Oznámenie 12821 - WNS

Obsah

12821 - WNS
Vestník č. 66/2023 - 30.03.2023

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk pre zákazky s nízkou hodnotou
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Univerzitná nemocnica Martin
IČO: 00365327
Kollárova 2, 03659 Martin
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Martin Chachula
Telefón: +421 415665268
Email: chachula@eurodotacie.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/detail/1000
Hlavná adresa(URL): www.unm.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/463447
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/463447
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Organizácia riadená verejným právom
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Rozvoj governance a úrovne informačnej a kybernetickej bezpečnosti a implementácia SW nástroja pre procesno-organizačné riadenie Informačnej a kybernetickej bezpečnosti
II.1.2) Hlavný kód CPV
79417000-0
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb súvisiacich s rozvojom governance a úrovne informačnej a kybernetickej bezpečnosti a implementácia SW nástroja pre procesno-organizačné riadenie Informačnej a kybernetickej bezpečnosti.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
108 310,60 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
72222300-0
48732000-8
79421200-3
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK031
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Univerzitná nemocnica Martin, Kollárova 2, 036 59 Martin
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb súvisiacich s rozvojom governance a úrovne informačnej a kybernetickej bezpečnosti a implementácia SW nástroja pre procesno-organizačné riadenie Informačnej a kybernetickej bezpečnosti.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
108 310,60 EUR bez DPH
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: NFP311070CCT3
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO a to pre poskytnutie služieb tvoriacich predmet zákazky. Jej splnenie preukazuje uchádzač jedným zo spôsobov, a to nasledovne:
a) predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZVO - doklad o oprávnení poskytovať službu, ktorá zodpovedá predmetu zákazky
b) zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov, ktorý je vedený podľa § 152 ZVO, a z ktorého bude zrejmé, že uchádzač je oprávnený poskytovať službu tvoriacu predmetu zákazky.

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. f) ZVO. Jej splnenie preukazuje uchádzač čestným vyhlásením, ktoré je súčasťou Prílohy č. 2 tejto Výzvy na predloženie cenovej ponuky
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok: nevyžaduje sa
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO v nadväznosti na § 35 ZVO. Uchádzač uvedie opatrenia manažérstva kvality, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy. Uchádzač preukáže a doloží, že je držiteľom platného certifikátu systému manažérstva kvality zodpovedajúceho EN ISO 9001 v oblasti predmetu zákazky, ktorým potvrdí splnenie noriem manažérstva kvality. Verejný obstarávateľ uzná aj osvedčenie vydané príslušnými orgánmi členských štátov, resp. prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom o zabezpečení manažérstva kvality, avšak musia byť rovnocenné opatreniam na zabezpečenie manažérstva kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu v súlade s § 35 ZVO.

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO. Uchádzač uvedie opatrenia manažérstva služieb v IT, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy. Uchádzač preukáže a doloží, že je držiteľom platného certifikátu systému manažérstva služieb v IT podľa ISO 20000-1 v oblasti predmetu zákazky, ktorým potvrdí splnenie noriem manažérstva služieb v IT. Verejný obstarávateľ uzná aj osvedčenie vydané príslušnými orgánmi členských štátov, resp. prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom o zabezpečení manažérstva služieb v IT, avšak musia byť rovnocenné opatreniam na zabezpečenie manažérstva služieb v IT podľa požiadaviek.

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO. Uchádzač uvedie opatrenia manažérstva informačnej bezpečnosti, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy. Uchádzač preukáže a doloží, že je držiteľom platného certifikátu systému manažérstva informačnej bezpečnosti podľa IS 27001 v oblasti predmetu zákazky, ktorým potvrdí splnenie noriem manažérstva informačnej bezpečnosti. Verejný obstarávateľ uzná aj osvedčenie vydané príslušnými orgánmi členských štátov, resp. prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom o zabezpečení manažérstva informačnej bezpečnosti, avšak musia byť rovnocenné opatreniam na zabezpečenie manažérstva informačnej bezpečnosti podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu.

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO. Uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Uchádzač preukáže:
a) min. 1 osobu zodpovednú za riadne plnenie predmetu zákazky odborník č. 1 projektový manažér, pričom musí spĺňať nasledovné min. požiadavky:
- je držiteľom platného certifikátu v oblasti projektového riadenia, napr. Prince 2 minimálne na úrovni Practitioner alebo iný obdobný ekvivalent (napr. IPMA stupeň C) vydaný príslušnou certifikačnou alebo akreditačnou autoritou

b) min. 1 osobu zodpovednú za riadne plnenie predmetu zákazky odborník č. 2 interný audítor, pričom musí spĺňať nasledovné min. požiadavky:
- je držiteľom platného certifikátu podľa normy IS/EIC 27001:2013 na úrovni interný audítor alebo iný obdobný ekvivalent vydaný príslušnou certifikačnou alebo akreditačnou autoritou

c) min. 1 osobu zodpovednú za riadne plnenie predmetu zákazky odborník č. 3 expert pre bezpečnosť IT , pričom musí spĺňať nasledovné min. požiadavky:
- je držiteľom jedného z platných certifikátov CISSP (Certified Information Systems Security Professional), ISACA CISM, GIAC GISP, COMPTIA Security+, certifikát audítora kybernetickej bezpečnosti podľa zákona č. 69/2018 Z.z.)

Uchádzač preukáže splnenie podmienky jednotlivých kľúčových odborníkov predložením nasledovných dokumentov:
- profesijný životopis
- certifikát v súlade s požiadavkou verejného obstarávateľa
- vyhlásenie zodpovednej osoby, že všetky údaje uvedené v životopise sú pravdivé a že bude k dispozícii počas celej doby plnenia služieb
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7 ZVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa odseku 1 písm. g), uchádzač môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Verejný obstarávateľ môže u osoby, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, hodnotiť existenciu dôvodov na vylúčenie podľa § 40 ods. 8 ZVO.

Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené prijímateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené prijímateľom a poskytne prijímateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Uchádzač môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 11.04.2023 08:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
CS
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Bližšie informácie sú súčasťou Výzvy na predloženie cenovej ponuky, ktorá je zverejnená v profile verejného obstarávateľa.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
28.03.2023

Profil Obstarávateľa


Dôležité