Oznámenie 15517 - WYP

Obsah

15517 - WYP
Vestník č. 218/2016 - 09.11.2016

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Široké
IČO: 00327832
Široké 118, 08237 Široké

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Juraj Rybnikár
Telefón: +421 517911102 / 918510955
Email: precizia@precizia.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.siroke.sk/sk/-charakteristika-obce/uradna-tabula
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): Samospráva
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Ústredné vykurovanie a zdroj tepla
II.1.2) Hlavný kód CPV
45331100-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je inštalácia ústredného vykurovania, prípravy teplej úžitkovej vody a zdroja tepla pre Obecné športového a oddychového centrum v obci Široké.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 144 521,35 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45331110-0
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Obec Široké, stavba obecného športového a oddychového centra.
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je inštalácia ústredného vykurovania, prípravy teplej úžitkovej vody a zdroja tepla pre Obecné športové a oddychové centrum v obci Široké, s inštalovaným príkonom 100 kW (výhľadovo s príkonom do Q = 300 kW) v rozsahu spracovaného projektu:
Podlahové vykurovanie 1. NP.
Ústredné vykurovanie radiátormi 2. NP a 3. NP.
Zariadenie a systém kotolne.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v dňoch (od zadania zákazky)
Trvanie v dňoch: 80
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Verejný obstarávateľ vyžaduje splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO).
Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZVO doloženým dokladom o oprávnení uskutočňovať stavebné práce, ktorý zodpovedá predmetu zákazky; v prípade potreby podľa § 32 ods. 4 a ods. 5 ZVO.
V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie predmetných podmienok účasti preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.
Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určených verejným obstarávateľom, môže hospodársky subjekt - uchádzač predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (JED) (§39 ZVO), pričom z uchádzačom predloženého JED musí byť jednoznačne zrejmé, že spĺňa podmienky účasti, stanovené verejným obstarávateľom a je schopný túto skutočnosť preukázať.
Predkladané doklady musia byť originály alebo úradne osvedčené kópie.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Nevyžaduje sa.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač musí preukázať technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa: § 34 ods. 1 písm. b) ZVO:
zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom
1.bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia
2.bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.
Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje záujemca písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté.
Doklady na preukázanie podmienok účasti určených verejným obstarávateľom, môže hospodársky subjekt uchádzač predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (JED) (§39 ZVO), pričom z uchádzačom predloženého JED musí byť jednoznačne zrejmé, že ku dňu predkladania ponúk, spĺňa podmienky účasti, stanovené verejným obstarávateľom a je schopný túto skutočnosť preukázať.

Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne osvedčených kópií všetkých dokladov uvedených podľa tohto bodu výzvy.

Odôvodnenie primeranosti určených podmienok účasti vo vzťahu k predmetu zákazky a potreby jej zahrnutia medzi podmienky účasti:
Zoznamom stavebných prác uchádzač preukáže, že má dostatočné praktické skúsenosti s uskutočňovaním stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky. Určené podmienky sú primerané k predmetu zákazky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznamom stavebných prác musí uchádzač preukázať, že za rozhodné obdobie predchádzajúcich 5 rokov k lehote na predkladanie ponúk, realizoval zákazky rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky (kotolne a ústredné vykurovanie) v celkovom finančnom objeme minimálne 80 000,00 EUR bez DPH kumulatívne, z toho aspoň jedna musí byť vo výške minimálne 40 000,00 EUR bez DPH.
V prípade, ak bude cena uvedená v inej mene, pri prepočte inej meny na euro sa použije kurz Európskej centrálnej banky platný v deň odoslania výzvy na zverejnenie vo Vestníku verejného obstarávania.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 05.12.2016 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 30.06.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 05.12.2016 13:00
Miesto: Obecný úrad Široké, zasadačka.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: V uvedenom dátume a čase sa budú otvárať časti ponúk, označené ako "Ostatné". Otváranie ponúk sa vykoná bez účasti uchádzačov.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Súťažné podklady si môžu záujemcovia vyžiadať na kontaktnej e-mailovej adrese: precizia@precizia.sk , na ktorú doručia oprávnenou osobou záujemcu podpísanú oskenovanú žiadosť alebo na poštovej adrese verejného obstarávateľa na ktorú doručia oprávnenou osobou záujemcu podpísanú žiadosť.
Žiadosť o súťažné podklady musí byť predložená v slovenskom jazyku. Žiadosť musí obsahovať obchodné meno záujemcu, sídlo alebo miesto podnikania, IČO, kontaktnú osobu, telefón a e-mailovú adresu, na ktorú sa majú súťažné podklady poslať(ak je iná, ako adresa z ktorej sa súťažné podklady vyžiadali), názov zákazky a číslo WYP, pod ktorým bola výzva zverejnená vo vestníku. Súťažné podklady budú záujemcom poskytnuté v elektronickej forme na e-mailovú adresu z ktorej boli vyžiadané alebo na inú, v žiadosti uvedenú adresu.
Súťažné podklady si môžu záujemcovia stiahnuť vo formáte pdf. z profilu verejného obstarávateľa (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/5982).
Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si stiahnu súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa, aby o tom informovali kontaktnú osobu na kontaktnej e-mailovej na adrese precizia@precizia.sk
Informácia má obsahovať obchodné meno, adresu sídla alebo miesta podnikania, telefonický a e-mailový kontakt záujemcu.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
07.11.2016

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité