Oznámenie 25057 - WYS

Obsah

25057 - WYS
Vestník č. 252/2015 - 22.12.2015

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Formulár: Formulár č. 7 podľa Vyhlášky č. 171/2013 Z. z.
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ/OBSTARÁVATEĽ
I.1. Názov, adresy a kontaktné miesto (miesta)
Slovenská národná knižnica
IČO: 36138517
nám. J.C.Hronského 1, 03601 Martin

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Slovenská národná knižnica, Nám. J. C. Hronského 1, 036 01 Martin
Kontaktná osoba: Ing. Pavol Námešný
Mobil: +421 908965189
Telefón: +421 432451288
Email: pavol.namesny@snk.sk
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://www.snk.sk
Ďalšie informácie možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady možno získať na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky budú doručené na už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa/obstarávateľa
OP - Organizácia riadená verejným právom
Zatriedenie obstarávajúceho subjektu podľa zákona: § 6 ods. 1 písm. d)
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II. OPIS
II.1. Názov zákazky
CATERINGOVÉ SLUŽBY
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Kategória služby číslo
17 - Hotelové a reštauračné služby
Hlavné miesto poskytovania služieb: Slovenská národná knižnica, Nám. J. C. Hronského 1, 036 01 Martin
Literárne múzeum SNK, Martin
Konzervačné a digitalizačné centrum, Vrútky
Slovanské múzeum A. S. Puškina, Brodzany
NUTS kód:
SK031
SK022
II.1.3. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Predmetom zákazky je zabezpečene cateringových služieb pre verejného obstarávateľa počas trvania zmluvného
vzťahu na podujatiach organizovaných verejným obstarávateľom. Cateringové služby budú pozostávať z prípravy a
poskytovania teplých a studených jedál a občerstvenia a s tým spojených služieb.
II.1.4. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 55300000-3
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 55320000-9, 55321000-6, 55400000-4
II.1.5) Časti
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
Predmetom zákazky je zabezpečene cateringových služieb pre verejného obstarávateľa počas trvania zmluvného
vzťahu na podujatiach organizovaných verejným obstarávateľom. Cateringové služby budú pozostávať z prípravy a
poskytovania teplých a studených jedál a občerstvenia a s tým spojených služieb. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch
II.2.2. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky bez DPH
Hodnota 31 223,0000 EUR
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehota dodania
Zadajte hodnotu: 36
ODDIEL III. OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky účasti
III.1.1. Osobné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 26 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a preukázať ich splnenie dokladmi podľa § 26 ods. 2, resp. ods. 4 a ods. 5 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v originálnom vyhotovení alebo ako úradne overené kópie týchto dokladov. Predmetné podmienky účasti sú stanovené taxatívne podľa § 26 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.
III.1.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: Uchádzač preukáže technickú a odbornú spôsobilosť podľa § 28 ods.1 písm. a) zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov : Na preukázanie technickej a odbornej spôsobilosti uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za tri roky predchádzajúce lehote na predkladanie ponúk, doplnený potvrdeniami o kvalite poskytnutia služieb, s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov.
Uchádzač musí preukázať, že poskytol služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky a to:
1) poskytol cateringové služby minimálne na 1 podujatí na vysokej protokolárnej úrovni. t.j. oficiálne návštevy na úrovni
ministrov alebo vyššej,
2) poskytol cateringové služby minimálne na 2 podujatiach pre viac ako 100 hostí na 1 podujatie.
Je možné preukázať poskytnuté služby, ktoré spĺňajú obidve podmienky, kumulatívne (t.j. v prípade poskytnutia
cateringových služieb na vysokej protokolárnej úrovni s počtom viac ako 100 hostí na jednom podujatí verejný
obstarávateľ uzná poskytnuté služby ako služby spĺňajúce bod 1) a bod 2) pre jedno podujatie).
Odôvodnenie:
Verejný obstarávateľ požaduje preukázať, že uchádzač je odborne spôsobilý a má skúsenosti so zabezpečením
predmetu zákazky s garanciou odborného a kvalitného plnenia s prihliadnutím na obdobie plnenia zmluvného záväzku zo strany uchádzača a jeho dostatočných kapacitných možností poskytovať službu.
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba Najnižšia cena
IV.1.2. Použije sa elektronická aukcia
IV.2. Administratívne informácie
IV.2.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ/obstarávateľ
2015043
IV.2.2. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 27.01.2016 10:00
Úhrada za súťažné podklady
IV.2.3. Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 27.01.2016 10:00
IV.2.4. Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 27.01.2016 11:00
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.1. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
VI.2. Ďalšie doplňujúce informácie
Lehota uvedená v bode IV.2.4. sa týka otvárania častí ponúk s označením "Ostatné", ktoré sa uskutoční v súlade so
zákonom. Otváranie časti ponúk označenej ako" Kritéria" sa uskutoční v súlade so zákonom a v lehote podľa zákona.
Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady budú sprístupnené záujemcom po registrácii v systéme EVO (www.evo.gov.sk ). Názov zákazky je CATERINGOVÉ SLUŽBY. Pre účasť v tejto zákazke je potrebné po registrácii pokračovať v zmysle usmernení na portáli EVO prístupných v sekcii Metodické pokyny a súťažných podkladov.
Komunikačným jazykom je slovenský jazyk. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania.
V prípade, že uchádzačom je skupina dodávateľov, takýto uchádzač je povinný predložiť doklad podpísaný všetkými
členmi skupiny o nominovaní vedúceho člena oprávneného konať v mene ostatných členov skupiny v súvislosti s touto zákazkou. V prípade, že bude ponuka skupiny dodávateľov vyhodnotená ako úspešná, táto skupina bude povinná vytvoriť medzi sebou právny vzťah podľa relevantných ustanovení súkromného práva, napr. podľa § 829 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov. Z dokumentácie preukazujúcej vznik združenia (resp. inej zákonnej formy spolupráce fyzických alebo právnických osôb) musí byť zrejmé, ako sú stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto a akou časťou sa bude na plnení podieľať a skutočnosť, že všetci členovia ručia za záväzky spoločne a nerozdielne.
VI.3. Dátum odoslania tejto výzvy
21.12.2015

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité