IV.1.
Kritériá na vyhodnotenie ponúk
IV.1.1.
Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Voľba
Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska
kritérií uvedených nižšie (kritériá na vyhodnotenie ponúk je potrebné uviesť s ich relatívnou váhou alebo v zostupnom poradí dôležitosti, ak nemožno z preukázateľných dôvodov uviesť ich relatívnu váhu)
Časť: 1
Názov: Cena
Váha: 80
Časť: 2
Názov: Lehota realizácie
Váha: 20
IV.1.2.
Použije sa elektronická aukcia
Nie
IV.2.
Administratívne informácie
IV.2.2.
Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dátum a čas: 11.01.2016 10:00
Úhrada za súťažné podklady
Uveďte
Nie
IV.2.3.
Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 11.01.2016 10:00
IV.2.4.
Podmienky otvárania ponúk
Dátum a čas: 11.01.2016 11:30
Miesto :
GASTROCENTRUM, spol. s r.o., Železničiarska 1556, 92401 Galanta
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk :
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť zástupcovia uchádzačov.
Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom
štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho
zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu
uchádzača (právnická osoba), sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom
totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať.
Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu
o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.