Oznámenie 1464 - WYP

Obsah

1464 - WYP
Vestník č. 23/2017 - 01.02.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR"
IČO: 31364501
Klemensova 8, 81361 Bratislava - mestská časť Staré Mesto

Slovensko
Kontaktná osoba: Michal Viktorín
Telefón: +421 220295356
Fax: +421 252927131
Email: viktorin.michal@zsr.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://www.zsr.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/2583
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Iné (uveďte)
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): Obstarávateľ podľa § 9 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní; v rámci zadávania tejto zákazky postupuje obstarávateľ v súlade s ust. § 8 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní.
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): Služby železničnej dopravy
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Zvyšovanie bezpečnosti na železničných priecestiach, TÚ 3291 ŽST Kysak - PPS. Plaveč št.hr., DÚ 12 Sabinov-Lipany,PZZ 43,902
Referenčné číslo: 874/2016
II.1.2) Hlavný kód CPV
45234100-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Uskutočnenie stavebných prác - vybudovanie priecestného zabezpečovacieho zariadenia na dotknutom priecestí.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 450 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
34990000-3
45234140-9
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
medzistaničný úsek Sabinov - Lipany, okres Sabinov
II.2.4) Opis obstarávania
Uskutočnenie stavebných prác - vybudovanie priecestného zabezpečovacieho zariadenia na dotknutom priecestí.
stavebné objekty:
SO 01Elektrická prípojka nn
SO 02Priecestné konštrukcie
SO 02.1 Železničné priecestie
SO 02.2 Cestná komunikácia
SO 03 Dopravné značenie
PS 01 Priecestné zabezpečovacie zariadenie
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 450 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 6
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Dĺžka trvania zákazky uvedená v bode II.2.7) Výzvy je 6 mesiacov odo dňa odovzdania staveniska.
S ohľadom na ustanovenie § 187 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ aplikuje komunikáciu a
výmenu informácií písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, faxom, elektronicky (email) alebo ich
kombináciou.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: 1.Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZoVO). Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, ods. 4, ods. 5, § 152 ods. 1 (zápis do zoznamu hospodárskych subjektov) alebo § 152 ods. 3 ZoVO.
2.Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov je účinný voči každému verejnému obstarávateľovi a údaje v ňom uvedené nie je potrebné v postupoch verejného obstarávania overovať. Verejný obstarávateľ pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí zapísanie hospodárskeho subjektu v zozname hospodárskych subjektov, ak uchádzač nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 ZoVO.
3.Zápis v zozname podnikateľov vykonaný podľa predpisov účinných do 17.04.2016 (zákon č. 25/2006 Z. z.) je zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov v rozsahu zapísaných skutočností.
4.Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZoVO.
5.Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny dodávateľov osobitne. Oprávnenie uskutočňovať stavebné práce preukazuje člen skupiny dodávateľov len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné doklady, ktorými preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť vo verejnom obstarávaní (originál alebo úradne osvedčená kópia dokladov):
1.Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZoVO: zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom
- bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZoVO, dokladom je referencia,
- bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZoVO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.
Odôvodnenie:
Účelom požiadavky na predloženie zoznamu stavebných prác v predchádzajúcom období, ako aj minimálnej požadovanej úrovne štandardov, je najmä preukázanie skutočnosti, či mal uchádzač v tomto období dostatočnú materiálnu a personálnu vybavenosť, či je spoľahlivý a technicky spôsobilý uskutočniť predmet zákazky. Zoznam stavebných prác má zabezpečiť odborné a kvalitné plnenie predmetu zákazky, ako aj preukázanie praktických skúseností uchádzača s uskutočnením predmetu rovnakého alebo podobného charakteru a rozsahu ako je predmet tejto zákazky. Minimálna úroveň štandardov je obstarávateľom stanovená primerane k rozsahu a charakteru predmetu zákazky.
2.Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO: údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.
Odôvodnenie:
Údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy majú preukázať schopnosť uchádzača poskytovať jednotlivé čiastkové odborné služby a stavebné práce (činnosti), ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou predmetu zákazky a zabezpečiť ich kvalitu na požadovanej profesionálnej úrovni. Nakoľko predmetom zákazky sú aj elektrotechnické zariadenia, verejný obstarávateľ požaduje aj údaje o vzdelaní a odbornej praxi a aj odbornej kvalifikácii osôb zodpovedných za túto oblasť.
VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE
1.Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZoVO.
2.Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZoVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne.
3.V prípade, ak uchádzač v ponuke predloží doklady alebo dokumenty vyjadrené v inej mene ako v eurách, verejný obstarávateľ požaduje prepočet takéhoto dokladu na hodnotu v eurách, pričom uchádzač použije na prepočet kurz inej meny zverejnený Európskou centrálnou bankou v deň uverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk vo Vestníku verejného obstarávania.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: K podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZoVO uchádzač predloží zoznam uskutočnených stavebných prác a potvrdené referencie, ktoré budú obsahovať zákazky podobného alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky (práce na priecestnom zabezpečovacom zariadení), ktorých finančný objem bol spolu za sledované obdobie kumulatívne v minimálnej výške 400.000 EUR bez DPH.
V prípade, ak uchádzač predkladá zmluvu, ktorej realizácia presahuje stanovené obdobie rokov, t. j. realizácia danej stavby (zmluvy) začala pred 5 rokmi, alebo nebola ukončená v rámci sledovaného obdobia, uchádzač v zozname uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba za tú časť stavebných prác, ktorá bola realizovaná v požadovanom období. V prípade, ak stavebné práce realizoval uchádzač ako člen združenia alebo ako subdodávateľ, vyčísli a započíta iba fin. objem, realizovaný ním samotným.
Zoznam stavebných prác musí obsahovať:
a) identifikáciu odberateľa (obchodné meno a adresa),
b) názov a stručný opis predmetu zmluvy, z ktorého bude možné posúdiť splnenie podmienky účasti,
c) zmluvnú cenu zákazky a skutočne vyfakturovanú cenu zákazky v EUR bez DPH (v prípade rozdielu medzi zmluvnou a vyfakturovanou cenou sa uvedie dôvod rozdielu),
d) lehota uskutočnenia prác,
e) potvrdenie o kvalite uskutočnenia odberateľom,
f) meno, funkcia a kontakt na osobu odberateľa, u ktorej si bude možné uvedené údaje overiť.
K podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO uchádzač predloží menovite údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy. Pri každej osobe určenej na plnenie zmluvy uchádzač predloží podpísaný pracovný životopis alebo ekvivalentný doklad, v ktorom bude uvedený popis preukázateľnej odbornej praxe, a to opisom pracovnej náplne, miesto, mesiac a rok plnenia/zamestnania, zamestnávateľ/objednávateľ, rovnako predloží požadované osvedčenie.
Uchádzač predloží požadované údaje pre nasledovný zoznam osôb určených na plnenie zmluvy:
-menovite údaje o min. 1 osobe stavbyvedúci, pri ktorej predloží doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a osvedčenie o vykonanej skúške odbornej spôsobilosti vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb.; v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti (kategórie):
20 inžinierske stavby s odborným zameraním na (21) dopravné stavby;
30 technické, technologické a energetické vybavenie stavieb s odborným zameraním na (33) elektrotechnické zariadenia;
alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka.
-menovite údaje o min. 1 osobe odborne spôsobilej na vykonávanie určených činností, pri ktorej predloží osvedčenie o odbornej spôsobilosti udelené bezpečnostným orgánom fyzickým osobám podľa ust. § 26 Vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov na vykonávanie činností na UTZ elektrických v zmysle Vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov podľa Prílohy č. 1, časť 5, označenie zariadenia:
E2: Elektrické siete dráh a elektrické rozvody dráh do 1000 V AC a 1500 V DC vrátane
E7: Elektrické dráhové zabezpečovacie a oznamovacie zariadenia
alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka.
-menovite údaje o min. 1 osobe odborne spôsobilej na obsluhu určených technických zariadení podľa ust. zákona č. 513/2009 Z.z.; v znení neskorších predpisov a § 30 ods. 1. písm. a) vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov obsluha určených technických zariadení zdvíhacích. Rozsah oprávnenia:
Z 1.4: Mechanizmy na manipuláciu s bremenami na kombinovanú dopravu
alebo / ekvivalentne
Z 1.5: Žeriavy železničné koľajové
alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka.
Požadované špecializácie môžu byť vydokladované aj dvomi resp. viac expertmi/osobami.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 01.03.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 30.06.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 01.03.2017 15:00
Miesto: ŽSR Centrum logistiky a obstarávania, Bratislava
Klemensova 8, 813 61 Bratislava
I. poschodie
Číslo miestnosti: 149 zasadačka
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie časti ponúk Ostatné je neverejné.
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní častí ponúk označených ako Kritériá všetkým uchádzačom, ktorí
predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Ďalšie informácie týkajúce sa
podmienok účasti na otváraní častí ponúk označených ako Kritériá sú uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Ďalšie požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky - uchádzač v ponuke predloží nasledovné doklady:
a) platné oprávnenie na vykonávanie určených činností podľa § 17 ods. 1 písm. a) zákona č. 513/2009 Z. z. o dráhach a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z. z. o určených technických zariadeniach a určených činnostiach a činnostiach na určených technických zariadeniach v znení neskorších predpisov na vykonávanie určených činností: montáž, opravy, rekonštrukcie a skúšky pre určené technické zariadenia elektrické. Rozsah oprávnenia: E2: Elektrické siete dráh a elektrické rozvody dráh do 1000 V AC a 1500 V DC vrátane;
E7: Elektrické dráhové zabezpečovacie a oznamovacie zariadenia; alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho
predpisu krajiny sídla uchádzača;

b)platné oprávnenie na vykonávanie určených činností podľa § 17 ods. 1 písm. b) zákona č. 513/2009 Z. z. o dráhach a
o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších na vykonávanie určených činností: zváranie koľajníc,
metóda: aluminotermické zváranie koľajníc, alebo ekvivalentným dokladom vydaným podľa právneho predpisu krajiny
sídla uchádzača;

c)čestné vyhlásenie, obsahom ktorého uchádzač vyhlási, že najneskôr pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom
tejto súťaže, uzatvorí zmluvu, predmetom ktorej bude odoberanie odpadov s odberateľom majúcim oprávnenie v súlade
s ust. zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na
nakladanie so všetkými druhmi odpadu, ktoré vzniknú pri realizácii predmetu zákazky a ktorých pôvodcom je verejný
obstarávateľ;

d)čestné vyhlásenie, obsahom ktorého uchádzač vyhlási, že uzatvorí s verejným obstarávateľom písomnú dohodu, ktorá
bude obsahovať formu spolupráce verejného obstarávateľa a úspešného uchádzača pri prevencii, príprave a vykonávaní
opatrení na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, koordináciu činností a vzájomnú informovanosť v zmysle
zákona č. 126/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení
neskorších predpisov a najneskôr pred zahájením realizácie predmetu zákazky zabezpečí pre zamestnancov
vykonávajúcich činnosti na pracoviskách verejného obstarávateľa a v jeho priestoroch absolvovanie školenia v rozsahu
znalostí určených pre zamestnancov iných zamestnávateľov, ktorí budú vykonávať pracovnú činnosť na pracoviskách
verejného obstarávateľa a v jeho priestoroch, ktoré zabezpečuje odštepný závod Železnice Slovenskej republiky
Ústredný inštitút vzdelávania a psychológie a zabezpečí pre zamestnancov vykonávajúcich činnosti na pracoviskách
verejného obstarávateľa a v jeho priestoroch absolvovanie lekárskej preventívnej prehliadky v rozsahu stanovenom
predpisom o zdravotnej, resp. psychickej spôsobilosti pre výkon pracovných činností pri prevádzkovaní dráhy a dopravy
na dráhe v zdravotníckom zariadení poverenom na výkon tejto prehliadky.
Požiadavky verejného obstarávateľa sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
30.01.2017

Redakčné opravy

2454 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 41/2017
V oznámení 01464-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR" , Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 023/2017 zo dňa 01.02.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Dátum a čas Namiesto: 01.03.2017 10:00 Má byť: 20.03.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Dátum a čas Namiesto: 01.03.2017 15:00 Má byť: 20.03.2017 13:00 III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Minimálna požadovaná úroveň štandardov k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO Namiesto: - menovite údaje o min. 1 osobe stavbyvedúci, pri ktorej predloží doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a osvedčenie o vykonanej skúške odbornej spôsobilosti vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb.; v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti (kategórie): 20 inžinierske stavby s odborným zameraním na (21) dopravné stavby; 30 technické, technologické a energetické vybavenie stavieb s odborným zameraním na (33) elektrotechnické zariadenia; alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka. Má byť: - menovite údaje o min. 1 osobe stavbyvedúci, pri ktorej predloží doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a osvedčenie o vykonanej skúške odbornej spôsobilosti vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb.; v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti (kategórie): 20 inžinierske stavby s odborným zameraním na (21) dopravné stavby; 30 technické, technologické a energetické vybavenie stavieb s odborným zameraním na (33) elektrotechnické zariadenia; alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka. V prípade osvedčenia vydaného SKSI po 01.01.2005, uchádzač predloží okrem osvedčenia aj doklad o podrobnejšom členení odborného zamerania v rámci získaného osvedčenia. VI.3) Doplňujúce informácie Namiesto: K pôvodným odsekom a), b), c), d) verejný obstarávateľ dopĺňa nový odsek e) Má byť: e) čestné vyhlásenie, obsahom ktorého uchádzač vyhlási, že bude vykonávať predmet zákazky v časti, kde je nevyhnutné využitie určených technických zariadení zdvíhacích, výlučne osobou odborne spôsobilou na obsluhu určených technických zariadení podľa ust. zákona č. 513/2009 Z.z.; v znení neskorších predpisov a § 30 ods. 1. písm. a) vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov obsluha určených technických zariadení zdvíhacích, v rozsahu oprávnenia podľa technologického postupu zvoleného uchádzačom pri realizácii tejto časti predmetu zákazky. III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Minimálna požadovaná úroveň štandardov k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO Namiesto: -menovite údaje o min. 1 osobe odborne spôsobilej na obsluhu určených technických zariadení podľa ust. zákona č. 513/2009 Z.z.; v znení neskorších predpisov a § 30 ods. 1. písm. a) vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov obsluha určených technických zariadení zdvíhacích. Rozsah oprávnenia: Z 1.4: Mechanizmy na manipuláciu s bremenami na kombinovanú dopravu alebo / ekvivalentne Z 1.5: Žeriavy železničné koľajové alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka. Má byť: Táto podmienka účasti sa vypúšťa. VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: K zmenám verejný obstarávateľ uvádza nasledovné: - upravujú sa dátumy na predkladanie ponúk a otváranie ponúk - k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO pre stavbyvedúceho bola doplnená nová veta; - podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO na obsluhu určených technických zariadení zdvíhacích sa vypúšťa; - do časti VI.3) Výzvy bol doplnený nový odsek e)
3339 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 55/2017
V oznámení 01464-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR" , Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 023/2017 zo dňa 01.02.2017 boli nesprávne zverejnené údaje OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Dátum a čas Namiesto: 20.03.2017 10:00 Má byť: 03.04.2017 10:00 OPRAVA DÁTUMU Miesto, kde má byť dátum upravený: IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Dátum a čas Namiesto: 20.03.2017 13:00 Má byť: 03.04.2017 15:00 ĎALŠIE DODATOČNÉ INFORMÁCIE: K zmenám verejný obstarávateľ uvádza nasledovné: - jedná sa o v poradí druhú zmenu - upravujú sa dátumy na predkladanie ponúk a otváranie ponúk
4212 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 66/2017
V oznámení 01464-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR" , Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 023/2017 zo dňa 01.02.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Dátum a čas Namiesto: 03.04.2017 10:00 Má byť: 07.04.2016 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Dátum a čas Namiesto: 03.04.2016 15:00 Má byť: 07.04.2016 14:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: K zmenám verejný obstarávateľ uvádza nasledovné: - jedná sa o v poradí tretiu zmenu; - upravujú sa dátumy na predkladanie ponúk a otváranie ponúk;

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité