Oznámenie 20547 - WYS

Obsah

20547 - WYS
Vestník č. 172/2014 - 04.09.2014

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
KASPIAN
IČO: 42129681
Ambroseho 15 , 85102 Bratislava - mestská časť Petržalka

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Ambroseho 15, Bratislava - mestská časť Petržalka
Kontaktná osoba: Soňa Hacajová
Mobil: +421 911584803
Telefón: +421 911584803
Email: sona@kaspian.sk
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://kaspian.sk
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://kaspian.sk
Ďalšie informácie možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky budú doručené na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
iné - Iný verejný obstarávateľ
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): občianske združenie
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: Iný VO
Iný (špecifikujte): občianske združenie
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
Zabezpečenie cateringu
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Kategória služby číslo
17
Hlavné miesto poskytovania služieb: Bratislava
NUTS kód:
SK
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Zabezpečenie cateringových služieb na celodennú konferenciu a následnú afterparty dňa 6. 11. 2014 pre približne 130 ľudí. Cateringové služby budú zahŕňať: drobné sladké a slané občerstvenie počas 5 prestávok, teplý obed formou švédskych stolov (2 mäsité a 1 bezmäsité jedlo na výber), studenú večeru formou švédskych stolov, personál - 1 manager cateringových služieb, dopravu a zabezpečenie riadov na servírovanie. Cenové ponuky poslať poštou na adresu organizácie.
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 55000000-0
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
Zabezpečenie cateringových služieb pre 130 ľudí - občerstvenie počas 5 prestávok, teplý obed, studená večera.
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 960,0000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 2
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Schopnosť zabezpečiť kompletné cateringové služby v termíne 6. 11. 2014.
III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Schopnosť zabezpečiť zákazku za hodnotu 960 EUR bez DPH.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Skúsenosť v gastronómii a s podobným typom akcie (uviesť referenciu). Cenové ponuky poslať poštou na adresu organizácie.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska
kritérií uvedených nižšie (kritériá na vyhodnotenie ponúk je potrebné uviesť s ich relatívnou váhou alebo v zostupnom poradí dôležitosti, ak nemožno z preukázateľných dôvodov uviesť ich relatívnu váhu)
Časť: 1
Názov: Konkrétne navrhnuté menu (množstvo jedla pre 1 osobu)
Časť: 2
Názov: Skúsenosť s podobným typom akcie (referencie)
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
22014
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum: 05.10.2014
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum: 05.10.2014
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 06.10.2014 10:00
Miesto : Ambroseho 15, 851 02 Bratislava
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Zamestnanci KASPIAN a účastníci, ktorí predložili cenové ponuky.
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
03.09.2014

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa

Zákazka: Zabezpečenie cateringu
Obstarávateľ: KASPIAN

Dôležité