IV.1.
Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1.
Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba
Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska
kritérií uvedených nižšie (kritériá na vyhodnotenie ponúk je potrebné uviesť s ich relatívnou váhou alebo v zostupnom poradí dôležitosti, ak nemožno z preukázateľných dôvodov uviesť ich relatívnu váhu)
Časť: 1
Názov: Konkrétne navrhnuté menu (množstvo jedla pre 1 osobu)
Časť: 2
Názov: Skúsenosť s podobným typom akcie (referencie)
IV.1.2.
Použije sa elektronická aukcia
Nie
IV.2.
Administratívne informácie
IV.2.1.
Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
22014
IV.2.2.
Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum: 05.10.2014
Úhrada za súťažné podklady
Uvedte
Nie
IV.2.3.
Lehota na predkladanie ponúk
Dátum: 05.10.2014
IV.2.4.
Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 06.10.2014 10:00
Miesto :
Ambroseho 15, 851 02 Bratislava
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk :
Zamestnanci KASPIAN a účastníci, ktorí predložili cenové ponuky.