Oznámenie 14150 - WYS

Obsah

14150 - WYS
Vestník č. 198/2016 - 12.10.2016

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Trenčiansky samosprávny kraj
IČO: 36126624
K dolnej stanici 7282/20A , 91101 Trenčín

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín
Kontaktná osoba: Bc. Silvia Páleníková
Telefón: +421 326555865
Fax: +421 32326555909
Email: silvia.palenikova@tsk.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2812
Hlavná adresa(URL): http://www.tsk.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2812
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálna alebo miestna agentúra/úrad
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): Regionálna samospráva
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla na obdobie od 01.01.2017 do 31.12.2017
Referenčné číslo: TSK/2016/07309
II.1.2) Hlavný kód CPV
66516100-1
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom poistenia je povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla súboru vozidiel, ktorých vlastníkom a držiteľom je Trenčiansky samosprávny kraj a organizácie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti. Rozsah poistenia je stanovený podľa zákona č. 381/2001 Z. z. o povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla v znení neskorších predpisov, ustanoveniami a osobitnými dojednaniami v poistnej zmluve.
Poistníkom je Trenčiansky samosprávny kraj. Poistenými sú organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja a Trenčiansky samosprávny kraj.
Bližšie informácie k opisu predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 49 665,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK022
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Územná platnosť: Slovenská republika a cudzí štát, s ktorým Slovenská kancelária poisťovateľov uzavrela dohodu o vzájomnom vyrovnaní nárokov na náhradu škody spôsobenej prevádzkou motorového vozidla.
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom poistenia je povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla súboru vozidiel, ktorých vlastníkom a držiteľom je Trenčiansky samosprávny kraj a organizácie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti. Rozsah poistenia je stanovený podľa zákona č. 381/2001 Z. z. o povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla v znení neskorších predpisov, ustanoveniami a osobitnými dojednaniami v poistnej zmluve.
Poistníkom je Trenčiansky samosprávny kraj. Poistenými sú organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja a Trenčiansky samosprávny kraj.
Bližšie informácie k opisu predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v intervale
Dátum začatia: 01.01.2017
Dátum ukončenia: 31.12.2017
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti uvedené v ustanovení § 32 ods. 1 písm. a), e), f), g) a h) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 438/2015 Z. z. (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní) a ich splnenie preukáže predložením dokladov podľa ustanovenia § 32 ods. 2 písm. a), e), f), g) a h) a ods. 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní:
1.§ 32 ods. 1 písm. a) - výpis (výpisy) z registra trestov nie starší ako tri mesiace, že:
1.1 nebol uchádzač ani jeho štatutárny orgán, ani člen štatutárneho orgánu, ani člen dozorného orgánu, ani prokurista právoplatne odsúdený za trestný čin korupcie, za trestný čin poškodzovania finančných záujmov Európskych spoločenstiev, trestný čin legalizácie príjmu z trestnej činnosti, trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, trestný čin založenia, zosnovania alebo podporovania teroristickej skupiny alebo za trestný čin terorizmu a niektorých foriem účasti na terorizme, trestný čin obchodovania s ľuďmi, trestný čin, ktorého skutková podstata súvisí s podnikaním alebo trestný čin machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe.
1.1.1 podnikateľ - fyzická osoba predloží výpis z registra trestov za osobu, na ktorú je vydané živnostenské oprávnenie alebo iné než živnostenské oprávnenie podľa osobitných predpisov.
1.1.2 podnikateľ - právnická osoba predloží výpisy z registra trestov za všetky osoby, ktoré tvoria štatutárny orgán alebo sú členmi štatutárneho orgánu hospodárskeho subjektu (záujemcu), za všetky osoby, ktoré tvoria dozorný orgán alebo sú členmi dozorného orgánu, a výpis z registra trestov prokuristu alebo prokuristov; zároveň predloží výpis z registra trestov za právnickú osobu (v nadväznosti na zákon č. 91/2016 Z. z. o trestnej zodpovednosti právnických osôb a o zmene a doplnení niektorých zákonov).
2. § 32 ods. 1 písm. e) - doklad o oprávnení poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky:
2.1 živnostenské oprávnenie alebo výpis zo živnostenského registra (predkladá fyzická osoba podnikateľ, príspevková organizácia podnikateľ),
2.2 výpis z obchodného registra (predkladá právnická osoba podnikateľ, fyzická osoba podnikateľ zapísaný v obchodnom registri),
2.3 iné než živnostenské oprávnenie, vydané podľa osobitných predpisov.
3. § 32 ods. 1 písm. f) - čestné vyhlásenie, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
4. § 32 ods. 1 písm. g) nebolo uchádzačovi preukázané, že sa dopustil v predchádzajúcich troch rokoch od vyhlásenia alebo preukázateľného začatia verejného obstarávania závažného porušenia povinností v oblasti ochrany životného prostredia, sociálneho práva alebo pracovného práva podľa osobitných predpisov, napr. Zákonník práce, za ktoré mu bola právoplatne uložená sankcia, ktoré dokáže verejný obstarávateľ preukázať. Túto skutočnosť záujemca nemusí preukazovať žiadnym dokumentom.
5. § 32 ods. 1 písm. h) - nebolo uchádzačovi preukázané, že sa dopustil v predchádzajúcich troch rokoch od vyhlásenia alebo preukázateľného začatia verejného obstarávania závažného porušenia profesijných povinností, ktoré dokáže verejný obstarávateľ preukázať. Túto skutočnosť záujemca nemusí preukazovať žiadnym dokumentom. Podnikateľ zapísaný v zozname hospodárskych subjektov podľa ustanovenia § 152 zákona o verejnom obstarávaní nie je povinný v procesoch verejného obstarávania predkladať doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa ustanovenia § 32 ods. 1 písm. a), e), f), g), h) a ods. 2, 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní, ak sú doklady podľa ustanovenia § 32 ods. 2 zapísané v zozname hospodárskych subjektov.
6. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ktorému preukáže závažné porušenie povinností podľa ustanovenia § 32 ods. 1 písm. g) a h) zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Neaplikuje sa.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Neaplikuje sa.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.1) Informácie o konkrétnej profesii
Odkaz na príslušný zákon, právny predpis alebo administratívne opatrenie: Zákon NR SR č. 39/2015 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Uchádzač, s ktorým sa podpíše rámcová dohoda musí k rámcovej dohode priložiť povolenie vykonávať poisťovaciu činnosť.
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 27.10.2016 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.12.2016
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 27.10.2016 13:00
Miesto: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Otváranie časti ponúk, označených ako ,,OSTATNE" je neverejné.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otvárania časti ponúk, označených ako ,,KRITERIÁ" sa môže zúčastniť uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), ktorý sa preukáže preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie pri otváraní ponúk.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Uchádzač predloží doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti alebo môže predložiť Jednotný európsky dokument (ďalej len "JED"), ktorým môže nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti. V prípade predloženia dokladov bude verejný obstarávateľ požadovať predloženie originálov alebo úradne overené kópie. Ďalšie informácie a podrobnosti k JEDu sú uvedené v časti ,,K" k súťažným podkladom.
2. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.
3. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.
4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo postupovať v zmysle § 116 zákona o verejnom obstarávaní v prípade naplnenia podmienok nevylučujúcich možnosť postupovať priamym rokovacím konaním, podľa § 81 zákona verejnom obstarávaní.
5. Verejný obstarávateľ stanovuje v tomto postupe zadávania zákazky komunikáciu v slovenskom jazyku a zároveň oznamuje, že aplikuje prechodné ustanovenie ohľadom komunikácie podľa § 187 ods. 8 zákona zákona o verejnom obstarávaní. Ponuky sa predkladajú v slovenskom jazyku.
6. Súťažné podklady si záujemca vyžiada v lehote na predkladanie ponúk písomne, prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, na adrese uvedenej I.1) tejto výzvy na predkladanie ponúk. Súťažné podklady budú poskytnuté poštou alebo elektronicky. Z dôvodu bezproblémovej komunikácie záujemca vo svojej žiadosti o súťažné podklady uvedie nasledovné údaje:
- názov predmetu zákazky,
- označenie výzvy na predkladanie ponúk,
- obchodné meno,
- sídlo/miesto podnikania,
- identifikačné číslo,
- korešpondenčnú adresu,
- meno a priezvisko kontaktnej osoby,
- e-mailovú adresu kontaktnej osoby,
- telefónne číslo kontaktnej osoby.
7. Poisťovacia činnosť je oslobodená od dane z pridanej hodnoty podľa § 37 ods. 1 zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.
8. Lehota na predkladanie ponúk je uvedená v bode IV.2.2). Ponuky sa predkladajú na adrese uvedenej v bode I.1) tejto výzvy na predkladanie ponúk.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
11.10.2016

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité