Oznámenie 19215 - WNP

Obsah

19215 - WNP
Vestník č. 107/2023 - 01.06.2023

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk pre zákazky s nízkou hodnotou
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Iža
IČO: 00306487
Ďatelinová 315, 94639 Iža
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. István Domin, starosta
Telefón: +421 918466833
Fax: +421 357783375
Email: obeciza@iza.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): www.iza.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/470017
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálny alebo miestny orgán
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Autobusová zastávka - Iža - Kapitulská
Referenčné číslo: 206/2020
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Zastávka v zastavanom území obce Iža, ležiaca v jazdnom pruhu cesty I/63, bude prestavaná na zastávku mimo jazdného pruhu cesty I/63. Rekonštrukcia je navrhnutá v súlade s požiadavkami STN 73 6425 Autobusové, trolejbusové a električkové zastávky. Účelový zástavový pruh (komunikácia pre zastavenie autobusu, široká 3,25mčl.6.1.1.11, písm. b), leží mimo jazdného pruhu cesty I/63.
Zrekonštruované nástupište je na terajšie chodníky pripojené novým chodníkom. Pripájací chodník pre chodcov, vedený od nástupnej plochy je navrhnutý ako dvojpruhový s celkovou voľnou šírkou 1,5m. Nadväzuje na terajší obecný chodník trasovaný do obce. Naprieč cestou I/63 je navrhovaný nový priechod pre chodcov široký 3,0m. Priechod pre chodcov bude osvetlený novými svietidlami na samostatných stožiaroch,. Autobusovú zastávku osvetľuje terajšie verejné osvetlenie osadené na protiľahlej strane cesty a čiastočne ju osvetľuje aj nové svietidlo nad priechodom pre chodcov.
Trvalé dopravné značenie určuje podmienky pre cestnú dopravu v súvislosti s prítomnosťou zastávok verejnej autobusovej dopravy a podmienky pre trvalú prítomnosť priechodu pre chodcov cez cestu I/63.
Prenosné dopravné značenie určuje podmienky pre cestnú dopravu v súvislosti s vykonávaním stavebných prác zhotovenia pozemnej komunikácie SO 01.
Dočasne dopravné značenie počas výstavby počas stavebných prac bude osadené v línii napojenia navrhovaného pripojenia zástavového pruhu na okraj vozovky.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
61 597,72 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK023
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
p.č. CKN 3219/4, 842/4 a 842/1 k.ú. Iža, v úseku hraničenia s parcelou č. 5192/58 k.ú. Iža
II.2.4) Opis obstarávania
Obstaráva sa realizácia nasledovných stavebných prác (bližší popis v priloženej projektovej dokumentácii v časti oznámenia pre uchádzačov)
SO 01 Rekonštrukcia autobusovej zastávky a jej súčastí
SO 02 Osvetlenie priechodov pre chodcov cez cestu I/63
SO 03 Trvalé a prenosné dopravné značenie na ceste I/63
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
61 597,72 EUR bez DPH
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: IROP CLLD-ADF9-512-006
II.2.14) Doplňujúce informácie
- Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku, ktorej návrh na plnenie kritéria bude vyšší ako predpokladaná hodnota zákazky.
Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR vrátane DPH.
- Uchádzač musí predložiť prílohu č.2 tejto výzvy Návrh na plnenie kritérií a prílohu č.3 tejto výzvy Štruktúrovaný rozpočet výkaz výmer podpísané uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa
§ 32 ods. 1 písm. e) ZoVO. Jej splnenie preukazuje uchádzač alebo každý člen skupiny dodávateľov jedným zo spôsobov, a to nasledovne:
a)predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZoVO - doklad o oprávnení na uskutočnenie stavebných prác, ktorý zodpovedá predmetu zákazky alebo
b)zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov, ktorý je vedený podľa § 152 ZoVO,
a z ktorého bude zrejmé, že uchádzač má oprávnenie na uskutočnenie stavebných prác, ktorá zodpovedá predmetu zákazky. V tomto prípade uchádzač nemusí predkladať doklad v súlade s bodom 16.1.1 písm. a) a túto skutočnosť si overuje verejný obstarávateľ v Registri hospodárskych subjektov.
Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. S poukazom na predchádzajúcu vetu, úspešný uchádzač ako aj jeho subdodávatelia, ktorí sa budú podieľať na plnení predmetu zákazky musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora najneskôr v čase uzatvorenia zmluvy o dielo, ak sú povinnými osobami podľa tohto predpisu
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky
- Predmet zákazky bude financovaný z nenávratného finančného príspevku z Programu Miestnych akčných skupín a z rozpočtu verejného obstarávateľa.
- v prípade neschválenia pridelenia nenávratného finančného príspevku na predmet zákazky schvaľovacím orgánom, zákazka nebude obstarávateľom realizovaná.
- Zmluvnú cenu uhradí verejný obstarávateľ úspešnému uchádzačovi bezhotovostným platobným stykom. Predložená faktúra bude vystavená na základe preberacieho protokolu.
- Splatnosť faktúry je 30 dní od jej preukázateľného doručenia verejnému obstarávateľovi. Platobná povinnosť verejného obstarávateľa sa považuje za splnenú v deň, keď bude z jeho bankového účtu poukázaná príslušná platba na účet úspešného uchádzača.
- Verejný obstarávateľ neposkytuje preddavok, ani zálohovú platbu.
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 15.06.2023 12:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Štátny jazyk, slovenský jazyk. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku.
Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom, záujemcami, resp. uchádzačmi ohľadom vysvetľovania podmienok účasti vo verejnom obstarávaní uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk sa bude uskutočňovať iba v štátnom (slovenskom) jazyku.
Prípadné nejasnosti je možné konzultovať s kontaktnou osobou uvedenou v bode 1.
Pracovný čas verejného obstarávateľa je v pracovných dňoch od 7.30 do 15.30 hod. a to vrátane podateľne.
Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku u verejného obstarávateľa.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
31.05.2023

Profil Obstarávateľa


Dôležité