Oznámenie 19587 - WYT

Obsah

19587 - WYT
Vestník č. 192/2015 - 29.09.2015

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
I.1. Názov, adresy a kontaktné miesto (miesta)
Dodbar invest s.r.o.
IČO: 47881151
Školská 929/42, 92241 Drahovce

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): obstaravanie@e-vo.sk
Kontaktná osoba: Jozef Bardík
Telefón: +421 244250343
Email: obstaravanie@e-vo.sk
Ďalšie informácie možno získať na inom mieste
Príloha A.I) Adresa a kontaktné miesto (miesta), na ktorých možno získať ďalšie informácie
E-VO, s.r.o.
IČO: 47197331
Komárňanská 83 , 82109 Bratislava-Ružinov

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Komárňanská 83, Bratislava
Kontaktná osoba: Mgr. Juraj Hedera
Telefón: +421 24450343
Email: obstaravanie@e-vo.sk
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na inom mieste
Príloha A.II) Adresa a kontaktné miesto (miesta), na ktorých možno získať súťažné podklady a doplňujúce dokumenty
E-VO, s.r.o.
IČO: 47197331
Komárňanská 83 , 82109 Bratislava-Ružinov

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Komárňanská 83, Bratislava
Kontaktná osoba: Mgr. Juraj Hedera
Telefón: +421 244250343
Email: obstaravanie@e-vo.sk
Ponuky budú doručené na inom mieste
Príloha A.III) Adresa a kontaktné miesto, na ktoré musia byť doručené ponuky
E-VO, s.r.o.
IČO: 47197331
Komárňanská 83 , 82109 Bratislava-Ružinov

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Komárňanská 83, Bratislava
Kontaktná osoba: Mgr. Juraj Hedera
Telefón: +421 244250343
Email: obstaravanie@e-vo.sk
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
iné - Iný verejný obstarávateľ
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): podľa § 7
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 7 ods. 2
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
Dodávka technológie pre pivovar
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné miesto dodania tovarov: dodbar invest, s.r.o., 922 41 Drahovce
NUTS kód:
SK02
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Dodávka technológie pivovaru
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 42215000-6
II.1.5) Časti
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
Uvedené v súťažných podkladoch
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 640 400,0000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 90
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchadzac musi splnat podmienky ucasti tykajuce sa osobneho postavenia podla § 26 ods. 1 zakona o VO a preukazat ich splnenie dokladmi podla § 26 ods. 2, resp. § 26 ods. 4 a ods. 5 zakona o VO alebo podla § 128 ods. 1 zakona o VO, v zmysle ktoreho podnikatel vo verejnom obstaravani preukazuje splnenie podmienok ucasti vo verejnom obstaravani podla § 26 udajmi a dokladmi, zapisanymi v zozname podnikatelov.
Splnenie podmienok ucasti tykajucich sa osobneho postavenia bude vyhodnocovane v sulade s § 26 a § 128 zakona o VO.
Uchadzac musi taktiez splnat podmienky ucasti tykajuce sa preukazania majetkovej ucasti podla § 26a zakona o VO. Majetkova ucast sa preukazuje vypisom z obchodneho registra alebo vypisom z inej zakonom ustanovenej evidencie, zoznamom akcionarov vedenych akciovou spolocnostou, dokladom vydanym centralnym depozitarom cennych papierov alebo obdobnymi dokladmi vydanymi inymi organmi alebo organmi inych statov, nie starsim ako 3 mesiace (§ 26a ods. 3 zakona o VO).
V pripade uchadzaca, ktoreho tvori skupina dodavatelov zucastnena vo verejnom obstaravani, sa pozaduje preukazanie splnenia podmienok ucasti tykajucich sa osobneho postavenia a preukazovania majetkovej ucasti za kazdeho clena skupiny osobitne. Splnenie podmienky ucasti podla § 26 ods. 1 pism. f) preukazuje clen skupiny len vo vztahu k tej casti predmetu zakazky, ktoru ma zabezpecit.
V zmysle § 32 ods. 11 zakona o VO: Splnenie podmienky ucasti mozno preukazat cestnym vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu, pricom doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti predklada verejneho obstaravatelovi a obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 44 ods. 1 zakona o VO v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom a obstaravatelom.
Ak v pripade podla § 32 ods. 11 zakona o VO nedoslo k predlozeniu dokladov preukazujucich splnenie podmienok ucasti skor, je verejny obstaravatel a obstaravatel povinny po vyhodnoteni ponuk vyhodnotit splnenie podmienok ucasti uspesnym uchadzacom alebo uchadzacmi, ktori sa umiestnili na prvom az tretom mieste v poradi; ak dojde k vyluceniu uchadzaca alebo uchadzacov, vyhodnoti naslednej splnenie podmienok ucasti dalsieho uchadzaca alebo uchadzacov v poradi. Pri vyhodnoteni splnenia podmienok ucasti podla prvej vety postupuje verejny obstaravatel a obstaravatel podla § 33, pricom vyzve uchadzacov na predlozenie dokladov preukazujucich splnenie podmienok ucasti v lehote nie kratsej, ako desat pracovnych dni odo dna dorucenia vyzvy a nepredlozenie dokladov v tejto lehote sa povazuje za nesplnenie podmienok ucasti.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 32 ods. 6 zakona o VO: Poziadavka na preukazanie splnenia podmienok osobneho postavenia a majetkovej ucasti je stanovena v zmysle § 100 ods. 1 pism. b) zakona o VO.
III.1.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: 1. Podla § 27 ods. 1 pism. d) prehladom o celkovom obrate alebo prehladom o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zakazky tyka, najviac za posledne tri hospodarske roky, za ktore su dostupne v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti, pricom poziadavka na vysku obratu za obdobie jedneho hospodarskeho roku nesmie presiahnut trojnasobok predpokladanej hodnoty zakazky vypocitanej na obdobie 12 mesiacov, ak ide o podlimitnu zakazku alebo nesmie presiahnut predpokladanu hodnotu zakazky vypocitanu na obdobie 12 mesiacov, ak ide o nadlimitnu zakazku.
2. V zmysle § 32 ods. 11 zakona o VO: Splnenie podmienok ucasti mozno preukazat cestnym vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu, pricom doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti predklada verejnemu obstaravatelovi a obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 44 ods. 1 v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom a obstaravatelom.
3. Ak v pripade podla § 32 ods. 11 zakona o VO nedoslo k predlozeniu dokladov preukazujucich splnenie podmienok ucasti skor, je verejny obstaravatel a obstaravatel povinny po vyhodnoteni ponuk vyhodnotit splnenie podmienok ucasti uspesnym uchadzacom alebo uchadzacmi, ktori sa umiestnili na prvom az tretom mieste v poradi; ak dojde k vyluceniu uchadzaca alebo uchadzacov, vyhodnoti nasledne splnenie podmienok ucasti dalsieho uchadzaca alebo uchadzacov v poradi. Pri vyhodnoteni splnenia podmienok ucasti podla prvej vety postupuje verejny obstaravatel a obstaravatel podla § 33, pricom vyzve uchadzacov na predlozenie dokladov preukazujucich splnenie podmienok ucasti v lehote nie kratsej, ako desat pracovnych dni odo dna dorucenia vyzvy a nepredlozenie dokladov v tejto lehote sa povazuje za nesplnenie podmienok ucasti.
4. Podla § 27 ods. 2 zakona o VO uchadzac alebo zaujemca moze na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia vyuzit financne zdroje inej osoby, bez ohladu na ich pravny vztah. V takomto pripade musi uchadzac alebo zaujemca verejnemu obstaravatelovi preukazat, ze pri plneni zmluvy bude moct realne disponovat so zdrojmi osoby, ktorej postavenie vyuziva na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia. Tuto skutocnost preukazuje zaujemca alebo uchadzac pisomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujucou zavazok osoby, ktorej zdrojmi mieni preukazat svoje financne a ekonomicke postavenie, ze tato osoba poskytne plnenie pocas celeho trvania zmluvneho vztahu. Osoba, ktorej zdroje maju byt pouzite na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia musi splnat podmienky ucasti podla § 26 ods. 1 a § 26a zakona o VO vo vztahu k tej casti predmetu zakazky, na ktoru boli zdroje zaujemcovi alebo uchadzacovi poskytnute. Ak uchadzac alebo zaujemca preukazal financne a ekonomicke postavenie zdrojmi inej osoby a pocas trvania zmluvy, koncesnej zmluvy alebo ramcovej dohody dojde k plneniu, ktoreho sa toto preukazanie tyka, uchadzac alebo zaujemca je opravneny toto plnenie poskytnut len sam, alebo prostrednictvom tej osoby, pisomnou zmluvou s ktorou toto postavenie preukazal; moznost zmeny subdodavatela tym nie je dotknuta.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Splnenie vyssie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim prehladu o celkovom obrate za predchadzajuce tri hospodarske roky (2012,2013,2014), resp. za roky, za ktore su dostupne v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti, a to minimalne vo vyske: 2 500 000,00 EUR.
V pripade, ak uchadzac predklada dokumenty v inej mene ako EUR, v predlozenom prehlade uvedie sumu v povodnej mene a uvedie aj sumu v EUR.
V pripade cudzich mien v dokumentoch uchadzaca, ktorymi preukazuje obrat, uchadzac pouzije pravidlo prepoctu na menu EUR podla kumulativneho rocneho kurzu relevantneho roku obratu podla kurzoveho listka ECB (dostupny tiez napr. na www.nbs.sk).
Uchadzac k prehladom o celkovom obrate predlozi aj overene vykazy ziskov a strat alebo overene vykazy o prijmoch a vydavkoch, za predchadzajuce tri hospodarske roky, resp. za roky, za ktore su dostupne v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti.
Uchadzac nemusi vyssie pozadovane doklady - vykazy ziskov a strat alebo vykaz o prijmoch a vydavkoch - predkladat, pokial ma tieto pozadovane doklady zverejnene vo verejnej casti Registri uctovnych zavierok (dalej len "RUZ"), ktoreho spravcom je Ministerstvo financii SR. Uchadzac na tuto skutocnost upozorni vo svojej ponuke.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 32 ods. 6 zakona o VO: Poziadavka verejneho obstaravatela je primerana a verejny obstaravatel si touto podmienkou overuje stav ekonomickej a financnej situacie uchadzaca. Podmienka vychadza z potreby uzatvorit zmluvny vztah s financne a ekonomicky stabilnym partnerom, s cielom vyhnutia sa riziku pri plneni si buduceho zmluvneho zavazku.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: 1. Podla § 28 ods. 1 pism. a) zoznamom dodavok tovaru alebo poskytnutych sluzieb za predchadzajuce tri roky doplnenym potvrdeniami o kvalite dodania tovaru alebo poskytnutia sluzieb s uvedenim cien, lehot dodania a odberatelov, ak odberatelom
1. bol verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokladom je referencia,
2. bola ina osoba ako verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokaz o plneni potvrdi odberatel; ak take potvrdenie uchadzac alebo zaujemca nema k dispozicii, vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu o ich dodani, doplnenym dokladom, preukazujucim ich dodanie alebo zmluvny vztah, na zaklade ktoreho boli dodane.
2. Podla § 28 ods. 1 pism. c) v nadvaznosti na § 29: udajmi o technikoch alebo technickych organoch, tych, ktori su zodpovedni za kontrolu kvality bez ohladu na to, v akom zmluvnom vztahu su k uchadzacovi alebo zaujemcovi; ak ide o zakazku na stavebne prace, tych, na ktorych sa moze uchadzac alebo zaujemca obratit so ziadostou o vykonanie tychto prac.
Ak v pripade podla § 32 ods. 11 zakona o VO nedoslo k predlozeniu dokladov preukazujucich splnenie podmienok ucasti skor, je verejny obstaravatel a obstaravatel povinny po vyhodnoteni ponuk vyhodnotit splnenie podmienok ucasti uspesnym uchadzacom alebo uchadzacmi, ktori sa umiestnili na prvom az tretom mieste v poradi; ak dojde k vyluceniu uchadzaca alebo uchadzacov, vyhodnoti nasledne splnenie podmienok ucasti dalsieho uchadzaca alebo uchadzacov v poradi. Pri vyhodnoteni splnenia podmienok ucasti podla prvej vety postupuje verejny obstaravatel a obstaravatel podla § 33, pricom vyzve uchadzacov na predlozenie dokladov preukazujucich splnenie podmienok ucasti v lehote nie kratsej, ako desat pracovnych dni odo dna dorucenia vyzvy a nepredlozenie dokladov v tejto lehote sa povazuje za nesplnenie podmienok ucasti.
Podla § 28 ods. 2 zakona o VO uchadzac alebo zaujemca moze na preukazanie technickej sposobilosti alebo odbornej sposobilosti vyuzit technicke a odborne kapacity inej osoby, bez ohladu na ich pravny vztah. V takomto pripade musi uchadzac alebo zaujemca verejnemu obstaravatelovi alebo obstaravatelovi preukazat, ze pri plneni zmluvy bude moct realne disponovat s kapacitami osoby, ktorej sposobilost vyuziva na preukazanie technickej sposobilosti alebo odbornej sposobilosti. Tuto skutocnost preukazuje zaujemca alebo uchadzac pisomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujucou zavazok osoby, ktorej technickymi a odbornymi kapacitami mieni preukazat svoju technicku sposobilost alebo odbornu sposobilost, ze tato osoba poskytne svoje kapacity pocas celeho trvania zmluvneho vztahu. Osoba, ktorej kapacity maju byt pouzite na preukazanie technickej alebo odbornej sposobilosti, musi splnat podmienky ucasti podla § 26 ods. 1 a § 26a zakona o VO vo vztahu k tej casti predmetu zakazky, na ktoru boli kapacity zaujemcovi alebo uchadzacov poskytnute. Ak uchadzac alebo zaujemca preukazal technicku sposobilost alebo odbornu sposobilost technickymi a odbornymi kapacitami inej osoby a pocas trvania zmluvy, koncesnej zmluvy alebo ramcovej dohody dojde k plneniu, ktoreho sa toto preukazanie tyka, uchadzac alebo zaujemca je opravneny toto plnenie poskytnut len sam, alebo prostrednictvom tej osoby, pisomnou zmluvou s ktorou toto postavenie preukazal; moznost zmeny subdodavatela tym nie je dotknuta.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : k bodu 1. § 28 ods. 1 pism. a) zakona o verejnom obstaravani - verejny obstaravatel pozaduje predlozit zoznam dodanych tovarov rovnakeho alebo podobneho charakteru ako je predmet zakazky za poslednych 36 mesiacov predchadzajucich dnu uverejnenia tejto zakazky vo Vestniku UVO, doplneny o: cenu zakazky, lehotu poskytnutia/dodania zakazky, odberatela. Ak odberatelom
- bol verejny obstaravatel, dokladom je referencia,
- bola ina osoba ako verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokaz o plneni potvrdi odberatel; ak take potvrdenie uchadzac nema k dispozicii, vyhlasenim uchadzaca o ich dodani/poskytnuti, doplnenym dokladom, preukazujucim ich dodanie/poskytnutie alebo zmluvny vztah, na zaklade ktoreho boli dodane/poskytnute.
Ako dodanie tovarov rovnakeho alebo podobneho charakteru ako je predmet zakazky bude verejny obstaravatel akceptovat dodavky technologie pre potravinarstvo.
Zoznamom zrealizovanych zakaziek, sucastou ktoreho budu aj referencne listy alebo ekvivalentne doklady, musi uchadzac preukazat, ze za poslednych 36 mesiacov predchadzajucich dnu uverejnenia tejto zakazky vo Vestniku VO, zrealizoval:
minimalne - súhrnne referencie v hodnote 2 500 000,- EUR z toho 1 zmluvu/zakazku/, v min. hodnote 640 000 EUR bez DPH predmetom ktorych bolo dodanie technologie pre potravinarstvo.
Odovodnenie podla § 32 ods. 6 zakona o verejnom obstaravani: V sulade s § 28 ods. 1 pism. a) zakona o verejnom obstaravani pozaduje verejný obstaravatel preukazat poskytnutie rovnakych alebo podobnych sluzieb ako predmet zakazky za poslednych 36 mesiacov predchadzajucich dnu uverejnenia tejto zakazky vo Vestniku UVO v stanovenom minimalnom objeme z dovodu vyberu zmluvneho partnera, majuceho dostatocne skusenosti s uspesnou realizaciou rovnakych alebo podobnych zakaziek. Preukazanie uspesnej realizacie stanoveneho minimalneho poctu zakaziek vedie k vyberu dodavatela, garantujuceho profesionalnu, plynulu a bezproblemovu realizaciu zakazky bez zbytocnych prietahov a jej uspesne dokoncenie v zmluvne dohodnutom termine. Minimalna uroven poziadaviek na zrealizovane/dodanie tovarov (referencie), ktore sa tykaju rozsahu, financneho objemu su stanovene primerane, nediskriminacne vzhladom na rozsah samotnej realizacii predmetu zakazky. Stanovenim podmienok v tomto rozsahu verejny obstaravatel ma za ciel vyber kvalitneho a dostatocne skuseneho dodavatela tovarov podobneho/obdobneho charakteru ako je predmet zakazky.

k bodu 2. Uchadzac predlozi certifikat o zavedeni systemu manazerstva kvality v zmysle poziadaviek normy ISO 9001 (dodavka technologii), vydany nezavislou instituciou, pricom verejny obstaravatel uzna ako rovnocenne certifikaty vydane prislusnymi organmi clenskych statov.
Verejny obstaravatel uzna aj ine dokazy, predlozene uchadzacom, ktore su rovnocenne opatreniam na zabezpecenie kvality podla poziadaviek na vystavenie tohto certifikatu.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 32 ods. 6 zakona o VO: V tejto poziadavke verejneho obstaravatela nie je pozadovany ziaden ciselny udaj a teda poziadavka je primerana a jej potreba vyplynula z dovodu overenia a preukazania technickej a odbornej sposobilosti a spolahlivosti uchadzaca. Predlozenim pozadovaneho certifikatu sa preukazuje sposobilost uchadzaca pre kvalitne plnenie zakazky v sulade s normami zabezpecenia kvality.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska
kritérií uvedených nižšie (kritériá na vyhodnotenie ponúk je potrebné uviesť s ich relatívnou váhou alebo v zostupnom poradí dôležitosti, ak nemožno z preukázateľných dôvodov uviesť ich relatívnu váhu)
Časť: 1
Názov: Najnizsia celkova cena za predmet obstaravania uvedena bez DPH
Váha: 80
Časť: 2
Názov: Najnizsia lehota dodania predmetu obstaravania v kalendarych dnoch
Váha: 20
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
2015/01/DO/TO
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 19.10.2015 09:00
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 19.10.2015 09:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 25.10.2015 10:30
Miesto : E-VO, s.r.o., Komárňanská 83, 821 09 Bratislava
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Otvaranie ponuk sa riadi ustanovenim § 41 a § 42 zakona c.25/2006 o verejnom obstaravani.
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
Ak áno, uviesť odkaz na projekt (projekty) a/alebo program (programy): Poskytovatel pomoci: Podohospodarska platobna agentura, Program rozvoja vidieka SR 2014 2020, Cislo vyzvy: 8/PRV/2015, Opatrenie: 4 Investicie do hmotneho majetku- cast B) Investicie do spracovania, uvadzania na trh, vyvoja polnohospodarskych vyrobkov a prospievajuce k usporam energetickej spotreby, Podopatrenie: 4.2 Podpora pre investicie na spracovanie/uvadzanie na trh a/alebo vyvoj polnohospodarskych vyrobkov.
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
1. Ziadost o sutazne podklady zaujemca doruci LEN ELEKTRONICKY na emailovu adresu: obstaravanie@e-vo.sk. Po doruceni ziadosti budu zaujemcovi postou, alebo elektronicky zaslane sutazne podklady.
2. Vsetky naklady a vydavky spojene s pripravou a predkladanim ponuky znasa zaujemca/uchadzac bez financneho naroku voci verejnemu obstaravatelovi, a to bez ohladu na vysledok verejneho obstaravania.
3. V pripade skupiny dodavatelov musi byt sucastou ponuky aj osobitne pisomne splnomocnenie pre clena skupiny dodavatelov, ktory ma pravnu subjektivitu, na komunikaciu s verejnym obstaravatelom v mene skupiny dodavatelov a pravne ukony v mene skupiny dodavatelov v ramci celeho procesu verejneho obstaravania. Ukony splnomocneneho zastupcu za skupinu dodavatelov budu voci verejnemu obstaravatelovi zavazne. Pisomne splnomocnenie musi byt podpisane vsetkymi clenmi skupiny dodavatelov, podpisy musia byt uradne osvedcene.
4. Splnenie podmienok ucasti mozno preukazat cestnym vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu, pricom doklady, preukazajuce splnenie podmienok ucasti predklada verejnemu obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 44 ods. 1 v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom.
5. Verejny obstaravatel neposkytne ziadnu preddavkovu platbu ani zalohu. Celkova cena za dodanie predmetu obstaravania bude fakturovana na zaklade faktury po dodani celeho predmetu zakazky v zmysle Kupnej zmluvy, ktora je sucastou sutaznych podkladov.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
27.09.2015

Profil Obstarávateľa


Dôležité