Oznámenie 2874 - MST

Obsah

2874 - MST
Vestník č. 37/2013 - 21.02.2013

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Formulár: Príloha č. 2 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Tovary
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV, ADRESY A KONTAKTNÉ MIESTA
Obec Novoť
Vnútroštátne identifikačné číslo: 00314692
Novoť 285, 029 55 Novoť

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Obecný úrad Novoť, 029 55 Novoť 285
Kontaktná osoba: Bc. František Poleta, starosta obce
Mobil: +421 905443286
Telefón: +421 435590215
Fax: +421 435590215
Email: ounovot@bb.telecom.sk
Internetová adresa (internetové adresy): http://www.novot.sk/obec/
Ďalšie informácie možno získať na adrese:
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Súťažné a doplňujúce podklady (vrátane podkladov pre súťažný dialóg a dynamický nákupný systém) možno získať na adrese:
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť sa musia zasielať na:
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.2) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa
Regionálny alebo miestny orgán
I.3) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Hlavný predmet alebo predmety činnosti:
Iné (uveďte)
Iný predmet: Miestna samospráva.
I.4) ZADANIE ZÁKAZKY V MENE INÝCH VEREJNÝCH OBSTARÁVATEĽOV
Verejný obstarávateľ nakupuje v mene iných verejných obstarávateľov
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) OPIS
II.1.1) Názov pridelený zákazke verejným obstarávateľom
Separácia a zhodnocovanie odpadov v obci Novoť.
II.1.2) Druh zákazky a miesto uskutočňovania prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné miesto alebo lokalita uskutočňovania prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb: Obec Novoť,Obecný úrad Novoť, 029 55 Novoť 285
Kód NUTS
SK031
II.1.3) Informácie o verejnej zákazke, rámcovej dohode alebo dynamickom nákupnom systéme (DPS)
Oznámenie zahŕňa verejnú zákazku
II.1.5) Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Predmetom zákazky bude nákup technológie pre projekt s názvom Separácia a zhodnocovanie odpadov v obci Novoť. Nákup technologických zariadení pre zberný dvor pozostáva z 1ks kolesový traktor, 1ks čelný nakladač, 1ks príves ramenový pre dopravu kontajnerov, 5ks kontajnery pre zberný dvor,1ks skladový kontajner 15"SK,40 ks plechový kontajner,1ks dvojnápravový príves s vyklápaním na 3 strany + hydraulický ramenový nakladač. Podrobnejšia špecifikácia technologických zariadení je uvedená v súťažných podkladoch.
II.1.6) Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 16700000-2
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 43250000-0, 34928480-6, 44619000-2, 34223300-9, 34223000-6, 34224100-4
II.1.7) Informácia o dohode o vládnom obstarávaní (GPA)
II.1.8) Časti
II.1.9) Informácie o variantoch
II.2) MNOŽSTVO ALEBO ROZSAH ZMLUVY
II.2.1) Celkové množstvo alebo rozsah
Rozsah nákupu technologických zariadení pre zberný dvor:1ks kolesový traktor, 1ks čelný nakladač, 1ks príves ramenový pre dopravu kontajnerov, 5ks kontajnery pre zberný dvor,1ks skladový kontajner 15"SK,40 ks plechový kontajner,1ks dvojnápravový príves s vyklápaním na 3 strany + hydraulický ramenový nakladač.
Hodnota 239 000,0000 EUR
II.3) TRVANIE ZÁKAZKY ALEBO LEHOTA NA DOKONČENIE
Obdobie v mesiacoch (od zadania zákazky)
Hodnota: 4
ODDIEL III: PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.1.1) Požadované zábezpeky a záruky
Zábezpeka sa požaduje vo výške 10 000,- EUR. Podmienky pre zábezpeku sú uvedené v súťažných podkladoch. Zloženie zábezpeky budú uchádzači preukazovať v ponukách. Nezloženie zábezpeky ponuky uchádzačom bude verejný obstarávateľ klasifikovať ako nesplnenie požiadavky určenej verejným obstarávateľom, s následkom vylúčenia ponuky. V prípade zloženia zábezpeky bankovým prevodom musí byť doklad preukazujúci uvedenú skutočnosť súčasťou ponuky. Zábezpeka musí byt pripísaná na určený účet verejného obstarávateľa najneskôr k určenej lehote na predkladanie ponúk. V prípade zloženia zábezpeky formou bankovej záruky musí byt uvedený dokument súčasťou ponuky a jeho platnosť preukázateľná počas celej lehoty viazanosti ponúk.
III.1.2) Hlavné podmienky financovania a spôsoby platieb a/alebo odkaz na príslušné ustanovenia, ktorými sa tieto podmienky a spôsoby riadia
Predmet zákazky bude financovaný z nárokovaných prostriedkov zo zdrojov EÚ, štátneho rozpočtu a vlastných zdrojov verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ je žiadateľom o nenávratný finančný príspevok v rámci Operačného programu Životné prostredie, prioritná os Odpadové hospodárstvo. Uzavretie zmluvy je podmienené odsúhlasením procesu verejného obstarávania s RO MŽP SR a poskytnutím zdrojov zo štrukturálnych fondov a štátneho rozpočtu. V prípade realizácie predmetu zmluvy, verejný obstarávateľ neposkytne na plnenie predmetu zmluvy preddavok. Platba sa bude uskutočňovať bezhotovostným stykom na základe vystavenej faktúry až po dodaní predmetu zákazky. Lehota splatnosti faktúr je vyžadovaná minimálne v lehote 30 dní odo dňa doručenia faktúry.
III.1.3) Právna forma, ktorú má vytvoriť skupina hospodárskych subjektov, ktorej sa zadá zákazka
V prípade prijatia ponuky od skupiny dodávateľov, bude verejný obstarávateľ vyžadovať, aby skupina dodávateľov pred podpisom zmluvy predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu uzatvorenú v súlade s platnými právnymi predpismi, ktorá bude členov skupiny dodávateľov zaväzovať, aby voči objednávateľovi ručili spoločne a nerozdielne za zmluvné záväzky, a to z dôvodu riadneho plnenia zmluvy.
III.1.4) Ďalšie osobitné podmienky
Opis osobitných podmienok: 1. Zmluva s úspešným uchádzačom bude uzavretá až po odsúhlasení postupu verejného obstarávania riadiacim orgánom MŽP SR .2 V zmluvných podmienkach bude uvedená skutočnosť, že úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s dodávaným predmetom zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti uzavretej Zmluvy o poskytnutie nenávratného finančného príspevku medzi príslušným riadiacim orgánom a verejným obstarávateľom / konečným prijímateľom pomoci a poskytne všetku potrebnú súčinnosť v nevyhnutnom rozsahu oprávneným osobám (poskytovateľovi a ním povereným osobám, NKÚ, SFK, Certifikačnému orgánu a nimi povereným osobám, orgánu auditu a ich spolupracujúcim a povereným osobám, zástupcom EK a Európskeho dvora audítorov a ostatným prizvaným osobám v zmysle platných právnych predpisov SR a EÚ. Úspešný uchádzač/predávajúci je povinný tento záväzok kontrahovať aj v zmluvách so svojimi subdodávateľmi.3.Kúpna zmluva s úspešným uchádzačom bude uzavretá na celý rozsah zákazky. Súčasťou kúpnej zmluvy budú aj sankcie voči dodávateľovi, uplatniteľné v prípade omeškania dodania predmetu plnenia voči požadovanému termínu plnenia. 4 Úspešný uchádzač musí pri podpise kúpnej zmluvy predložiť všetky písomné dokumenty k strojným zariadeniam, ktoré sa budú používať na prevádzku na pozemných komunikáciách. Tieto dokumenty musia deklarovať oprávnenie na používanie na pozemných komunikáciách a budú tvoriť neoddeliteľnú súčasť kúpnej zmluvy vo forme povinných príloh.
III.2) PODMIENKY ÚČASTI
III.2.1) Osobné postavenie hospodárskych subjektov vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do profesijných alebo obchodných registrov
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok
Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 26 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní : a) nebol on ani jeho štatutárny orgán, ani člen štatutárneho orgánu právoplatne odsúdený za trestný čin korupcie, za trestný čin poškodzovania finančných záujmov Európskej únie, za trestný čin legalizácie príjmu z trestnej činnosti, za trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny alebo za trestný čin založenia, zosnovania alebo podporovania teroristickej skupiny, alebo za trestný čin terorizmu a niektorých foriem účasti na terorizme; b) nebol on ani jeho štatutárny orgán, ani člen štatutárneho orgánu právoplatne odsúdený za trestný čin, ktorého skutková podstata súvisí s podnikaním; c) nebol naňho vyhlásený konkurz, nie je v likvidácii, ani nebolo proti nemu zastavené konkurzné konanie pre nedostatok majetku alebo zrušený konkurz pre nedostatok majetku;d) nemá evidované nedoplatky poistného na zdravotné poistenie, sociálne poistenie a príspevkov na starobné dôchodkové sporenie, ktoré sa vymáhajú výkonom rozhodnutia; e) nemá evidované daňové nedoplatky, ktoré sa vymáhajú výkonom rozhodnutia; f) je oprávnený dodávať tovar ;g) nebolo mu v predchádzajúcich troch rokoch preukázané závažné porušenie odborných povinností, ktoré dokáže verejný obstarávateľ a obstarávateľ preukázať. Formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia určených podmienok účasti: Uchádzač musí splnenie vyššie uvedených podmienok účasti preukázať predložením dokladov podľa § 26 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní: a/ pre písm. a) a b) výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace; b/ pre písm. c) potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace; c/ pre písm. d) potvrdením Sociálnej poisťovne a zdravotnej poisťovne nie starším ako tri mesiace; d/pre písm. e) potvrdením miestne príslušného daňového úradu nie starším ako tri mesiace; e/ pre písm. f) dokladom o oprávnení dodávať tovar. Pre doklad podľa § 26 ods. 2 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní (doklad o oprávnení dodávať tovar) sa ustanovenie "nie starším ako tri mesiace" nevzťahuje.Alebo podľa § 26 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní - ak uchádzač nemá sídlo v Slovenskej republike a krajina jeho sídla nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 26 ods.2 alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v krajine jeho sídla.Alebo podľa § 26 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní - ak má uchádzač sídlo v členskom štáte inom ako Slovenská republika a právo tohto členského štátu neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, možno ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v krajine pôvodu alebo v krajine sídla uchádzača alebo záujemcu. Originál dokladu alebo jeho úradne overená kópia nesmie byt staršia ako tri mesiace ku dňu predkladaniaponúk. Splnenie podmienok účasti podľa § 26 ods. 2 môže uchádzač preukázať potvrdením Úradu pre verejné obstarávanie o zapísaní do zoznamu podnikateľov podľa § 128 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. V takomto prípade údaje zapísané v zozname sú účinné voči verejnému obstarávateľovi a v použitom postupe verejného obstarávania podľa § 128 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní a nie je potrebné ich overovať. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti vo verejnomobstarávaní pre osobné postavenie, predloží každý člen skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Odôvodnenie primeranosti určených podmienok účasti vo vzťahu k predmetu zákazky podľa § 32 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požaduje doklady preukazujúce osobné postavenie uchádzača kogentne v súlade s ustanovením § 26 zákona o verejnom obstarávaní.
III.2.2) Ekonomická a finančná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok
Uchádzač musí preukázať splnenie určených podmienok účasti pre ekonomickú a finančnú spôsobilosť:1. podľa § 27 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní - vyjadrením banky alebo pobočky zahraničnej banky, ktorým môže byt prísľub banky alebo pobočky zahraničnej banky o poskytnutí úveru. Formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia určenej podmienky účasti v bode 1. Uchádzač predloží prísľub banky alebo pobočky zahraničnej banky o poskytnutí úveru, resp. iný doklad, ktorým uchádzač preukáže dispozíciu požadovanej finančnej čiastky napr.: výpis z účtu, potvrdenie banky o dispozícii s finančnými prostriedkami v určenej výške minimálnej úrovne štandardov. Uchádzač je povinný v doklade o poskytnutí úveru uviesť identifikačné údaje uverejneného oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku EÚ a vo Vestníku verejného obstarávania (dátum zverejnenia, číslo vestníka, označenie verejnej súťaže a predmet zákazky).Odôvodnenie primeranosti určenej podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky podľa § 32 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požadovaním predmetnej podmienky účasti skúma schopnosť uchádzača získať úver prostredníctvom banky, a to na základe jeho ekonomickej situácie pre hlavné podmienky financovania a spôsoby platieb určené pre plnenie zmluvy. Verejný obstarávateľ požaduje minimálnu úroveň poskytnutého úveru vzhľadom na výšku predpokladanej hodnoty zákazky a spôsobu financovania predmetu zákazky, ako aj z dôvodu potreby preukázania dispozície určitými finančnými prostriedkami, nakoľko verejný obstarávateľ úspešnému uchádzačovi neposkytne preddavok. 2. podľa § 27 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní - prehľadom o celkovom obrate, najviac za posledné tri hospodárske roky (2010, 2011 a 2012), za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia určenej podmienky účasti v bode 2: Uchádzač predloží prehľad o celkovom obrate za posledné tri hospodárske roky (2010, 2011 a 2012), za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti sumárne vo výške stanovenej v minimálnej požadovanej úrovne štandardov. Uchádzač pre overenie uvedenej skutočnosti predloží výkazy ziskov a strát alebo výkazy o príjmoch a výdavkoch za posledné tri hospodárske roky(2010, 2011 a 2012). Uchádzač ďalej predloží čestné vyhlásenie podpísané osobou oprávnenou konať v mene uchádzača o výške obratu dosiahnutého v rovnakom alebo porovnateľnom predmete zákazky za požadované obdobie. Súčasťou predložených výkazov musí byť overenie príslušného daňového úradu podľa zákona c. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov, resp. podľa právnych predpisov platných v krajine sídla uchádzača. Odôvodnenie primeranosti určenej podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky podľa § 32 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požadovaním predmetnej podmienky účasti skúma schopnosť uchádzača dodať požadovaný predmet zákazky, a to na základe preukázania výšky celkového obratu. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, táto preukazuje splnenie podmienok účasti pre ekonomické a finančné postavenie spoločne. Verejný obstarávateľ požaduje predloženie dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti pre ekonomické a finančné postavenie dokladom, ktorý je úradne osvedčenou kópiou týchto dokladov. Pre prepočet inej meny ako EUR použije uchádzač na prepočet z inej meny na EUR , kurz inej meny ku EUR, ktorý bol v období rokov 2010 až 2012 zverejnený v kurzovom lístku ECB ako posledný v príslušnom roku. Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať so zdrojmi osoby, ktorej postavenie využíva na preukázanie finančného a ekonomického postavenia. Túto skutočnosť môže uchádzač preukázať písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje finančné a ekonomické postavenie, že táto osoba poskytne plnenie počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byt použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia musí spĺňať podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. f) vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli zdroje uchádzačovi poskytnuté. Ak uchádzač nedokáže z objektívnych dôvodov preukázať finančné a ekonomické postavenie určeným dokladom, verejný obstarávateľ môže uznať aj iný doklad, ktorým sa preukazuje finančné a ekonomické postavenie.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov
K bodu 1. Uchádzač predloží prísľub banky alebo pobočky zahraničnej banky o poskytnutí úveru, resp. iný doklad ktorým preukáže dispozíciu požadovanej finančnej čiastky v minimálnej výške 50 tis. EUR.K bodu 2. Uchádzač predloží prehľad o celkovom obrate za posledné tri hospodárske roky (2010, 2011 a 2012), za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti sumárne vo výške minimálne 300 000,00 EUR s DPH.
III.2.3) Technická spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok
Uchádzač musí preukázať splnenie určených podmienok účasti pre technickú a odbornú spôsobilosť: 1. podľa § 28 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní - zoznamom dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí tento verejný obstarávateľ; 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak to nie je možné, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich dodaní. Formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia určenej podmienky účasti v bode 1 - Uchádzač predloží zoznam dodávok tovaru v rovnakom alebo porovnateľnom predmete zákazky za predchádzajúce tri roky s uvedením nasledovných údajov: - obchodného mena, adresy sídla odberateľa, - kontaktnej osoby a čísla telefónu odberateľa, kde si bude môcť verejný obstarávateľ overiť predložené informácie, stručný opis predmetu dodávky, z ktorého bude zrejmé, že sa jedná o rovnaký alebo porovnateľný predmet zákazky, celkovú zmluvnú cenu v EUR s DPH, spôsob prepočtu inej meny na menu EUR podľa spôsobu prepočtu uvedeného v bode III.2.2) oznámenia,- lehotu dodania (obdobie, počas ktorého bola dodávka realizovaná). Odôvodnenie primeranosti určenej podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky podľa § 32 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní: verejný obstarávateľ požadovaním predmetnej podmienky účasti skúma schopnosť uchádzača dodať požadovaný predmet zákazky, a to na základe preukázania praktických skúsenosti s dodávkami rovnakého alebo porovnateľného charakteru a v rozsahu ako je daný predmet zákazky.Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať s kapacitami osoby, ktorej spôsobilosti využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť, že táto osoba poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti, musí spĺňať podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. f) vo vzťahu k tej časti ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov
Uchádzač v predloženom zozname dodávok tovaru v rovnakom alebo porovnateľnom predmete zákazky za predchádzajúce tri roky musí mať uvedené minimálne 2 dôkazy potvrdené odberateľom o uskutočnených dodávkach ako je daný predmet zákazky v min. zmluvnej cene 100 000,- EUR s DPH.
III.2.4) Informácie o vyhradených zákazkách
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) DRUH POSTUPU
IV.1.1) Druh postupu
Otvorená
IV.2) KRITÉRIÁ NA VYHODNOTENIE PONÚK
IV.2.1) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Najnižšia cena
IV.2.2) Informácie o elektronickej aukcii
Dodatočné informácie o elektronickej aukcii: Podrobnosti o elektronickej aukcii budú uvedené v sútažných podkladoch a vo výzve na účasť v elektronickej aukcii.
IV.3) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.3.1) Referenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ
16/02/2013
IV.3.2) Predchádzajúce uverejnenie týkajúce sa tejto zákazky
Ak áno Predbežné oznámenie
Číslo oznámenia v Ú. v. EÚ: 2013/S 014-019040
z: 19.01.2013
IV.3.3) Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov alebo informatívneho dokumentu
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 22.03.2013 14:00
IV.3.4) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum a čas: 02.04.2013 14:00
IV.3.6) Jazyk (jazyky), v ktorom možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
Lehoty a podmienky verejnej súťaže
IV.3.7) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Dátum: 31.07.2013
IV.3.8) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 03.04.2013 10:00
Miesto: Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky použije elektronickú aukciu.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.1) INFORMÁCIE O OPAKOVANÍ OBSTARÁVANIA
VI.2) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Odkaz na projekt (projekty) a/alebo program (programy): Operačný program Životné prostredie, Prioritná os 4 -Odpadové hospodárstvo, Opatrenie 4.1 - Odpadové hospodárstvo, Kód výzvy - OPZP-PO4-10-1.
VI.3) DOLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1.Verejný obstarávateľ predmetnú zákazku zadáva a uskutočňuje ako elektronické verejné obstarávanie prostredníctvom systému EVO cez portál www.evo.gov.sk. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom. Zákazka je zverejnená na portáli EVO pod číslom 28.01 pod názvom Separácia a zhodnocovanie odpadov v obci Novoť. Odporúčame záujemcom pre ďalší postup použiť Príručku používateľa systému EVO - záujemca/uchádzač, ktorá je zverejnená na stránke portálu EVO v položke menu Metodické pokyny. 2. V prípade skupiny dodávateľov musí byť súčasťou ponuky aj osobitné písomné splnomocnenie pre člena skupiny dodávateľov, ktorý má právnu subjektivitu, na komunikáciu s verejným obstarávateľom v mene skupiny dodávateľov a právne úkony v mene skupiny dodávateľov a to v rámci celého procesu verejného obstarávania. Úkony splnomocneného zástupcu za skupinu dodávateľov budú voči verejnému obstarávateľovi záväzné. Písomné splnomocnenie musí byt podpísané všetkými členmi skupiny dodávateľov. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nevybrať ani jednu z predložených ponúk a zrušiť postup zadávania zákazky podľa § 46 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní v prípade, ak všetky ponuky prekročia, alebo najúspešnejšia ponuka prekročí výšku finančných prostriedkov, ktorú verejný obstarávateľ určil, ako predpokladanú hodnotu zákazky.4. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania.
VI.4) ODVOLACIE KONANIE
VI.4.1) Orgán zodpovedný za odvolacie konanie
Úrad pre verejné obstarávanie
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Dunajská 68, P.O.BOX 58, 820 04 Bratislava 24

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.4.3) Úrad, od ktorého možno získať informácie o podaní odvolania
Úrad pre verejné obstarávanie
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Dunajská 68, P.O.BOX 58, 820 04 Bratislava 24

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
16.02.2013

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité