Oznámenie 7634 - WYS

Obsah

7634 - WYS
Vestník č. 106/2017 - 30.05.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu
IČO: 50349287
Štefánikova 15, 81105 Bratislava

Slovensko
Kontaktná osoba: Branislav Hudec
Telefón: +421 220928102
Email: branislav.hudec@vicepremier.gov.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://www.vicepremier.gov.sk/
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/18008
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Ministerstvo alebo iný štátny orgán vrátane jeho regionálnych alebo miestnych útvarov
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Meranie indikátorov kvality a spokojnosti s vybranými elektronickými službami verejnej správy a monitoring vybraných ukazovateľov pre oblasť rozvoja informatizácie spoločnosti na roky 2017- 2019
Referenčné číslo: MIK
II.1.2) Hlavný kód CPV
79342311-6
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je vykonanie prieskumu Meranie indikátorov kvality a spokojnosti s vybranými e-službami verejnej správy a monitoring vybraných ukazovateľov pre oblasť rozvoja informatizácie spoločnosti 2017- 2019. Rozsah služieb a ich podrobná špecifikácia je bližšie uvedená v časti B. a F. Súťažných podkladov.
Poskytovanie služieb bude zabezpečené na základe uzatvorenej Rámcovej dohody (podľa ustanovenia § 83 a nasl.) na obdobie 30 mesiacov.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 115 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK0
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Priestory verejného obstarávateľa - Úrad podpredsedu vlády Slovenskej republiky pre investície a informatizáciu, Štefánikova 15, 811 05 Bratislava a priestory úspešného uchádzača.
II.2.4) Opis obstarávania
Podrobný opis služieb je obsiahnutý v Súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 115 000,00 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 30
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Zoznam a krátky opis podmienok: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len uchádzač, ktorý spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v súlade s ustanovením § 32 ZVO: Podrobný opis podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia je súčasťou Súťažných podkladov.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač musí v ponuke predložiť doklady, ktorými preukazuje svoje finančné a ekonomické postavenie v zmysle § 33 ods. 1 písm. d) ZVO:
2.1.Prehľadom o celkovom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka, v minimálnej súhrnnej výške 110 000 EUR alebo v ekvivalentnej výške v cudzej mene spolu za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Uchádzač predloží výkazy ziskov a strát alebo výkazy o príjmoch a výdavkoch za posledné tri hospodárske roky, resp. za roky, ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. V prípade, že uchádzač prevádzkuje svoju činnosť v niektorom roku kratšie obdobie, preukáže výšku obratu pomerne k dĺžke prevádzkovania činnosti. V prípade, že ide o uchádzača so sídlom mimo územia Slovenskej republiky, takýto uchádzač predkladá predmetné výkazy podľa platných právnych predpisov v krajine svojho sídla. Uchádzač predloženými dokladmi preukáže celkový obrat spolu za posledné tri hospodárske roky pre predmet zákazky v minimálnej súhrnnej výške 110 000 EUR. Ak má uchádzač účtovné závierky a ďalšie dokumenty zverejnené v Registri účtovných závierok, nie je povinný ich predložiť v rámci ponuky/môže namiesto úradne overených dokumentov predložiť scan výstupy z Registra účtovných závierok. V prípade, že výkazy ziskov a strát alebo výkazy o príjmoch a výdavkoch uchádzača sú uložené v neverejnej časti Registra účtovných závierok, je potrebné ich v ponuke predložiť spolu s originálom alebo osvedčenou fotokópiou osvedčovacej doložky DataCentra prevádzkovateľa Registra účtovných závierok.

Odôvodnenie primeranosti a potreby podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Podmienka účasti je primeraná a jej potreba vyplynula z dôvodu overenia si skutočnosti, či uchádzači disponujú nie len odbornými skúsenosťami z oblasti predmetu zákazky a sú oprávnení a schopní ho plniť, ale či vedia preukázať aj ekonomickú stabilitu a schopnosť bezproblémovo plniť požadovaný predmet zákazky vzhľadom na predpokladanú hodnotu zákazky, rozsah predmetu zákazky a dĺžku trvania zákazky. Výškou obratu uchádzač preukazuje svoju pozíciu na trhu.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač musí v ponuke predložiť doklady, ktorými preukazuje svoju technickú a odbornú spôsobilosť v zmysle § 34 ods. 1 písm. a) ZVO:
3.1.Doklady podľa § 34 ods. 1 písm. a) - zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Ak odberateľom bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ. Ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich poskytnutí, doplneným dokladom, preukazujúcim ich poskytnutie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli poskytnuté.

3.2.Minimálna požadovaná úroveň štandardov:
K bodu 3.1. - Uchádzač musí referenciami/potvrdeniami preukázať, že v uvedenom období zrealizoval minimálne 2 samostatné zákazky rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky zamerané na prieskum u vybranej skupiny zákazníkov. Uchádzač predloží referencie/potvrdenia na rovnaký alebo podobný predmet zákazky v súhrnnej výške minimálne 115 000 EUR bez DPH.

Odôvodnenie primeranosti a potreby podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Predmetná podmienka vyplýva z § 34 ZVO a verejný obstarávateľ touto podmienkou účasti preverí, či uchádzač realizoval zákazky rovnakého alebo podobného charakteru, a teda či je odborne a kapacitne spôsobilý na plnenie Rámcovej dohody.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.1) Informácie o konkrétnej profesii
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 14.06.2017 13:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.08.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 14.06.2017 14:00
Miesto: Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu, Štefánikova 15, 811 05 Bratislava.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie častí ponúk označených ako OSTATNÉ je neverejné, v zmysle ustanovenia § 52 ZVO.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Žiadosti o súťažné podklady je potrebné zaslať na e-mailovú adresu: branislav.hudec@vicepremier.gov.sk, príp. poštou na adresu: Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu, Odbor verejného obstarávania, Štefánikova 15, 811 05 Bratislava. Súťažné podklady sa budú zasielať emailom. V žiadosti je potrebné uviesť identifikačné údaje záujemcu; emailovú adresu pre zaslanie súťažných podkladov; kontaktnú osobu záujemcu a jeho telefónne číslo.
2. Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom požiadať o súťažné podklady s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť v zákonom stanovenej lehote inštitút vysvetlení údajov uvedených v súťažných podkladoch.
3. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti musia byť predložené ako originály resp. úradne overené fotokópie. Ak žiadosť o účasť predkladá záujemca so sídlom mimo územia Slovenskej republiky, musí predložiť doklady, dokumenty a iné písomnosti, ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti v tejto podlimitnej zákazke v pôvodnom jazyku, v ktorom boli vyhotovené (ďalej len originálne dokumenty), a súčasne aj ich preklad do štátneho (t.j. slovenského) jazyka (ďalej len preložené dokumenty) okrem dokladov predložených v českom jazyku. V prípade zistenia rozdielov medzi obsahom originálnych dokumentov a preložených dokumentov, rozhodujúci je preklad v štátnom jazyku Slovenskej republiky.
4. Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom môže hospodársky subjekt predbežne nahradiť v zmysle ustanovenia §39 ZVO Jednotným európskym dokumentom.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
29.05.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité