Oznámenie 20012 - WYT

Obsah

20012 - WYT
Vestník č. 168/2014 - 28.08.2014

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
Centrum výcviku Lešť
IČO: 00804932
Lešť , 96263 Pliešovce

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Centrum výcviku Lešť
Kontaktná osoba: Milan Sláviček
Telefón: +421 960455868
Email: milan.slavicek2@mil.sk
Ďalšie informácie možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky budú doručené na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
OP - Organizácia riadená verejným právom
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 6 ods. 1 písm. d)
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
Nákup a dodávka pevných palív
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné miesto dodania tovarov: Kotolňa TOV č.1 a 2 Sklady, garáže- Zábava Centra výcviku Lešť.
Táborisko Riečky, Zrubový Tábor Slávia, Vododrom a Táborisko Brožkou Prameň vo Vojenskom obvode Centra výcviku Lešť.
NUTS kód:
SK
SK032
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Predmetom dodávky je nákup a dodávka pevných palív bližšie špecifikovaných v súťažných podkladoch
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 09111100-1
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 09111400-4
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 98 427,6000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 24
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Osobné postavenie:
Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti osobného postavenia podľa § 26 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Splnenie podmienok osobného postavenia uchádzač preukazuje predložením originálnych dokladov alebo úradne overených kópií dokladov podľa § 26 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Podmienky účasti v §26 ods. 1 písm. h), i), j) uchádzač splní predložením čestných vyhlásení.

Uchádzač zapísaný do zoznamu podnikateľov vedenom Úradom pre verejné obstarávanie podľa §128 preukazuje splnenie podmienok účasti podľa § 26 údajmi a dokladmi, zapísanými v zozname podnikateľov.

V prípade ak je uchádzačom skupina dodávateľov splnenie podmienok osobného postavenia preukazuje za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienok účasti podľa § 26 ods. 1 písm. f) preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú ma zabezpečiť.

Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti.
III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoje finančné alebo ekonomické postavenie podľa § 27 zákona o verejnom obstarávaní takto :

Uchádzač predloží doklad(y) o celkovom obchodnom obrate za posledné tri roky 2011, 2012 a 2013, ktorý musí byť minimálne 150 000,00 € s DPH za každý hospodársky rok, potvrdený príslušným správcom dane.

Odôvodnenie:
Požiadavka na uvedený obrat vyplýva z rozsahu predmetu zákazky, aby sa verejný obstarávateľ uistil, že plnenie zmluvy bude zabezpečované spôsobilým zmluvným partnerom v požadovanom rozsahu a kvalite bez poskytovania zálohových platieb.

Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoje technické a odborné postavenie podľa § 28 zákona o verejnom obstarávaní takto :

Uchádzač predloží protokol o skúške kvality paliva na požadovaný druh uhlia, ktorú vykoná akreditované laboratórium, čím uchádzač preukáže kvalitu ponúknutej dodávky uhlia. Doklady preukazujúce kvalitu dodávky palív vydané iným ako akreditovaným laboratóriom nebudú akceptované. Protokoly musia byť originálom alebo úradne overené kópie a môžu byť staré najviac dva roky.

Odôvodnenie:
Uvedenými dokladmi uchádzač preukazuje že bude dodávať uhlie v požadovanej kvalite.

Overené kópie dokladov od motorových vozidiel s nosnosťou do 3,5 t a 8 t, s ktorými bude môcť reálne disponovať počas celého trvania (plnenia) predmetu zákazky (zmluvy).
Odôvodnenie:
Účelom preukázania uvedených dokladov je že uchádzač ma všetky predpoklady pre operatívne a kvalitné plnenie predmetu zákazky podľa potreby verejného obstarávateľa.

Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Najnižšia cena
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
CV-812/2014
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 16.09.2014 10:00
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 16.09.2014 10:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 16.09.2014 10:30
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Bez účasti uchádzačov - eAukcia
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
Miesto a lehota na vyžiadanie súťažných podkladov:
Súťažné podklady verejný obstarávateľ zašle poštou alebo poskytne osobne len na základe písomnej žiadosti, ktorá mu bude doručená poštou, elektronicky alebo osobne v Centre výcviku Lešť.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
26.08.2014

Redakčné opravy

20334 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 170/2014
V oznámení 20012-WYT verejného obstarávateľa/obstarávateľa Centrum výcviku Lešť, Lešť, 962 63 Pliešovce zverejnenom vo VVO č. 168/2014 zo dňa 28.08.2014 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie V oddiele III.1.2. sa dopĺňa resp. mení Namiesto: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoje finančné alebo ekonomické postavenie podľa § 27 zákona o verejnom obstarávaní takto : Uchádzač predloží doklad(y) o celkovom obchodnom obrate za posledné tri roky 2011, 2012 a 2013, ktorý musí byť minimálne 150 000,00 € s DPH za každý hospodársky rok, potvrdený príslušným správcom dane. Odôvodnenie: Požiadavka na uvedený obrat vyplýva z rozsahu predmetu zákazky, aby sa verejný obstarávateľ uistil, že plnenie zmluvy bude zabezpečované spôsobilým zmluvným partnerom v požadovanom rozsahu a kvalite bez poskytovania zálohových platieb. Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti. Viď: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoje finančné alebo ekonomické postavenie podľa § 27 zákona o verejnom obstarávaní takto : Uchádzač predloží doklad(y) o celkovom obchodnom obrate z predaja palív za posledné tri roky 2011, 2012 a 2013, ktorý musí byť minimálne 150 000,00 € s DPH za každý hospodársky rok, potvrdený príslušným správcom dane. Odôvodnenie: Požiadavka na uvedený obrat vyplýva z rozsahu predmetu zákazky, aby sa verejný obstarávateľ uistil, že plnenie zmluvy bude zabezpečované spôsobilým zmluvným partnerom v požadovanom rozsahu a kvalite bez poskytovania zálohových platieb. Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti. III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť V oddiele III.1.3 sa dopĺňa Namiesto: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoje technické a odborné postavenie podľa § 28 zákona o verejnom obstarávaní takto: Uchádzač predloží protokol o skúške kvality paliva na požadovaný druh uhlia, ktorú vykoná akreditované laboratórium, čím uchádzač preukáže kvalitu ponúknutej dodávky uhlia. Doklady preukazujúce kvalitu dodávky palív vydané iným ako akreditovaným laboratóriom nebudú akceptované. Protokoly musia byť originálom alebo úradne overené kópie a môžu byť staré najviac dva roky. Odôvodnenie: Uvedenými dokladmi uchádzač preukazuje že bude dodávať uhlie v požadovanej kvalite. Overené kópie dokladov od motorových vozidiel s nosnosťou do 3,5 t a 8 t, s ktorými bude môcť reálne disponovať počas celého trvania (plnenia) predmetu zákazky (zmluvy). Odôvodnenie: Účelom preukázania uvedených dokladov je že uchádzač ma všetky predpoklady pre operatívne a kvalitné plnenie predmetu zákazky podľa potreby verejného obstarávateľa. Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti. Viď: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoje technické a odborné postavenie podľa § 28 zákona o verejnom obstarávaní takto: Zoznam dodávok pevných palív od koncových odberateľov za predchádzajúce tri roky (2011, 2012 a 2013) doplnenými potvrdeniami o kvalite dodaných palív s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov: - ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ dokladom je referencia, - ak odberateľom bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ, ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich dodaní, doplneným dokladom, preukazujúcim ich dodanie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli dodané. Doklad o registrácií platiteľa spotrebnej dane z uhlia vydaný príslušným colným úradom. Odôvodnenie: Vyššie uvedené podmienky sú stanovené za účelom preukázania, že uchádzač aj v minulosti zodpovedne plnil svoje zmluvné povinnosti v oblasti dodávok pevných palív a má všetky predpoklady pre kvalitné plnenie predmetu zákazky. Uchádzač predloží protokol o skúške kvality paliva na požadovaný druh uhlia, ktorú vykoná akreditované laboratórium, čím uchádzač preukáže kvalitu ponúknutej dodávky uhlia. Doklady preukazujúce kvalitu dodávky palív vydané iným ako akreditovaným laboratóriom nebudú akceptované. Protokoly musia byť originálom alebo úradne overené kópie a môžu byť staré najviac dva roky. Odôvodnenie: Uvedenými dokladmi uchádzač preukazuje že bude dodávať uhlie v požadovanej kvalite. Overené kópie dokladov od motorových vozidiel s nosnosťou do 3,5 t a 8 t, s ktorými bude môcť reálne disponovať počas celého trvania (plnenia) predmetu zákazky (zmluvy). Odôvodnenie: Účelom preukázania uvedených dokladov je že uchádzač ma všetky predpoklady pre operatívne a kvalitné plnenie predmetu zákazky podľa potreby verejného obstarávateľa. Splnenie podmienok účasti možno preukázať v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní aj čestným vyhlásením. V prípade úspešného uchádzača je tento povinný čestné vyhlásenie doložiť na vyzvanie originálnymi alebo úradne overenými dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti v súlade s § 44 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Nepredloženie dokladov v stanovenej lehote sa bude považovať za nesplnenie podmienok účasti.

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité