Oznámenie 21249 - MSS

Obsah

21249 - MSS
Vestník č. 123/2023 - 23.06.2023

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Služby
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Ministerstvo dopravy Slovenskej republiky
Vnútroštátne identifikačné číslo: 30416094
Námestie slobody 6, 81005 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Kód NUTS: SK
Slovensko
Kontaktná osoba: Viktor Kovács
Telefón: +421 259494824
Email: viktor.kovacs@mindop.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2305
Hlavná adresa(URL): https://www.mindop.sk/
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/468096
Ďalšie informácie
Ďalšie informácie možno získať na: vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/468096
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Ministerstvo alebo iný štátny orgán vrátane jeho regionálnych alebo miestnych útvarov
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Komplexné poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek
Referenčné číslo: A/2023/DI00/16
II.1.2) Hlavný kód CPV
60400000-2
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek a k tomu prislúchajúcich služieb spojených so zahraničnými pracovnými cestami zamestnancov verejného obstarávateľa.

Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohách zmluvy.
II.1.5) Celková odhadovaná hodnota
747 260,27 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
60410000-5
60420000-8
60440000-4
63510000-7
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Ministerstvo dopravy Slovenskej republiky
II.2.4) Opis obstarávania:
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek a k tomu prislúchajúcich služieb spojených so zahraničnými pracovnými cestami zamestnancov verejného obstarávateľa.

Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohách zmluvy.


Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti podľa § 28 ods. 2 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "ZVO" alebo "zákon o VO"):

Verejný obstarávateľ (ďalej len "VO") sa pred samotným vyhlásením verejnej súťaže zaoberal aj spôsobom obstarania z pohľadu zákonnej možnosti, nie povinnosti, podľa § 28 ods. 1 ZVO delenia predmetu zákazky na časti, resp. viaceré verejné obstarávania.

VO nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu zabezpečenia komplexnosti poskytovania služby, tzn. pri charaktere zákazky kladie VO dôraz na komplexnosť jednotlivých výstupov - zabezpečenie leteniek. Úspešné splnenie predmetu zákazky závisí od efektívnej komunikácie medzi VO a poskytovateľom. Uvedené nie je možné dosiahnuť pri poskytovaní zákazky rôznymi poskytovateľmi bez zvýšenej administratívnej a finančnej záťaže.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Kritéria nákladov
Názov: K1: Najnižšia odplata za služby súvisiace so zabezpečením letenky do a v rámci krajín Európy nad rámec poplatku určeného leteckou spoločnosťou, vyjadrená v eur bez DPH
Relatívna váha: 75
Názov: K2: Najvyššia výška zľavy v prípade dosiahnutia mesačného obratu aspoň 5 000 eur bez DPH na základe potvrdených rezervácií leteniek, vyjadrená v %
Relatívna váha: 20
Názov: K3: Najnižšia odplata za služby súvisiace so zabezpečením letenky do a v rámci krajín mimo Európy nad rámec poplatku určeného leteckou spoločnosťou, vyjadrená v eur bez DPH
Relatívna váha: 5
II.2.6) Odhadovaná hodnota
747 260,27 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
36
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Zákazka sa realizuje podľa § 66 ods. 7 písm. a) ZVO (reverzná verejná súťaž), nakoľko vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 ZVO sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 ZVO.

k bodu II.2.7: 36 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy.
ODDIEL III: PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Vhodnosť vykonávať profesionálnu činnosť vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač (ďalej len "U") musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 ZVO.

Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, ods. 4, ods. 5, § 152 ods. 1 ZVO (zápis do zoznamu hospodárskych subjektov) alebo § 152 ods. 3 ZVO.

Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov (ďalej len ZHS) je účinný voči každému verejnému obstarávateľovi (ďalej len VO) a údaje v ňom uvedené nie je potrebné v postupoch verejného obstarávania overovať. VO pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí zapísanie hospodárskeho subjektu v ZHS, ak U nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 ZVO alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 ZVO.

Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 ZVO - za každého člena skupiny osobitne a podmienku účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.

U preukáže osobné postavenie podľa § 32 ZVO za každú inú osobu podľa § 33 ods. 2 ZVO a podľa § 34 ods. 3 ZVO.

VO podľa § 32 ods. 3 ZVO overuje údaje týkajúce sa podmienok účasti podľa § 32 ods. 2 ZVO cez informačné systémy verejnej správy podľa osobitného predpisu - portál oversi.gov.sk. V súčasnosti má prístup k dokladom podľa § 32 ods. 1 písm. a), b), c), d), e) ZVO. Ak U nepredloží doklad podľa § 32 ods. 2 písm. a) ZVO, je povinný na účely preukázania podmienky podľa ods. 1 písm. a) poskytnúť verejnému obstarávateľovi údaje potrebné na vyžiadanie výpisu z registra trestov. Ostatné doklady U predloží v ponuke.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: 1) Doklad podľa § 33 ods. 1 písm. a) ZVO
Vyjadrenia banky alebo pobočky zahraničnej banky
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: ADD1)
VO požaduje predloženie vyjadrenia alebo ekvivalentného dokladu od banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky alebo zahraničnej banky (banka) nie staršie ako 3 mesiace ku dňu lehoty na predkladanie ponúk, v ktorej má U vedený účet, ktoré musí obsahovať:
-informáciu o schopnosti U plniť finančné záväzky,
-informáciu o tom, že U nie je v nepovolenom debete, v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár a že jeho bežný účet nie je predmetom exekúcie.

K vyjadreniu banky/bánk alebo ekvivalentnému/ekvivalentným dokladu/dokladom U zároveň predloží čestné vyhlásenie potvrdené/podpísané štatutárnym orgánom U, že nemá vedené účty ani záväzky v inej/iných banke/bankách ako tej/tých, od ktorej/ ktorých predložil vyššie uvedené potvrdenie/potvrdenia, resp. ich ekvivalentné doklady.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: 1) Doklad podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO
Zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o VO.

2) Doklad podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO
Údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: ADD1)
U predloží zoznam dodávok tovaru/ poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za posledných 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania v min. súhrnnej výške 350.000 eur. Za poskytnutie služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky sa považuje poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek.

U v zozname dodávok tovaru/ poskytnutých služieb uvedie:
1.Min 1 zmluvu/ plnenie v min. v objeme 200.000 eur.

U môže vyššie uvedené zmluvy/požiadavky preukázať jednou zmluvou alebo kombináciou viacerých zmlúv.

VO požaduje, aby zoznam obsahoval min:
názov a sídlo odberateľa,
kontaktné údaje odberateľa, kde je možné uvedené informácie overiť (meno a priezvisko, tel. č., e-mail dobrovoľný údaj),
názov zmluvy,
predmet poskytnutej služby (opis predmetu poskytnutej služby),
doba poskytnutia od - do (mesiac/ rok),
finančný podiel na poskytnutí služieb,
cena poskytnutej služby v eur celkom za požadované obdobie.

V prípade, ak U predkladá/uvádza zmluvu, kt. realizácia presahuje stanovené obdobie rokov, tzn. poskytovanie služby (zmluvy) začalo pred 5 rokmi, alebo nebolo skončené do vyhlásenia ver. obstarávania (rozhodné obdobie), U v zozname uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba za tú časť poskytnutia služby, ktorá bola realizovaná v rozhodnom období.

V prípade, ak poskytnutie služby realizoval U ako člen združenia alebo ako subdodávateľ, vyčísli a započíta iba finančný objem, realizovaný ním samotným.

Verejný obstarávateľ so zreteľom na § 34 ods. 2 ZVO ako aj vzhľadom na pandémiu COVID-19, trvajúcu od roku 2020, predĺžil oprávnené obdobie referencií z 3 na 5 rokov pre rozšírenie hospodárskej súťaže, a to so zohľadnením stavu na relevantnom trhu. Vzhľadom na situáciu na relevantnom trhu sa prostredníctvom predĺženia oprávneného obdobia z 3 na 5 rokov zabezpečí, aby sa tejto zákazky mohli zúčastniť aj subjekty, ktoré síce v posledných 3 rokoch nerealizovali plnenie rovnakého alebo obdobného charakteru ako je tento predmet zákazky v požadovanom rozsahu, ale majú relevantné skúsenosti v rámci predĺženého oprávneného obdobia (tzn. za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania).


ADD2)
Verejný obstarávateľ požaduje, aby U predložil zoznam osôb určených na poskytnutie služieb, v minimálnom počte dvoch (2) osôb, z toho:
Jedna (1) musí pôsobiť vo vedúcej pozícii (manažér) minimálne 2 roky praxe v riadiacej funkcii.
Jedna (1) osoba v pozícii prevádzkového pracovníka.

Tieto osoby budú zodpovedné za rezerváciu a vystavovanie leteniek v medzinárodnom rezervačnom systéme (ako napr. v systémoch Amadeus alebo Galileo, resp. ich ekvivalent) a musia mať ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou a minimálne 1 rok praxe v minimálne v jednom medzinárodnom rezervačnom systéme (ďalej len "MRS").

Požiadavky na odbornú prax a odbornú kvalifikáciu jednotlivých osôb U preukáže predložením:
- profesijných životopisov alebo ekvivalentných dokladov,
- dokladov/ potvrdení alebo ekvivalentných dokladov o ukončení štúdia na strednej škole s maturitou.

Uchádzač predloží za každú osobu profesijný životopis alebo ekvivalentný doklad podpísaný touto osobou, ktorý bude obsahovať nasledovné informácie:
a) meno a priezvisko osoby,
b) ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou,
c) súčasná pracovná pozícia,
d) prehľad profesijnej praxe vzťahujúcej sa k plneniu predmetu zákazky - história zamestnania osoby vo vzťahu k predmetu zákazky (zamestnávateľ/odberateľ, trvanie pracovného pomeru rok a mesiac od do, pozícia, ktorú osoba zastávala, náplň práce, kontaktná osoba zamestnávateľa/odberateľa - tel., email (dobrovoľný údaj)),
e) vlastnoručný podpis.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky:
Úspešný uchádzač v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti predloží:
- zmluvu s poskytovateľom medzinárodného rezervačného systému (ďalej len MRS). Úspešný uchádzač pred podpisom rámcovej dohody na vyzvanie verejného obstarávateľa a v lehote určenej verejným obstarávateľom predloží zmluvu s poskytovateľom MRS ako originál/ úradne osvedčenú kópiu, ktorá bude platná a účinná počas celého trvania rámcovej dohody.
- dôkaz o zápise v registri partnerov verejného sektora (RPVS), dôkaz o zápise v RPVS pre každého subdodávateľa uchádzača (ak sa uplatňuje a v prípade, ak sú splnené podmienky podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z).
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) DRUH POSTUPU
IV.1.1) Druh postupu
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode alebo dynamickom nákupnom systéme
IV.1.8) Informácia o dohode o vládnom obstarávaní (GPA)
Na toto obstarávanie sa vzťahuje dohoda o vládnom obstarávaní: Áno
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum a čas: 24.07.2023 10:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
CS
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 23.07.2024
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 24.07.2023 11:00
Miesto: Ministerstvo dopravy SR, Námestie slobody 6, 810 05 Bratislava
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Umožňuje sa účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zástupca uchádzača sa preukáže plnou mocou konať v jeho mene, ktorú mu vystavil a podpísal uchádzač.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.1) INFORMÁCIE O OPAKOVANÍ OBSTARÁVANIA
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1.VO pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu (ďalej len EK), ktorá sa realizuje prostredníctvom na to určenej funkcionality elektronickej platformy informačného systému elektronického verejného obstarávania (ďalej len EVO).
2.VO upozorňuje záujemcov/uchádzačov (ďalej len "Z"/"U"), že ponuky sa predkladajú elektronicky výlučne prostredníctvom EVO.
3.Akékoľvek vysvetľovanie v tejto zákazke sa realizuje elektronicky výlučne prostredníctvom EVO.
4.Pre účasť v zákazke je potrebné si vytvoriť účet v informačnom systéme Úradu pre verejné obstarávanie (IS ÚVO). Pre viac informácii - pozri oddiel II. KOMUNIKÁCIA A VYSVETĽOVANIE súťažných podkladov.
5.Telefonické kontakty verejného obstarávateľa slúžia len na potvrdenie funkčnosti EVO, nie na vysvetľovanie. V prípade otázok týkajúcich sa EVO môžu Z/U požiadať o pomoc s prácou v EVO elektronicky na eplatforma@vlada.gov.sk príp. telefonicky počas pracovných dní na +421 2 209 25 100 (alebo na tel. číslach s koncovkou 323 až 327), link https://eplatforma.vlada.gov.sk/helpdesk.
6.Súťažné podklady sú prístupné v profile VO a v EVO. Z/U má priamy a neobmedzený prístup k súťažným podkladom a preto VO nebude poskytovať záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe.
7.U predloží vo svojej ponuke všetky doklady a dokumenty ako originály elektronických dokumentov a/alebo úradne osvedčené kópie vytvorené zaručenou/elektronickou konverziou listinného dokladu podľa zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) v platnom znení. U môže predložiť aj kópie dokladov, vtedy VO môže kedykoľvek požiadať U o predloženie dokladov podľa § 49 ods. 7 ZVO.
8.V rámci poskytnutia riadnej súčinnosti podľa § 56 ods. 8 ZVO potrebnej na uzatvorenie zmluvy bude úspešný uchádzač vyzvaný na predloženie originálnych elektronických dokladov (ak neboli predložené skôr) alebo úradne osvedčených kópii, vytvorených zaručenou/ elektronickou konverziou listinného dokladu podľa zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) v platnom znení, pokiaľ neboli predložené doklady vydané elektronicky.
9.U pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže dočasne nahradiť tieto doklady predložením jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 ZVO (JED). Ak U preukazuje splnenie podmienok účasti prostredníctvom JED, v časti IV JED VO umožňuje vyplniť iba globálny údaj. VO môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 ZVO.
10.V prípade, ak nedošlo k predloženiu dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti skôr podľa § 55 ods.1 ZVO, VO bude po vyhodnotení ponúk vyhodnocovať podmienky účasti stanovené v tomto oznámení u U, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí.
11.VO vylúči z verejného obstarávania Z/U, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že Z/U uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu alebo obmedzujúcu hospodársku súťaž (§ 40 ods. 8 písm. d) ZVO).
12. Predmetné verejné obstarávanie sa netýka zeleného verejného obstarávania, obstarávania inovácii ani obstarávania zameraného na sociálne aspekty.
13.Ak budú v predložených dokumentoch uvedené hodnoty v inej mene ako euro, použije sa na prepočet z inej meny na euro kurz Európskej centrálnej banky platný v deň odoslania tohto oznámenia v bode VI.5.
VI.4) POSTUPY PRESKÚMANIA
VI.4.1) Orgán zodpovedný za preskúmanie
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.4.4) Útvar, od ktorého možno získať informácie o postupe preskúmania
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
20.06.2023

Redakčné opravy

23388 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 139/2023
V oznámení 21249-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Ministerstvo dopravy Slovenskej republiky, Námestie slobody 6, 810 05 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 123/2023 zo dňa 23.06.2023 boli nesprávne zverejnené údaje VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: body 4 a 5 Namiesto: 4.Pre účasť v zákazke je potrebné si vytvoriť účet v informačnom systéme Úradu pre verejné obstarávanie (IS ÚVO). Pre viac informácii - pozri oddiel II. KOMUNIKÁCIA A VYSVETĽOVANIE súťažných podkladov. 5.Telefonické kontakty verejného obstarávateľa slúžia len na potvrdenie funkčnosti EVO, nie na vysvetľovanie. V prípade otázok týkajúcich sa EVO môžu Z/U požiadať o pomoc s prácou v EVO elektronicky na eplatforma@vlada.gov.sk príp. telefonicky počas pracovných dní na +421 2 209 25 100 (alebo na tel. číslach s koncovkou 323 až 327), link eplatforma.vlada.gov.sk/helpdesk. Má byť: 4.Pre účasť v zákazke je potrebné si vytvoriť účet (pokiaľ ešte nebol vytvorený) za účelom následnej registrácie nového hospodárskeho subjektu (ďalej len HS) alebo za účelom priradenia účtu k už registrovanému HS, pričom uvedené je potrebné vykonať cez nový portál www.isepvo.sk (ďalej len EPVO) a nie cez portál www.uvo.gov.sk (ďalej len ÚVO). Registrácia a validácia nového HS je možná cez portál EPVO. Aktivity, ako sú napr. úpravy údajov HS, správa používateľov HS, zobrazenie zoznamu zákaziek, na ktoré už má HS vytvorenú väzbu, nebude možné vykonať cez portál ÚVO, ale len cez portál EPVO. Pre viac informácii - pozri oddiel II. KOMUNIKÁCIA A VYSVETĽOVANIE súťažných podkladov. 5.Telefonické kontakty verejného obstarávateľa slúžia len na potvrdenie funkčnosti EVO, nie na vysvetľovanie. V prípade otázok týkajúcich sa EVO môžu Z/U požiadať o pomoc s prácou v EVO elektronicky na eplatforma@vlada.gov.sk príp. telefonicky počas pracovných dní na +421 2 209 25 100 (alebo na tel. číslach s koncovkou 323 až 327), link www.isepvo.sk/helpdesk/. IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 24.07.2023 10:00 Má byť: 28.07.2023 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 24.07.2023 11:00 Má byť: 28.07.2023 11:00
24704 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 146/2023
V oznámení 21249-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Ministerstvo dopravy Slovenskej republiky, Námestie slobody 6, 810 05 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 123/2023 zo dňa 23.06.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 24.07.2023 10:00 Má byť: 04.08.2023 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 24.07.2023 11:00 Má byť: 04.08.2023 11:00

Profil Obstarávateľa


Dôležité