Oznámenie 15254 - WYT

Obsah

15254 - WYT
Vestník č. 145/2015 - 24.07.2015

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
I.1. Názov, adresy a kontaktné miesto (miesta)
BIOPEL, a. s.
IČO: 46823492
Kysucký Lieskovec 743 , 02334 Kysucký Lieskovec

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): BIOPEL, a. s., 023 34 Kysucký Lieskovec 743
Kontaktná osoba: Ing. Peter Albert
Telefón: +421 414231500
Fax: +421 414231505
Email: albert@biopel.sk
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://biopel.sk
Ďalšie informácie možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky budú doručené na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
iné - Iný verejný obstarávateľ
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): Biomasové logistické centrum
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 7 ods. 2
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
Dodávka a montáž mobilného kotla vrátane uvedenia do prevádzky
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné miesto dodania tovarov: BIOPEL, a. s., Kysucký Lieskovec 743, 023 34 Kysucký Lieskovec
NUTS kód:
SK031
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Predmetom zákazky bude dodávka a montáž mobilného kotla vrátane uvedenia do prevádzky do Biomasového logistického centra (BLC). Súčasťou dodávky bude aj kompletná technická dokumentácia vypracovaná v slovenskom jazyku a zaškolenie obsluhy po uvedení zariadenia do prevádzky.
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 42515000-9
II.1.5) Časti
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
Mobilný kotol 1 ks, nový. Viď stručný opis predmetu zákazky - bližšie uvedené v súťažných podkladoch
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 340 000,0000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 5
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Vyžaduje sa predloženie dokladov podľa § 26 ods. 2, resp. ods. 4, 5 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon č. 25/2006 Z. z.), ktorými sa preukazuje splnenie podmienok osobného postavenia podľa § 26 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z. z. Uchádzač zapísaný do zoznamu podnikateľov pre verejné obstarávanie preukazuje splnenie podmienok účasti podľa § 26 zákona č. 25/2006 Z. z. podľa § 128 ods. zákona č. 25/2006 Z. z.

Odôvodnenie: taxatívne vyplývajúce podľa § 100 zákona č. 25/2006 Z.z.

PODMIENKY ÚČASTI UCHÁDZAČOV VO VEREJNOM OBSTARÁVANÍ, TÝKAJÚCE SA PREUKAZOVANIA MAJETKOVEJ ÚČASTI
Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje svoju majetkovú účasť - podľa § 26a ods. 3 zák. č. 25/2006 Z.z. v platnom znení, Výpisom z obchodného registra alebo výpisom z inej zákonom ustanovenej evidencie, zoznamom akcionárov vedených akciovou spoločnosťou, dokladom vydaným centrálnym depozitárom cenných papierov alebo obdobnými dokladmi vydanými inými orgánmi alebo orgánmi iných štátov, nie staršími ako 3 mesiace, o tom, že nie je osobou podľa § 26a ods. 1 v nadväznosti na § 26a ods. 2 citovaného zákona.

Odôvodnenie: taxatívne vyplývajúce podľa § 100 zákona č. 25/2006 Z.z.
III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Podľa § 27 ods. 1 písm. a) zák. č. 25/2006 Z.z. v platnom znení.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Kladné vyjadrenie banky, (alebo bánk, ak má uchádzač otvorené účty vo viacerých bankách), ktorej je uchádzač klientom, o schopnosti plniť finančné záväzky. Vyjadrenie banky/bánk musí obsahovať údaje o tom, že:
a) uchádzač v prípade splácania úveru dodržiava splátkový kalendár,
b) uchádzač nie je v nepovolenom debete,
c) jeho bežný účet nebol ku dňu vystavenia tohto vyjadrenia predmetom exekúcie.
Doklady musia byť predložené v originálnom vyhotovení, príp. v úradne overenej fotokópii.
Okrem vyjadrenia banky predloží uchádzač aj čestné vyhlásenie, že v iných bankách nemá záväzky podpísané osobou oprávnenou konať v mene uchádzača v záväzkových vzťahoch. Výpis z účtu sa nepovažuje za vyjadrenie banky.

Verejný obstarávateľ uzná rovnocenné potvrdenie vydané príslušným orgánom iného členského štátu a potvrdenie vydané v tretej krajine, ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní.

Zdôvodnenie primeranosti požadovaných podmienok účasti podľa § 32 ods. 6 zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní: Vzhľadom na to, že úhrady za práce budú fakturované až po ich uskutočnení, verejný obstarávateľ potrebuje mať istotu, že uchádzač je dostatočne ekonomicky silný, aby bol schopný realizovať zákazku a uskutočniť predmet zákazky aj bez predchádzajúcich záloh a preddavkov. Táto podmienka účasti má slúžiť aj na to, aby verejný obstarávateľ získal aktuálny údaj o schopnosti uchádzača plniť svoje finančné záväzky a to od bankového subjektu,ktorý uchádzačovi vedie účet/účty a teda má prehľad o jeho prípadných finančných problémoch odôvodňujúcich obavu o riadne plnenie zmluvy. Finančné postavenie uchádzača je dôležité aj pre to, aby bol uchádzač schopný plniť svoje povinnosti vyplývajúce zo záruky.

Na preukázanie finančného a ekonomického postavenia môže uchádzač využiť finančné zdroje inej osoby bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať so zdrojmi osoby, ktorej postavenie využíva na preukázanie finančného a ekonomického postavenia. Túto skutočnosť preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje finančné a ekonomické postavenie, že táto osoba poskytne plnenie počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia musí spĺňať podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 a § 26a zákona vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli zdroje záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak uchádzač alebo záujemca preukáže finančné a ekonomické postavenie zdrojmi inej osoby a počas trvania zmluvy, koncesnej zmluvy alebo rámcovej dohody dôjde k plneniu, ktorého sa toto preukázanie týka, uchádzač alebo záujemca je oprávnený toto plnenie poskytnúť len sám, alebo prostredníctvom tej osoby, písomnou zmluvou, s ktorou toto postavenie preukázal; možnosť zmeny subdodávateľa tým nie je dotknutá.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Podľa § 28 ods. 1 písm. a) zák. č. 25/2006 Z.z. v platnom znení.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Zoznam dodávok tovaru (rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky) za predchádzajúce tri roky (2012, 2013, 2014) doplneným potvrdeniami o kvalite dodania tovaru s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; ak odberateľom:
1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia ;
2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ;
ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich dodaní, doplneným dokladom, preukazujúcim ich dodanie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli dodané.
Zoznam dodávok tovaru musí byť podpísaný štatutárnym orgánom uchádzača alebo splnomocnenou osobou
oprávnenou konať za uchádzača (v takom prípade uchádzač predloží splnomocnenie tejto osoby na zastupovanie).
Uchádzač zoznamom dodávok tovaru (rovnakého alebo podobného charakteru) doplneným potvrdeniami o plnení v zmysle § 28 ods. 1 písm. a) body 1 a 2 preukáže, že za obdobie predchádzajúcich 3 rokov realizoval min. 1 dodávku tovaru (rovnakého alebo podobného charakteru) v objeme min. 340 000,00 EUR bez DPH.

V prípade, že sa jedná o záujemcu, ktorý podniká kratšie obdobie, súčet zrealizovaných dodávok predmetu zákazky predloží v sume alikvótneho prepočtu v závislosti od vzniku alebo začatia činnosti (pre výpočet alikvotnej časti min. objemu dodávok, ktorý bude verejný obstarávateľ akceptovať uvádzame nasledovný príklad: Spoločnosť vznikla v júli 2013, požadovaný min. objem zoznamu dodávok bez DPH sa vydelí 36-timi a vynásobí sa počtom 18).

Podľa § 155m ods. 11 zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov je možné splnenie podmienky účasti podľa § 28 ods. 1 písm. a) citovaného zákona, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, je do troch rokov odo dňa nasledujúceho po dni zriadenia evidencie referencií podľa § 9a a zverejnenie vzoru referencie podľa § 9a ods. 6 možné aj potvrdeným dôkazom o plnení, ak ide o zákazky, ktoré boli realizované postupom podľa tohto zákona v znení účinnom do 30. júna 2013. Na účely podľa prvej vety úrad zverejní vo vestníku informáciu o dátume zriadenia evidencie referencií podľa § 9a a zverejnenia vzoru referencie podľa § 9a ods. 6. Verejný obstarávateľ uzná rovnocenné potvrdenie vydané príslušným orgánom iného členského štátu ( verejný obstarávateľ bude akceptovať aj rovnocenné potvrdenie vydané v tretej krajine), ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní.
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo overiť hodnotenie a pravdivosť údajov u odberateľov uvedených v zozname.

Verejný obstarávateľ uzná rovnocenné potvrdenie vydané príslušným orgánom iného členského štátu a potvrdenie vydané v tretej krajine, ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní.

Zdôvodnenie primeranosti požadovaných podmienok účasti podľa § 32 ods. 6 zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní: Preukázanie, že uchádzač realizoval zákazku v porovnateľnom objeme k spokojnosti objednávateľa, potvrdenie skúseností uchádzača. Doklady predkladané pre splnenie podmienok účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti žiadame predložiť v origináli alebo v úradne osvedčenej fotokópii a musia preukazovať platnosť.

Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby podľa § 28 ods. 2 zák. č.25/2006 Z.z. v platnom znení.
Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať s kapacitami osoby, ktorej spoľahlivosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť, že táto osoba poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Uchádzač v ponuke preukáže, že osoba, ktorej kapacity majú byť využité na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti spĺňa podmienky účasti podľa § 26 ods.1 a § 26a zákona vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacitu záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak uchádzač alebo záujemca preukáže technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť technickými a odbornými kapacitami inej osoby a počas trvania zmluvy, koncesnej zmluvy alebo rámcovej dohody dôjde k plneniu, ktorého sa toto preukázanie týka, uchádzač alebo záujemca je oprávnený toto plnenie poskytnúť len sám, alebo prostredníctvom tej osoby, písomnou zmluvou s ktorou toto postavenie preukázal; možnosť zmeny subdodávateľa tým nie je dotknutá.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Najnižšia cena
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
PZ 5/2015
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 17.08.2015 13:00
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 17.08.2015 13:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 18.08.2015 09:00
Miesto : BIOPEL, a. s., sídlo: Kysucký Lieskovec 743, 023 34 Kysucký Lieskovec.
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje podľa § 41 ods. 3 komisia nezverejňuje a zápisnica podľa § 41 ods. 5 sa neodosiela.
Otváranie ponúk bude uskutočnené v súlade s § 41 zák. č. 25/2006 Z.z. v platnom znení.
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : NIE. Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje podľa § 41 ods. 3 komisia nezverejňuje a zápisnica podľa § 41 ods. 5 sa neodosiela.
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
Predmet zákazky bude financovaný: Nórsky finančný mechanizmus 2009-2014, Programová oblasť: Zelené inovácie v priemysle, Názov programu: SK 07 Zelené inovácie v priemysle, Cieľ programu: Zvýšenie konkurencieschopnosti zelených podnikov zahrňujúcich ozelenenie existujúcich priemyselných odvetví, zelené inovácie a zelené podnikanie.
Predmet zákazky musí byť v súlade s platnou legislatívou v čase jeho dodávky, montáže a spustenia do prevádzky.

Viazanosť ponúk: do 31.12.2015.

Trvanie zmluvy do 5 mesiacov odo dňa účinnosti zmluvy, najneskôr však do 31.03.2016. Trvanie zmluvy/lehoty dodania sú predpokladané, budú upravené v závislosti od ukončenia a schválenia procesu verejného obstarávania a v závislosti od uzavretia zmluvy.

Elektronická aukcia sa uskutoční v súlade s § 43 zákona č.25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov prostredníctvom portálu http://www.evoservis.sk. Pokyny na realizáciu elektronickej aukcie sú uvedené v súťažných podkladoch na daný predmet zákazky. Pravidlá pre priebeh elektronickej aukcie a ďalšie dôležité informácie je možné získať na internetovej stránke http://www.evoservis.sk.

Podľa § 32 ods. 11 zák. č. 25/2006 Z. z. v platnom znení splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným
vyhlásením uchádzača alebo záujemcu (podľa požiadaviek uvedených v súťažných podkladoch), pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom a obstarávateľom.

Pokiaľ sa v súťažných podkladoch alebo v súvisiacej dokumentácii nachádza konkrétny výrobok, výrobný postup, výrobca, značka, patent, typ, krajina, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, uchádzač môže oceniť aj ekvivalent.

Uchádzač predloží kompletnú ponuku v písomnej podobe. Uchádzač predloží písomnú ponuku a to v listinnej podobe podľa podmienok a požiadaviek uvedených vo výzve na predkladanie ponúk a podľa súťažných podkladov. Okrem predloženia ponuky v listinnej podobe žiadame predložiť ponuku aj v elektronickej podobe na pamäťovom médiu- v naskenovanom formáte PDF, ponuka bude naskenovaná v jednom súbore PDF, pričom ak ide o dokumenty, ktoré sú podpísané alebo obsahujú odtlačok pečiatky, predkladajú sa v elektronickej podobe s uvedením mena a priezviska osôb, ktoré dokumenty podpísali a dátumu podpisu, bez uvedenia podpisu týchto osôb a odtlačku pečiatky. Kópia predložená v elektronickej podobe podľa predchádzajúcej vety bude verejným obstarávateľom bezodkladne po uzavretí zmluvy s úspešným uchádzačom alebo zrušení postupu zadávania zákazky (ak to prichádza do úvahy) odoslaná na úrad pre verejné obstarávanie v zmysle § 9 ods. 6 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. V prípade, ak kópia ponuky na pamäťovom médiu bude obsahovať osobné údaje alebo iné informácie, ktoré uchádzač považuje za dôverné alebo obchodné tajomstvo, je potrebné zo strany uchádzača tieto údaje anonymizovať v súlade s právnymi predpismi.

DOROZUMIEVANIE MEDZI OBSTARÁVATEĽOM A ZÁUJEMCAMI alebo UCHÁDZAČMI:
Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom, záujemcami resp. uchádzačmi ohľadom žiadostí o súťažné podklady, poskytovania súťažných podkladov, vysvetľovania podmienok účasti a iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom ponúk alebo vzájomná komunikácia a dorozumievanie v rámci uplatnenia revíznych postupov bude uskutočňovaná v slovenskom jazyku, príp. českom jazyku a nasledovnými spôsobmi: písomne v elektronickej alebo v listinnej podobe, resp. ich kombináciou: -v elektronickej podobe prostredníctvom e-mailu, resp. faxu; - v listinnej podobe prostredníctvom Slovenskej pošty, a s . resp. iných kuriérskych spoločností, komunikácia telefonická alebo fyzickou cestou ( napr. pevná linka, osobne). Písomne sa na účely tejto súťaže rozumie akékoľvek vyjadrenie pozostávajúce zo slov alebo čísiel, ktoré možno čítať, reprodukovať a následne odovzdať ďalej. Môže zahŕňať informácie prenášané a uložené elektronickými prostriedkami. Písomne sa komunikácia bude uskutočňovať v elektronickej a v listinnej podobe alebo ich kombináciou v nasledovných postupových krokoch v rámci procesu verejného obstarávania, ktorých súčasťou sú úkony spojené s komunikáciou medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi.
Súťažné podklady budú uchádzačom zaslané po doručení ich písomnej žiadosti verejnému obstarávateľovi (v
elektronickej podobe - e-mailom a následne i v listinnej podobe) v lehote do 17.08.2015 do 13:00 h, zároveň budú zverejnené v elektronickom úložisku v profile verejného obstarávateľa na http://www.uvo.gov.sk a na stránke verejného obstarávateľa http://www.biopel.sk.

Vysvetlenie týkajúce sa výzvy na predkladanie ponúk, žiadosti o účasť, súťažných podkladov, výzvy na predloženie ponúk a iných dokumentov sa realizuje v elektronickej podobe a následne i v listinnej podobe. Zároveň každé vysvetlenie alebo doplnenie podkladov, či iných dokumentov bude zverejnené v elektronickom úložisku v profile verejného obstarávateľa na http://www.uvo.gov.sk a na stránke verejného obstarávateľa http://www.biopel.sk.

Pre zabezpečenie uplatňovania princípov verejného obstarávania a hospodárskej súťaže verejný obstarávateľ stanovil lehotu na prístup k súťažným podkladom tak, aby neobmedzoval prístup potencionálnych záujemcov do procesu verejného obstarávania. V prípade prístupu záujemcu k súťažným podkladom po lehote na vysvetľovanie nebude mať síce záujemca možnosť predložiť otázky, ale bude mať prístup ku všetkým predloženým otázkam a odpovediam a relevantným informáciám ako všetci ostatní záujemcovia. Za včas doručenú požiadavku záujemcu o vysvetlenie súťažných podkladov sa považuje požiadavka doručená najneskôr šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, t.j. do: 06.08.2015 do 13:00 h.

Žiadosť o vysvetlenie je potrebné zaslať tak, aby verejný obstarávateľ mohol zaslať požadované vysvetlenie najneskôr do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti o vysvetlenie všetkým zainteresovaným záujemcom a zverejniť v elektronickom úložisku v profile verejného obstarávateľa na http://www.uvo.gov.sk a na stránke verejného obstarávateľa http://www.biopel.sk.
Dokumenty a informácie ako sú vyhotovenie a odoslanie oznámenia o vylúčení zo súťaže, pokiaľ bude uchádzač zo súťaže vylúčený; vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, pokiaľ verejný obstarávateľ o vysvetlenie a doplnenie predložených dokladov uchádzača požiada; vysvetlenie dokumentov a žiadosti o účasť, ponuky alebo vysvetlenie návrhu ceny v rámci vyhodnocovania ponúk, pokiaľ komisia na vyhodnotenie ponúk o takéto vysvetlenie požiada; poskytnutie informácie o výsledku vyhodnotenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorých ponuky sa vyhodnocovali; komunikácia spojená s revíznymi postupmi podľa zákona o verejnom obstarávaní, pokiaľ si uchádzač/uchádzači revízny postup uplatní/uplatnia; komunikácia s úspešným uchádzačom v rámci prípravy uzatvorenia zmluvy, budú uchádzačom zasielané v elektronickej podobe prostredníctvom e-mailu a súčasne v listinnej podobe.
Pri zistení rozdielov medzi obsahom informácie poskytnutej spôsobom, ktorým nemožno trvalo zachytiť jej obsah a informácie vyhotovenej v elektronickej a listinnej podobe, doručenej osobne alebo poštovou zásielkou je rozhodujúca listinná podoba.

Komunikácia telefonická a osobná je možná najmä v prípadoch overenia doručenia písomnosti v listinnej podobe a prípadne dohodnutia písomného prevzatia písomnosti v listinnej podobe alebo osobného doručenia písomnosti v listinnej podobe s kontaktnou osobou predmetnej zákazky (Ing. Peter Albert - kontakt +421 414231500). Pracovný čas verejného obstarávateľa od 7.30 do 16.00 h.
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť túto súťaž, alebo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa
podstatne zmenia okolnosti za ktorých bola súťaž zverejnená, alebo ak nastane niektorá z okolností uvedených v § 46,zákona NR SR č. 25/2006 Z. z. v znení neskorších zmien a doplnkov.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
23.07.2015

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité