Oznámenie 7611 - WYP

Obsah

7611 - WYP
Vestník č. 106/2017 - 30.05.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
IČO: 36022047
Radničné námestie 8, 96955 Banská Štiavnica

Slovensko
Kontaktná osoba: Marek Havaš
Telefón: +421 221025897
Email: havas@svp.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://http://uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/3510
Ďalšie informácie možno získať na adrese
iné (vyplňte prílohu A.I)
Príloha A.I): ADRESA A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA), ODKIAĽ MOŽNO ZÍSKAŤ ĎALŠIE INFORMÁCIE
E-VO, s.r.o.
IČO: 47197331
Nám. Slobody 11 , 81106 Bratislava

Slovensko
Kontaktná osoba: Marek Havaš
Telefón: +421 221025897
Email: havas@svp.sk
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Iné (uveďte)
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): § 7 ods. 1 pism. d) zakona
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Košecké Podhradie - úprava Podhradského potoka; stavebné práce
Referenčné číslo: SVP/SP/2017/02
II.1.2) Hlavný kód CPV
45246000-3
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom verejného obstarávania sú stavebné práce, a to úprava Podhradského potoka. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 2 937 395,71 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
km 9,786 až 11,226 Podhradského potoka
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom verejného obstarávania sú stavebné práce, a to úprava Podhradského potoka. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 2 937 395,71 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 24
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: Kvalita životného prostredia
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 85 000,- Eur. Podrobnosti o zábezpeke definuje verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Vyzaduje sa splnenie podmienok ucasti osobneho postavenia podla § 32 ods. 1 pism. a) az f) zakona c. 343/2015 Z. z. o verejnom obstaravani v platnom zneni. (dalej len ,,Zakon").
1.1.Ich splnenie preukaze uchadzac originalom alebo uradne osvedcenou fotokopiou dokladov podla § 32 ods. 2 pism. a) az f) alebo podla § 152 Zakona v sulade s ustanoveniami Zakona.
1.2.V pripade uchadzaca, ktoreho tvori skupina dodavatelov zucastnena vo verejnom obstaravani, sa pozaduje preukazanie splnenia podmienok ucasti tykajucich sa osobneho postavenia podla § 32 ods. 1 pism. a) az f) Zakona za kazdeho clena skupiny osobitne. Splnenie podmienky ucasti podla § 32 ods. 1 pism. e) zakona o verejnom obstaravani preukazuje clen skupiny len vo vztahu k tej casti predmetu zakazky, ktoru ma zabezpecit.
1.3.Hospodarsky subjekt moze predbezne nahradit doklady na preukazanie splnenia podmienok ucasti jednotnym europskym dokumentom podla § 39 Zakona. Doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti nahradene Jednotnym europskym dokumentom predklada verejnemu obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 39 ods. 6 v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom. Vzor Jednotneho europskeho dokumentu predklada verejny obstaravatel v prilohe Sutaznych podkladov. Jednotny europsky dokument v editovatelnej forme je mozne stiahnut aj z weboveho sidla UVO (www.uvo.gov.sk).
Verejny obstaravatel pozaduje, aby bol Jednotny europsky dokument rucne podpisany osobou opravnenou konat za hospodarsky subjekt/zaujemcu/uchadzaca alebo riadne splnomocnenou osobou.
Ak Jednotny europsky dokument podpise osoba splnomocnena konat za uchadzaca, prilohou Jednotneho europskeho dokumentu bude original splnomocnenia, na zaklade ktoreho splnomocnena osoba podpisala Jednotny europsky dokument.
1.4.Uchadzac zapisany v zozname hospodarskych subjektov podla Zakona nie je povinny v procese verejneho obstaravania predkladat doklady podla § 32 ods. 2 zakona.
Verejny obstaravatel uzna rovnocenny zapis, ako je zapis do zoznamu hospodarskych subjektov podla Zakona, alebo potvrdenie o zapise vydane prislusnym organom ineho clenskeho statu, ktorym uchadzac preukazuje splnenie podmienok ucasti vo verejnom obstaravani.
Verejny obstaravatel prijme aj iny rovnocenny doklad predlozeny uchadzacom.
Zapis v zozname podnikatelov vykonany podla predpisov ucinnych do 17.aprila 2016 je zapisom do zoznamu hospodarskych subjektov v rozsahu zapisanych skutocnosti.
Odovodnenie: Podmienky ucasti na osobne postavenie vyplyvaju z § 32 a § 38 ods. 1 Zakona.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: BOD 1. Vyzaduje sa splnenie podmienok ucasti ekonomickeho a financneho postavenia podla § 33 ods. 1 pism. a) zakona predlozenim vyjadrenia banky alebo pobocky zahranicnej banky.
Odovodnenie primeranosti podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstaravani:
Verejny obstaravatel pozadovanim tejto podmienky ucasti skuma schopnost uchadzaca plnit si financne zavazky ajeho financnu stabilitu. Podmienka ucasti je potrebna a primerana vo vztahu k predmetu zakazky vzhladom na rozsah
predmetu zakazky, predpokladanu hodnotu zakazky, lehotu splatnosti faktur z dovodu, ze uchadzac musi mat vlastne zdroje financovania alebo musi byt schopny ziskat externe financne zdroje (napr. z banky) na zabezpecenie predmetu zakazky, ktory bude hradeny bez financnych preddavkov a musi preto preukazat svoju schopnost pokryt financne naklady spojene s plnenim predmetu zakazky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: K BODU I. Uchadzac predlozi vyjadrenie banky alebo pobocky zahranicnej banky (dalej len banka) o schopnosti uchadzaca plnit financne zavazky (bankova informacia). Vyjadrenie banky, alebo pobocky zahranicnej banky musi odrazat skutocny stav v case, v ktorom sa uchadzac zucastnuje verejnej sutaze. Uchadzac predlozi vyjadrenie banky alebo pobocky zahranicnej banky o schopnosti uchadzaca plnit financne zavazky v originalnom vyhotoveni alebo ako uradne osvedcenu kopiu tohto dokumentu. V predmetnom vyjadreni banka potvrdi, ze uchadzac za predchadzajuce tri roky, resp. za tie roky, za ktore je mozne vyjadrenie banky vyhotovit v zavislosti od vzniku alebo zacatia prevadzkovania cinnosti, az ku dnu vystavenia vyjadrenia banky: nie je v nepovolenom debete, v pripade splacania uveru dodrzuje splatkovy kalendar, jeho ucet nie je predmetom exekucie. V pripade, ak ma uchadzac ucty vo viacerych bankach, verejny obstaravatel pozaduje bankovu informaciu od kazdej z nich a vo vyssie uvedenom rozsahu. Uchadzac zaroven predlozi cestne vyhlasenie o tom, ze nema vedene bankove ucty v inych bankach nez v tych, ktorych vyjadrenie predlozil. Vypis z uctu sa nepovazuje za vyjadrenie banky.
2.1.Splnenie podmienok ucasti podla § 33 ods. 1 pism. a) zakona o verejnom obstaravani mozno predbezne nahradit v zmysle § 39 zakona Jednotnym europskym dokumentom: Jednotny europsky dokument na ucely zakona o verejnom obstaravani je dokument, ktorym hospodarsky subjekt/zaujemca/uchadzac moze predbezne nahradit doklady na preukazanie splnenia podmienok ucasti urcene verejnym obstaravatelom. Doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti nahradene Jednotnym europskym dokumentom predklada verejnemu obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 39 ods. 6 zakona o verejnom obstaravani v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom. Vzor Jednotneho europskeho dokumentu predklada verejny obstaravatel v prilohe Sutaznych podkladov. Jednotny europsky dokument je mozne stiahnut aj z weboveho sidla UVO (www.uvo.gov.sk). Verejny obstaravatel pozaduje, aby bol Jednotny europsky dokument rucne podpisany osobou opravnenou konat za hospodarsky subjekt/zaujemcu/uchadzaca alebo riadne splnomocnenou osobou.
2.2.Uchadzac alebo zaujemca moze na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia vyuzit financne zdroje inej osoby, bez ohladu na ich pravny vztah. V takomto pripade musi uchadzac alebo zaujemca verejnemu obstaravatelovi alebo obstaravatelovi preukazat, ze pri plneni zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutocne pouzivat zdroje osoby, ktorej postavenie vyuziva na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia. Skutocnost podla druhej vety preukazuje zaujemca alebo uchadzac pisomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej zdrojmi mieni preukazat svoje financne a ekonomicke postavenie. Z pisomnej zmluvy musi vyplyvat zavazok osoby, ze poskytne plnenie pocas celeho trvania zmluvneho vztahu. Osoba, ktorej zdroje maju byt pouzite na preukazanie financneho aekonomickeho postavenia, musi preukazat splnenie podmienok ucasti tykajuce sa osobneho postavenia okrem § 32 ods. 1 pism. e) a nesmu u nej existovat dovody na vylucenie podla § 40 ods. 6 pism. a) az h) a ods. 7 zakona o verejnom obstaravani. 2.3. Ak do sutaze predlozi ponuku skupina dodavatelov doklady preukazuju v zmysle § 37 zakona o verejnom obstaravani.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchadzac preukaze splnenia podmienok ucasti tykajucich sa technickej alebo odbornej sposobilosti nasledovnymi dokladmi:
BOD I. podla § 34 ods. 1 pism. b) Zakona zoznamom stavebnych prac uskutocnenych za predchadzajucich pat rokov od vyhlasenia tohto verejneho obstaravania s uvedenim cien, miest a lehot uskutocnenia stavebnych prac; zoznam musi byt doplneny potvrdenim o uspokojivom vykonani stavebnych prac a zhodnoteni uskutocnenych stavebnych prac podla obchodnych podmienok, ak odberatelom:
a. bol verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla Zakona, dokladom je referencia,
b. bola ina osoba ako verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla Zakona, dokaz o plneni potvrdi odberatel; ak take potvrdenie uchadzac alebo zaujemca nema k dispozicii, vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu o ich uskutocneni, doplnenym dokladom, preukazujucim ich uskutocnenie alebo zmluvny vztah, na zaklade ktoreho boli uskutocnene. Odovodnenie potreby a primeranosti stanovenej podmienky ucasti vo vztahu k predmetu zakazky podla § 38 ods. 5 Zakona: Pozadovany zoznam uskutocnenych stavebnych prac doplneny vyssie uvedenym potvrdenim ma garantovat odborne a kvalitne plnenie zakazky, ako aj preukazanie skusenosti uchadzaca s uskutocnenim stavebnych prac rovnakeho alebo podobneho charakteru ako je predmet zakazky. Celkova hodnota pozadovanych referencii vychadza z predpokladanej hodnoty zakazky anarocnosti obstaravanych a ponukanych stavebnych prac na trhu. Podmienka ucasti je primerana a jej potreba vyplynula z dovodu overenia skutocnosti, ci uchadzaci disponuju odbornymi skusenostami z oblasti predmetu zakazky, resp. s obdobnymi odbornymi skusenostami a su schopni pozadovane stavebne prace poskytnut.
BOD II. § 34 ods. 1 pism. g) Zakona ak ide o stavebne prace alebo sluzby, udajmi o vzdelani a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikacii osob urcenych na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie su kriteriom na vyhodnotenie ponuk.
Odovodnenie primeranosti podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstaravani:
Poziadavkami sa zabezpecuje overenie technickej a odbornej sposobilosti kazdeho uchadzaca, ktore maju garantovat kvalitne plnenie zakazky ako aj preukazanie skusenosti uchadzaca s plnenim zmluv rovnakeho alebo obdobneho charakteru ako predmet zakazky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Pre obmedzujuci pocet znakov nie je mozne zverejnit v tejto vyzve celu minimalnu pozadovanu uroven standardov, z tohto dovodu verejny obstaravatel predmetnu minimalnu pozadovanu uroven standardov zverejni v sutaznych podkladoch.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 26.06.2017 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 26.06.2017 10:30
Miesto: E-VO, s.r.o., Námestie slobody 11, 811 06 Bratislava
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk sa uskutoční v súlade s § 52 zákona o verejnom obstarávaní.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Pre obmedzujuci pocet znakov nie je mozne zverejnit v tejto vyzve cele doplnujuce informacie, z tohto dovodu verejny
obstaravatel predmetne informacie spristupni ako prilohu sutaznych podkladov.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
26.05.2017

Redakčné opravy

8242 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 116/2017
V oznámení 07611-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik , Radničné námestie 8, 969 55 Banská Štiavnica zverejnenom vo VVO č. 106/2017 zo dňa 30.05.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponuk Namiesto: 26.06.2017 09:00 Má byť: 06.07.2017 09:00 IV.2.7) Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 26.06.2017 10:30 Má byť: 06.07.2017 11:00
8943 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 126/2017
V oznámení 07611-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik , Radničné námestie 8, 969 55 Banská Štiavnica zverejnenom vo VVO č. 106/2017 zo dňa 30.05.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponuk Namiesto: 06.07.2017 09:00 Má byť: 12.07.2017 09:00 IV.2.7) Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 06.07.2017 11:00 Má byť: 12.07.2017 11:00
9627 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 134/2017
V oznámení 07611-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik , Radničné námestie 8, 969 55 Banská Štiavnica zverejnenom vo VVO č. 106/2017 zo dňa 30.05.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponuk Namiesto: 12.07.2017 09:00 Má byť: 18.07.2017 09:00 IV.2.7) Podmienky na otvaranie ponuk Namiesto: 12.07.2017 11:00 Má byť: 18.07.2017 11:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité