Oznámenie 1454 - WYP

Obsah

1454 - WYP
Vestník č. 23/2017 - 01.02.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR"
IČO: 31364501
Klemensova 8, 81361 Bratislava - mestská časť Staré Mesto

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Nikoleta Pavlovová
Telefón: +421 220293061
Fax: +421 220297131
Email: pavlovova.nikoleta@zsr.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://www.zsr.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2583
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Iné (uveďte)
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): Obstarávateľ podľa § 9 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní; v rámci zadávania tejto zákazky postupuje obstarávateľ v súlade s ust. § 8 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): služby železničnej dopravy
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Zvyšovanie bezpečnosti na železničných priecestiach traťový úsek Čadca - Makov, PZZ v km 9,076
Referenčné číslo: 0064/2017
II.1.2) Hlavný kód CPV
45234100-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Uskutočnenie stavebných prác - vybudovanie priecestného zabezpečovacieho zariadenia na dotknutom priecestí
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 1 131 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
34990000-3
45234140-9
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK031
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Medzistaničný úsek Staškov - Turzovka, žkm 9,076, Okres Čadca
II.2.4) Opis obstarávania
Uskutočnenie stavebných prác - vybudovanie priecestného zabezpečovacieho zariadenia na dotknutom priecestí.
stavebné objekty:
SO 01Prípojka NN pre PZZ v km 9,076
SO 02Priecestná konštrukcia
SO 03Úprava komunikácií a dopravného značenia
SO 04Prípojka NN pre cestnú svetelnú signalizáciu

PS 01Zabezpečenie priecestia v km 9,076
PS 02 Kabelizácia v úseku Staškov Turzovka
PS 03 Kamerový systém
PS 04 Cestná svetelná signalizácia

Podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 1 131 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 6
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Dĺžka trvania zákazky uvedená v bode II.2.7) Výzvy je 6 mesiacov odo dňa odovdzania staveniska.
S ohľadom na ustanovenie § 187 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ aplikuje komunikáciu a výmenu informácií písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, faxom, elektronicky (email) alebo ich kombináciou.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: 1. Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZoVO). Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, ods. 4, ods. 5, § 152 ods. 1 (zápis do zoznamu hospodárskych subjektov) alebo § 152 ods. 3 ZoVO.
2. Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov je účinný voči každému verejnému obstarávateľovi a údaje v ňom uvedené nie je potrebné v postupoch verejného obstarávania overovať. Verejný obstarávateľ pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí zapísanie hospodárskeho subjektu v zozname hospodárskych subjektov, ak uchádzač nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 ZoVO.
3. Zápis v zozname podnikateľov vykonaný podľa predpisov účinných do 17.04.2016 (zákon č. 25/2006 Z. z.) je zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov v rozsahu zapísaných skutočností.
4. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZoVO.
5. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny dodávateľov osobitne. Oprávnenie uskutočňovať stavebné práce preukazuje člen skupiny dodávateľov len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné doklady, ktorými preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť vo verejnom obstarávaní (originál alebo úradne osvedčená kópia dokladov):
1. Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZoVO: zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom
- bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZoVO, dokladom je referencia,
- bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZoVO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.
Odôvodnenie:
Účelom požiadavky na predloženie zoznamu stavebných prác v predchádzajúcom období, ako aj minimálnej požadovanej úrovne štandardov, je najmä preukázanie skutočnosti, či mal uchádzač v tomto období dostatočnú materiálnu a personálnu vybavenosť, či je spoľahlivý a technicky spôsobilý uskutočniť predmet zákazky. Zoznam stavebných prác má zabezpečiť odborné a kvalitné plnenie predmetu zákazky, ako aj preukázanie praktických skúseností uchádzača s uskutočnením predmetu rovnakého alebo podobného charakteru a rozsahu ako je predmet tejto zákazky. Minimálna úroveň štandardov je obstarávateľom stanovená primerane k rozsahu a charakteru predmetu zákazky.
2. Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO: údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.
Odôvodnenie:
Údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy majú preukázať schopnosť uchádzača poskytovať jednotlivé čiastkové odborné služby a stavebné práce (činnosti), ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou predmetu zákazky a zabezpečiť ich kvalitu na požadovanej profesionálnej úrovni. Nakoľko predmetom zákazky sú aj elektrotechnické zariadenia, verejný obstarávateľ požaduje aj údaje o vzdelaní a odbornej praxi a aj odbornej kvalifikácii osôb zodpovedných za túto oblasť.
VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE
1. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZoVO.
2. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZoVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne.
3. V prípade, ak uchádzač v ponuke predloží doklady alebo dokumenty vyjadrené v inej mene ako v eurách, verejný obstarávateľ požaduje prepočet takéhoto dokladu na hodnotu v eurách, pričom uchádzač použije na prepočet kurz inej meny zverejnený Európskou centrálnou bankou v deň uverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk vo Vestníku verejného obstarávania.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: K podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZoVO uchádzač predloží zoznam uskutočnených stavebných prác a potvrdené referencie, ktoré budú obsahovať zákazky podobného alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky (práce na priecestnom zabezpečovacom zariadení), ktorých finančný objem bol spolu za sledované obdobie kumulatívne v minimálnej výške 400.000 EUR bez DPH.
V prípade, ak uchádzač predkladá zmluvu, ktorej realizácia presahuje stanovené obdobie rokov, t. j. realizácia danej stavby (zmluvy) začala pred 5 rokmi, alebo nebola ukončená v rámci sledovaného obdobia, uchádzač v zozname uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba za tú časť stavebných prác, ktorá bola realizovaná v požadovanom období. V prípade, ak stavebné práce realizoval uchádzač ako člen združenia alebo ako subdodávateľ, vyčísli a započíta iba fin. objem, realizovaný ním samotným.
Zoznam stavebných prác musí obsahovať:
a) identifikáciu odberateľa (obchodné meno a adresa),
b) názov a stručný opis predmetu zmluvy, z ktorého bude možné posúdiť splnenie podmienky účasti,
c) zmluvnú cenu zákazky a skutočne vyfakturovanú cenu zákazky v EUR bez DPH (v prípade rozdielu medzi zmluvnou a vyfakturovanou cenou sa uvedie dôvod rozdielu),
d) lehota uskutočnenia prác,
e) potvrdenie o kvalite uskutočnenia odberateľom,
f) meno, funkcia a kontakt na osobu odberateľa, u ktorej si bude možné uvedené údaje overiť.
K podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO uchádzač predloží menovite údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy. Pri každej osobe určenej na plnenie zmluvy uchádzač predloží podpísaný pracovný životopis alebo ekvivalentný doklad, v ktorom bude uvedený popis preukázateľnej odbornej praxe, a to opisom pracovnej náplne, miesto, mesiac a rok plnenia/zamestnania, zamestnávateľ/objednávateľ, rovnako predloží požadované osvedčenie.
Uchádzač predloží požadované údaje pre nasledovný zoznam osôb určených na plnenie zmluvy:
-menovite údaje o min. 1 osobe stavbyvedúci, pri ktorej predloží doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a osvedčenie o vykonanej skúške odbornej spôsobilosti vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb.; v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti (kategórie):
20 inžinierske stavby s odborným zameraním na (21) dopravné stavby;
30 technické, technologické a energetické vybavenie stavieb s odborným zameraním na (33) elektrotechnické zariadenia;
alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka.
-menovite údaje o min. 1 osobe odborne spôsobilej na vykonávanie určených činností, pri ktorej predloží osvedčenie o odbornej spôsobilosti udelené bezpečnostným orgánom fyzickým osobám podľa ust. § 26 Vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov na vykonávanie činností na UTZ elektrických v zmysle Vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov podľa Prílohy č. 1, časť 5, označenie zariadenia:
E2: Elektrické siete dráh a elektrické rozvody dráh do 1000 V AC a 1500 V DC vrátane
E7: Elektrické dráhové zabezpečovacie a oznamovacie zariadenia
alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka.
-menovite údaje o min. 1 osobe odborne spôsobilej na obsluhu určených technických zariadení podľa ust. zákona č. 513/2009 Z.z.; v znení neskorších predpisov a § 30 ods. 1. písm. a) vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov obsluha určených technických zariadení zdvíhacích. Rozsah oprávnenia:
Z 1.4: Mechanizmy na manipuláciu s bremenami na kombinovanú dopravu
alebo / ekvivalentne
Z 1.5: Žeriavy železničné koľajové
alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka.
Požadované špecializácie môžu byť vydokladované aj dvomi resp. viac expertmi/osobami.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 01.03.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 30.06.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 01.03.2017 14:00
Miesto: ŽSR Centrum logistiky a obstarávania, Bratislava
Klemensova 8, 813 61 Bratislava
I. poschodie
Číslo miestnosti: 149 zasadačka
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie časti ponúk Ostatné je neverejné.
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní častí ponúk označených ako Kritériá všetkým uchádzačom, ktorí
predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Ďalšie informácie týkajúce sa
podmienok účasti na otváraní častí ponúk označených ako Kritériá sú uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Ďalšie požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky - uchádzač v ponuke predloží nasledovné doklady:
a) platné oprávnenie na vykonávanie určených činností podľa § 17 ods. 1 písm. a) zákona č. 513/2009 Z. z. o dráhach a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z. z. o určených technických zariadeniach a určených činnostiach a činnostiach na určených technických zariadeniach v znení neskorších predpisov na vykonávanie určených činností: montáž, opravy, rekonštrukcie a skúšky pre určené technické zariadenia elektrické. Rozsah oprávnenia: E2: Elektrické siete dráh a elektrické rozvody dráh do 1000 V AC a 1500 V DC vrátane; E7: Elektrické dráhové zabezpečovacie a oznamovacie zariadenia; alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla uchádzača;
b) platné oprávnenie na vykonávanie určených činností podľa § 17 ods. 1 písm. b) zákona č. 513/2009 Z. z. o dráhach a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších na vykonávanie určených činností: zváranie koľajníc, metóda: aluminotermické zváranie koľajníc, alebo ekvivalentným dokladom vydaným podľa právneho predpisu krajiny sídla uchádzača;
c) čestné vyhlásenie, obsahom ktorého uchádzač vyhlási, že najneskôr pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tejto súťaže, uzatvorí zmluvu, predmetom ktorej bude odoberanie odpadov s odberateľom majúcim oprávnenie v súlade s ust. zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na nakladanie so všetkými druhmi odpadu, ktoré vzniknú pri realizácii predmetu zákazky a ktorých pôvodcom je verejný obstarávateľ;
d) čestné vyhlásenie, obsahom ktorého uchádzač vyhlási, že uzatvorí s verejným obstarávateľom písomnú dohodu, ktorá bude obsahovať formu spolupráce verejného obstarávateľa a úspešného uchádzača pri prevencii, príprave a vykonávaní opatrení na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, koordináciu činností a vzájomnú informovanosť v zmysle zákona č. 126/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a najneskôr pred zahájením realizácie predmetu zákazky zabezpečí pre zamestnancov vykonávajúcich činnosti na pracoviskách verejného obstarávateľa a v jeho priestoroch absolvovanie školenia v rozsahu znalostí určených pre zamestnancov iných zamestnávateľov, ktorí budú vykonávať pracovnú činnosť na pracoviskách verejného obstarávateľa a v jeho priestoroch, ktoré zabezpečuje odštepný závod Železnice Slovenskej republiky Ústredný inštitút vzdelávania a psychológie a zabezpečí pre zamestnancov vykonávajúcich činnosti na pracoviskách verejného obstarávateľa a v jeho priestoroch absolvovanie lekárskej preventívnej prehliadky v rozsahu stanovenom predpisom o zdravotnej, resp. psychickej spôsobilosti pre výkon pracovných činností pri prevádzkovaní dráhy a dopravy na dráhe v zdravotníckom zariadení poverenom na výkon tejto prehliadky;

Požiadavky verejného obstarávateľa sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
30.01.2017

Redakčné opravy

2439 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 41/2017
V oznámení 01454-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR" , Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 023/2017 zo dňa 01.02.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Dátum a čas: Namiesto: 01.03.2017 10:00 Má byť: 21.03.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Dátum a čas: Namiesto: 01.02.2017 14:00 Má byť: 21.03.2017 11:00 III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť K podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO Namiesto: - menovite údaje o min. 1 osobe stavbyvedúci, pri ktorej predloží doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a osvedčenie o vykonanej skúške odbornej spôsobilosti vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb.; v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti (kategórie): 20 inžinierske stavby s odborným zameraním na (21) dopravné stavby; 30 technické, technologické a energetické vybavenie stavieb s odborným zameraním na (33) elektrotechnické zariadenia; alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka. Má byť: - menovite údaje o min. 1 osobe stavbyvedúci, pri ktorej predloží doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a osvedčenie o vykonanej skúške odbornej spôsobilosti vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb.; v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti (kategórie): 20 inžinierske stavby s odborným zameraním na (21) dopravné stavby; 30 technické, technologické a energetické vybavenie stavieb s odborným zameraním na (33) elektrotechnické zariadenia; alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka. V prípade osvedčenia vydaného SKSI po 01.01.2005, uchádzač predloží okrem osvedčenia aj doklad o podrobnejšom členení odborného zamerania v rámci získaného osvedčenia. III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť K podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO Namiesto: - menovite údaje o min. 1 osobe odborne spôsobilej na obsluhu určených technických zariadení podľa ust. zákona č. 513/2009 Z.z.; v znení neskorších predpisov a § 30 ods. 1. písm. a) vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov obsluha určených technických zariadení zdvíhacích. Rozsah oprávnenia: Z 1.4: Mechanizmy na manipuláciu s bremenami na kombinovanú dopravu alebo / ekvivalentne Z 1.5: Žeriavy železničné koľajové alebo ekvivalentný doklad vydaný podľa právneho predpisu krajiny sídla odborníka. Má byť: Táto podmienka účasti sa vypúšťa. VI.3) Doplňujúce informácie Namiesto: K pôvodným odsekom a), b), c), d) verejný obstarávateľ dopĺňa nový odsek e) Má byť: e) čestné vyhlásenie, obsahom ktorého uchádzač vyhlási, že bude vykonávať predmet zákazky v časti, kde je nevyhnutné využitie určených technických zariadení zdvíhacích, výlučne osobou odborne spôsobilou na obsluhu určených technických zariadení podľa ust. zákona č. 513/2009 Z.z.; v znení neskorších predpisov a § 30 ods. 1. písm. a) vyhlášky MDPT SR č. 205/2010 Z.z.; v znení neskorších predpisov obsluha určených technických zariadení zdvíhacích, v rozsahu oprávnenia podľa technologického postupu zvoleného uchádzačom pri realizácii tejto časti predmetu zákazky. VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: K zmenám verejný obstarávateľ uvádza nasledovné: - upravujú sa dátumy na predkladanie ponúk a otváranie ponúk - k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO pre stavbyvedúceho bola doplnená nová veta; - podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZoVO na obsluhu určených technických zariadení zdvíhacích sa vypúšťa; - do časti VI.3) Výzvy bol doplnený nový odsek e).
8354 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 118/2017
V oznámení 01454-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR" , Klemensova 8, 813 61 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 023/2017 zo dňa 01.02.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Ponuka musí platiť do Namiesto: 30.06.2017 Má byť: 31.10.2017 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - upravuje sa dátum lehoty viazanosti ponúk

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité