Oznámenie 20260 - MSS

Obsah

20260 - MSS
Vestník č. 115/2023 - 13.06.2023

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Služby
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
SLOVAKIA TRAVEL
Vnútroštátne identifikačné číslo: 53667506
Suché mýto 7045/1, 81103 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Kód NUTS: SK
Slovensko
Kontaktná osoba: Tomáš Šlachta
Telefón: +421 29489905311
Email: obstaravanie@slovakia.travel
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/detail/20851?cHash=319216e9f74290eb695fdb086b6a2172
Hlavná adresa(URL): www.slovakiatravel.org
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/467219
Ďalšie informácie
Ďalšie informácie možno získať na: vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/467219
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Národná destinačná organizácia v oblasti podpory rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Organizovanie podujatí v cestovnom ruchu – famtripov a presstripov
Referenčné číslo: ST/097/2023/SE/VO
II.1.2) Hlavný kód CPV
79952000-2
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je organizovanie podujatí poznávacích ciest po Slovensku pre účastníkov zo Slovenska a zahraničia:
Famtripy - podujatia najmä pre zahraničných nákupcov, zahraničné outgoingové cestovné kancelárie, MICE buyerov, zástupcov profesijných zväzov, štátnych inštitúcií, korporátov a ostatných odborníkov (cieľom je pozývať zahraničných účastníkov B2B workshopov a rokovacích partnerov z veľtrhov a výstav); v niektorých prípadoch môžu byť prítomní aj účastníci zo Slovenska (napr. slovenské incomingové cestovné kancelárie, DMC, zástupcovia slovenskej odbornej verejnosti)
Presstripy - podujatia najmä pre zahraničných novinárov, blogerov a influencerov, v niektorých prípadoch pre slovenských novinárov, blogerov a influencerov, alebo pre zahraničné média aj s účasťou slovenských subjektov.
V niektorých prípadoch môže byť organizované aj kombinované podujatie (presstrip+famtrip) s účasťou médií aj nákupcov, touroperátorov.

Bližší opis predmetu zákazky tvorí časť B. súťažných podkladov.
II.1.5) Celková odhadovaná hodnota
1 734 736,61 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
63510000-7
63515000-2
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
SLOVAKIA TRAVEL, Suché mýto č. 7045/1, 811 03 Bratislava
II.2.4) Opis obstarávania:
Predmet zákazky, povaha a rozsah služieb je stanovený v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Odhadovaná hodnota
1 734 736,61 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
24
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Vhodnosť vykonávať profesionálnu činnosť vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní.

Spôsob preukázania splnenia podmienok podľa § 32 ods. 1 zákona - uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia zápisom v zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní, v prípade že uchádzač nie je zapísaný v zozname hospodárskych subjektov preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia dokladmi podľa § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.

Verejný obstarávateľ v súlade s § 32 ods. 3 zákona uvádza, že nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu.

Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedený v druhom odseku tejto časti alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.

Ak právo štátu uchádzača alebo záujemcu so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: Neuplatňuje sa.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: Uchádzač na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní musí vo svojej ponuke predložiť:
- zoznam poskytnutých služieb formou vyplnenej Prílohy č. 8 a č. 9 súťažných podkladov ktorou deklaruje, že spĺňa podmienky účasti preukázaním technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznamom poskytnutých služieb musí uchádzač preukázať, že za predchádzajúce štyri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania zrealizoval:
- podujatia rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky s preukázateľným zameraním na príjazdový cestovný ruch (zahraniční návštevníci na Slovensku), teda komplexne technicko-organizačne zabezpečil podujatie t. j. skupinové poznávacie pobyty zahraničných návštevníkov (turistov a/alebo účastníkov presstripov, famtripov) na Slovensku v rozsahu služieb: zabezpečenie organizovaného kultúrneho/športového/rekreačného programu (napr. komentované prehliadky turistických atraktivít, zabezpečenie vstupeniek na atraktivity ako hrady, zámky, múzeá, akvaparky, lanovky a pod., zabezpečenie vyhliadkových plavieb, jazdy na turistickom/historickom vláčiku, hudobné/tanečné/divadelné kultúrne vystúpenie, predvádzanie remesiel prípadne vrátane zapojenia účastníkov, kúpeľné procedúry a wellness programy, zážitková gastronómia napr. ukážky výroby syrov na salaši, degustácie špecialít s odborným výkladom, škola varenia; športové programy ako turistika, lyžovanie, cyklotúry, splavy, golf, paragliding, lezenie a iné športy, prípadne vrátane zabezpečenia potrebného vybavenia a požičiavania výstroja, športových potrieb a bezpečnostných prvkov ), vrátane ubytovacích služieb a cateringových/stravovacích služieb v celkovej hodnote 1 200 000 EUR bez DPH realizovaných pre zahraničných účastníkov na Slovensku s uvedením cien, popisu plnenia vrátane realizovaného itinerára s rozpisom poskytnutých služieb, počtom účastníkov, lehôt dodania, odberateľov a kontaktnej osoby; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Do hodnoty referencií je možné započítať aj sprievodcovské služby, ale nie sú povinnou súčasťou preukázania rozsahu služieb pri realizovaných podujatiach.

Uchádzač môže využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takom prípade uchádzač predloží písomnú zmluvu uzavretú s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu.

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti sú uvedené aj v súťažných podkladoch.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) DRUH POSTUPU
IV.1.1) Druh postupu
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode alebo dynamickom nákupnom systéme
Predpokladaný maximálny počet účastníkov rámcovej dohody: 10
IV.1.8) Informácia o dohode o vládnom obstarávaní (GPA)
Na toto obstarávanie sa vzťahuje dohoda o vládnom obstarávaní: Nie
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum a čas: 18.07.2023 10:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
CS
SK
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Trvanie v mesiacoch: 12
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 18.07.2023 10:30
Miesto: Sídlo verejného obstarávateľa.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní elektronických ponúk v IS EVO umožní verejný obstarávateľ účasť všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Umožnením účasti uchádzačov na otváraní elektronických ponúk v IS EVO sa rozumie zverejnenie počtu predložených ponúk a návrhov na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.1) INFORMÁCIE O OPAKOVANÍ OBSTARÁVANIA
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku v hodnote 15 000 eur. Podrobnosti k zloženiu zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Verejné obstarávanie je realizované prostredníctvom informačného systému Elektronického verejného obstarávania (IS EVO).
Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy toto verejné obstarávanie nie je:
a) zelené verejné obstarávanie
b) obstarávanie inovácií
c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.
VI.4) POSTUPY PRESKÚMANIA
VI.4.1) Orgán zodpovedný za preskúmanie
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.4.4) Útvar, od ktorého možno získať informácie o postupe preskúmania
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
07.06.2023

Redakčné opravy

23387 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 139/2023
V oznámení 20260-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa SLOVAKIA TRAVEL, Suché mýto 7045/1, 811 03 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 115/2023 zo dňa 13.06.2023 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Namiesto: Zoznam a krátky opis kritérií výberu: Uchádzač na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní musí vo svojej ponuke predložiť: - zoznam poskytnutých služieb formou vyplnenej Prílohy č. 8 a č. 9 súťažných podkladov ktorou deklaruje, že spĺňa podmienky účasti preukázaním technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznamom poskytnutých služieb musí uchádzač preukázať, že za predchádzajúce štyri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania zrealizoval: - podujatia rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky s preukázateľným zameraním na príjazdový cestovný ruch (zahraniční návštevníci na Slovensku), teda komplexne technicko-organizačne zabezpečil podujatie t. j. skupinové poznávacie pobyty zahraničných návštevníkov (turistov a/alebo účastníkov presstripov, famtripov) na Slovensku v rozsahu služieb: zabezpečenie organizovaného kultúrneho/športového/rekreačného programu (napr. komentované prehliadky turistických atraktivít, zabezpečenie vstupeniek na atraktivity ako hrady, zámky, múzeá, akvaparky, lanovky a pod., zabezpečenie vyhliadkových plavieb, jazdy na turistickom/historickom vláčiku, hudobné/tanečné/divadelné kultúrne vystúpenie, predvádzanie remesiel prípadne vrátane zapojenia účastníkov, kúpeľné procedúry a wellness programy, zážitková gastronómia napr. ukážky výroby syrov na salaši, degustácie špecialít s odborným výkladom, škola varenia; športové programy ako turistika, lyžovanie, cyklotúry, splavy, golf, paragliding, lezenie a iné športy, prípadne vrátane zabezpečenia potrebného vybavenia a požičiavania výstroja, športových potrieb a bezpečnostných prvkov ), vrátane ubytovacích služieb a cateringových/stravovacích služieb v celkovej hodnote 1 200 000 EUR bez DPH realizovaných pre zahraničných účastníkov na Slovensku s uvedením cien, popisu plnenia vrátane realizovaného itinerára s rozpisom poskytnutých služieb, počtom účastníkov, lehôt dodania, odberateľov a kontaktnej osoby; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Do hodnoty referencií je možné započítať aj sprievodcovské služby, ale nie sú povinnou súčasťou preukázania rozsahu služieb pri realizovaných podujatiach. Uchádzač môže využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takom prípade uchádzač predloží písomnú zmluvu uzavretú s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti sú uvedené aj v súťažných podkladoch. Má byť: Zoznam a krátky opis kritérií výberu: Uchádzač na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní musí vo svojej ponuke predložiť: - zoznam poskytnutých služieb formou vyplnenej Prílohy č. 8 a č. 9 súťažných podkladov ktorou deklaruje, že spĺňa podmienky účasti preukázaním technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznamom poskytnutých služieb musí uchádzač preukázať, že za predchádzajúce štyri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania zrealizoval: - podujatia rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky s preukázateľným zameraním na príjazdový cestovný ruch (zahraniční návštevníci na Slovensku), teda komplexne technicko-organizačne zabezpečil podujatie t. j. skupinové poznávacie pobyty zahraničných návštevníkov (turistov a/alebo účastníkov presstripov, famtripov) na Slovensku v rozsahu služieb: zabezpečenie organizovaného kultúrneho/športového/rekreačného programu (napr. komentované prehliadky turistických atraktivít, zabezpečenie vstupeniek na atraktivity ako hrady, zámky, múzeá, akvaparky, lanovky a pod., zabezpečenie vyhliadkových plavieb, jazdy na turistickom/historickom vláčiku, hudobné/tanečné/divadelné kultúrne vystúpenie, predvádzanie remesiel prípadne vrátane zapojenia účastníkov, kúpeľné procedúry a wellness programy, zážitková gastronómia napr. ukážky výroby syrov na salaši, degustácie špecialít s odborným výkladom, škola varenia; športové programy ako turistika, lyžovanie, cyklotúry, splavy, golf, paragliding, lezenie a iné športy, prípadne vrátane zabezpečenia potrebného vybavenia a požičiavania výstroja, športových potrieb a bezpečnostných prvkov ), vrátane ubytovacích služieb a cateringových/stravovacích služieb v celkovej hodnote 800 000 EUR bez DPH realizovaných pre zahraničných účastníkov na Slovensku s uvedením cien, popisu plnenia vrátane realizovaného itinerára s rozpisom poskytnutých služieb, počtom účastníkov, lehôt dodania, odberateľov a kontaktnej osoby; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Do hodnoty referencií je možné započítať aj sprievodcovské služby, ale nie sú povinnou súčasťou preukázania rozsahu služieb pri realizovaných podujatiach. Uchádzač môže využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takom prípade uchádzač predloží písomnú zmluvu uzavretú s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti sú uvedené aj v súťažných podkladoch. IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 18.07.2023 10:00 Má byť: 10.08.2023 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.07.2023 10:30 Má byť: 10.08.2023 10:30
27587 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 159/2023
V oznámení 20260-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa SLOVAKIA TRAVEL, Suché mýto 7045/1, 811 03 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 115/2023 zo dňa 13.06.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 10.08.2023 10:00 Má byť: 21.08.2023 14:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 10.08.2023 10:30 Má byť: 21.08.2023 14:30
28337 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 164/2023
V oznámení 20260-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa SLOVAKIA TRAVEL, Suché mýto 7045/1, 811 03 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 115/2023 zo dňa 13.06.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 21.08.2023 14:00 Má byť: 25.08.2023 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 21.08.2023 14:30 Má byť: 25.08.2023 10:30

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité