača a nesmú u neho existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods.6 písm. f) zákona o VO.
4. Podrobná projektová dokumentácia je k dispozícii k nahliadnutiu u kontaktnej osoby: Ing. Slančík, e-mail. vladimir.slancik@nlcsk.org alebo telefonicky 045/5314363.
5 Miestna obhliadka stavby je možná po vzájomnom dohovore v intervale od 2.2-13.2.2023, od 9.00-14.00 hod..
6.Uchádzač v ponuke okrem vyššie požadovaných dokumentov predloží:
a. Ponuku uchádzača s návrhom na plnenie kritérií (vyplnená príloha súťažnej dokumentácie).
b. Návrh Zmluvy vyplnený, podpísaný zoscanovaný vrátane všetkých požadovaných príloh. (vyplnená príloha súťažnej dokumentácie)
c. Vyplnený výkaz výmer (vyplnené prílohy súťažnej dokumentácie).
7. Predpokladaná lehota výstavby - do 6 mesiacov.
8. Splatnosť faktúr 30 dní, realizácia bez preddavkov.
9. Zmena zmluvných obchodných podmienok sa nepripúšťa (drobné úpravy s víťazom súťaže po vzájomnej dohode nie sú vylúčené).
10. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že v prípade ak rozpočtové možnosti pri prekročení predpokladanej hodnoty zákazky nebudú postačovať, zmluva nebude uzatvorená.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
30.01.2023

Redakčné opravy

7108 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 34/2023
V oznámení 03802-WNP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Národné lesnícke centrum (NLC), T.G.Masaryka 22, 960 01 Zvolen zverejnenom vo VVO č. 022/2023 zo dňa 31.01.2023 boli nesprávne zverejnené údaje OPRAVA TEXTU II.1.5) Celková predpokladaná hodnota Namiesto: 227654.00 Má byť: 223252,62 OPRAVA TEXTU II.2.6) Predpokladaná hodnota Namiesto: 227654.00 Má byť: 223252,62 ĎALŠIE DODATOČNÉ INFORMÁCIE Verejný obstarávateľ z vlastného podnetu podáva nasledovné vysvetlenie/doplnenie podkladov: V krycom liste rozpočtu: ROZPOČET, SO 01 Zateplenie fasády - PSV Práce a dodávky PSV 766 Konštrukcie stolárske - Položka č. 68 sa vypúšťa. POLOŽKU NENACEŇOVAŤ ! kód položky: 611410000100.S, Popis: Plastové okno jednokrídlové OS, vxš 600x600 mm, izolačné dvojsklo, komorový profil, ks 32. Na základe uvedeného sa mení PHZ na sumu: 223.252,62 € bez DPH.

Profil Obstarávateľa


Dôležité