Oznámenie 22496 - MSS

Obsah

22496 - MSS
Vestník č. 134/2023 - 10.07.2023

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Služby
ODDIEL I: OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Železnice Slovenskej republiky
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31364501
Klemensova 8, 81361 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Kód NUTS: SK
Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr.Daniela Lažová
Telefón: +421 220295073
Email: lazova.daniela@zsr.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2583
Adresa hlavnej stránky obstarávateľa (URL): www.zsr.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/471183
Ďalšie informácie
Ďalšie informácie možno získať na adrese: vyššie uvedenej adrese
Ponuky alebo žiadosti o účasť sa musia predložiť
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/471183
Ponuky alebo žiadosti o účasť sa musia zasielať na adresu: vyššie uvedenej adrese
I.6) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Služby železničnej dopravy
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Stavebný dozor na stavbe „Modernizácia železničnej trate Žilina – Košice, úsek trate Poprad Tatry (mimo) - Krompachy“. Časť A.1 Poprad Tatry (mimo) – Vydrník“
Referenčné číslo: 35634/2022/O220
II.1.2) Hlavný kód CPV
71521000-6
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb: Stavebný dozor na stavbe "Modernizácia železničnej trate Žilina - Košice, úsek trate Poprad Tatry (mimo) - Krompachy. Časť: A.1 Poprad Tatry (mimo) - Vydrník".

Súčasťou Zmluvy o dielo sú aj opcie na:
- UČS 12 ŽST POPRAD TATRY, rozšírenie I/66 v Poprade
- UČS 17 ŽST POPRAD-TATRY - nový železničný most
II.1.5) Celková odhadovaná hodnota
9 222 438,58 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
71541000-2
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia: Traťový úsek Poprad Tatry (mimo) - Vydrník (vrátane)

Kraj: Košický, Prešovský
Okres: Spišská Nová Ves, Poprad
II.2.4) Opis obstarávania
1. Predmetom zákazky je poskytnutie služieb: Stavebný dozor na stavbe "Modernizácia železničnej trate Žilina - Košice, úsek trate Poprad Tatry (mimo) - Krompachy. Časť: A.1 Poprad Tatry (mimo) - Vydrník" podľa Zmluvy a v súlade so Zmluvou o dielo. Zmluvu o dielo tvoria obchodné podmienky obstarávateľa a všeobecné zmluvné podmienky Zmluvy: Zmluvné podmienky na výstavbu" pre stavebné a inžinierske diela projektované objednávateľom ("Červená kniha"), prvé vydanie 1999, vydané Medzinárodnou federáciou konzultačných inžinierov (FIDIC), preložené Slovenskou asociáciou konzultačných inžinierov - SACE (slovenský preklad 2008).
3.Účelom stavby je modernizácia železničnej infraštruktúry v úseku Poprad Tatry (mimo) - Vydrník (vrátane). Prestavba existujúcej železničnej dopravnej cesty za účelom zlepšenia jej technického vybavenia a použiteľnosti a to zabudovaním moderných a progresívnych prvkov a tým zlepšenia jej parametrov. Stavba musí spĺňať po realizácii požiadavky v zmysle zákona č. 513/2009 Z. z. o dráhach a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, vyhlášky MDPT SR č. 350/2010 Z. z. o stavebnom a technickom poriadku dráh, platných STN noriem, EN noriem a platných predpisov ŽSR.
Súčasťou Zmluvy o dielo sú aj opcie na:
- UČS 12 ŽST POPRAD TATRY, rozšírenie I/66 v Poprade
- UČS 17 ŽST POPRAD-TATRY - nový železničný most
4. Poskytnutie služby sa bude zabezpečovať prostredníctvom kľúčových expertov a expertov/odborníkov. Poskytnúť službu je možné iba na základe oprávnenia napr. osvedčenie o vykonaní odbornej skúšky pre činnosť stavebný dozor podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov (oprávnenie splnomocňujúce vykonávať vybrané činnosti vo výstavbe podľa § 45 zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov), napr. oprávnenie na výkon činnosti pre autorizovaného geodeta podľa zákona č. 216/1995 Z. z. o Komore geodetov a kartografov v znení neskorších predpisov, alebo podľa zákona č. 487/2021 Z. z. o Komore geodetov a kartografov v znení neskorších predpisov, napr. certifikát Asociácie stavebných cenárov pre rozpočtára a pod. Poskytovať službu je možné aj na základe iných oprávnení v súlade so zákonom č. 422/2015 Z. z. o uznávaní o uznávaní dokladov o vzdelaní a o uznávaní odborných kvalifikácií a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.
5.Kľúčoví experti a experti/odborníci musia byť schopní komunikovať v štátnom jazyku, t.j. v slovenskom jazyku, resp. musia mať zabezpečeného tlmočníka na preklad do slovenského jazyka. Všetky náklady spojené s tlmočením a prekladaním do štátneho jazyka, t.j. do slovenského jazyka znáša úspešný uchádzač.
6. Obstarávateľom je dané:
- počet kľúčových expertov a ich funkcia/špecializácia,
- minimálny počet expertov/odborníkov a ich funkcia/špecializácia.
7. Poskytnutie služieb sa bude zabezpečovať prostredníctvom tímu odborných pracovníkov zloženého z:
- Vedúci stavebného dozoru (kľúčový expert 1) (požaduje sa 1 osoba);
- Zástupca vedúceho stavebného dozoru (kľúčový expert 2) (požaduje sa 1 osoba);
- Stavebný dozor 1 - elektrická trakcia a energetika v doprave (požaduje sa min.1 osoba);
- Stavebný dozor 2 - železničný zvršok a spodok (požaduje sa min. 1 osoba);
- Stavebný dozor 3 - mosty (požadujú sa 2 osoby);
- Stavebný dozor 4 - zabezpečovacia riadiaca a triediaca technika a telekomunikačná technika v železničnej doprave (požaduje sa min. 1 osoba);
- Stavebný dozor 5 - tunely (požaduje sa min. 1 osoba);
- Autorizovaný geodet (požaduje sa min. 1 osoba);
- Pracovník zodpovedný za BOZP (požaduje sa min. 1 osoba);
- Kontrolór kvality (požaduje sa min. 1 osoba);
- Environmentálny expert (požaduje sa min.1 osoba);
- Rozpočtár (požaduje sa min.1 osoba);
- Expert na výluky (požaduje sa min. 1 osoba);
- Geotechnický dozor (požaduje sa min. 1 osoba);
- Expert na harmonogram prác (požaduje sa min. 1 osoba).
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Odhadovaná hodnota
9 222 438,58 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému
Trvanie v dňoch: 1274
II.2.10) Informácie o variantoch
II.2.11) Informácie o opciách
Opis opcií: Opcia č. 1 - UČS 12 ŽST POPRAD-TATRY, rozšírenie cesty I/66 v Poprade
V súvisiacej stavbe "Modernizácia železničnej trate Žilina - Košice, úsek trate Poprad Tatry (mimo) - Krompachy", UČS 12 ŽST POPRAD-TATRY je riešená rekonštrukcia existujúcich železničných mostov v žkm 196,736 nad Štefánikovou ulicou v Poprade / cestou I/66 (pôvodné označenie I/67). V nadväznosti na nové šírkové usporiadanie pod modernizovaným mostom bola v stanovenom rozsahu v tejto časti stavby rekonštruovaná cesta I/66 na štvorpruhovú komunikáciu funkčnej triedy B1 kategórie MZ 16.5/60 (odvod. MZ 25.0/60). Samotná úprava cesty zahŕňala výstavbu štvorpruhovej komunikácie, autobusovej zastávky na samostatných pruhoch a súbežné chodníky.
Časť stavby Rozšírenie cesty I/66 v Poprade rieši návrh úpravy cesty I/66 na štvorpruhovú komunikáciu v rozsahu od križovatky Štefánikova Športová po križovatku Štefánikova Levočská. Samotným rozšírením sa tak plnohodnotne odstráni zúženie tesne za železničným mostom v smere do centra mesta Poprad.
Jestvujúca cesta I/66 je v danom úseku popod železničný most dvojpruhová. Pred a za železničným mostom sa rozširuje do štvorpruhovej. Voľná výška pod mostom je 5,0 m.

Cieľom je rozšírenie cesty I/66 v celom rozsahu na štvorpruhovú komunikáciu kvôli plynulému a bezpečnému prejazdu intravilánom mesta s bezkolíznym odbočením na priľahlé komunikácie. Vhodné situovanie autobusových zastávok, priamych a odbočovacích jazdných pruhov sprehľadní dopravnú situáciu a zvýši bezpečnosť chodcov.

Opcia č. 2 - UČS 17 ŽST Poprad-Tatry, nový železničný most
Stavba "Modernizácia železničnej trate Žilina - Košice, úsek trate Poprad Tatry (mimo) - Krompachy, časť A.1 Poprad Tatry (mimo) - Vydrník" riešila v UČS 11 traťový úsek Hozelec Poprad na základe požiadavky mesta Poprad vybudovanie železničného mostu nad výhľadovou miestnou komunikáciou (SO 11-33-03 Železničný most v žkm 195,104 nad výhľadovou MK v Poprade + SO 11-33-05 Mostné provizóriá pre železničný most v žkm 195,104 (km 196,780). Z dôvodu pripravovaného rozvoja územia v tesnej blízkosti železničnej stanice (ŽST) Poprad-Tatry mesto Poprad a ŽSR po vzájomnej dohode zmenili rozsah riešenia projektovej dokumentácie nasledovne:
zo stavby A.1 modernizácie sa z UČS 11 vypustili SO 11-33-03 a SO 11-33-05,
nová časť dokumentácie rieši, namiesto mostu na okraji mesta Poprad, prebudovanie existujúceho mosta na košickom zhlaví v ŽST Poprad-Tatry tak, aby svojimi parametrami umožnil vybudovanie výhľadovej komunikáciu kategórie MZ 8,5/50, ktorá popod koľajisko ŽST spojí centrum mesta s novým rozvojom v území.

Cieľom je prebudovanie existujúceho mosta na košickom zhlaví v ŽST Poprad-Tatry tak, aby svojimi parametrami umožnil vybudovanie výhľadovej komunikáciu kategórie MZ 8,5/50, ktorá popod koľajisko ŽST spojí centrum mesta s novým rozvojom v území za železničnou stanicou.
Technické riešenie prestavby je koordinované s návrhom modernizácie košického zhlavia ŽST Poprad-Tatry v UČS 12 ŽST Poprad-Tatry a plánom organizácie výstavby navrhnutým pre realizáciu stavby A.1 v úseku Vydrník (vrátane) Poprad-Tatry.
Samostatné budovanie mostu mimo plánovaných modernizačných prác nie je technicky riešené a vyžiadalo by si výrazné navýšenie investičných prostriedkov.
II.2.13) Informácie o fondoch EÚ
Číslo projektu alebo referenčné číslo: Plán obnovy a odolnosti
II.2.14) Doplňujúce informácie
Obstarávateľ nebude organizovať obhliadku miesta poskytnutia služby, resp. uskutočnenia stavebných prác.
ODDIEL III: PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Vhodnosť vykonávať profesionálnu činnosť vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: 1. Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 ZVO. Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 ZVO.
Uchádzač môže preukázať splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia spôsobom podľa § 32 ods. 4 alebo ods. 5 ZVO, ak sú splnené v nich uvedené podmienky na uplatnenie tohto postupu.
Uchádzač, ktorý je zapísaný v zozname hospodárskych subjektov (§ 152 a nasl. ZVO) a má v zozname hospodárskych subjektov zapísané všetky údaje podľa § 32 ods. 1 ZVO, nemusí splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia preukazovať. Obstarávateľ v takom prípade vyhodnocuje splnenie podmienok účasti podľa § 32 ZVO spôsobom podľa § 152 ods. 4 a 5 ZVO. Obstarávateľ umožňuje splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 152 ods. 3 ZVO.
Uchádzač, ktorý nie je zapísaný v zozname hospodárskych subjektov alebo v ňom nemá zapísané všetky požadované údaje, resp. doklady podľa § 32 ods. 1 ZVO je povinný chýbajúce údaje preukázať obstarávateľovi:
- predložením príslušného dokladu podľa § 32 ods. 2 ZVO v ponuke alebo
- doplnením chýbajúceho údaju do zoznamu hospodárskych subjektov.
Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov je účinný voči každému verejnému obstarávateľovi a/alebo obstarávateľovi a údaje v ňom uvedené nie je potrebné v postupoch verejného obstarávania overovať. Obstarávateľ pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí zapísanie hospodárskeho subjektu v zozname hospodárskych subjektov, ak uchádzač nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 ZVO.
Obstarávateľ nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii) v znení neskorších predpisov.

2. Ak uchádzačom bude skupina dodávateľov, táto je povinná predložiť doklady požadované v § 32 ods. 2 ZVO (resp. podľa § 32 ods. 4 a 5 alebo podľa § 152 ZVO, prípadne JED) za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.

3. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené obstarávateľom JED-om v zmysle § 39 ZVO. Súhrnný materiál obsahujúci zhrnutie základných informácií o JED-e je možné nájsť na https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-602.html. Podľa § 55 ods. 1 ZVO, doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá po vyhodnotení ponúk obstarávateľovi uchádzač, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí.

K bodu III 1.2) tohto oznámenia uvádzame, že ekonomické a finančné postavenie požaduje obstarávateľ preukázať v zmysle § 33 ods. 1 písm. a) ZVO.
K bodu III 1.3) tohto oznámenia uvádzame, že technickú a odbornú spôsobilosť požaduje obstarávateľ preukázať v zmysle § 34 ods. 1 písm. a) a g) ZVO.

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
III.1.6) Požadované zábezpeky a záruky
Obstarávateľ vyžaduje viazanosť ponuky zabezpečiť zábezpekou počas lehoty viazanosti ponúk vo výške 350 000,00 (tristopäťdesiattisíc) EUR.
Spôsob zloženia zábezpeky:
- zložením finančných prostriedkov na bankový účet obstarávateľa a/alebo
- poskytnutím bankovej záruky za uchádzača a/alebo
- poskytnutím poistenia záruky.

V prípade, ak sa uchádzač rozhodne predložiť bankovú záruku alebo ak sa rozhodne predložiť poistenie záruky podľa § 46 ods. 9 ZVO, obstarávateľ požaduje doručenie originálu bankovej záruky alebo originálu poistenia záruky najneskôr v lehote na predkladanie ponúk na adresu obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Generálne riaditeľstvo, Odbor investorský, Klemensova 8, 813 61 Bratislava v samostatnej uzatvorenej obálke s označením Zábezpeka a označením názvu reverznej verejnej súťaže a označením Neotvárať.

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
III.1.8) Právna forma, ktorú má vytvoriť skupina hospodárskych subjektov, ktorej sa zadá zákazka
Ak predloží ponuku skupina dodávateľov, nemusí táto skupina vytvoriť určitú právnu formu do predloženia ponuky. Na riadne plnenie Zmluvy skupina dodávateľov, v prípade prijatia ich ponuky, je povinná vytvoriť určitú právnu formu. Obstarávateľ nepredpisuje uchádzačom, akú právnu formu majú vytvoriť v prípade prijatia ich ponuky. Uvedené ponecháva na samotných uchádzačov.
Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.1) Druh postupu
Verejná súťaž
IV.1.8) Informácie o dohode o vládnom obstarávaní (GPA)
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum a čas: 15.08.2023 08:30
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
CS
Trvanie ponuky v mesiacoch (od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk): 12
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 15.08.2023 09:00
Miesto: Otváranie ponúk sa uskutoční na adrese Železnice Slovenskej republiky, Generálne riaditeľstvo, Klemensova 8,
813 61 Bratislava, v zasadačke č. 5.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.1) INFORMÁCIE O OPAKOVANÍ OBSTARÁVANIA
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1. V tejto reverznej verejnej súťaži sa postupuje v zmysle § 91 v spojení s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO. Obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotení ponúk u uchádzača na prvom mieste v poradí. V prípade vylúčenia uchádzača umiestneného na prvom mieste v poradí postupuje obstarávateľ pri vyhodnocovaní ponúk uchádzača/uchádzačov umiestnených ako ďalších v poradí, analogicky tak, že vždy vyhodnocuje ďalšieho uchádzača umiestneného ako prvého v poradí v novo zostavenom poradí.
2. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať v štátnom (slovenskom) jazyku. Komunikácia zo strany záujemcov/uchádzačov môže prebiehať aj v českom jazyku, pričom obstarávateľ poskytne záujemcom/uchádzačom odpoveď v štátnom (slovenskom) jazyku.
3. Obstarávateľ poskytne vysvetlenie podľa § 48 ZVO prostredníctvom IS EVO, najneskôr však 6 dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponuky za predpokladu, že o vysvetlenie bolo požiadané dostatočne vopred.
4. Moment doručenia informácií odosielaných prostredníctvom IS EVO je totožný s momentom odoslania týchto informácií do elektronického konta adresáta vytvoreného v IS EVO, t.j. momentom, kedy sa adresát objektívne mohol oboznámiť s obsahom doručovanej informácie.
5. Ponuka musí byť vyhotovená v elektronickej podobe a predložená prostredníctvom IS EVO. Obstarávateľ nepožaduje predložiť ponuku s kódovaním a šifrovaním a podpísanú autorizovaným kvalifikovaným elektronickým podpisom v zmysle zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente).
6. Uchádzač môže predložiť doklady a dokumenty obsahujúce finančné čiastky aj v inej mene ako EUR spolu s prepočtom inej meny na EUR. Pre potreby prepočtu ostatných cudzích mien je platný kurz Európskej centrálnej banky (ďalej len "ECB") ku dňu zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku EÚ. V prípade, ak platný kurz danej meny nestanovuje ECB, uchádzač vykoná prepočet podľa platného kurzu Národnej banky Slovenska (ďalej len "NBS") ku dňu zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku EÚ. Prepočet bude uvedený na samostatnej strane listu, hneď ako nasledujúca strana za dokladom alebo dokumentom, v ktorom je finančná čiastka uvedená tak, že k sume v pôvodnej mene sa uvedie suma v EUR a platný kurz ECB /NBS, podľa ktorého sa prepočet vykonal.
7. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti podľa § 32, § 33 a/alebo § 34 môže uchádzač predbežne nahradiť predložením Jednotného európskeho dokumentu (ďalej len "JED") podľa § 39 ZVO.Uchádzač vyplní časti I. až III. JED-u a nemôže vyplniť len oddiel : GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED-u.
8. V rámci poskytnutia súčinnosti úspešný uchádzač predloží dokumenty uvedené v bode 28.3. kapitoly A. súťažných podkladov.
9. V bode II.2.7.) je uvedená doba 1274 dní. Táto doba je odo dňa nadobudnutia účinnosti Zmluvy. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
10. Obstarávateľ požaduje od uchádzača preukázať jeho technickú a odbornú spôsobilosť pre vedúceho stavebného dozoru (kľúčový expert 1) a zástupcu vedúceho stavebného dozoru (kľúčový expert 2) v rámci ponuky v rozsahu a spôsobom uvedeným v kapitole E. súťažných podkladov. Splnenie kvalifikačných predpokladov pre ostatných expertov/odborníkov bude preukazovať až Poskytovateľ podľa obchodných podmienok obstarávateľa.
11. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a nie je ani
obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.
VI.4) POSTUPY PRESKÚMANIA
VI.4.1) Orgán zodpovedný za preskúmanie
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.4.4) Útvar, od ktorého možno získať informácie o postupe preskúmania
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
04.07.2023

Redakčné opravy

27183 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 156/2023
V oznámení 22496-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 134/2023 zo dňa 10.07.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Namiesto: 15.08.2023 08:30 Má byť: 04.09.2023 08:30 IV.2.7) Namiesto: 15.08.2023 09:00 Má byť: 04.09.2023 09:00 II.2.4) Namiesto: 7. Poskytnutie služieb sa bude zabezpečovať prostredníctvom tímu odborných pracovníkov zloženého z: - Vedúci stavebného dozoru (kľúčový expert 1) (požaduje sa 1 osoba); - Zástupca vedúceho stavebného dozoru (kľúčový expert 2) (požaduje sa 1 osoba); - Stavebný dozor 1 - elektrická trakcia a energetika v doprave (požaduje sa min.1 osoba); - Stavebný dozor 2 - železničný zvršok a spodok (požaduje sa min. 1 osoba); - Stavebný dozor 3 - mosty (požadujú sa 2 osoby); - Stavebný dozor 4 - zabezpečovacia riadiaca a triediaca technika a telekomunikačná technika v železničnej doprave (požaduje sa min. 1 osoba); - Stavebný dozor 5 - tunely (požaduje sa min. 1 osoba); - Autorizovaný geodet (požaduje sa min. 1 osoba); - Pracovník zodpovedný za BOZP (požaduje sa min. 1 osoba); - Kontrolór kvality (požaduje sa min. 1 osoba); - Environmentálny expert (požaduje sa min.1 osoba); - Rozpočtár (požaduje sa min.1 osoba); - Expert na výluky (požaduje sa min. 1 osoba); - Geotechnický dozor (požaduje sa min. 1 osoba); - Expert na harmonogram prác (požaduje sa min. 1 osoba). Má byť: 7. Poskytnutie služieb sa bude zabezpečovať prostredníctvom tímu odborných pracovníkov zloženého z: - Vedúci stavebného dozoru (kľúčový expert 1) (požaduje sa 1 osoba); - Zástupca vedúceho stavebného dozoru (kľúčový expert 2) (požaduje sa 1 osoba); - Stavebný dozor 1 - elektrická trakcia a energetika v doprave (požaduje sa min.1 osoba); - Stavebný dozor 2 - železničný zvršok a spodok (požaduje sa min. 1 osoba); - Stavebný dozor 3 - mosty (požadujú sa 2 osoby); - Stavebný dozor 4 - zabezpečovacia riadiaca a triediaca technika a telekomunikačná technika v železničnej doprave (požaduje sa min. 1 osoba); - Stavebný dozor 5 - tunely (požaduje sa min. 1 osoba); - Autorizovaný geodet (požaduje sa min. 1 osoba); - Pracovník zodpovedný za BOZP (požaduje sa min. 1 osoba); - Kontrolór kvality (požaduje sa min. 1 osoba); - Environmentálny expert (požaduje sa min.1 osoba); - Rozpočtár (požaduje sa min.1 osoba); - Expert na výluky (požaduje sa min. 1 osoba); - Geotechnický dozor (požaduje sa min. 1 osoba); - Expert na harmonogram prác (požaduje sa min. 1 osoba); - Stavebný dozor 6 - pozemné stavby (požaduje sa min. 1 osoba).
29543 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 171/2023
V oznámení 22496-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 134/2023 zo dňa 10.07.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Namiesto: 04.09.2023 08:30 Má byť: 26.09.2023 08:30 IV.2.7) Namiesto: 04.09.2023 09:00 Má byť: 26.09.2023 09:00
32166 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 189/2023
V oznámení 22496-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 134/2023 zo dňa 10.07.2023 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Namiesto: 26.09.2023 08:30 Má byť: 26.10.2023 08:30 IV.2.7) Namiesto: 26.09.2023 09:00 Má byť: 26.10.2023 09:00

Profil Obstarávateľa


Dôležité