Oznámenie 10901 - MSP

Obsah

10901 - MSP
Vestník č. 136/2016 - 15.07.2016

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Stavebné práce
HLAVIČKA FORMULÁRA
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Carmeuse Slovakia, s.r.o.
Vnútroštátne identifikačné číslo: 36198749
Slavec 179 , 04911 Slavec

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Slavec 179, 049 11
Kontaktná osoba: Mgr. Michal Hudec
Telefón: +421 221025897 / 221025897
Email: klient@tendersolution.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://www.carmeuse.eu
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/15096
Ďalšie informácie možno získať na adrese
iné (vyplňte prílohu A.I)
Príloha A.I): ADRESA A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA), ODKIAĽ MOŽNO ZÍSKAŤ ĎALŠIE INFORMÁCIE
E-VO, s.r.o.
Vnútroštátne identifikačné číslo: 47197331
Námestie slobody 11 , 81106 Bratislava - Staré Mesto

Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Michal Hudec
Telefón: +421 221025897
Email: klient@tendersolution.sk
Adresa hlavnej stránky obstarávateľa (URL): http://tendersolution.sk
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Iné (uveďte)
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): § 8 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): spoločnosť na ťažbu a spracovanie vápenca a dolomitického vápenca na vápno a vápenné produkty
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Modernizácia výpalu vápna v Carmeuse Slovakia, s.r.o., závod Vápenka Košice
Referenčné číslo: 01/CA/2016/SP
II.1.2) Hlavný kód CPV
45262630-6
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je modernizácia výpalu vápna vybudovaním moderných súprudných regeneratívnych dvojšachtových pecí a súviasiacich technologických zariadení
II.1.5) Celková odhadovaná hodnota
Hodnota bez DPH: 27 965 012,0000 Mena EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45262630-6
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS:
SK
SK0
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Areál U.S. Steel Košice, závod Vápenka Košice
II.2.4) Opis obstarávania:
Predmetom zákazky je modernizácia výpalu vápna vybudovaním moderných súprudných regeneratívnych dvojšachtových pecí a súviasiacich technologických zariadení
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena Kritéria nákladov
Kritéria nákladov
Časť: 1
Názov: Najnižšia cena v EUR bez DPH
Relatívna váha: 80
Časť: 2
Názov: Lehota dodania v kalendárnych dňoch
Relatívna váha: 20
II.2.6) Odhadovaná hodnota
Hodnota bez DPH: 27 965 012,0000 Mena EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému
Obdobie v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 24
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty Nie
II.2.11) Informácie o opciách
Opcie Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie Áno
Číslo projektu alebo referenčné číslo: OPKZP-PO1-SC141-2016-14
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Verejny obstaravatel pozaduje zabezpeku vo vyske 500 000 - Eur. Podrobnosti o zabezpeke definuje verejny obstaravatel v sutaznych podkladoch.
ODDIEL III: PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Vhodnosť vykonávať profesionálnu činnosť vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Vyzaduje sa splnenie podmienok ucasti osobneho postavenia podla § 32 ods. 1 zakona c. 343/2015 Z. z. o verejnom obstaravani v platnom zneni (dalej len ,,zakon o verejnom obstaravani"). Uchadzac preukazuje splnenie podmienok ucasti vo verejnom obstaravani podla § 32 alebo § 152 zakona o verejnom obstaravani v sulade s ustanoveniami zakona o verejnom obstaravani. V pripade uchadzaca, ktoreho tvori skupina dodavatelov zucastnena vo verejnom obstaravani, sa pozaduje preukazanie splnenia podmienok ucasti tykajucich sa osobneho postavenia za kazdeho clena skupiny osobitne. Splnenie podmienky ucasti podla § 32 ods. 1 pism. e) zakona o verejnom obstaravani preukazuje clen skupiny len vo vztahu k tej casti predmetu zakazky, ktoru ma zabezpecit. Odovodnenie primeranosti pouzitia kazdej urcenej podmienky ucasti podla § 32 zakona o verejnom obstaravani vo vztahu k predmetu zakazky a potrebu jej zahrnutia medzi podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstaravani: Podmienky ucasti na osobne postavenie vyplyvaju z § 32 a § 38 ods. 1 zakona c. 343/2015 Z. z. o verejnom obstaravani.
Splnenie podmienky ucasti mozno predbezne nahradit v zmysle § 39 zakona o verejnom obstaravani: Jednotny europsky dokument na ucely zakona o verejnom obstaravani je dokument, ktorym hospodarsky subjekt moze predbezne nahradit doklady na preukazanie splnenia podmienok ucasti urcene verejnym obstaravatelom/obstaravatelom/osobou podla § 8 zakona o verejnom obstaravani. Doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti nahradene Jednotnym europskym dokumentom predklada verejnemu obstaravatelovi/obstaravatelovi/osobe podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uspesny uchadzac podla § 39 ods. 6 v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom/obstaravatelom/osobou podla § 8 zakona o verejnom obstaravani.
Vzor Jednotneho europskeho dokumentu predklada verejny obstaravatel/obstaravatelú osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani v prilohe Sutaznych podkladov. Jednotny europsky dokument v editovatelnej forme je mozne stiahnut aj z weboveho sidla UVO (www.uvo.gov.sk). Verejny obstaravatel pozaduje aby bol Jednotny europsky dokument rucne podpisany osobou opravnenou konat za hospodarsky subjekt/zaujemcu/uchadzaca alebo riadne splnomocnenou osobou.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: 1.2.1 Podla § 33 ods. 1 pism. a) vyjadrenim banky alebo pobocky zahranicnej banky.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 ZVO:
Požadovaná podmienka účasti je primeraná: verejný obstarávateľ/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani predmetný doklad požaduje ako dôkaz, že je z hľadiska svojho ekonomického a finančného postavenia schopny úspešne plniť zmluvu, a že má dostatok preukázateľného zdrojového krytia na riadne plnenie svojich zmluvnych záväzkov súvisiacich s realizáciou stavebnych prác. Z uvedeného vyplyva, že uchádzač musí byť schopny zabezpečiť plnenie predmetu zákazky preukázateľnymi finančnymi zdrojmi až do uplynutia lehoty splatnosti faktúr.
1.2.2. Podla § 33 ods. 1 pism. d) prehladom o celkovom obrate a ak je to vhodne, predhlad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zakazky alebo koncesie tyka, najviac za posledne tri hospodarske roky, za ktore su dostupne v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 ZVO:
Verejneho obstaravatela/obstaravatela/osoby podla § 8 zakona o verejenom obstaravani je primeraná: verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani si nou overuje stav ekonomickej a financnej situácie uchádzaca.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: AD 1.2.1.: uchádzač predloží záväzny prísľub banky alebo pobočky zahraničnej banky o poskytnutí úveru vo vyške 5 000 000 EUR bez DPH, alebo ekvivalent v inej mene, za účelom zabezpečenia finančnych zdrojov spojenych s realizáciou stavby, prípadne potvrdenie banky alebo pobočky zahraničnej banky, že uchádzač disponuje vlastnymi finančnymi zdrojmi na svojom bankovom účte vdanej výške, za účelom zabezpečenia finančnych zdrojov spojenych s realizáciou stavby.
AD 1.2.2: Uchadzac k prehladom o celkovom obrate predlozi aj overene vykazy ziskov a strat alebo overene vykazy o prijmoch a vydavkoch, za predchadzajuce tri hospodarske roky, resp. za roky, za ktore su dostupne v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti.
Uchadzac nemusi vyssie pozadovane doklady - vykazy ziskov a strat alebo vykazy o prijmoch a vydavkoch - predkladat, pokial ma tieto pozadovane doklady zverejnene vo verejnej casti Registra uctovnych zavierok (dalej len "RUZ"), ktoreho spravcom je Ministerstvo financii SR. Uchadzac na tuto skutocnost upozorni vo svojej ponuke.
Splnenie vyssie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim prehladu o celkovom obrate za predchadzajuce tri hospodarske roky spolu, resp. za roky, za ktore su dostupne v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti, a to minimalne vo vyske: 27 000 000,00 EUR bez DPH.
V pripade, ak uchadzac predklada dokumenty v inej mene ako EUR, v predlozenom prehlade uvedie sumu v povodnej mene a uvedie aj sumu v EUR.
V pripade cudzich mien v dokumentoch uchadzaca, ktorymi preukazuje obrat, uchadzac pouzije pravidlo prepoctu na menu EUR podla kumulativneho rocneho kurzu relevantneho roku obratu podla kurzoveho listka ECB (dostupny tiez napr. na www.nbs.sk).
Splnenie podmienok ucasti v bode 1.2.1. a v bode 1.2.2. mozno predbezne nahradit v zmysle § 39 zakona o verejnom obstaravani: Jednotny europsky dokument na ucely zakona o verejnom obstaravani je dokument, ktorym hospodarsky subjekt/zaujemca/uchadzac moze predbezne nahradit doklady na preukazanie splnenia podmienok ucasti urcene verejnym obstaravatelom. Doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti nahradene Jednotnym europskym dokumentom predklada verejnemu obstaravatelovi/obstaravatelovi/osobe podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uspesny uchadzac podla § 39 ods. 6 v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom/obstaravatelom/osobou podla § 8 zakona o verejnom obstaravani. Vzor Jednotneho europskeho dokumentu predklada verejny obstaravatel/obstaravatel/ osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani v prilohe c. 5 Sutaznych podkladov. Jednotny europsky dokument je mozne stiahnut aj z weboveho sidla UVO (www.uvo.gov.sk). Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani pozaduje aby bol Jednotny europsky dokument rucne podpisany osobou opravnenou konat za hospodarsky subjekt/zaujemcu/uchadzaca alebo riadne splnomocnenou osobou.
Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani v sulade s § 33 ods. 3 zakona o verejnom obstaravani pozaduje, aby uchadzac alebo zaujemca a ina osoba, ktorej zdroje maju byt pouzite na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia, zodpovedali za plnenie zmluvy spolocne.
Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej
osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah v súlade s § 33 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: 1.3.1. Podla § 34 ods. 1 pism. b) zoznamom stavebnych prac uskutocnenych za predchadzajucich pat rokov od vyhlasenia verejneho obstaravania doplnenym potvrdeniami o uspokojivom vykonani stavebnych prac s uvedenim cien, miest a lehot uskutocnenia prac: zoznam musi byt doplneny potvrdenim o uspokojivom vykonani stavebnych prac a zhodnoteni uskutocnenych stavebnych prac podla obchodnych podmienok ak odberatelom 1. bol verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokladom je referencia, 2. bola ina osoba ako verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokaz o plneni potvrdi odberatel; ak take potvrdenie uchadzac alebo zaujemca nema k dispozicii, vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu o ich uskutocneni, doplnenym dokladom, preukazujucim ich uskutocnenie alebo zmluvny vztah, na zaklade ktoreho boli uskutocnene.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstaravani: Poziadavka verejneho obstaravatela/obstaravatela/osoby podla § 8 zakona o verejnom obstaravani je primerana a jej potreba vyplynula z dovodu overenia skusenosti uchadzacov pre realizaciu stavebnych prac rovnakeho alebo podobneho charakteru, ako je predmet zakazky. Kvantitativna a kvalitativna charakteristika stavebnych prac, ktorych sa predmet zakazky tyka poskytuje verejnemu obstaravatelovi/obstaravatelovi/osobe podla § 8 zakona o verejnom obstaravani primeranu zaruku, ze uchadzac bude schopny plnit predmet verejneho obstaravania, co do rozsahu a kvality. Cielom definovania minimalnej pozadovanej urovne standardov je, aby verejny obstaravatel/obstaravtel/ osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani mohla vyhodnotit splnenie podmienok ucasti a aby preukazovane stavebne prace jednoznacne primerane suviseli s predmetom zakazky.
1.3.2. Podla § 34 ods. 1 pism. d) vnadväznosti na § 35: opisom technického vybavenia, študijných avýskumných zariadení aopatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstarávaní:
V tejto poziadavke verejneho obstaravatela/obstaravatela/osoby podla § 8 zakona o verejnom obstaravani nie je pozadovany ziaden ciselny udaj a teda poziadavka je primerana a jej potreba vyplynula z dovodu overenia a preukazania technickej a odbornej sposobilosti a spolahlivosti uchadzaca. Predlozenim pozadovaných certifikatov sa preukazuje sposobilost uchadzaca pre kvalitne plnenie zakazky.
1.3.3. Podla § 34 ods. 1 pism. g) udajmi o vzdelani a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikacii osob urcenych na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie su kriteriom na vyhodnotenie ponuk.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 ZVO:
Existencia odborne sposobilych osob, ktore budu k dispozicii uchadzacovi po cely cas trvania zmluvy je zakladnym predpokladom, aby zakazka bola zrealizovana podla projektovej dokumentacie, v pozadovanej kvalite a v sulade s prislusnymi pravnymi predpismi.
1.3.4.: Podla § 34 ods. 1 písm. h) v nadvaznosti na § 36: uvedením opatrení environmentalneho manazerstva, ktore ma uchadzac alebo zaujemca k dispozicii pri plneni zmluvy alebo koncesnej zmluvy.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstarávaní:
V tejto poziadavke verejneho obstaravatela/obstaravatela/osoby podla § 8 zakona o verejnom obstaravani nie je pozadovany ziaden ciselny udaj a teda poziadavka je primerana a jej potreba vyplynula z dovodu overenia a preukazania technickej a odbornej sposobilosti a spolahlivosti uchadzaca. Predlozenim pozadovaných certifikatov sa preukazuje sposobilost uchadzaca pre plnenie zakazky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: AD 1.3.1.: Splnenie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim aspon 1 referencie rovnakeho alebo podobneho charakteru, ako je tento predmet zakazky, s rozpoctovym nakladom minimalne 27 000 000,00 EUR bez DPH za predchadzajucich pat rokov od vyhlasenia verejneho obstaravania.
AD 1.3.2.:
a) Uchadzac predlozi certifikat o zavedeni systemu manazerstva kvality v zmysle poziadaviek normy ISO 9001 , vydany nezavislou instituciou, pricom verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uzna ako rovnocenne certifikaty vydane prislusnymi organmi clenskych statov.Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uzna aj ine dokazy, predlozene uchadzacom, ktore su rovnocenne opatreniam na zabezpecenie kvality podla poziadaviek na vystavenie tohto certifikatu.
b) Uchadzac predlozi certifikat o zavedeni systemu manazerstva kvality v zmysle poziadaviek normy OHSAS 18 001 , vydany nezavislou instituciou, pricom verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uzna ako rovnocenne certifikaty vydane prislusnymi organmi clenskych statov.Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uzna aj ine dokazy, predlozene uchadzacom, ktore su rovnocenne opatreniam na zabezpecenie kvality podla poziadaviek na vystavenie tohto certifikatu.
AD 1.3.3.:Poziadavky na 1 stavbyveduceho. Splnenie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim:
- Osvedcenie o odbornej sposobilosti na vykon cinnosti stavbyveduceho, t.j. Osvedcenie SKSI o vykonani odbornej skusky podla zakona c. 138/1992 Zb. o autorizovanych architektoch a autorizovanych stavebnych inzinieroch v zneni neskorsich predpisov resp. obdobne osvedcenie vydane v krajine EU (inzinierske stavby);
- minimalne 5 rocna prax v oblasti predmetu zakazky, co preukaze predlozenim profesijneho zivotopisu z ktoreho bude vyplyvat preukazanie praktickych skusenosti na stavbach rovnakeho rozsahu a charakteru ako predmet zakazky.
AD 1.3.4.: Uchadzac predlozi certifikat o zavedeni systemu enviromentalneho manazerstva zmysle poziadaviek normy ISO 14 001 (oblast vykonavania inzinierskych stavieb) , vydany nezavislou instituciou, pricom verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uzna ako rovnocenne certifikaty vydane prislusnymi organmi clenskych statov.Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani uzna aj ine dokazy, predlozene uchadzacom, ktore su rovnocenne opatreniam na zabezpecenie kvality podla poziadaviek na vystavenie tohto certifikatu.
Splnenie podmienok účasti v bodoch 1.3.1-1.3.4 mozno predbezne nahradit v zmysle § 39 zakona o verejnom
obstaravani Jednotnym europskym dokumentom.
Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani v súlade s § 34 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní požaduje, aby uchádzač alebo záujemca a iná osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, zodpovedali za plnenie zmluvy spoločne. Uchadzac alebo zaujemca moze na preukazanie technickej sposobilosti alebo odbornej sposobilosti vyuzit technicke a odborne kapacity inej osoby, bez ohladu na ich pravny vztah v zmysle § 34 ods. 3 zakona o verejnom obstaravani a takisto môže využiť subdodávateľov v súlade s § 41 zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) DRUH POSTUPU
IV.1.1) Druh postupu
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode alebo dynamickom nákupnom systéme
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.1.8) Informácia o dohode o vládnom obstarávaní (GPA)
Na toto obstarávanie sa vzťahuje dohoda o vládnom obstarávaní Nie
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.1) Predchádzajúce uverejnenie týkajúce sa tohto obstarávacieho konania
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum a čas: 17.08.2016 09:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
CS
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.07.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 17.08.2016 10:00
Miesto: E-VO, s.r.o., Nám. slobody 11, 811 06 Bratislava
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.1) INFORMÁCIE O OPAKOVANÍ OBSTARÁVANIA
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani upozornuje hospodarske subjekty/zaujemcov/uchadzacov, ze zavazne doplnujuce informacie k oznameniu voria prilohu Sutaznych podkladov (cast G Sutaznych podkladov), nakolko tento formular UVO obsahovo neumoznuje verejnemu obstaravatelovi/obstaravatelovi/osobe podla § 8 zakona o verejnom obstaravani vypisat vsetky doplnujuce informacie a obmedzuje verejneho obstaravatela/obstaravatela/osobu podla § 8 zakona o verejnom obstaravani na maximalne 1000 znakov.
VI.4) POSTUPY PRESKÚMANIA
VI.4.1) Orgán zodpovedný za preskúmanie
Úrad pre verejné obstarávanie
Dunajská 68, P.O.BOX 58
82004
Bratislava 24

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Email:
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.4.3) Postup preskúmania
VI.4.4) Útvar, od ktorého možno získať informácie o postupe preskúmania
Úrad pre verejné obstarávanie
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Dunajská 68, P.O.BOX 58, 82004 Bratislava 24

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
12.07.2016

Redakčné opravy

11947 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 153/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Namiesto: Minimalna pozadovana uroven standardov: AD 1.3.1.: Splnenie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim aspon 1 referencie rovnakeho alebo podobneho charakteru, ako je tento predmet zakazky, s rozpoctovym nakladom minimalne 27 000 000,00 EUR bez DPH za predchadzajucich pat rokov od vyhlasenia verejneho obstaravania. Má byť: Minimalna pozadovana uroven standardov: AD 1.3.1.: Splnenie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim aspon 1 referencie rovnakeho alebo podobneho charakteru, ako je tento predmet zakazky, s rozpoctovym nakladom minimalne 2 700 000,00 EUR bez DPH za predchadzajucich pat rokov od vyhlasenia verejneho obstaravania. IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 17.08.2016 09:00 Má byť: 26.08.2016 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 17.08.2016 10:00 Má byť: 26.08.2016 10:00
12128 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 157/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 26.08.2016 09:00 Má byť: 05.09.2016 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 26.08.2016 10:00 Má byť: 05.09.2016 10:00
12346 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 162/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.2 Lehota na predkladanie ponuk alebo ziadosti o ucast Namiesto: 05.09.2016 09:00 Má byť: 20.09.2016 09:00 OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.7 Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 05.09.2016 10:00 Má byť: 20.09.2016 10:00
12933 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 181/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.2 Lehota na predkladanie ponuk alebo ziadosti o ucast Namiesto: 20.09.2016 09:00 Má byť: 14.10.2016 09:00 OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.7 Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 20.09.2016 10:00 Má byť: 14.10.2016 10:00
13969 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 195/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponuk alebo ziadosti o ucast Namiesto: 14.10.2016 09:00 Má byť: 07.11.2016 09:00 IV.2.7) Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 14.10.2016 10:00 Má byť: 07.11.2016 10:00
14459 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 201/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponuk alebo ziadosti o ucast Namiesto: 07.11.2016 09:00 Má byť: 14.11.2016 09:00 IV.2.7) Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 07.11.2016 10:00 Má byť: 14.11.2016 10:00
15744 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 223/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 14.11.2016 09:00 Má byť: 12.12.2016 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 14.11.2016 10:00 Má byť: 12.12.2016 10:00
16668 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 242/2016
V oznámení 10901-MSP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Carmeuse Slovakia, s.r.o., Slavec 179, 049 11 Slavec zverejnenom vo VVO č. 136/2016 zo dňa 15.07.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: 12.12.2016 09:00 Má byť: 13.01.2017 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 12.12.2016 10:00 Má byť: 13.01.2017 10:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité