Oznámenie 29748 - WYP

Obsah

29748 - WYP
Vestník č. 240/2014 - 09.12.2014

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
BAD, s.r.o.
IČO: 31631045
Matuškova 49, 97631 Vlkanová

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): BAD, s.r.o., Matuškova 49, 976 31 Vlkanová
Kontaktná osoba: Ing. Branislav Mala
Telefón: +421 484711711
Fax: +421 485300019
Email: mala@kkcompany.sk
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://www.hotelkaskady.sk
Ďalšie informácie možno získať na inom mieste
Príloha A.I) Adresa a kontaktné miesto (miesta), na ktorých možno získať ďalšie informácie
Viera Sotníková
IČO: 00000000
Komenského 18/B , 97401 Banská Bystrica

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Komenského 18/B, 974 01 Banská Bystrica
Kontaktná osoba: Viera Sotníková
Mobil: +421 905317598
Telefón: +421 905317598
Email: sotnikova.viera@gmail.com
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na inom mieste
Príloha A.II) Adresa a kontaktné miesto (miesta), na ktorých možno získať súťažné podklady a doplňujúce dokumenty
Viera Sotníková
IČO: 00000000
Komenského 18/B , 97401 Banská Bystrica

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Komenského 18/B, 974 01 Banská Bystrica
Kontaktná osoba: Viera Sotníková
Mobil: +421 905317598
Telefón: +421 905317598
Email: sotnikova.viera@gmail.com
Ponuky budú doručené na inom mieste
Príloha A.III) Adresa a kontaktné miesto, na ktoré musia byť doručené ponuky
BAD, s.r.o.
IČO: 31631045
Matuškova 49 , 97631 Vlkanová

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): BAD, s.r.o., Matuškova 49, 976 31 Vlkanová
Kontaktná osoba: Ing. Branislav Mala
Telefón: +421 484711711
Email: mala@kkcompany.sk
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
iné - Iný verejný obstarávateľ
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): Právnická osoba - osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 7 ods. 2
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
Modernizácia izieb hotela Kaskády II. etapa.
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné stavenisko alebo miesto uskutočňovania stavebných prác: Hotel KASKÁDY, Letecká 19, 962 31 Sliač - Sielnica.
NUTS kód:
SK032
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Stavebné práce pozostávajú z posilnenia celkového výkonu zdroja chladiacej vody, ako aj presunu jestvujúceho kompaktného chillera na nové miesto. Nový zdroj chladiacej vody bude slúžiť pre fancoilové chladenie hotelových izieb a zázemia, Primárny okruh zdroja bude pracovať s chladiacim médiom voda+35% proplylénglykol s teplotným spádom 6/12°C. Cez oddeľovací doskový výmeník s akumulátorom 1,6m3 (umiestnený v strojovni chladenia) bude napojený na novozriadené vnútorné rozvody chladiacej vody s teplotným spádom 8/14°C.
Chladiaci systém je navrhnutý ako dvojrúrkový iba pre chladenie, prevádzka sa predpokladá v letnom a prechodnom období. Zimný režim chladenia sa neuvažuje. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a v projektovej dokumentácii. Ak sa vo výkaze výmer a v technickej špecifikácii nachádzajú konkrétne výrobky alebo značky, uchádzač môže naceniť aj ekvivalent rovnakej alebo vyššej kvality.
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 45331230-7
Doplnkový slovník: IA10-6
II.1.5) Časti
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 178 021,2900 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 2
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 26 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní a ich splnenie preukázať dokladmi podľa § 26 ods. 2, resp. ods. 4 a ods. 5 alebo podľa § 128 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, v zmysle ktorého podnikateľ vo verejnom obstarávaní preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní podľa § 26 údajmi a dokladmi, zapísanými v zozname podnikateľov.
V prípade, že uchádzač v zozname podnikateľov nemá zapísaný doklad, ktorým preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. h) zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ (osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní) požaduje, aby uchádzač predložil aj čestné vyhlásenie, že nemá právoplatne uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní alebo nie je osobou podľa § 26 ods. 1 písm. h) zákona o verejnom obstarávaní.
V prípade, že uchádzač v zozname podnikateľov nemá zapísané doklady, ktorými preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. i) a písm. j) zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ (osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní) požaduje, aby uchádzač predložil aj čestné vyhlásenie/vyhlásenia, že nemá nesplnenú povinnosť podľa § 26 ods.1 písm. i ) a písm. j) zákona o verejnom obstarávaní.
V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. f) preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.
Podľa § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi (osobe podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní) úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom (osobou podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní).
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky a potrebu jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 32 ods. 6 zákona: Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia sú dané zákonom o verejnom obstarávaní a vyplývajú z § 26 v spojení s § 100 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: § 27 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní: vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky (bánk), v ktorej má uchádzač vedený účet o solventnosti a schopnosti plniť finančné záväzky za obdobie od 1.10.2012 do 31.10.2014, resp. za obdobie, za ktoré sú údaje dostupné v závislosti od vzniku, alebo začatia prevádzkovania činnosti/zriadenia účtu, predložené v originálnom vyhotovení alebo ako úradne osvedčená fotokópia týchto dokumentov. Vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky (bánk) musí obsahovať potvrdenie banky o tom, že uchádzač za obdobie od 1.10.2012 do 31.10.2014, resp. za obdobie, za ktoré sú údaje dostupné v závislosti od vzniku, alebo začatia prevádzkovania činnosti/zriadenia účtu, je schopný plniť finančné záväzky, v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár, jeho bankový účet (účty) nebol za požadované obdobie predmetom exekúcie.
Uchádzač predloží okrem vyjadrenia banky alebo pobočky zahraničnej banky (bánk) aj čestné vyhlásenie, že v iných bankách nemá záväzky.
V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa finančného a ekonomického postavenia za všetkých členov skupiny spoločne.
Podľa § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi (osobe podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní) úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom (osobou podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní).
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky a potreby jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 32 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní: Osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní túto podmienku účasti podľa § 27 zákona o verejnom obstarávaní určila striktne vo vzťahu k predmetu zákazky s cieľom dosiahnuť čestnú hospodársku súťaž medzi kvalifikovanými uchádzačmi. Podmienka účasti je primeraná a jej potreba vyplynula z dôvodu overenia si skutočnosti, či uchádzači disponujú nielen odbornými skúsenosťami z oblasti predmetu zákazky a sú oprávnení a schopní ho plniť, ale či vedia preukázať aj ekonomickú stabilitu a schopnosť bezproblémovo plniť požadovaný predmet zákazky.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: § 28 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní: zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov doplneným potvrdeniami o uspokojivom vykonaní stavebných prác s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia prác a zhodnotenia uskutočnených prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom
1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia,
2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : V zozname stavebných prác je doporučené uchádzačovi uviesť: názov (obchodné meno) a sídlo investora
(odberateľa), názov stavby, charakteristiku stavby (stručný opis), objem (cena) diela bez DPH, termín začatia a ukončenia výstavby, miesto uskutočnenia stavby, meno, tel. číslo, prípadne e-mail kontaktnej osoby investora (odberateľa), u ktorej je možné overiť uvedené informácie.
Uchádzač musí preukázať, že uskutočnil minimálne jednu zákazku rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúcich päť rokov uvedenú v zozname a vo finančnom objeme minimálne 170.000,00 EUR bez DPH.
Za predchádzajúcich päť rokov sa na účely tejto zákazy považuje päť rokov predchádzajúcich dňu, ktorý je posledným dňom lehoty na predkladanie ponúk (ktorého skončením uplynie lehota na predkladanie ponúk).
V prípade, ak bude v zozname stavebných prác a v dôkaze o plnení potvrdenom odberateľom uvedená iná mena ako euro, prepočet tej inej meny na euro bude vykonaný platným kurzom zverejneným NBS v deň zverejnenia tejto výzvy na predkladanie ponúk.
V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti spoločne.
Podľa § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi (osobe podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní) úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom (osobou podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní).
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky a potreby jej zahrnutia v súlade s ust. § 32 ods. 6 zákona o VO:
Osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní podmienku účasti určila striktne vo vzťahu k predmetu zákazky s cieľom dosiahnuť čestnú hospodársku súťaž medzi kvalifikovanými zhotoviteľmi. Podmienka účasti je primeraná a jej potreba vyplynula z dôvodu overenia si skutočnosti, či uchádzači disponujú odbornými skúsenosťami z oblasti predmetu zákazky a sú oprávnení a schopní ho plniť/dodať.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Najnižšia cena
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 07.01.2015 10:00
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 07.01.2015 10:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 07.01.2015 13:00
Miesto : BAD, s.r.o., Matuškova 49, 976 31 Vlkanová.
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Všetci uchádzači, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk.
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
Ak áno, uviesť odkaz na projekt (projekty) a/alebo program (programy): Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast.
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
1. Úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s dodávaným tovarom, prácami, uskutočnenými stavebnými prácami a poskytnutými službami, a tiež kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP a poskytnúť oprávneným osobám všetku potrebnú súčinnosť. 2. Úspešný uchádzač je povinný predkladať elektronickú verziu (vo formáte MS Excel) podrobného rozpočtu, ako je aj povinný predkladať v elektronickej verzii každú zmenu tohto podrobného rozpočtu, ku ktorej dôjde počas realizácie predmetu zmluvy.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
07.12.2014

Redakčné opravy

50 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 1/2015
V oznámení 29748-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa BAD, s.r.o., Matuškova 49, 976 31 Vlkanová zverejnenom vo VVO č. 240/2014 zo dňa 09.12.2014 boli nesprávne zverejnené údaje I.2.1.Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa Namiesto: Právnická osoba - osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Viď: Právnická osoba - osoba podľa § 7 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. III.1.1.Osobné postavenie Namiesto: V celom texte sa text: Osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní nahrádza: Viď: Osoba podľa § 7 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. III.1.2.Ekonomické a finančné postavenie Namiesto: V celom texte sa text: Osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní nahrádza: Viď: Osoba podľa § 7 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. III.1.3.Technická alebo odborná spôsobilosť Namiesto: V celom texte sa text: Osoba podľa § 7 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní nahrádza: Viď: Osoba podľa § 7 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. II.3.Trvanie zmluvy alebo lehota dodania Namiesto: Obdobie (v mesiacoch od zadania zákazky): 2 Viď: Obdobie (v mesiacoch od zadania zákazky): 4 IV.2.2.Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov Namiesto: 07.01.2015 10:00 Viď: 16.01.2015 10:00 IV.2.3.Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 07.01.2015 10:00 Viď: 16.01.2015 10:00 IV.2.4.Podmienky otvárania ponúk Namiesto: 07.01.2015 13:00 Viď: 16.01.2015 13:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité