Oznámenie 12965 - WYS

Obsah

12965 - WYS
Vestník č. 181/2016 - 19.09.2016

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Nemocnica Poprad a. s.
IČO: 36513458
Banícka 803/28, 05845 Poprad

Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Marián Pavelčák
Telefón: +421 527125216
Fax: +421 527125555
Email: marian.pavelcak@nemocnicapp.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/9607
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Zdravotníctvo
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Vypracovanie projektovej dokumentácie pre zníženie energetickej náročnosti objektov Nemocnice Poprad a.s.
Referenčné číslo: PL/5/2016
II.1.2) Hlavný kód CPV
71321100-5
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Vypracovanie projektovej dokumentácie na zlepšenie tepelnoizolačných vlastností objektov nemocnice, vyprojektovanie nového tepelného zdroja o optimalizovanom výkone, projekt tras tepelných rozvodov v areály nemocnice, projekt odovzdávacích staníc jednotlivých objektov nemocnice a projekt nových rozvodov tepla a vykurovacích telies v objektoch nemocnice a projekt zásobovania TÚV vo všetkých objektoch nemocnice.
Bližšie informácie v súťažných podkladoch.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 174 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
71322200-3
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Nemocnica Poprad a.s., Banícka 803/28, 058 45 Poprad
II.2.4) Opis obstarávania
Vypracovanie projektovej dokumentácie na zlepšenie tepelnoizolačných vlastností objektov nemocnice, vyprojektovanie nového tepelného zdroja o optimalizovanom výkone, projekt tras tepelných rozvodov v areály nemocnice, projekt odovzdávacích staníc jednotlivých objektov nemocnice a projekt nových rozvodov tepla a vykurovacích telies v objektoch nemocnice a projekt zásobovania TÚV vo všetkých objektoch nemocnice.
Bližšie informácie v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 174 000,00 Mena EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie v dňoch (od zadania zákazky)
Trvanie v dňoch: 90
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa ustanovenia § 32 ods. 1 písm. a. až h), zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (zákon). Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa ustanovení § 32 ods. 2 písm. a. až f). zákona alebo údajmi a dokladmi, zapísanými v zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona.
Odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky účasti podľa § 32 ods. 1. zákona vo vzťahu k predmetu zákazky a potreba jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 zákona: Podmienky účasti na osobné postavenie vyplývajú z § 32 ods. 1. a § 38 ods. 5 zákona.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné doklady, ktorými preukazuje finančné a ekonomické postavenie zmysle § 33 ods. 1 písm. a) zák. č. 343/2015 Z.z. - vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky, v ktorej má uchádzač vedený účet o schopnosti uchádzača plniť finančné záväzky, ktoré musí obsahovať: informáciu o tom, že, že uchádzač nie je/nebol v nepovolenom prečerpaní, v prípade splácania úveru, dodržuje splátkový kalendár a že jeho bežný účet nie je/nebol predmetom exekúcie. Toto vyjadrenie sa musí vzťahovať na obdobie predchádzajúceho roku (2015), resp. na obdobie, za ktoré sú údaje dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti/zriadenia účtu. K vyjadreniu banky/bánk sa požaduje predložiť aj čestné vyhlásenie uchádzača, že nemá vedené účty ani záväzky v inej/ých banke/ách ako tej/tých, od ktorej/ktorých predložil vyššie uvedené vyjadrenie. Výpis z účtu sa nepovažuje za potvrdenie banky. Predložené vyjadrenie nesmie byť staršie ako tri mesiace ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

2.2 Odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky účasti podľa § 33 zákona vo vzťahu k predmetu zákazky a potreba jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 zákona:
Podmienka účasti je primeraná a jej potreba zahrnutia medzi podmienky účasti sleduje cieľ, aby plnenie zmluvy bolo zabezpečované spôsobilým zmluvným dodávateľom, ktorý si plní svoje záväzky riadne a včas.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Podmienky účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní, týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona č. 343/2015 Z.z o verejnom obstarávaní.
1.Uchádzač preukáže splnenie technickej alebo odbornej spôsobilosti v zmysle § 34
ods. 1 písm. a):
- Zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.
2 Uchádzač preukáže splnenie technickej alebo odbornej spôsobilosti v zmysle § 34 ods.písm. c): minimálna požadovaná úroveň štandardov: uchádzač predloží zoznam projektantov, ktorí budú realizovať dielo (aj subdodávateľov).
3 Uchádzač preukáže splnenie technickej alebo odbornej spôsobilosti v zmysle § 34 ods.písm. i): minimálna požadovaná úroveň štandardov: zoznam interných zamestnancov, projektantov v nosných profesiách vykurovania CZT (ÚK, plyn, ZTI. Inžinierske stavby), - uchádzač predloží zoznam min. 5 interných zamestnancov v uvedených profesiách (spolu).
4 Uchádzač predloží autorizačné osvedčenia (vrátane subdodávateľov) na Technologické vybavenie stavieb (ÚK, plyn, elektroinštalácia, ZTI, pozemné stavby).

Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky: Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač mal skúsenosti na plnenie predmetu zákazky a aby disponoval osobami zodpovednými za vypracovanie projektu.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: K podmienke č. 1 - Minimálna požadovaná úroveň štandardov: zoznam musí obsahovať min. 3 projekty rekonštrukcii alebo nových kotolní v oblasti centrálneho zásobovania teplom. Zoznam musí obsahovať min. 1 projekt vonkajších potrubných rozvodov v dĺžke min 450 m a zároveň musí isť o rekonštrukciu resp. výstavbu centrálnej plynovej kotolne so sústavou min 6 odovzdávacích staníc tepla vo vykurovaných objektoch.. Zoznam musí obsahovať min. 4 projekty vyregulovania vnútorných rozvodov tepla a TUV.
Zoznam projektov bude obsahovať nasledovné údaje:

- názov projektu, cena projektu celkom v Eur bez DPH,
- investora
- lehota dodania projektu,
- stručný popis projektu.
Zoznam projektov bude podpísaný uchádzačom a predložený ako originál alebo úradne overená kópia.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.1) Informácie o konkrétnej profesii
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky:
Dodanie projektu v 6 vyhotoveniach a projekt v elektronickej podobe na dátovom nosiči.
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
Dodatočné informácie o elektronickej aukcii: Verejný obstarávateľ použije elektronickú aukciu podľa § 54 zákona č. 343/2015 Z. z. na predloženie nových cien upravených smerom nadol. Poradie uchádzačov sa zostaví automatizovaným vyhodnotením, ktoré sa uskutoční po úvodnom úplnom vyhodnotení ponúk. Elektronická aukcia sa nezačne skôr ako dva pracovné dni odo dňa odoslania výzvy na účasť v elektronickej aukcii.
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 18.10.2016 12:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.01.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 18.10.2016 14:00
Miesto: Zasadačka na 3. poschodí poliklinickej časti Nemocnice Poprad a.s.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Z dôvodu použitia elektronickej aukcie je otváranie obálok neverejné.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Súťažné podklady sa poskytujú výlučne na základe písomnej žiadosti, v ktorej bude uvedená osoba poverená komunikáciou za uchádzača. V prípade osobného prevzatia budú súťažné podklady poskytnuté až po predchádzajúcom dohovore (napr. telefonicky, e-mailom). Uchádzač vypracuje a predloží ponuku listinnej podobe. Uchádzač predloží všetky doklady súčasne aj v elektronickej podobe na pamäťovom médiu. V prípade potreby objasniť dokumentáciu, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie. Za včas doručenú požiadavku sa považuje požiadavka o vysvetlenie doručená najneskôr do 07. 10. 2016. Pri vyhodnotení splnenia podmienok účasti Verejný obstarávateľ bude uplatňovať § 40.
Zábezpeku verejný obstarávateľ nevyžaduje. Obhliadka miesta bude 03.10.2016 od 13:00 do 15:00 hod. Bližšie informácie v súťažných podkladoch
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
14.09.2016

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité