II.1)
ROZSAH VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
II.1.1)
Názov:
Stravovacia prevádzka v ÚVTOS a ÚVV Leopoldov - Technologická časť
Referenčné číslo: US č. 2/2017
II.1.2)
Hlavný kód CPV
39310000-8
II.1.3)
Druh zákazky
Tovary
II.1.4)
Stručný opis:
Stravovacia prevádzka v ÚVTOS a ÚVV Leopoldov - Technologická časť (dodávka technologických zariadení kuchyne a k nej patriacich príslušných prevádzok).
II.1.5)
Celková odhadovaná hodnota
Hodnota bez DPH: 1 165 800,00
Mena:
EUR
bez DPH
II.1.6)
Informácie o častiach
Táto zákazka sa delí na časti:
Nie
II.2)
OPIS
II.2.2)
Dodatočné kódy CPV
39311000-5
39312000-2
39314000-6
II.2.3)
Miesto vykonania
Kód NUTS:
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Areál ÚVTOS a ÚVV Leopoldov, Gucmanova 19/670, 920 41 Leopoldov
II.2.4)
Opis obstarávania:
Technologická časť projektu rieši dispozičné usporiadanie a technologické vybavenie kuchyne a zázemia kuchyne. Navrhovaná prevádzka kuchyne vrátane skladového hospodárstva, odbytových priestorov a umývania je navrhnutá v t. č. nevyužívanej časti výrobnej haly M1, ktorá je situovaná v centrálnej časti ústavu. Vymedzená časť má tri nadzemné podlažia. Účelom novej kuchyne je príprava a distribúcia stravy na jednotlivé oddiely ústavu, jedálne odsúdených s kapacitou 2x 60 stoličiek, jedáleň príslušníkov 36 stoličiek a jedáleň v administratívnej budove. Výrobná kapacita kuchyne je výhľadovo 1600 jedál na raňajky, obed a na večeru. Kuchyňa bude zabezpečovať stravovanie počas celého roka.
OPIS:
Na prízemí objektu sú situované skladové z časti skladové priestory, zázemie pre odsúdených a personál pripravujúcich stravu, strážne stanovisko, elektrorozvodňa, výdajňa stravy pre odsúdených, výdajňa stravy pre príslušníkov, dve samostatné jedálne pre odsúdených a jedna pre príslušníkov, vrátane sociálneho zázemia. Časť prízemia je vyhradená pre výdaj stravy a balenie stravy formou tabletového systému a následne distribúciu stravy na oddiely mimo objektu kuchyne. Riešený je príjem potravín, čistý a špinavý riad, chladený sklad odpadkov a umývanie riadu.
Druhé nadzemné podlažie je vyhradené pre samotnú prípravu stravy. Pozostáva zo skladového hospodárstva, chladiacich boxov, samostatnej varne a ostatných priestorov v zmysle HCCP ( mliečna príprava, raňajková príprava, mäso, vajcia, múčne jedlá a pod.). Varňa je rozdelená na tri varné bloky. Varný blok zamestnanci, varný blok špeciálna strava a varný blok základná strava.
Tretie nadzemné podlažie, ktoré zaberá plochu cca o 1/3 menšiu sú situované administratívno - prevádzkové priestory.
Po príprave stravy sa časť bude vydávať priamo v jedálňach objektu a časť bude distribuovaná po naporcovaní do tabletov a následne do termoboxov na jednotlivé vzdialené objekty a oddiely po ústave.
Pre zabezpečenie kompletných služieb v stravovacej časti sa predpokladá 2 zmenná prevádzka.
II.2.5)
Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena
II.2.6)
Odhadovaná hodnota
Hodnota bez DPH: 1 165 800,00
Mena:
EUR
bez DPH
II.2.7)
Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému
Obdobie:
v dňoch (od zadania zákazky)
Trvanie v dňoch: 60
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené:
Nie
II.2.9)
Informácie o obmedzeniach počtu uchádzačov, ktorí budú vyzvaní na účasť
Jedna hodnota
Predpokladaný počet uchádzačov: 5
Objektívne kritériá na výber obmedzeného počtu záujemcov:
Kritériá na obmedzenie počtu záujemcov sú:
1. Počet zrealizovaných dodávok nad 650.000 € bez DPH (max. 60 b)
2. Objem realizovaných dodávok(max. 40 b)
1.) Spôsob určenia vyhodnocovacieho počtu zrealizovaných dodávok nad 650.000 € bez DPH:
Pre účely vyhodnotenia kritéria Počtu zrealizovaných dodávok nad 650.000 € bez DPH sa budú brať do úvahy iba dodávky rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky s hodnotou min. 650.000 € bez DPH. Vyhodnocovacím počtom zrealizovaných dodávok nad 650.000 € bez DPH bude súčet cien dodávok (bez DPH) podľa prvej vety.
Za dodávku rovnakého alebo podobného charakteru sa považuje dodávka technologického zariadenia pre kuchynské a stravovacie prevádzky.
Spôsob vyhodnotenia kritéria č. 1:
Záujemcovi s najvyšším počtom zrealizovaných dodávok (NP) bude pridelený maximálny počet bodov za kritérium (60 b). Každému ďalšiemu záujemcovi s hodnoteným počtom zrealizovaných dodávok (HP) bude pridelený počet bodov podľa nasledovného vzorca: (HP / NP) * 60
2.) Spôsob určenia vyhodnocovacieho objemu realizovaných dodávok:
Pre účely vyhodnotenia kritéria Objem realizovaných dodávok sa budú brať do úvahy iba dodávky rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky s hodnotou min. 250.000 € bez DPH. Vyhodnocovacím objemom realizovaných dodávok záujemcu bude súčet cien dodávok (bez DPH) podľa prvej vety.
Za dodávku rovnakého alebo podobného charakteru sa považuje dodávka technologického zariadenia pre kuchynské a stravovacie prevádzky.
Spôsob vyhodnotenia kritéria č. 2:
Záujemcovi s najvyšším objemom realizovaných dodávok (NO) bude pridelený maximálny počet bodov za kritérium (40 b). Každému ďalšiemu záujemcovi s hodnoteným objemom realizovaných dodávok (HO) bude pridelený počet bodov podľa nasledovného vzorca: (HO / NO) * 40
Celkové vyhodnotenie
Do vyhodnotenia budú zaradení iba tí záujemcovia, ktorí budú spĺňať všetky podmienky účasti vo verejnom obstarávaní. Následne sa zostaví zostupné poradie záujemcov, pričom na prvom mieste v poradí sa umiestni záujemca s najvyšším súčtom bodov získaných za kritérium č. 1 a kritérium č. 2.
Verejný obstarávateľ vyzve na predloženie ponuky záujemcov, ktorí sa umiestnia na prvom až piatom mieste v poradí.
II.2.10)
Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty:
Nie
II.2.11)
Informácie o opciách
Opcie:
Nie
II.2.12)
Informácie o elektronických katalógoch
Ponuky musia byť predložené vo forme elektronických katalógov alebo obsahovať elektronický katalóg:
Nie
II.2.13)
INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie:
Nie