Oznámenie 12128 - WYP

Obsah

12128 - WYP
Vestník č. 60/2023 - 22.03.2023

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk - Bežný postup pre podlimitné zákazky
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
IČO: 30844789
Imricha Karvaša 1 , 81325 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Slovensko
Kontaktná osoba: JUDr. Miroslav Cák
Telefón: +421 940999690
Email: cak@agmpartners.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/460583
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/460583
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Hospodárstvo a finančné záležitosti
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Stavebné úpravy v objekte Národnej banky Slovenska Vazovova 2 - dokončenie
II.1.2) Hlavný kód CPV
45213130-3
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na objekte Národnej Banky Slovenska podľa vypracovanej realizačnej projektovej dokumentácie Stavebné úpravy v objekte NBS Vazovova 2 - dopracovanie, spracovanej spoločnosťou Adif, spol. s r. o., Klariska 12, 811 01 Bratislava, IČO: 31392563.
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií je uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY týchto súťažných podkladov.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
2 115 300,00 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Národná banka Slovenska, Vazovova 2, 813 25 Bratislava
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na objekte Národnej Banky Slovenska podľa vypracovanej realizačnej projektovej dokumentácie Stavebné úpravy v objekte NBS Vazovova 2 - dopracovanie, spracovanej spoločnosťou Adif, spol. s r. o., Klariska 12, 811 01 Bratislava, IČO: 31392563.
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií je uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY týchto súťažných podkladov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
2 115 300,00 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 6
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti vo verejnom obstarávaní týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní.

Bližšia špecifikácia podmienok účasti je uvedená v časti A2 súťažných podmienok.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti vo verejnom obstarávaní týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní, vyjadrením banky alebo pobočky zahraničnej banky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Bližšia špecifikácia podmienok účasti je uvedená v časti A2 súťažných podmienok.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti vo verejnom obstarávaní týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní - údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní - zoznam stavebných prác rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet tejto zákazky za predchádzajúcich päť rokov počítaných od vyhlásenia verejného obstarávania v súhrnnej hodnote minimálne 6 000 000,00 eur bez DPH, pričom hodnota aspoň jednej zákazky musí byť minimálne 2 000 000,00 eur bez DPH.

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní :
-Verejný obstarávateľ požaduje, aby odbornú spôsobilosť aspoň jednej osoby zo zoznamu osôb, ktorá bude vykonávať funkciu stavbyvedúceho uchádzač preukázal predložením dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Pozemné stavby podľa zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov. Stavbyvedúci preukazuje svoju skúsenosť dvoma referenciami/zákazkami na rekonštrukcie budov v súhrnnej hodnote min. 2 000 000,- eur bez DPH, na ktorých sa podieľal za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania.Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzač predložením kópie dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Pozemné stavby.

-Verejný obstarávateľ požaduje, aby odbornú spôsobilosť aspoň jednej osoby zo zoznamu osôb, ktorá bude vykonávať funkciu stavbyvedúceho uchádzač preukázal predložením dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Pozemné stavby podľa zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov. Stavbyvedúci preukazuje svoju skúsenosť dvoma referenciami/zákazkami na novostavby alebo rekonštrukcie budov, na ktorých bola realizovaná technologická časť v súhrnnej hodnote min. 400 000,- eur bez DPH, na ktorých sa podieľal za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzač predložením kópie dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Technické, technologické a energetické vybavenie stavieb.

-Verejný obstarávateľ požaduje odbornú spôsobilosť minimálne pre dve osoby zo zoznamu osôb, ktoré musia mať platné osvedčenie podľa § 21 vyhlášky MPSVaR SR č. 508/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia podľa zákona č. 124/2006 Z. z. Tieto osoby preukazujú odbornú prax elektrotechnika uvedením minimálne dvoch ukončených zákaziek, na ktorých sa podieľali a ich predmetom je výstavba nových budov alebo oprava alebo rekonštrukcia budov za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzač predložením kópie dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť elektrotechnik pre každého pracovníka zvlášť.

-Verejný obstarávateľ požaduje, aby minimálne štyri osoby zo zoznamu osôb boli držiteľmi certifikátu o zaškolení pre aplikáciu materiálov Schomburg, alebo ekvivalentným systémom spĺňajúcim technické parametre a technologický postup uvedený v projektovej dokumentácii časť SANÁCIE pre oblasť hydroizolácie stavieb, sanácie stavieb, lepenie a škárovanie obkladových prvkov, realizácia epoxidových podláh alebo sanácia betónových konštrukcií. Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzač predložením kópie dokladu o odbornej spôsobilosti pre každého pracovníka zvlášť.

Podmienky podľa predchádzajúcich bodov nie je možné splniť kumulatívne.

Bližšia špecifikácia podmienok účasti je uvedená v časti A2 súťažných podmienok.
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 14.04.2023 10:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 30.08.2023
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 14.04.2023 10:10
Miesto: Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
21.03.2023

Redakčné opravy

12244 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 61/2023
V oznámení 12128-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA, Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 060/2023 zo dňa 22.03.2023 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Minimálna požadovaná úroveň štandardov Namiesto: -Verejný obstarávateľ požaduje, aby odbornú spôsobilosť aspoň jednej osoby zo zoznamu osôb, ktorá bude vykonávať funkciu stavbyvedúceho uchádzač preukázal predložením dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Pozemné stavby podľa zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov. Stavbyvedúci preukazuje svoju skúsenosť dvoma referenciami/zákazkami na novostavby alebo rekonštrukcie budov, na ktorých bola realizovaná technologická časť v súhrnnej hodnote min. 400 000,- eur bez DPH, na ktorých sa podieľal za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzač predložením kópie dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Technické, technologické a energetické vybavenie stavieb. Má byť: -Verejný obstarávateľ požaduje, aby odbornú spôsobilosť aspoň jednej osoby zo zoznamu osôb, ktorá bude vykonávať funkciu stavbyvedúceho uchádzač preukázal predložením dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Technické, technologické a energetické vybavenie stavieb podľa zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov. Stavbyvedúci preukazuje svoju skúsenosť dvoma referenciami/zákazkami na novostavby alebo rekonštrukcie budov, na ktorých bola realizovaná technologická časť v súhrnnej hodnote min. 400 000,- eur bez DPH, na ktorých sa podieľal za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzač predložením kópie dokladu o odbornej spôsobilosti na činnosť stavbyvedúceho odborného zamerania v odbore Technické, technologické a energetické vybavenie stavieb.
13904 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 73/2023
V oznámení 12128-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA, Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 060/2023 zo dňa 22.03.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 14.04.2023 10:00 Má byť: 19.04.2023 10:00
14773 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 79/2023
V oznámení 12128-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA, Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 060/2023 zo dňa 22.03.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Namiesto: 19.04.2023 10:00 Má byť: 24.4.2023 10:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité