Oznámenie 17267 - WYP

Obsah

17267 - WYP
Vestník č. 164/2015 - 20.08.2015

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
I.1. Názov, adresy a kontaktné miesto (miesta)
Woodhouse development, s.r.o.
IČO: 48274143
Beskydská 10, 97411 Banská Bystrica

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Bratislava
Kontaktná osoba: JUDr. Ľuboš Novák
Telefón: +421 911796737
Email: evowoodhouse@gmail.com
Ďalšie informácie možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky budú doručené na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
iné - Iný verejný obstarávateľ
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): Spoločnosť s ručením obmedzeným
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 7 ods. 1
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
ZRUBY DONOVALY
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné stavenisko alebo miesto uskutočňovania stavebných prác: Donovaly
NUTS kód:
SK032
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Predmetom zadávania zákazky sú stavebné práce/zhotovanie stavby: ZRUBY DONOVALY v rozsahu stavebných prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie, ktorá rieši tri samostatné stavebné objekty.
S.O. 01 ZRUBY DONOVALY - Zrubová chata je riešená ako samostatne stojaci jednopodlažný objekt s obytným podkrovím, čiastočným podpivničením a predsadenou garážou pre jedno motorové vozidlo, so zastavanou plochou 268 m2 na parcele číslo 3540/92, k.ú. Donovaly
S.O. 02 ZRUBY DONOVALY - Zrubová chata je riešená ako samostatne stojaci jednopodlažný objekt s obytným podkrovím,bez podpivničenia a s prestrešeným stojiskom pre autá, so zastavanou plochou 166 m2 na parcele číslo 3540/85, k.ú. Donovaly
S.O. 03 ZRUBY DONOVALY - Zrubová chata je riešená ako samostatne stojaci jednopodlažný objekt s obytným podkrovím,bez podpivničenia a s prestrešeným stojiskom pre autá, so zastavanou plochou 166 m2 na parcele číslo 3540/84, k.ú. Donovaly
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 45212140-9
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 45212413-4
II.1.5) Časti
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 1 815 000,0000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 12
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Požaduje sa predloženie originálov alebo úradne overených kópií všetkých dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 26 ods. 1 a § 26a zákona č. 25/2006 Z. z. O verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon), ktoré preukazuje podľa § 26 ods. 2 zákona, resp. ods. 4 a ods. 5 zákona alebo § 26a ods. 3.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti v zmysle § 28 ods. 1 písm. g)
údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za riadenie stavebných prác,
Odôvodnenie primeranosti:
Rozsah požiadaviek, ktoré má stavbyvedúci spĺňať je z dôvodu zabezpečenia kvality stavebných prác a garancie riadneho plnenia zmluvy.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Minimálne kritéria týkajúce sa kvalifikácie, zručnosti a praxe stavbyvedúceho: minimálne 3 ročná prax v riadiacej funkcii pri stavebných prácach, ktorých súčasťou bola výstavba a riadenie min. 1 stavby rovnakého charakteru (referenčná stavba) a odborná spôsobilosť na výkon činnosti: stavbyvedúci v odbore pozenmné stavby;
Stavbyvedúci preukáže odbornú spôsobilosť autorizačným osvedčením vydaným SKA (Slovenská komora architektov) alebo SKSI (Slovenská komorá stavebných inžinierov) alebo ekvivalentným dokladom a prax min. 3 roky preukáže pracovným životopisom.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Najnižšia cena
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 09.09.2015 13:00
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 09.09.2015 13:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 09.09.2015 13:30
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Otváranie častí ponúk, označených ako "Ostatné" sa uskutočňuje bez účasti uchádzačov. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia najskôr deň, nasledujúci po dni márneho uplynutia lehôt podľa § 41 ods. 2 zákona. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Uchádzači, ktorých ponuky neboli vylúčené sa môžu zúčastniť otvárania častí ponúk označených ako "Kritériá".
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
Ak áno, uviesť odkaz na projekt (projekty) a/alebo program (programy): Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2020
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (systém EVO) - https://evo.gov.sk. Postup je upravený v príručke pre záujemcu/uchádzača - Príručka EVO pre Záujemcu/Uchádzača - Verejná súťaž (verzia 16.06.2014), ktorá je zverejnená na stránke portálu EVO https://evo.gov.sk v položke menu Príručky. Pre účasť v tejto zákazke je potrebné, aby sa záujemca zaregistroval prostredníctvom systému EVO do zákazky, ktorá je zverejnená na portáli EVO (https://evo.gov.sk) pod číslom 45.01 a pod názvom ZRUBY DONOVALY Lehota na registráciu je uvedená v bode IV.2.3) tohto oznámenia.
2. Súťažné podklady sú prístupné v profile verejného obstarávateľa a zaregistrovaným záujemcom do zákazky realizovanej prostredníctvom systému EVO (po schválení záujemcu verejným obstarávateľom má záujemca priamy a neobmedzený prístup k súťažným podkladom), a preto verejný obstarávateľ nebude poskytovať záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo prístup k dokumentom je uvedená v bode IV.2.2 tohto oznámenia (nie je prakticky obmedzená, možno sa registrovať do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk)
3. Akékoľvek vysvetľovanie v tejto zákazke sa realizuje elektronicky, a to výlučne prostredníctvom systému EVO. Telefonické kontakty slúžia len na potvrdenie funkčnosti systému, či informácií o doručení a pod., nie na vysvetľovanie.
4. Ďalšie usmernenia a upozornenia pre uchádzačov alebo záujemcov týkajúce sa ustanovení zákona pojednávajúce o elektronickej komunikácii a elektronickom verejnom obstarávaní a odporúčania na aplikáciu týchto ustanovení v systéme EVO sú obsiahnuté v Príručkách k systému EVO, ktoré sú zverejnený na stránke portálu EVO https://evo.gov.sk v položke menu Príručky.
5. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre neskoršie úspešné predkladanie ponúk je, aby záujemca mal príslušné technické predpoklady a vybavenie potrebné na používanie systému EVO, ktoré je uvedené v častiach Metodického pokynu k systému EVO, ktorý je zverejnený na portáli EVO.
6. V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na emailovej adrese helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk.
7. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia alebo uchádzači stiahnuť si do svojho počítača formulár pre hlásenie porúch http://www.evo.gov.sk/RepErEVOEX.html, ktorý je zverejnený na stránke portálu EVO https://evo.gov.sk v položke menu Hlásenie porúch a formulár elektronicky zaslať na e-mailovú adresu helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk.
8. V prípade technických či iných objektívnych problémov, ktoré neumožnia elektronickú komunikáciu prostredníctvom systému EVO na dlhší čas, môže zákazka prebiehať po obnovení prevádzky systému EVO ďalej elektronicky alebo v listinnej podobe v súlade so zákonom, o čom budú registrovaní záujemcovia informovaní. V mimoriadnom prípade verejný obstarávateľ môže predĺžiť príslušné lehoty vo verejnom obstarávaní, následne túto skutočnosť verejný obstarávateľ oznámi všetkým záujemcom v predmetnom postupe zadávania zákazky. Súčasne môže byť oznámenie o predlžení lehoty odoslané e-mailom.
9. Splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača alebo záujemcu v zmysle § 32 zákona pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi a obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom a obstarávateľom." V prípade nahradenia dokladov čestným vyhlásením originály alebo úradne osvedčené kópie dokladov musia byť platné, resp. vydané najneskôr k poslednému dňu lehoty určenej na predkladanie ponúk.
10. Podľa § 128 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní uchádzač zapísaný v zozname podnikateľov pre verejné obstarávanie môže nahradiť doklady podľa § 26 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní úradne osvedčenou kópiou platného potvrdenia o jeho zapísaní v zozname podnikateľov.
11. V prípade, ak v mene podnikateľa sú v zmysle dokladu podľa § 26 ods. 2, písm. e) zákona o verejnom obstarávaní oprávnené na konanie viaceré osoby súčasne (vyžadujú sa podpisy viac ako jednej osoby štatutárneho orgánu) alebo žiadosť o účasť predkladá skupina dodávateľov v zmysle § 31 zákona, vyžaduje sa v tejto súťaži aj predloženie splnomocnenia na konanie v mene uchádzača/skupiny dodávateľov navonok vystavené v prospech osoby, ktorá v tejto súťaži koná (registrácia v systéme EVO a predkladanie ponúk).
12. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne a splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúce sa finančného a ekonomického postavenia a technickej alebo odbornej spôsobilosti preukazuje spoločne. Splnenie podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 písm. f) preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú
má zabezpečiť (ods. 3 § 31 zákona).
13. Prísľuby tretích strán môžu byt akceptované v súlade s § 27 ods. 2 a § 28 ods. 2 zákona len v prípade zdrojov finančných, odborných alebo technických kapacít, ktoré budú mať záujemcovia/uchádzači k dispozícii na plnenie zmluvy, teda kapacít, ktoré budú použité v budúcnosti pri plnení zmluvy.
14. Čestné vyhlásenia alebo dokumenty, kde sa vyžaduje podpis oprávnenej osoby musia byť podpísané štatutárnym orgánom uchádzača (osobou oprávnenou konať spôsobom, ako je to uvedené v obchodnom registri /živnostenskom registri/ rovnocenný register v krajine sídla uchádzača) alebo splnomocnenou osobou konať v jeho mene na základe splnomocnenia podľa platných právnych noriem v krajine sídla uchádzača, a to v origináli alebo úradne osvedčenej kópii.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
18.08.2015

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité