Oznámenie 8181 - WYP

Obsah

8181 - WYP
Vestník č. 116/2017 - 13.06.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Palárikovo
IČO: 00309176
Hlavná 82, 94111 Palárikovo

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Gabriela Szabóová
Telefón: +421 356406415
Email: gabisa@stonline.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://http://www.obecpalarikovo.sk/
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://https://www.uvo.gov.sk/private/profily/detail/4474/zakazky/408888/dokumenty
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
iné (vyplňte prílohu A.II)
TAYLORS s.r.o.
IČO: 36768821
Turecká 36 , 94001 Nové Zámky

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Gabriela SZabóová
Telefón: +421 356406415
Email: gabisa@stonline.sk
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Bytový dom 8 b.j. Palárikovo
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Výstavba bytového domu 8 b.j. Palárikovo. Predmet zákazky zahŕňa vypracovanie štúdie, PD na základe štúdie a územného rozhodnutia o umiestnení stavby, výstavba bytového domu s 8 b.j. s príslušenstvom a inžinierske činnosti podľa opisu predmetu zákazky.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 536 265,35 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
71300000-1
71240000-2
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Obec Palárikovo
II.2.4) Opis obstarávania
Výstavba bytového domu 8 b.j. Palárikovo. Predmet zákazky zahŕňa vypracovanie štúdie, PD na základe štúdie a územného rozhodnutia o umiestnení stavby, výstavba bytového domu s 8 b.j. s príslušenstvom a inžinierske činnosti podľa opisu predmetu zákazky.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena nie je jediným kritériom výberu a všetky kritériá sú uvedené len v súťažných podkladoch
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 536 265,35 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v intervale
Dátum začatia: 01.09.2017
Dátum ukončenia: 31.12.2018
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa §32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a preukázať ich splnenie dokladmi podľa §32 ods. 2, resp. 4 alebo 5 zákona o verejnom obstarávaní v originálnom vyhotovení alebo ako úradne overenej fotokópii týchto dokladov. Doklady musia dokumentovať aktuálny stav, ich platnosť musí byť v súlade s § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač zapísaný v zozname hospodárskych subjektov môže nahradiť doklady uvedené v § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní predložením fotokópie potvrdenia Úradu pre verejné obstarávanie o zápise v zozname hospodárskych subjektov v čase predkladania ponuky. Ak doklady na splnenie podmienok účasti na verejnom obstarávaní predkladá skupina dodávateľov, osobné postavenie záujemcov predkladá každý člen skupiny osobitne.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 1. Vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky oschopnosti plniť finančné záväzky, nie staršie ako jeden mesiac ku dňu predkladania ponúk a prísľub banky o poskytnutí úveru. Odôvodnenie primeranosti a potreby podmienky účasti : Predmetná podmienka vyplýva z § 33 zákona o verejnom obstarávaní, pričom táto mapuje stav ekonomickej a finančnej situácie uchádzača, jeho platobnú schopnosť a plnenie si záväzkov voči banke a iným veriteľom v snahe zabezpečiť, aby nedošlo k riziku ohľadne plnenia predmetu zákazky z titulu ekonomickej nestability uchádzača. Podmienka je primeraná a jej potreba sleduje cieľ nájsť spôsobilého a ekonomicky seriózneho uchádzača, ktorý si plní svoje záväzky riadne a včas.
2. Súvaha alebo výkaz o majetku a záväzkov alebo údajmi z nich. Odôvodnenie: verejný obstarávateľ hľadá uchádzačov, ktorí nie sú neprimerane zadlžení a nemajú z tohto titulu obmedzenia v zmysle obchodného zákonníka.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: 1.Vpredmetnom vyjadrení banka alebo pobočka zahraničnej banky potvrdí, že uchádzač nie je vnepovolenom debete, vprípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár, bežný účet záujemcu nie je a ani nebol predmetom exekúcie. Potvrdenie nesmie byť staršie ako jeden mesiac k u dňu predkladania ponúk. Zároveň uchádzač predloží čestné vyhlásenie, že viných bankách, pobočkách zahraničných bánk alebo vzahraničnej banke nemá záväzky. V bankovom prísľube banka musí potvrdiť, že je ochotná uchádzačovi poskytnúť úver na plnenie povinností vyplývajúcich z tejto súťaže vo výške minimálne 500.000-- eur (slovom päťstotisív eur). Uchádzač môže preukázať splnenie tejto podmienky finančnými zdrojmi inej osoby v zmysle § 33 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.
2. Uchádzač predloží súvahu alebo výkaz o majetku a záväzkoch za posledné 3 hospodárske roky, alebo za ktoré sú dostupné. Vlastné imanie PO/ rozdiel majetku a záväzkov FO musí byť kladné. Uchádzač môže preukázať splnenie tejto podmienky finančnými zdrojmi inej osoby v zmysle § 33 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 1. Zoznam poskytnutých služieb za posledné tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania, s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Dokladom je referencia. Odôvodnenie: predmetná podmienka vyplýva z § 34 ods. 1 písm. a)zákona overejnom obstarávaní averejný obstarávate touto podmienkou mapuje, či uchádzači majú dostatočné skúsenosti s projektovaním obdobných stavieb, ako je predmet zákazky.
2.Zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnení stavebných prác, doplneným potvrdeniami o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených prác podľa obchodných podmienok. Odôvodnenie primeranosti - táto podmienka mapuje skúsenosti uchádzača v predmete zákazky. Rozsah zmluvného plnenia je primeraný a je stanovený nediskriminačne, aby sa súťaže mohol zúčastniť čo najväčší počet uchádzačov.
3.Údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy, alebo riadiacich zamestnancov. Uchádzači môžu na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah v zmysle §34 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Odôvodnenie primeranosti: Predmetná podmienka vyplýva z § 34 zákona o verejnom obstarávaní a verejný obstarávateľ sa touto požiadavkou usiluje preveriť primerané odborné znalosti a skúsenosti pri realizovaní predmetu zákazky, aby predmetné práce boli vykonané s čo najvyššou odbornou schopnosťou a profesijnou skúsenosťou. Rozsah zmluvného plnenia je primeraný a je stanovený nediskriminačne, aby sa súťaže mohol zúčastniť čo najväčší počet uchádzačov.
4.Údajmi o priemernom ročnom počte zamestnancov a o počte riadiacich zamestnancov za predchádzajúce tri roky.
Odôvodnenie: predmetná podmienka vyplýva z § 34 ods. 1 písm. izákona overejnom obstarávaní averejný obstarávate touto podmienkou mapuje, či uchádzači majú zamestnancov na požadovaných pozíciách, k uskutočneniu predmetu verejného obstarávania.
5.Uvedenie podielu plnenia zmluvy, ktorý má uchádzač alebo záujemca v úmysle zabezpečiť subdodávateľom. Odôvodnenie primeranosti: predmetná podmienka vyplýva z § 34 ods. 1 písm. lzákona overejnom obstarávaní averejný obstarávate touto podmienkou mapuje či má uchádzač zabezpečených subdodávateľov vzmysle zákona overejnom obstarávaní na uskutočnenie stavebných prác, aby nedošlo kčasovým prestojom zdôvodu, že nebudú subdodávatelia zabezpečení.
6. Opis technického vybavenia na zabezpečenie kvality. Odôvodnenie primeranosti: Certifikát ISO 18001, alebo ekvivalent, na ochranu zdravia abezpečnosti pri práci verejný obstarávateľ vyžaduje zdôvodu, aby mal istotu, že víťazný uchádzač preukáže dostatočné skúsenosti pri ochrane zdravia abezpečnosti pri práci a nedôjde kúrazom na pracovisku zdôvodu nedostatočnej pripravenosti uchádzača., Certifikát ISO 9001 alebo ekvivalent na manažérstvo kvality vyžaduje verejný obstarávateľ dôvodu, aby mal istotu, že víťazný uchádzač preukáže dostatočné skúsenosti v oblasti dodržania kvality práce.
7. Opatrenia environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzači použijú na plnenie zmluvy. Odôvodnenie primeranosti: Certifikát ISO14001, alebo ekvivalent na environmentálny manažment verejný obstarávateľ vyžaduje zdôvodu, aby mal istotu, že víťazní uchádzači preukážu dostatočné skúsenosti pri ochrane životného prostredia anedôjde kporušovaniu legislatívy voblasti ochrany životného prostredia.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Minimálna úroveň štandardov je podrobne uvedená v súťažných podkladov.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
Dodatočné informácie o elektronickej aukcii: Informácie o elektronickej aukcií sú uvedené v prílohe súťažných podkladov.
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 30.06.2017 12:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 21.12.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 18.07.2017 11:00
Miesto: TAYLORS s.r.o.
Turecká 36
3. poschodie
940 01 Nové Zámky
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
09.06.2017

Profil Obstarávateľa


Dôležité