Oznámenie 16483 - WYS

Obsah

16483 - WYS
Vestník č. 238/2016 - 07.12.2016

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Koškovce
IČO: 00323179
Obecný úrad 11 , 06712 Koškovce

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Vladimír Babič
Telefón: +421 577797128
Email: ocukoskovce@stonline.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://https://www.uvo.gov.sk/private/profily/detail/5575/zakazky
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Zabezpečenie služby verejné osvetlenie
Referenčné číslo: 1/MB/2016
II.1.2) Hlavný kód CPV
50232110-4
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky sú služby spočívajúce v zabezpečení osvetlenia v rámci celej obce Koškovce. Verejný obstarávateľ požaduje komplexnú službu osvetlenia spočívajúcu v montáži osvetľovacej sústavy, zabezpečení požadovanej technickej a prevádzkovej úrovne systému verejného osvetlenia vrátane zabezpečenia všetkých ostatných služieb a energií potrebných pre riadne fungovanie osvetlenia. Uchádzač zabezpečí poskytovanie služby osvetlenia pre obec Koškovce za dohodnutú pravidelnú mesačnú odmenu.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 60 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Obec Koškovce
II.2.4) Opis obstarávania
Výmena existujúcej sústavy osvetlenia umiestnených na podperných bodoch nadzemného NN vedenia v počte 89 ks svietidiel, pri rešpektovaní podmienok vlastníka a správcu distribučnej sústavy.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 120
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa tieto podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v súlade s § 32 ods.1 ZVO
a)Splnenie podmienok účasti uchádzač preukáže predložením dokladov podľa § 32 ods.2 pís. a-f
b)Splnenie podmienok účasti osobného postavenia môže preukázať aj zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov § 152 ods.1 ZVO.
c)Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne.
d)Uchádzač musí splňať aj podmienku ustanovenia zákona č. 91/2016 Z.z. o trestnej zodpovednosti právnických osôb a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý nadobudol účinnosť dňa 1.júla 2016. V dôsledku tejto legislatívnej úpravy vznikla hospodárskym subjektom so statusom právnickej osoby na účely preukazovania osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. a) ZVO povinnosť predložiť aj výpis z registra trestov za právnickú osobu, ak túto skutočnosť nemá zapisanu v Registry hospodárských súbjektov.
e) Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom (JED) v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní.
Odôvodnenie primeranosti podmienok účasti: Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia
určil verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 32 ZOVO
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: a)Verejný obstarávateľ požaduje aby uchádzači predložili vyjadrením banky alebo vyjadreniami bánk (bánk vtedy, ak záujemca má otvorených viac podnikateľských účtov vo viacerých bankách), že si plní voči banke/bankám všetky záväzky, ktoré vyplývajú zo zriadenia účtu, prípadne z plnenia si záväzkov vyplývajúcich z úverových vzťahov a na jeho bežný účet nie je vydaný exekučný príkaz na pohľadávku z účtu v banke. Nie je možné nahradiť požadované potvrdenie, resp. potvrdenia príslušnej banky/bánk výpisom z účtu v príslušnej banke/bankách. Vyjadrenie nie staršie ako tri mesiace k poslednému dňu na predkladanie ponuky.
b)Predloženie čestného vyhlásenia uchádzača, že v iných bankách nemá účty.
c)Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní v súlade s §37 ZVO.
d)Uchádzač môže preukázať finančné a ekonomické postavenia v súlade s §33 ods.2 ,4 ZVO
e)Ak uchádzač alebo záujemca preukazuje finančné a ekonomické postavenie prostredníctvom inej osoby, ponuka musí obsahovať originál dokladov za tuto osobu alebo samostatný JED za túto osobu.
Odôvodnenie primeranosti podmienok účasti: Touto podmienkou si verejný obstarávateľ overuje stav ekonomickej a finančnej situácie uchádzača, jeho platobnú schopnosť a plnenie si finančných záväzkov voči banke. Podmienka je primeraná a vychádza z potreby uzatvoriť zmluvný vzťah s finančne a ekonomicky stabilným partnerom, s cieľom vyhnutia sa riziku pri plnení si budúceho zmluvného záväzku.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: a)Uchádzač v súlade s §34 ods. 1f) ZVO v ponuke predloží oprávnenie na práce pod napätím na distribučnej sieti/zariadeniach VSD, a.s.
Odôvodnenie primeranosti podmienok účasti: Verejný obstarávateľ vyžaduje predmetné doklady na preukázanie skúseností s realizáciou obdobných zákaziek a tým k zabezpečeniu predpokladu stabilného a bezproblémového plnenia predmetu zákazky. Držiteľ tejto tohto oprávnenia potvrdzuje, že má vytvorené technické, kvalifikačné a organizačné predpoklady na dodržanie predpokladanej kvality vykonávaných prác.
b)Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní v súlade s§37 ZVO
c)Uchádzač môže preukázať technická alebo odborná spôsobilosť v súlade s §34 ods.3
d)Ak uchádzač alebo záujemca preukazuje technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť prostredníctvom inej osoby, ponuka musí obsahovať originál dokladov za tuto osobu alebo samostatný JED za túto osobu.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.1) Informácie o konkrétnej profesii
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky:
Predloženie vyjadrenia vlastníka podperných bodov vedenia nízkeho napätia k využitiu podperných bodov pre umiestnenie prvkov sústavy osvetlenia.
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 19.01.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.05.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 19.01.2017 11:00
Miesto: Obecný úrad Koškovce, 1.poschodie, miestnosť č.43
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie ponúk časť "Kritériá" je v súlade s § 54 zákona o verejnom obstarávaní neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" sa vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1.Hospodársky subjekt požiada verejného obstarávateľa o súťažné podklady emailom, alebo poštou. Žiadateľ o súťažné podklady uvedie v žiadosti: obchodné meno spoločnosti, adresu spoločnosti, kontaktnú osobu, email kontaktnej osoby, tel. číslo kontaktnej osoby.
2.Hospodársky subjekt nemusí požiadať o súťažné podklady. Súťažné podklady, vrátane všetkých doplnení a odpovedí na dotazy záujemcov, budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ odporúča hospodárskym subjektom, aby verejnému obstarávateľovi oznámili, že majú záujem alebo že zvažujú podanie ponuky aj vtedy, ak získali tieto súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa.
4.V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, môže ktorýkoľvek z hospodárských subjektov požiadať o ich vysvetlenie priamo na emailovej adrese verejného obstarávateľa.
5.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom, záujemcami a uchádzačmi sa bude uskutočňovať hlavne elektronickými prostriedkami, bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
6.Verejný obstarávateľ odporúča hospodárskym subjektom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa, na ktorom verejný obstarávateľ bude uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
06.12.2016

Redakčné opravy

16520 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 239/2016
V oznámení 16483-WYS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Koškovce, Obecný úrad 11, 067 12 Koškovce zverejnenom vo VVO č. 238/2016 zo dňa 07.12.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Namiesto: Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie ponúk časť "Kritériá" je v súlade s § 54 zákona o verejnom obstarávaní neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" sa vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Má byť: Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok, označených ako Kritéria za uchádzača. Uchádzač, štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
16898 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 247/2016
V oznámení 16483-WYS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Koškovce, Obecný úrad 11, 067 12 Koškovce zverejnenom vo VVO č. 238/2016 zo dňa 07.12.2016 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 19.01.2017 10:00 Má byť: 01.03.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 19.01.2017 11:00 Má byť: 01.03.2017 11:00 IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Namiesto: 31.05.2017 Má byť: 31.07.2017

Profil Obstarávateľa


Dôležité