Oznámenie 8557 - WNS

Obsah

8557 - WNS
Vestník č. 42/2023 - 24.02.2023

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk pre zákazky s nízkou hodnotou
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Prešovský samosprávny kraj
IČO: 37870475
Námestie mieru 2, 08001 Prešov
Slovensko
Kontaktná osoba: PhDr. Veronika Schlosserová, PhD.
Telefón: +421 517081321
Email: veronika.schlossrova@vucpo.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/459907
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/459907
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálny alebo miestny orgán
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Rekonštrukcia Múzea moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach – stavebný dozor
Referenčné číslo: ID-0836
II.1.2) Hlavný kód CPV
71520000-9
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom výkonu stavebného dozoru je zastupovanie mandata pri realizácii stavby: Rekonštrukcia Múzea moderného umenia A.Warhola v Medzilaborciach. Predmetná stavba (objekt) sa nachádza na ul. Andyho Warhola 748/36 v Medzilaborciach , č.p.: 1227/2, k.ú. Medzilaborce, súpisné číslo 748 evidovanom na LV č 2430. Medzilaborce. Na stavbu bola vypracovaná projektová dokumentácia pre realizáciu stavby, spracovaná fakultou umení Technickej univerzity Košice.
Budova Múzea moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach, bola postavená v priebehu 80-tych rokov minulého storočia, pôvodne ako kultúrno- spoločenské stredisko. Múzeum vo svojej dnešnej podobe vzniklo v roku 1991 rozčlenením objektu na dva funkčné celky a to samotné múzeum so zázemím a kultúrno-spoločenské centrum mesta. Objekt je samostatne stojaci, nepodpivničený, má v súčasnosti tri nadzemné podlažia. Pôdorysný tvar je obdĺžnikový o rozmeroch 36,5 x 45,8m.
Projektová dokumentácia rieši celkovú rekonštrukciu, nadstavbu a prístavbu múzea , s výraznou oceľovou konštrukciou po obvode budovy. Pôvodné výstavné priestory sa rozširujú na 3.NP o vysunutú časť do hlavnej sály. Je doplnené dnes neexistujúce 4.NP, ktoré je prepojené so strechou. Technické priestory ostávajú na pôvodnom mieste, čiastočne sa mení ich dispozícia. Celá budova bude po rekonštrukcii sprístupnená výťahom pre návštevníkov, druhý výťah bude slúžiť na presun obrazov, ale aj ako exteriérový prístup divákov na strechu. Presný rozsah rekonštrukcie je zrejmý z PD, ktorá tvorí prílohu tohto opisu
Požadovaný výkon stavebného dozoru na stavbe je v podrobnejšie popísaný v mandátnej zmluve, ktorá tvorí prílohu výzvy na predkladanie ponúk.
Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
63 000,00 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Miesto realizácie predmetu je objekt Múzea moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach; ul. Andyho Warhola č. 36, 068 01 Medzilaborce.
II.2.4) Opis obstarávania
Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
63 000,00 EUR bez DPH
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Doklad o oprávnení dodávať tovar
-výpis z obchodného registra (právnická osoba podnikateľ, fyzická osoba podnikateľ zapísaný v obchodnom registri); výpis zo živnostenského registra (fyzická osoba podnikateľ, príspevková organizácia podnikateľ), resp. iný doklad o oprávnení dodávať tovar od hospodárskeho subjektu, ktorý je zapísaný v Registri právnických osôb a podnikateľov
uchádzač nie je povinný predkladať tieto doklady, pretože verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu, alebo Zoznam hospodárskych subjektov vedený ÚVO (ak je to uplatniteľné).
Doklad preukazujúci, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu
-uchádzač nie je povinný predkladať tento doklad, pretože verejný obstarávateľ na overenie, či uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní využije verejne prístupný register hospodárskych subjektov so zákazom účasti vo verejnom obstarávaní (register osôb so zákazom podľa § 183 ZVO, alebo Zoznam hospodárskych subjektov vedeným ÚVO (ak je to uplatniteľné).
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu - konkrétne bod III.2.2) výzvy na predkladanie ponúk.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: V zmysle bodu bod III.2.3) výzvy na predkladanie ponúk.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu - konkrétne bod III.2.) výzvy na predkladanie ponúk.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky
Viď návrh obchodných podmienok v prílohe č. 3 Návrh mandátnej zmluvy.
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 07.03.2023 09:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SL
CS
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
-Verejný obstarávateľ postupuje pri zadávaní ZsNH podľa § 117 ZVO a podľa Smernice PSK o verejnom obstarávaní, pričom pre vyhodnocovanie predložených cenových ponúk v súvislosti s ich využitím na postup zadávania ZsNH a pre výber zmluvného partnera pre dodanie predmetu zákazky bude uplatňovať základné princípy verejného obstarávania.
-Verejný obstarávateľ informuje uchádzačov, že bude vyhodnocovať splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti (ak relevantné) po vyhodnotení ponúk na základe kritériá/kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to iba v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak dôjde k vylúčeniu tohto uchádzača, vyhodnotí sa následne splnenie požiadaviek na predmet zákazky a podmienok účasti u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Uvedené pravidlá nevylučujú, aby verejný obstarávateľ vyhodnotil splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti v prípade všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku.
-Uchádzačom, ktorí predložia svoje cenové ponuky, nevzniká žiadny nárok na uzavretie zmluvy, na úhradu nákladov, súvisiacich s prípravou a doručením cenovej ponuky.
-Uchádzačovi, ktorý bol identifikovaný ako úspešný, verejný obstarávateľ oznámi, že uspel. Neúspešným uchádzačom verejný obstarávateľ zašle informáciu o výsledku vyhodnotenia ponúk, s oznámením, že neuspeli a s uvedením dôvodu neúspešnosti.
-Výsledkom vyhodnotenia zákazky s nízkou hodnotou bude vystavenie objednávky. Nesmie byť v rozpore s predloženou ponukou ani s touto výzvou.
-Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo:
nevyužiť predložené cenové ponuky na určenie úspešného uchádzača,
vylúčiť uchádzača z verejného obstarávania, ak nesplnil požadované podmienky účasti, alebo vylúčiť cenovú ponuku uchádzača, ak nesplní požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky alebo iným spôsobom bude cenová ponuka neprijateľná.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
23.02.2023

Redakčné opravy

9171 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 45/2023
V oznámení 08557-WNS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Prešovský samosprávny kraj, Námestie mieru 2, 080 01 Prešov zverejnenom vo VVO č. 042/2023 zo dňa 24.02.2023 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.2) Namiesto: Zoznam a krátky opis podmienok: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu - konkrétne bod III.2.2) výzvy na predkladanie ponúk. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: V zmysle bodu bod III.2.3) výzvy na predkladanie ponúk. Má byť: Zoznam a krátky opis podmienok: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu - konkrétne bod III.2) výzvy na predkladanie ponúk. III.1.3) Namiesto: Zoznam a krátky opis podmienok: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu - konkrétne bod III.2.) výzvy na predkladanie ponúk. Má byť: Zoznam a krátky opis podmienok: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu - konkrétne bod III.3) výzvy na predkladanie ponúk. IV.2.2) Namiesto: 07.03.2023 09:00 Má byť: 10.03.2023 09:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ predĺžil lehotu uloženia do 14.03.2023 .
11020 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 52/2023
V oznámení 08557-WNS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Prešovský samosprávny kraj, Námestie mieru 2, 080 01 Prešov zverejnenom vo VVO č. 042/2023 zo dňa 24.02.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Namiesto: 10.03.2023 09:00 Má byť: 16.03.2023 09:00 VI.3) Namiesto: II.4) DĹŽKA TRVANIA ZÁKAZKY (uvedenej vo výzve na predkladanie ponúk) -na celú dobu realizácie stavby až po jej úspešnú kolaudáciu v zmysle Prílohy č. 3 Mandátna zmluva. Dĺžka trvania zákazky minimálne 18 mesiacov - termín realizácie je bližšie špecifikovaný v ZoD so zhotoviteľom. Má byť: II.4) DĹŽKA TRVANIA ZÁKAZKY (uvedenej vo výzve na predkladanie ponúk) -Dĺžka trvania zákazky: 18 mesiacov počínajúc dňom začiatku účinnosti zmluvy so zhotoviteľom. Lehota poskytovania služby stavebného dozoru zodpovedá lehote na realizáciu diela, pričom uchádzač zahrnie do ceny služby celý rozsah požadovaných činností uvedených v predmete zákazky poskytovaných v priebehu realizácie diela i po jeho dokončení (získanie kolaudačného rozhodnutia, vyjadrenia ku dodatkom, kontrolám poskytovateľa dotácie ap.)

Profil Obstarávateľa


Dôležité