Oznámenie 13946 - WYP

Obsah

13946 - WYP
Vestník č. 74/2023 - 13.04.2023

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk - Bežný postup pre podlimitné zákazky
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Svätý Anton
IČO: 00320471
Svätý Anton 34, 96972 Svätý Anton
Slovensko
Kontaktná osoba: Július Ernek
Telefón: +421 902374738
Email: seashorestyle@gmail.com
Webové sídlo (internetová adresa)
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/464709
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/464709
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Obec
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
TELOCVIČŇA SO SOCIÁLNO-HYGIENICKÝM ZÁZEMÍM PRI ZŠ V OBCI SVATÝ ANTON (NOVOSTAVBA)
Referenčné číslo: 1/ER/TEL
II.1.2) Hlavný kód CPV
45212222-8
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
predmetom zákazky sú stavebné práce na výstavbe objektu telocvične. Tento objekt bude situačne umiestnený na voľný pozemok v blízkosti základnej školy odsadený od jej juhozápadnej strany 5,7m. Presné osadenie viď situácia stavby. Budova je navrhnutá ako jednoduché prelínanie dvoch základných kvádrov. Jednopodlažný objekt má dve výškové úrovne striech. Jedna úroveň definuje vlastnú telocvičňu s valbovou strechou so sklonom 22° s tehlovočervenou krytinou, druhá potom jej príslušenstvo so sociálno-hygienickým zázemím pre cvičiacich kde je navrhovaná plochá strecha so štrkovým posypom. Za účelom minimálneho zatienenie učební základnej školy bola budova s časti zapustená pod úroveň okolitého sklonitého terénu. Jednoduchá budova je opatrená fasádou svetlé okrovej farby rovnakej ako základná škola, okenné a dverné výplne sú biele. Prepojenie budovy telocvične so základnou školou je riešené čiastočne presklenou spojovacou chodbou napájajúcou sa na vhodne upravené suterénne priestory školy pre prechod žiakov z budovy školy do telocvične. Prístup do telocvične je riešený bezbariérovo aj z vonkajšieho priestoru s obojstranným vchodom do spojovacej chodby. Komunikačné jadro stavby tvorí chodba z ktorej sú priamo prístupné všetky dôležité miestnosti a to osobitne šatňa pre dievčatá s hygienickým zázemím a osobitne šatňa pre chlapcov s hygienickým zázemím a samostatné wc pre imobilných. Dominantným priestorom je samotná telocvičňa s prepojením na malú náraďovňu. Stavba od novonavrhovanej spojovacej chodby je koncipovaná ako bezbariérová.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
627 630,96 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Svätý Anton, p. č. KN C 1208 a KN C 1940 k. ú. Svätý Anton
II.2.4) Opis obstarávania
Predmet zákazky bude spočívať vo vykonaní stavebných a iných prác, dodania materiálov, likvidácie odpadov a prípadne iných prác a služieb v rozsahu definovanom vo výkaze výmer zadanie, ktorý tvorí nedeliteľnú súčasť týchto súťažných podkladov a spôsobom v zmysle priloženej projektovej dokumentácie ako aj v zmysle zmluvy o dielo, ktorej návrh tvorí súčasť súťažných podkladov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
627 630,96 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 9
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie
obstarávanie sa týka Výzvy č. 2022/002 Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry Fond na podporu športu.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní) spôsobom podľa § 32 alebo § 152 zákona o verejnom obstarávaní. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne.
UPOZORNENIE:
Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzač vkladá v ponuke elektronicky do IS EVO v súlade so súťažnými podkladmi.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok: podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní uchádzač predloží vyjadrenie banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk (bánk vtedy, ak uchádzač má otvorených viac podnikateľských účtov vo viacerých bankách).
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Vyjadrenie banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk (bánk vtedy, ak uchádzač má otvorených viac podnikateľských účtov vo viacerých bankách) nie staršie ako 3 mesiace ku dňu predkladania ponuky, že uchádzač v čase vydania potvrdenia:
a) nie je v nepovolenom debete,
b) plní voči banke/bankám alebo pobočke/pobočkám všetky záväzky, ktoré vyplývajú z úverových vzťahov,
c) na jeho účet/účty nie je vydaný exekučný príkaz na pohľadávku z účtu v banke uchádzača.
Súčasne treba k vyjadreniu banky/bánk predložiť aj čestné vyhlásenie štatutárneho orgánu uchádzača, v ktorých bankách alebo pobočkách zahraničných bánk má vedený účet/vedené účty. Nie je možné nahradiť požadované potvrdenie, resp. potvrdenia príslušnej banky/bánk alebo pobočky/pobočiek výpisom z účtu uchádzača v príslušnej banke/bankách alebo pobočke/ pobočkách.
UPOZORNENIE:
Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať zdroje osoby, ktorej postavenie využíva na preukázanie finančného a ekonomického postavenia. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje ekonomické a finančné postavenie. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje plnenie počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia okrem § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti finančného a ekonomického postavenia spoločne. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzač vkladá v ponuke elektronicky do IS EVO v súlade so súťažnými podkladmi.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok: uchádzač predloží zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní.

podľa § 34 ods. 1 písm. h) zákona o verejnom obstarávaní v nadväznosti na § 35 zákona o verejnom obstarávaní uchádzač uvedie opatrenia manažérstva kvality, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač musí preukázať realizáciu minimálne jednej zákazky rovnakého alebo typovo podobného charakteru ako je predmet zákazky. Za typovo podobný charakter zákazky verejný obstarávateľ akceptuje stavebné práce spojené s rekonštrukciou alebo výstavbou zariadenia pre šport v hodnote zákazky minimálne 300 000,- EUR bez DPH.

Uchádzač preukáže a doloží, že je držiteľom platného certifikátu systému manažérstva kvality zodpovedajúceho EN ISO 9001 v oblasti predmetu zákazky, ktorým potvrdí splnenie noriem manažérstva kvality. Verejný obstarávateľ uzná aj osvedčenie vydané príslušnými orgánmi členských štátov, resp. prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom o zabezpečení manažérstva kvality, avšak musia byť rovnocenné opatreniam na zabezpečenie manažérstva kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu v súlade s § 35 zákona o verejnom obstarávaní.
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 05.05.2023 08:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 31.10.2023
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 05.05.2023 09:00
Miesto: sídlo verejného obstarávateľa
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otvárania sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a výpisom z obchodného registra resp. živnostenským listom, prípadne plnou mocou
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
12.04.2023

Redakčné opravy

16914 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 89/2023
V oznámení 13946-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Svätý Anton, Svätý Anton 34, 969 72 Svätý Anton zverejnenom vo VVO č. 074/2023 zo dňa 13.04.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Namiesto: 05.05.2023 08:00 Má byť: 17.05.2023 08:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité