Oznámenie 11391 - WYT

Obsah

11391 - WYT
Vestník č. 117/2014 - 18.06.2014

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
Stredná odborná škola
IČO: 00159468
Kušnierska brána 349/2 , 06001 Kežmarok

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Stredná odborná škola, Kušnierska brána 349/2,060 01 Kežmarok
Kontaktná osoba: Ing. Miroslav Perignáth
Mobil: +421 905907438
Telefón: +421 524523040
Fax: +421 52524523040
Email: sekretariat@soskk.sk; ingbartko@zoznam.sk
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://www.soskk.sk
Ďalšie informácie možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky budú doručené na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
OP - Organizácia riadená verejným právom
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 6 ods. 1 písm. d)
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
Podpora ďalšieho vzdelávania príslušníkov MRK s cieľom uľahčenia ich prístupu na trh práce
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné miesto dodania tovarov: Stredná odborná škola, Kušnierska brána 349/2, 06001 Kežmarok
NUTS kód:
SK041
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
a)Didaktické pomôcky a didaktická technika pre Technické služby v autoservise diagnostické prístroje a zariadenia: Motonester 2CH lx, Motortestcr 4CH lx. Tlaková sonda - podtlak/tlak A lx. tlaková sonda - tlak lx, (ON - Board" tester EURÓPA) lx, (ON - Board" tester Ázia, Japan) lx, (ON - Board" tester USA), DPS - softvér na meranie výkonu, elektronický výučbový panel HDS 250, RLC dekáda, odporová dekáda, kapacitná dekáda, induktívna dekáda, RLC multimeter, laboratórny zdroj, digitálny multimeter, watt meter, generátor funkcií, spektrálny analyzátor, modul do PC k HC-RF3200, merač hluku, luxmeter, teplomer, vlhkomer, otáčkomer, digitálny čítač, odporový reostat, Digitálny manometer, LOGIC ANALYZER USB, LOGIC ANALYZER hardware, Digitálny osciloskop TEKTRONIX 2CH/4CH.
b)Diagnostický a výučbový softvér pre Technické služby v autoservise Diagnostický a výučbový softvér pre vozidlá, systémy a komponenty: Výučbový systém pre manažment motora (Výukový' systém HDK - 1) , Postupy opráv HDS - 1 , Softvér - Video UDS - 1 , Soflvér a knižnice k elektronickému panelu (HDS250) , Softvér - technické parametre a schémy vozidiel (Autodata) .
Presný popis ( minimálne požadované technické parametre) a množstva ( tabuľka) je súčasťou súťažných podkladov
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 39162100-6
Doplnkový slovník: FA03-2
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 39294000-9
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
a) Didaktické pomôcky a didaktická technika pre Technické služby v autoservise b) Diagnostický a výučbový softvér pre Technické služby v autoservise
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 21 552,0000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 2
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti:
a)Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 26 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Splnenie podmienok účasti uchádzač preukáže predložením dokladov podľa § 26 ods. 2,4a5
b)Ak je uchádzač zapísaný v zozname podnikateľov, podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia preukáže v súlade s § 128 zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov
c)Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 31 ods. 3 zák. č. 25/2006 Z. z. v znení neskorších predpisov.
d)Splnenie podmienky účasti možno preukázať aj čestným vyhlásením uchádzača v súlade s § 32 ods. 11, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z.z.
Odôvodnenie primeranosti podmienok účasti: Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia
určil verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 26 zákona č. 25/2006 Z. z.
III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač v ponuke predloží nasledovný doklad/doklady , ktorým/ktorými preukáže svoje finančné a ekonomické postavenie:
a)§ 27 ods.1) písmeno a) zákona 25/2006 Z. z. nie staršie ako tri mesiace k poslednému dňu na predkladanie ponuky. Verejný obstarávateľ požaduje aby uchádzači predložili vyjadrením banky alebo vyjadreniami bánk (bánk vtedy, ak záujemca má otvorených viac podnikateľských účtov vo viacerých bankách), že si plní voči banke/bankám všetky záväzky, ktoré vyplývajú zo zriadenia účtu, prípadne z plnenia si záväzkov vyplývajúcich z úverových vzťahov a jeho bežný účet nie je v súčasnosti predmetom exekúcie. Nie je možné nahradiť požadované potvrdenie, resp. potvrdenia príslušnej banky/bánk výpisom z účtu v príslušnej banke/bankách.
b)Predloženie čestného vyhlásenia uchádzača, že v iných bankách nemá účty.
c)Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi alebo obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať s kapacitami osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť, že táto osoba poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti musí spĺňať podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté. Ak uchádzač preukázal technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť technickými a odbornými kapacitami inej osoby a počas trvania zmluvy, koncesnej zmluvy alebo rámcovej dohody dôjde k plneniu, ktorého sa toto preukázanie týka, uchádzač je oprávnený toto plnenie poskytnúť len sám, alebo prostredníctvom tej osoby, písomnou zmluvou s ktorou toto postavenie preukázal; možnosť zmeny subdodávateľa tým nie je dotknutá.
d)Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa finančného a ekonomického postavenia v súlade s § 31 ods. 3, resp. 4
e)Ak uchádzač alebo záujemca nedokáže z objektívnych dôvodov preukázať finančné a ekonomické postavenie určeným dokladom, verejný obstarávateľ a obstarávateľ môže uznať aj iný doklad, ktorým sa preukazuje finančné a ekonomické postavenie
f)Splnenie podmienky účasti možno preukázať aj čestným vyhlásením uchádzača v súlade s § 32 ods. 11, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z.z.
Odôvodnenie primeranosti podmienok účasti: Touto podmienkou si verejný obstarávateľ overuje stav ekonomickej a finančnej situácie uchádzača, jeho platobnú schopnosť a plnenie si finančných
záväzkov voči banke. Podmienka je primeraná a vychádza z potreby uzatvoriť zmluvný vzťah s finančne a ekonomicky stabilným partnerom, s cieľom vyhnutia sa riziku pri plnení si budúceho zmluvného záväzku.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov technickú alebo odbornú spôsobilosť vo verejnom obstarávaní preukázať predložením nasledovných dokladov:
a)Podľa §28 ods. 1 písm. a) zoznamom dodávok tovarov rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky uskutočnených za predchádzajúce tri roky ( 2011 2013) (za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti) podpísaný oprávnenou osobou uchádzača.
b)Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať s kapacitami osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, že táto osoba poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti, musí spĺňať podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté.
Ak uchádzač alebo záujemca preukázal technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť technickými a odbornými kapacitami inej osoby a počas trvania zmluvy, koncesnej zmluvy alebo rámcovej dohody dôjde k plneniu, ktorého sa toto preukázanie týka, uchádzač alebo záujemca je oprávnený toto plnenie poskytnúť len sám, alebo prostredníctvom tej osoby, písomnou zmluvou s ktorou toto postavenie preukázal; možnosť zmeny subdodávateľa tým nie je dotknutá.
c)Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti v súlade s § 31 ods. 3, resp. 4 zák. č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní.
d)Splnenie podmienky účasti možno preukázať aj čestným vyhlásením uchádzača v súlade s § 32 ods. 11, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z.z.
e)Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo preveriť u objednávateľa charakteristiku dodávok, ktoré boli predmetom zákazky uvedenej v zozname ako aj uspokojivé dodanie tovaru podľa obchodných podmienok. V prípade, ak verejný obstarávateľ preukázateľne zistí, že uchádzač neuviedol pravdivé údaje a informácie, bude sa to považovať za porušenie povinnosti uchádzača uvádzať pravdivé a úplné údaje a za dôvod na vylúčenie uchádzača zo súťaže.
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti: Verejný obstarávateľ danou podmienkou zisťuje aké skúsenosti ma uchádzač pri plnení si budúceho zmluvného záväzku.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Najnižšia cena
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
MB/1/KEZ/2014
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 08.07.2014 12:00
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 08.07.2014 12:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 09.07.2014 14:00
Miesto : Stredná odborná škola, Kušnierska brána 349/2, 06001 Kežmarok - zasadačka.
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : V súlade s § 100 ods.6 pís. g) pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné a zápisnica sa neodosiela.
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
Ak áno, uviesť odkaz na projekt (projekty) a/alebo program (programy): fond EU: PO- 3 Podpora vzdelávania osôb s osobitnými vzdelávacími potrebami, ITMS: 26130130108
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
1.Súťažné podklady sa poskytujú na základe písomnej žiadosti. Záujemcovia predkladajú žiadosti v slovenskom jazyku v originálnom vyhotovení, poštovým stykom, emailom, alebo osobne v pracovných dňoch od 80.00 h do 13.00 h. Súťažné podklady, budú pre potenciálnych uchádzačov zverejnené v profile verejného obstarávateľa v súlade s § 100 ods. 1 písm. d) zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní.
2.Verejný obstarávateľ poskytne záujemcom súťažné podklady zaslaním poštovou prepravou, emailom alebo si ich záujemca môže prevziať osobne.
3.Pri osobnom prevzatí si záujemca dohodne termín . Spôsob poskytnutia SP uvedie záujemca v žiadosti.
4.Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prijímanie žiadostí o súťažné podklady, ale upozorňuje záujemcov, že v prípade požiadania o súťažné podklady v posledné dni, nebudú môcť využiť inštitút vysvetľovania súťažných podkladov a v prípade ich zasielania prostredníctvom pošty, môžu byť súťažné podklady doručené v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk, alebo po tejto lehote.
5.Verejný obstarávateľ neposkytne na plnenie predmetu zmluvy preddavok.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
16.06.2014

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité