Oznámenie 10388 - WYP

Obsah

10388 - WYP
Vestník č. 126/2016 - 01.07.2016

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
HLAVIČKA FORMULÁRA
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Žilinský samosprávny kraj
IČO: 37808427
Komenského 48, 01109 Žilina

Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Katarína Hreusová
Telefón: +421 415032457
Fax: +421 415032431
Email: obstaravanie@zilinskazupa.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk
Hlavná adresa(URL): http://www.zask.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.evoservis.sk/zsk/
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): http://www.evoservis.sk/zsk/
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálna alebo miestna agentúra/úrad
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): regionálna samospráva
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Gymnázium V.Paulinyho – Tótha, Martin – stavebné úpravy – rekonštrukcia podlahy v telocvični
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky sú stavebné práce komplexná rekonštrukcia podlahy v telocvični /demontáž existujúcej podlahy v telocvični, vybudovanie novej hydroizolačnej vrstvy, osadenie odpruženého roštu, vybudovanie novej nášľapnej vrstvy podlahy/. Realizácia povrchových úprav podlahy, čiarovanie ihrísk pre jednotlivé športy, osadenie nového vybavenia športoviska. Čiastočná rekonštrukcia dreveného obkladu, radiátorových krytov a rebrín v telocvični, vrátane novej povrchovej úpravy. Výmena 2 ks vstupných dverí do telocvične, vzhľadovo prispôsobené už vymeneným dverám.
Podrobnejšie vymedzenie predmetu obstarávania je uvedené v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 115 643,6100 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45212222-8
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK031
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Gymnázium Viliama Paulinyho - Tótha, Malá hora 3, 036 01 Martin
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky sú stavebné práce komplexná rekonštrukcia podlahy v telocvični /demontáž existujúcej podlahy v telocvični, vybudovanie novej hydroizolačnej vrstvy, osadenie odpruženého roštu, vybudovanie novej nášľapnej vrstvy podlahy/. Realizácia povrchových úprav podlahy, čiarovanie ihrísk pre jednotlivé športy, osadenie nového vybavenia športoviska. Čiastočná rekonštrukcia dreveného obkladu, radiátorových krytov a rebrín v telocvični, vrátane novej povrchovej úpravy. Výmena 2 ks vstupných dverí do telocvične, vzhľadovo prispôsobené už vymeneným dverám.
Podrobnejšie vymedzenie predmetu obstarávania je uvedené v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 2
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia sú uvedené v časti A.2.1 súťažných podkladov.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia sú uvedené v časti A.2.2 súťažných podkladov.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti sú uvedené v časti A.2.3 súťažných podkladov.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 26.07.2016 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.01.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 26.07.2016 10:00
Miesto: Žilinský samosprávny kraj, Odbor právny a verejného obstarávania, Komenského 48, 011 09 Žilina
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie listinných ponúk časti OSTATNÉ je neverejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na sprístupnení elektronických ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ich ponuka nebola zo súťaže vylúčená. Ostatné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Verejný obstarávateľ umožňuje vykonať obhliadku miesta dodania predmetu zákazky tak, aby si záujemcovia sami overili a získali informácie, ktoré budú potrebovať na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Každý uchádzač môže predložiť iba jednu ponuku na predmet zákazky v zmysle predmetu podnikania zapísaného v oprávnení podnikať. Ponuku na predmet zákazky uchádzač predloží elektronickou formou v systéme EVOSERVIS cez webovú stránku www.evoservis.sk/zsk. Ponuka sa predkladá elektronicky v systéme EVOSERVIS, rozdelená na dve osobitné oddelené časti v zmysle zákonných ustanovení zákona o VO osobitná časť označená OSTATNÉ, kde uchádzači vkladajú doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti a ďalšie doklady v zmysle časti III. bod 18 súťažných podkladov a osobitnú časť označenú KRITÉRIA, ktorá bude obsahovať ponuku cenový návrh uchádzača a ďalšie doklady v zmysle časti III. bod 18.5 súťažných podkladov. Súťažné podklady sú v pdf formáte zverejnené v profile verejného obstarávateľa (Žilinský samosprávny kraj) na stránke Úradu pre verejné obstarávanie: http://www.uvo.gov.sk/profily.
Žilinský samosprávny kraj vykonáva verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania Žilinského samosprávneho kraja EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk/zsk/. Každý záujemca/uchádzač sa zaregistruje do systému elektronického verejného obstarávania Žilinského samosprávneho kraja EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk/zsk/. Po korektnom zaregistrovaní mu bude na jeho zadaný e-mail zaslaný prístupový kód (meno a heslo) pre ďalšiu komunikáciu so systémom EVOSERVIS.
Po zaregistrovaní má záujemca/uchádzač prístup ku všetkým údajom a pokynom, vrátane súťažných podkladov a príslušných príloh v sekcii prebiehajúce akcie. V prípade otázok, resp. žiadostí o vysvetlenie môže záujemca komunikovať s verejným obstarávateľom priamo v systéme EVOSERVIS cez komunikačné rozhranie. Uchádzač bude svoju ponuku predkladať elektronicky, vrátane všetkých príloh požadovaných verejným obstarávateľom tak, ako je to uvedené v súťažných podkladoch na predmet zákazky.
Registrovaní uchádzači v registri EVOSERVISu použijú svoj prístupový kód a súbor s elektronickým podpisom/certifikátom. Novým uchádzačom, ktorí nie sú zaregistrovaní v registri EVOSERVISu, bude prístupový kód automaticky vygenerovaný po zaregistrovaní sa v systéme. Pre použitie funkcionality elektronického podpisu v registračnom formulári v systéme EVOSERVIS uchádzači vyplnia Žiadosť o vystavenie certifikátu a vyplnený a podpísaný dokument zašlú na emailovú adresu spoločnosti: podpora@kdv.cz. Následne im na email bude zaslaný súbor s elektronickým podpisom/certifikátom pre vygenerovanie elektronického podpisu v e-nástroji EVOSERVIS.Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo postupovať v zmysle § 116 zákona o verejnom obstarávaní v prípade naplnenia podmienok nevylučujúcich možnosť postupovať priamym rokovacím konaním, podľa § 81.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
30.06.2016

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité