Oznámenie 7422 - WYT

Obsah

7422 - WYT
Vestník č. 103/2017 - 25.05.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Štátne divadlo Košice
IČO: 31299512
Hlavná 58, 04277 Košice - mestská časť Staré Mesto

Slovensko
Kontaktná osoba: Darina Čížková
Telefón: +421 552452210
Fax: +421 552452212
Email: darina.cizkova@sdke.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/3890
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/3890
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Neobmedzený a plný priamy prístup k týmto nástrojom a zariadeniam je možný bezplatne na: (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/3890
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Rekreácia, kultúra a náboženstvo
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Výmena komunikačného systému
Referenčné číslo: 702/2017 SDKE/PZ
II.1.2) Hlavný kód CPV
32360000-4
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je výmena komunikačného systému v historickej budove Štátneho divadla Košice, ktorý sa používa na komunikáciu medzi personálom technického zázemia divadelného zákulisia a javiskom. Výmena spočíva v demontáži jestvujúcich zariadení, v dodávke a inštalácii nových zariadení podľa vypracovanej projektovej dokumentácie, naprogramovanie, oživenie, sfunkčnenie a spustenie do prevádzky celého komunikačného systému, zaškolenie obsluhy.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 83 532,46 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
32341000-5
32342000-2
32343100-0
32342410-9
32331600-8
32352000-5
32351000-8
32422000-7
32570000-9
51300000-5
32342100-3
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK042
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Štátne divadlo Košice, Hlavná 1, 042 77 Košice , priestory objektu historickej budovy.
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je výmena komunikačného systému v historickej budove Štátneho divadla Košice, ktorý sa používa na komunikáciu medzi personálom technického zázemia divadelného zákulisia a javiskom. Výmena spočíva v demontáži jestvujúcich zariadení, v dodávke a inštalácii nových zariadení podľa vypracovanej projektovej dokumentácie, naprogramovanie, oživenie, sfunkčnenie a spustenie do prevádzky celého komunikačného systému, zaškolenie obsluhy.
Popis navrhovaného komunikačného systému a technické riešenie
A.
Projekt rieši návrh a zapojenie komunikačného systému, umiestnenie jednotlivých užívateľských staníc a ostatných častí daného systému a výmenu 100V reproduktorov a ovládačov hlasitosti v prevádzkovej časti ( šatne, chodby, atď. ) podľa potreby.
V návrhu sa počíta s využitím pôvodných rozvodov štruktúrovanej kabeláže, linkových audio rozvodov a 100V rozvodov v maximálnej miere.
Projekt nerieši silové rozvody a prípojné body 230V, výmenu 100V reproduktorov v diváckej časti ( foyer) a pripojenie komunikačného systému k žiadnemu zo systémov elektronickej protipožiarnej ochrany.
Komunikačný systém je zaradený medzi technické zariadenia elektrické skupiny B podľa vyhlášky č. 508/2009 Z.z. , príloha č. 1, III. Časť - Rozdelenie technických zariadení.
B.
Základný popis navrhovaného systému GreenGO digital
Plne digitálny 32 kanálový komunikačný systém s nízkou latenciou
Rozšíriteľný od 2 užívateľov na viac ako 3000, jednoduchým pripojením koncového zariadenia do siete
Maximálne 250 skupín
Funkcia interkomu, svetelnej signalizácie ( Attention,Hold, Go ) ovládania GPI/Oa textového systému zasielania správ v jednom
Bez použitia centrálnej jednotky
Využívajúci už nainštalované infraštruktúry
Podrobný popis technického riešenia, zoznam komponentov a technická špecifikácia komunikačného systému sú uvedené v technickej správe a spracovanej projektovej dokumentácii, ktorá tvorí prílohu týchto súťažných podkladov.
Verejný obstarávateľ požaduje dodanie nového komunikačného systému podľa vypracovanej projektovej dokumentácie, jeho inštaláciu, naprogramovanie, oživenie, sfunkčnenie a spustenie do prevádzky, zaškolenie obsluhy.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 83 532,46 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v dňoch (od zadania zákazky)
Trvanie v dňoch: 30
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: 1.Podľa § 114 ods. 2 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení (ďalej len ,,zákon o verejnom obstarávaní" alebo "ZVO" ) na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia verejný obstarávateľ vyžaduje doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu v rozsahu , ktorý zodpovedá predmetu zákazky.
2.Uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti vo verejnom obstarávaní predložením dokladu podla § 32 ods. 2 písm. e).
Ak je uchádzač zapísaný v zozname hospodárskych subjektov verejný obstarávateľ vyhodnocuje splnenie podmienky účasti podľa § 152 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní v súlade s ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.
3. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje
preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podla § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú ma zabezpečiť.
4.Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 32 ods. 2 ZVO alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
5. Ak právo štátu uchádzača alebo záujemcu so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu.
6. V prípade navrhovaných subdodávateľov títo musia preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa požadovaného osobného postavenia v rozsahu ako uchádzač a nesmú u nich existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje každý subdodávateľ len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má plniť.
7. Podľa § 39 ods. 1 hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom (JED). Doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti , ktoré sú nahradené JED , predloží úspešný uchádzač verejnému obstarávateľovi podľa § 39 ods. 6.
Jednotný európsky dokument je možné si stiahnuť z adresy :
https://www.uvo.gov.sk/extdoc/1093/JED-formul%C3%A1r

Odôvodnenie primeranosti použitia každej určenej podmienky účasti podla § 32 zákona o verejnom obstarávaní vo vzťahu k predmetu zákazky a potrebu jej zahrnutia medzi podmienky účasti podla § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní: Podmienky účasti na osobné postavenie vyplývajú z § 32 a § 38 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Technickú alebo odbornú spôsobilosť ( ďalej "TaOS") uchádzač preukáže:
A. Uchádzač podľa §34 ods. 1 písm. a) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov predloží zoznam dodávok tovarov alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien , miest a lehôt dodania a odberateľov ; dokladom je referencia, ak odberateľ bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Zoznam musí podpísaný uchádzačom.
Zoznamom dodávok alebo poskytnutých služieb uchádzač preukáže splnenie minimálne požadovaného štandardu podľa písmena A.
Odôvodnenie primeranosti a potreby podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO: požadovanou podmienkou , ktorá
vyplýva z § 34 ods 1 písm. a) sa verejný obstarávateľ chce uistiť, že plnenie zmluvy bude zabezpečované spôsobilým zmluvným partnerom v požadovanom rozsahu a kvalite, preverí si, či uchádzač má dostatočné skúsenosti s dodávkou a inštaláciou komunikačného systému podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. Predloženými referenciami si verejný obstarávateľ overí skúsenosti uchádzača s rovnakými zložitými a náročnými dodávkami a inštaláciou.
Podmienka je primeraná a jej potreba sleduje cieľ vybrať spôsobilého uchádzača, ktorý je schopný riadne a kvalitne si splniť svoje zmluvné záväzky.
Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač alebo záujemca verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia v rozsahu ako uchádzač a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté.
Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne.
Podľa § 39 ods. 1 hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom (JED). Doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti , ktoré sú nahradené JED , predloží úspešný uchádzač verejnému obstarávateľovi podľa § 39 ods. 6.
Jednotný európsky dokument je možné si stiahnuť z adresy :
https://www.uvo.gov.sk/extdoc/1093/JED-formul%C3%A1r
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania musí uchádzač preukázať, že v uvedenom období zrealizoval dodávky a inštaláciu predmetu zákazky rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v kumulatívnej hodnote 83 500,00 EUR bez DPH; súčasne uchádzač musí preukázať minimálne jednu zrealizovanú dodávku a inštaláciu komunikačného systému rovnakého charakteru ako požaduje verejný obstarávateľ ( t.j.inštalovaný komunikačný systém v divadlách, kultúrnych zariadeniach a pod.) .
Uchádzač, ktorý predkladá zoznam v inej mene ako EUR, musí predložiť prepočet inej meny na EUR.
Na prepočet inej meny sa prepočítajú ceny na EUR podľa priemerného ročného kurzu ECB (Európskej centrálnej banky) za príslušný kalendárny rok. Za rok 2017 kurzom ECB platným ku dňu zverejnenia tejto výzvy vo VVO.

Zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb musí obsahovať nasledovné údaje:
a) názov a stručný opis dodaných tovarov,
b) identifikáciu odberateľa a kontakt na odberateľa,
c) zmluvnú cenu zákazky bez DPH v EUR
d) cenu dodaných tovarov za sledované obdobie v Eur bez DPH,
e) lehotu dodania (od - do)

Ak bol odberateľom verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ uchádzač uvedie link na referenciu. Ak odberateľom bola iná osoba ako verejný obstarávateľ, uchádzač predloží aj potvrdenie odberateľa o ich uspokojivom zrealizovaní.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 08.06.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.08.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 08.06.2017 13:00
Miesto: Štátne divadlo Košice, Hlavná 58, 042 77 Košice
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk časť"Ostatné" je neverejná.
Otváranie častí ponúk "Kritéria" sa uskutoční podľa § 52 ZVO.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1.Komunikácia a výmena informácii pri zadávaní tejto zákazky sa bude uskutočňovať podľa § 187 ods. 8 ZVO. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky bude postupovať podľa § 20 ods. 1 ZVO. Komunikácia medzi verejným
obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne v listinnej forme v slovenskom jazyku a
elektronickými prostriedkami .
2. Uchádzač poskytuje priamy a neobmedzený prístup k SP na adrese uvedenej v bode I.3) KOMUNIKÁCIA tejto výzvy .
Po stiahnutí súťažných podkladov z profilu podľa bodu I.3) tejto výzvy oznámi verejnému obstarávateľovi e-mailom na
adresu darina.cizkova@sdke.sk svoje kontaktné údaje a termín stiahnutia súťažných podkladov, ktoré budú slúžiť pre
odosielaní prípadných vysvetlení.
3.Ďalšie podmienky, požiadavky a ďalšie informácie týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.
4. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.
(Osobitným predpisom, na ktorý § 11 zákona o verejnom obstarávaní odkazuje, je zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a o doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o registri partnerov verejného sektora), ktorým sa novelizuje zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 438/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní), nadobudol účinnosť 1. februára 2017.)
5. K bodu II.2.7) - lehota dodania je 30 dní odo dňa nadobudnutia účinnosti kúpnej zmluvy.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
23.05.2017

Redakčné opravy

12309 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 169/2017
V oznámení 07422-WYT verejného obstarávateľa/obstarávateľa Štátne divadlo Košice, Hlavná 58, 042 77 Košice - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 103/2017 zo dňa 25.05.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Namiesto: 31.08.2017 Má byť: 31.12.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité