Oznámenie 7568 - MSS

Obsah

7568 - MSS
Vestník č. 95/2013 - 17.05.2013

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Formulár: Príloha č. 4 podľa Vyhlášky č. 530/2009 Z. z.

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Služby
ODDIEL I. VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1. Názov, adresy a kontaktné miesto (miesta)
Umelecký súbor Lúčnica
IČO: 00164828
Štúrova 6, 811 02 Bratislava - mestská časť Staré Mesto

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Bratislava
Kontaktná osoba: Ing. Dagmar Melotíková
Mobil: +421 903520052
Telefón: +421 020486103
Email: dagmar.melotikova@gmail.com
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://www.lucnica.sk
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.lucnica.sk
Ďalšie informácie možno získať na:
už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady (vrátane podkladov pre súťažný dialóg a dynamický nákupný systém) možno získať na:
už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na:
už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa a hlavný predmet alebo predmety činnosti
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa
Iné (uveďte)
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): Umelecký súbor
Zatriedenie subjektu podľa zákona
Iný VO
Iný (špecifikujte)
Umelecký súbor
I.2.2. Hlavný predmet alebo predmety činnosti
Rekreácia, kultúra a náboženstvo
I.2.3. Verejný obstarávateľ nakupuje pre iných verejných obstarávateľov
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II.1. Opis
II.1.1. Názov zákazky podľa verejného obstarávateľa
Technické zabezpečenie vystúpení Umeleckého súboru LÚČNICA Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených s komplexným technickým zabezpečením vystúpení umeleckého súboru Lúčnica, vrátane súvisiacich služieb spojených s prepravou techniky na vystúpenie a z vystúpenia umeleckého súboru. Komplexné technické zabezpečenie vystúpení tanečného súboru, speváckeho súboru zahŕňa prenájom zariadenia, dovoz, odvoz, montáž, demontáž, obsluhu technických zariadení počas vystúpení umeleckého súboru a členenie na veľké a malé priestory. Konkrétne požiadavky na technické vybavenie bude verejný obstarávateľ špecifikovať vždy v čiastkových zmluvách ( objednávkach ) podľa typu vystúpenia umeleckého súboru a podľa priestorov. Malé sály sú pre približne 500 divákov a veľké priestory sú kapacitou približne pre 1000 a viac divákov a open air s kapacitou hľadiska približne 10 000 divákov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky:
1.oblasť: ozvučenie vystúpenia umeleckého súboru
2.oblasť: osvetlenie vystúpenia umeleckého súboru
3.oblasť: videoprojekcia 4.oblasť: zastrešenie pre open air vystúpenia 5.oblasť: pódium pre open air vystúpenia
6.oblasť: preprava techniky na miesto a z miesta vystúpenia
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Kategória služby číslo
26
Hlavné miesto poskytovania služieb: Bratislava
NUTS kód: (pre zvolenú kategóriu)
SK
II.1.3. Oznámenie zahŕňa
Vypracovanie rámcovej dohody
II.1.4. Informácie o rámcovej dohode
Rámcová dohoda s jediným uchádzačom
Hodnota: 48
Hodnota 120 000,0000 EUR
II.1.5. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených s komplexným technickým zabezpečením vystúpení umeleckého súboru Lúčnica, vrátane súvisiacich služieb spojených s prepravou techniky na vystúpenie a z vystúpenia umeleckého súboru. Komplexné technické zabezpečenie vystúpení tanečného súboru, speváckeho súboru zahŕňa prenájom zariadenia, dovoz, odvoz, montáž, demontáž, obsluhu technických zariadení počas vystúpení umeleckého súboru a členenie na veľké a malé priestory. Konkrétne požiadavky na technické vybavenie bude verejný obstarávateľ špecifikovať vždy v čiastkových zmluvách ( objednávkach ) podľa typu vystúpenia umeleckého súboru a podľa priestorov. Malé sály sú pre približne 500 divákov a veľké priestory sú kapacitou približne pre 1000 a viac divákov a open air s kapacitou hľadiska približne 10 000 divákov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky:
1.oblasť: ozvučenie vystúpenia umeleckého súboru
2.oblasť: osvetlenie vystúpenia umeleckého súboru
3.oblasť: videoprojekcia 4.oblasť: zastrešenie pre open air vystúpenia 5.oblasť: pódium pre open air vystúpenia
6.oblasť: preprava techniky na miesto a z miesta vystúpenia
II.1.6. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 92320000-0
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 92370000-5, 79000000-4, 31000000-6, 60100000-9, 50800000-3
II.1.7. Rozdelenie na časti
II.1.8. Povoľuje sa predloženie variantných riešení
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
Zákazkou na účely tohto postupu zadávania zákazky je Rámcová dohoda uzavretá medzi verejným obstarávateľom na jednej strane a úspešným uchádzačom na strane druhej, ktorej predmetom je poskytnutie služby podľa § 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení a v súlade § 11 a § 45 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.
Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH
Hodnota 120 000,0000 EUR
II.2.2. Opcie
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehoty uskutočnenia
Obdobie v mesiacoch (od uzatvorenia zmluvy)
Hodnota: 48
ODDIEL III. PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky týkajúce sa zmluvy
III.1.1. Požadované zábezpeky a záruky
Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky.
Zábezpeka je stanovená vo výške 6.000 € (slovom: šesťtisíc euro).
Spôsoby zloženia zábezpeky:
a) poskytnutím bankovej záruky za uchádzača, alebo
b) zložením finančných prostriedkov na bankový účet verejného obstarávateľa.
III.1.2. Hlavné podmienky financovania a platobné dojednania alebo odkaz na príslušné ustanovenia, ktorými sa riadia
Na plnenie zmluvy nebude poskytnutý preddavok ani záloha. Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov verejného obstarávateľa. Úhrada bude vykonávaná na základe vystavenej faktúry. Splatnosť faktúry je minimálne 14 kalendárnych dní od jej doručenia.
Hlavné podmienky financovania a platobné podmienky sú podrobne uvedené v časti súťažných podkladov B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.
Predpokladaná hodnota zákazky je verejným obstarávateľom stanovená podľa § 5 zákona o verejnom obstarávaní vo výške 120 000, 00 EUR bez DPH.
III.1.4. Ďalšie osobitné podmienky, ktorým podlieha plnenie zmluvy
III.2. Podmienky účasti
III.2.1. Osobné postavenie uchádzačov a záujemcov vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do profesijného alebo obchodného registra
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti
A)podľa § 26 zákona o verejnom obstarávaní
Uchádzač musí spĺňať podmienky týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 26 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. 1)Ich splnenie preukáže podľa § 26 ods. 2, písm. a) až f) a h) zákona o verejnom obstarávaní predložením: Čestného vyhlásenia podľa § 32 odseku 8, o splnení podmienok účasti vo verejnej súťaži vyhlásenej verejným obstarávateľom. Príloha č. 2 (Formulár Čestné vyhlásenie podľa § 32 odseku 8, o splnení podmienok účasti vo verejnej súťaži ) 2)Podľa § 128 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní zapísanie v zozname podnikateľov oprávňuje podnikateľa preukázať vo verejnom obstarávaní splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 26 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní potvrdením úradu. Uchádzač splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 26 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní preukáže predložením úradne osvedčenej kópie platného potvrdenia o jeho zapísaní do zoznamu podnikateľov podľa zákona o verejnom obstarávaní. V prípade, ak počas platnosti zápisu podnikateľa v tomto zozname dôjde k zmene člena štatutárneho orgánu podnikateľa, pričom tento vo svojej ponuke, resp. žiadosti o účasť predloženej v procese verejného obstarávania nepredloží výpis z registra trestov predmetného nového člena štatutárneho orgánu, pričom ani nesplnil svoju povinnosť podľa § 132 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, predložené potvrdenie o zápise do zoznamu podnikateľov vedeného úradom v takomto prípade nepreukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní. Nesplnenie predmetnej povinnosti má súčasne za následok rozhodnutie úradu o vyčiarknutí zo zoznamu podnikateľov podľa § 134 ods. 2 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní, pričom opätovne zapísať podnikateľa do predmetného zoznamu možno v takomto prípade až po uplynutí troch rokov od jeho vyčiarknutia.
3)Podľa § 26 písm. h) čestným vyhlásením, že uchádzač nemá právoplatne uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní. 4)Ak uchádzač nemá sídlo v Slovenskej republike a krajina jeho sídla nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 26 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v krajine jeho sídla.
5)Ak má uchádzač sídlo v členskom štáte inom ako Slovenská republika a právo tohto členského štátu neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, možno ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v krajine pôvodu alebo v krajine sídla uchádzača.
6)V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti, týkajúcich sa osobného postavenia, za všetkých členov skupiny osobitne.
III.2.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti
B)Podľa § 27 zákona o verejnom obstarávaní
Uchádzač musí spĺňať podmienky týkajúce sa finančného a ekonomického postavenia §27 ods. 1 písm. a) vyjadrením banky alebo pobočky zahraničnej banky, ktorým môže byť prísľub banky alebo pobočky zahraničnej banky o poskytnutí úveru, Ich splnenie preukáže podľa zákona o verejnom obstarávaní predložením: Čestného vyhlásenia podľa § 32 odseku 8, o splnení podmienok účasti vo verejnej súťaži vyhlásenej verejným obstarávateľom. Príloha č. 2 (Formulár Čestné vyhlásenie podľa § 32 odseku 8, o splnení podmienok účasti vo verejnej súťaži )
III.2.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti
C)Podľa § 28 Technická alebo odborná spôsobilosť
Technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť možno preukázať podľa druhu, množstva, dôležitosti alebo využitia dodávky tovaru, stavebných prác alebo služieb. Ich splnenie preukáže podľa zákona o verejnom obstarávaní predložením: Čestného vyhlásenia podľa § 32 odseku 8, o splnení podmienok účasti vo verejnej súťaži vyhlásenej verejným obstarávateľom. Príloha č. 2 (Formulár Čestné vyhlásenie podľa § 32 odseku 8, o splnení podmienok účasti vo verejnej súťaži )
1)Podľa § 28 ods. 1 písm. a) Zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky (2011, 2012, 2013) s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; ak odberateľom bol verejný obstarávateľ, dôkaz o plnení bude potvrdený týmto verejným obstarávateľom, ak , bola iná osoba ako verejný obstarávateľ, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; 2)Podľa § 28 ods. 1 písm. d) ak ide o dodanie tovaru alebo poskytnutie služby, opisom technického vybavenia a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality a jeho študijných a výskumných zariadení,
a)Verejný obstarávateľ v zmysle uvedeného a v zmysle týchto súťažných podkladov, požaduje od uchádzača konkrétne špecifikovať značky a parametre všetkých technických zariadení, podľa časti súťažných podkladov A.2 Kritéria na hodnotenie ponúk a pravidlá ich uplatnenia a časti B.1 Opis predmetu zákazky a k súťažnej ponuke podľa noriem platných v Slovenskej republike doložiť k technickým zariadeniam platné certifikáty alebo ich ekvivalenty ( napr.: strešný systém a i.)
b)Podľa zákona 56/2012 Z. z. o cestnej doprave § 3 ods. 1, predložením dopravnej licencie, koncesie alebo iného oprávnenia, ktoré ho oprávňuje na poskytovanie dopravných služieb verejnosti,
c)Posudok statika s výpočtami povoleného zaťaženia pre všetky nosné prvky ( alebo jeho ekvivalentom ). Odôvodnenie podmienky účasti: Predmetná podmienka vyplýva z § 32 ods. 1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní a verejný obstarávateľ touto požiadavkou vytvára predpoklad, že pri plnení zmluvy nenastane problém so zabezpečovaním predmetu zákazky zo strany úspešného uchádzača.
III.3. Osobitné podmienky zákaziek na poskytovanie služieb
III.3.1. Poskytovanie služby je vyhradené pre určitú profesiu
III.3. Osobitné podmienky zákaziek na poskytovanie služieb
III.3.2. Vyžaduje sa, aby právnické osoby uviedli mená a odbornú kvalifikáciu osôb zodpovedných za poskytnutie služby
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Druh postupu
IV.1.1. Druh postupu
Verejná súťaž
IV.2. KRITÉRIÁ NA VYHODNOTENIE PONÚK
IV.2.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska
kritérií uvedených ďalej (kritériá na vyhodnotenie ponúk je potrebné uviesť s ich relatívnou váhou alebo v zostupnom poradí dôležitosti, ak nemožno z preukázateľných dôvodov uviesť ich relatívnu váhu)
1. Kritérium č. 1: Ozvučenie umeleckého vystúpenia a) uchádzač uvedie cenu bez DPH, za 1 hodinu montáž, demontáž , odborná obsluha, prenájom technického zariadenia podľa počtu kusov na malé a veľké priestory . Uchádzač ocení zvlášť ozvučenie 1 hodinu bez DPH pre malé priestory a zvlášť pre veľké priestory. Povinnosťou uchádzača je uviesť v tabuľke presný typ technického zariadenia a jeho technické parametre ( tabuľka č. 1 a 2 Príloha č. 1). - 20
2. Kritérium č. 2: Osvetlenie umeleckého vystúpenia a) uchádzač uvedie cenu bez DPH, za 1 hodinu montáž, demontáž, odborná obsluha, prenájom technického zariadenia podľa počtu kusov na malé a veľké priestory . Uchádzač ocení zvlášť osvetlenie 1 hodinu bez DPH pre malé priestory a zvlášť pre veľké priestory. Povinnosťou uchádzača je uviesť v tabuľke presný typ technického zariadenia a jeho technické parametre ( tabuľka č. 3 a 4 Príloha č. 1). - 25
3. Kritérium č. 3: Videoprojekcia umeleckého vystúpenia a) uchádzač uvedie cenu bez DPH, za 1 hodinu montáž, demontáž , odborná obsluha, prenájom technického zariadenia podľa počtu kusov na malé a veľké priestory. Uchádzač ocení zvlášť videoprojekciu pre malé priestory a zvlášť pre veľké priestory. Povinnosťou uchádzača je uviesť do tabuľky presný typ technického zariadenia a jeho technické parametre ( tabuľka č. 5 a 6 Príloha č. 1). - 9
4. Kritérium č. 4: Zastrešenie pre open air vystúpenia a)uchádzač uvedie cenu bez DPH, za 1 hodinu montáž, demontáž, prenájom zastrešenia. Povinnosťou uchádzača je uviesť v tabuľke presný typ technického zariadenia a jeho technické parametre ( tabuľka č. 7 Príloha č. 1). - 35
5. Kritérium č. 5: Pódium pre open air vystúpenia a)uchádzač uvedie cenu bez DPH, za 1 m2 na 1 hodinu montáž, demontáž, prenájom pódia. Povinnosťou uchádzača je v tabuľke uviesť presný typ technického zariadenia a jeho technické parametre ( tabuľka č. 8 Príloha č. 1). - 5
6. Kritérium č. 6: Preprava techniky na miesto a z miesta vystúpenia umeleckého súboru a) Nákladné motorové vozidlo - uchádzač uvedie cenu bez DPH za stojné 1 hodinu + cena za 1 km b)Nákladné motorové vozidlo s prívesom - uchádzač uvedie cenu bez DPH za stojné 1 hodinu + cena za 1 km c)Paušálny poplatok doprava nákladné motorové vozidlo v rámci Bratislavy uchádzač uvedenie paušálny sumu bez DPH za prepravu techniky v rámci Bratislavy. ( tabuľka č. 9 Príloha č. 1) - 6
IV.2.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.3. ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.3.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ
2/2013 ME
IV.3.2. Predchádzajúce oznámenie (oznámenia) týkajúce sa tejto zákazky
IV.3.3. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov alebo informatívnych dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum: 28.05.2013
Úhrada za súťažné podklady
IV.3.4. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
17.06.2013 10:00
IV.3.6. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Do termínu
Dátum: 13.09.2013
IV.3.7. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 19.06.2013 10:00
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Toto obstarávanie sa bude opakovať
VI.2. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
VI.4. Dátum odoslania tohto oznámenia
14.05.2013

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité