Oznámenie 10248 - WYP

Obsah

10248 - WYP
Vestník č. 141/2017 - 19.07.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
IČO: 00397768
Šrobárova 2, 04180 Košice - mestská časť Staré Mesto

Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Tatiana Görčöšová
Telefón: +421 552341142
Fax: +421 556786959
Email: tatiana.gorcosova@upjs.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk/private/profily/detail/1036/zakazky
Hlavná adresa(URL): http://www.upjs.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.uvo.gov.sk/private/profily/detail/1036/zakazky
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Vzdelávanie
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Výmena horizontálnych rozvodov studenej vody v suteréne I. až IV. sekcie objektu UPJŠ, Teoretické ústavy Lekárskej fakulty, Trieda SNP 1 Košice
Referenčné číslo: REK001423/2017-NVD
II.1.2) Hlavný kód CPV
45332200-5
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je komplexná výmena horizontálneho trasovaného potrubia studenej vody. Ide o demontáž a montáž rozvodov studenej vody s napojením jednotlivých stúpacích potrubí, osadenie zavzdušňovacieho a odvzdušňovacieho prírubového ventilu, osadenie vypúšťacích ventilov s hadicovou prípojkou, izolácia potrubia podľa platných normových požiadaviek a vykonanie tlakovej skúšky.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 183 961,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
44162500-8
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK042
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Teoretické ústavy Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Trieda SNP č.1, 040 11 Košice.
II.2.4) Opis obstarávania
Predmet zákazky rieši komplexnú výmenu potrubí studenej vody DN 200, aj s príslušnými uzávermi v suteréne I. až IV. sekcie budovy UPJŠ Teoretické ústavy LF na Triede SNP č. 1 v Košiciach.
Vodovodné potrubie studenej vody vstupuje do objektu v IV. sekcii na II. suteréne (technické podlažie). Ležaté potrubie je trasované cez sekciu IV na II suteréne technickom podlaží, cez sekciu III, sekciu II a sekciu I. na III. suteréne technickom podlaží, z I. sekcie potrubie pokračuje do prechodovej chodby na II suteréne, odkiaľ pokračuje do objektu nemocnice, ktorý je zásobovaný z riešeného vodovodného potrubia. V prechodovej chodbe je umiestnené meranie spotreby vody pre objekt nemocnice. Potrubie je trasované v trase a výškach opravovaného (vymieňaného) potrubia. materiálové riešenie potrubia: V I až IV. fáze realizácie sa vyhotoví opravované potrubie studenej vody s napojením jednotlivých stúpacích potrubí v sekciách I.-IV. Potrubie sa v celom rozsahu vyhotoví z nerezového potrubia (ušľachtilá oceľ) . Nerezové potrubie sa spája zváraním, alebo pomocou spojovacích strmeňov. Zváranie potrubia sa prevádza podľa príslušných platných noriem a predpisov. Nerezové potrubie sa spája lisovacími tvarovkami príslušných dimenzií. Tvarovky a armatúry na potrubí sa osadia v polohách podľa výkresovej dokumentácie. Pripájacie tvarovky pri vstupe vodovodného potrubia do objektu a napojenie na potrubie pokračujúce do objektu nemocnice. Pred napojením potrubia studenej vody na prípojku do objektu nemocnice sa na najvyššom mieste osadí zavzdušňovací a odvzdušňovací prírubový ventil. Pred ventilom sa osadí liatinový prírubový posúvač. Na potrubných rozvodoch studenej vody sa osadia sekčné uzávery liatinové prírubové posúvače. Pred stúpacími potrubiami studenej vody sa osadia uzatváracie ventily príslušných dimenzií šikmý uzatvárací ventil s vnútorným závitom podľa ISO 7/1, nestúpavé vreteno, teleso ventila z mosadze odolnej voči vyplavovaniu zinku, Trieda objemového prietoku VB. Za uzatváracími ventilmi na potrubiach studenej vody sa osadia kontrolovateľné spätné armatúry podľa STN EN 1717 skupina E, druh A do DN 50 nad DN50 v prírubovom prevedení. Na pätách stúpačiek a najnižších bodoch ležatého rozvodu sa osadia vypúšťacie ventily s hadicovou prípojkou. Pri montáži potrubí je potrebné dodržať ustanovenia STN 73 66 60 - Vnútorné vodovody a STN EN 806-4 Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov.Vodovodné potrubie vo vnútri budov sa musí podrobiť tlakovej skúške. Pri skúškach potrubí studenej vody sa postupuje podľa normy STN EN 806-4 Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov. Zavesenie potrubia sa vyhotoví pod stropom pomocou pevných a posuvných bodov vo vzdialenostiach podľa pokynov výrobcu, alebo v nosných korýtkach. Potrubné objímky s kotvením do stropu pomocou závitových tyčí M16, M10/M12. Dĺžkové dilatácie na potrubí sa vyhotovia podľa montážneho predpisu výrobcu. Potrubie a armatúry na potrubí sa v celej dĺžke izolujú. Izolácie na potrubiach sa vyhotovujú až po úspešných tlakových skúškach potrubí.
Všetky rozvody sa izolujú tepelnou izoláciou podľa platných normových požiadaviek vyhlášky MH SR 282/2012 Z. z. Potrubia studenej vody sa izolujú kaučukovou izoláciou. Prestupy potrubí medzi požiarnymi úsekmi sa opatria protipožiarnymi manžetami príslušných dimenzií. Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 183 961,00 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 24
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Zábezpeka ponúk sa vyžaduje vo výške 5 000,00 eur. Bližšie podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač, musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 32 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní, preukázaním dokladov podľa § 32 ods. 2 resp. ods. 4 a/alebo ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov podľa § 152 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, alebo rovnocenným zápisom alebo potvrdením o zápise vydaným príslušným orgánom iného členského štátu resp. iným rovnocenným dokladom predloženým uchádzačom podľa § 152 ods.3 zákona o verejnom obstarávaní. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, ktorú má zabezpečiť. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Nevyžaduje.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Nevyžaduje
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky:
Vyhlásenie uchádzača o percentuálnom podiele plnenia zmluvy, ktoré má v úmysle zadať tretím osobám (subdodávateľom), podpísané uchádzačom, jeho štatutárnym orgánom alebo členom jeho štatutárneho orgánu alebo iným zástupcom uchádzača, ktorý je oprávnený konať v záväzkových vzťahoch.
Čestné vyhlásenie uchádzača, podpísané uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača, v prípade skupiny dodávateľov musí byť podpísané každým členom skupiny alebo osobou/osobami oprávnenými konať v danej veci za člena skupiny, v ktorom vyhlási, že v prípade úspešnosti v tomto verejnom obstarávaní predloží pred podpisom rámcovej dohody poistný certifikát (poistná zmluva) na poistné plnenie minimálne vo výške 100% ceny diela v eurách alebo ekvivalent v inej mene, na poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú stavebnými a montážnymi prácami voči tretím osobám na celú dobu realizácie predmetu zákazky,
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 14.08.2017 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.01.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 14.08.2017 10:00
Miesto: Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Šrobárova 2, 041 80 Košice, malá zasadačka, 1. poschodie
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie "OSTATNÉ" je neverejné . Otváranie KRITÉRIA je verejné a zúčastniť sa ho môžu všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a ktorých ponuky neboli vylúčené.Na otváraní časti označenej ako KRITÉRIA môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Verejný obstarávateľ komunikáciu a výmenu informácií uskutočňuje podľa prechodného ustanovenia § 187 ods. 8
zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ v prípade poskytovania súťažných podkladov a vysvetlenia bude komunikovať výhradne elektronicky. Verejný obstarávateľ zverejňuje súťažné podklady a ďalšiu dokumentáciu v elektronickej forme v profile verejného obstarávateľa http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/1036, zároveň
ponúka prístup k súťažným podkladom ako aj ďalšej dokumentácii v elektronickej forme na portáli www.ezakazky.sk/upjs a to po doručení písomnej žiadosti o účasť vo verejnom obstarávaní. Postup pri vyžiadaní a poskytnutí súťažných podkladov: záujemca zadá do internetového vyhľadávača elektronickú adresu www.ezakazky.sk/, klikne na názov zákazky, potom klikne na "Žiadosť o účasť" a prihlási sa do systému, ak už záujemca má v systéme zriadené konto, prihlási sa priamo svojimi prihlasovacími údajmi alebo, ak ešte záujemca nemá zriadené konto v systéme, klikne na "Registrácia" a postupuje podľa pokynov uvedených pre registráciu v systéme priamo na internetovej stránke www.ezakazky.sk. Po prihlásení si záujemca vygeneruje príslušnú žiadosť o účasť vo formáte *pdf s časovou pečiatkou, ktorá sa zobrazí v záložke "Dokumenty", vygenerovanú žiadosť o súťažné podklady záujemca vytlačí, potvrdí štatutárnym zástupcom záujemcu, alebo štatutárnym zástupcom záujemcu poverenou osobou a doručí osobne alebo sprostredkovane (elektronicky, poštou, kuriérom a pod.) v písomnej podobe na adresu verejného obstarávateľa (elektronicky na e-mail adresu tatiana.gorcosova@upjs.sk . Na základe doručenej žiadosti o súťažné podklady, bude mať povolený prístup k súťažným podkladom a ďalšej doplňujúcej dokumentácii nepretržite v elektronickej podobe. Verejný obstarávateľ bude všetky vysvetlenia súťažných podkladov uverejňovať na profile ako aj na uvedenom portáli prostredníctvom elektronického prístupu a bude poskytovať vysvetlenie smerom k záujemcom či uchádzačom cez elektronický portál www.ezakazky.sk do elektronického konta záujemcu či uchádzača s tým, že notifikácia bude záujemcovi alebo uchádzačovi doručovaná z portálu www.ezakazky.sk na e-mail uvedený v žiadosti o súťažné podklady. Záujemca zadá text otázky pomocou príslušného formulára portálu. Následne otázku (kliknutím na tlačidlo Odoslať) odošle. Týmto úkonom sa otázka považuje za doručenú verejnému obstarávateľovi. Verejný obstarávateľ svoju odpoveď taktiež odošle na portáli www.ezakazky.sk, pričom bude zverejnená všetkým záujemcom a prístupná na portáli. Verejný obstarávateľ oznámi všetkým záujemcom odpoveď na dotazy o vysvetlenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v inej sprievodnej dokumentácii alebo iných dokumentoch poskytnutých verejným obstarávateľom bezodkladne v elektronickej forme na profile http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/1036 a pre záujemcov, ktorí sa zaregistrovali na portáli www.ezakazky.sk.,najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si súťažné podklady stiahli z profilu verejného obstarávateľa , alebo súťažné podklady získali od inej fyzickej alebo právnickej osoby resp. záujemcu, aby sa zaregistrovali ako záujemcovia na portáli verejného obstarávateľa. Ponuka a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku, t.j. v slovenskom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuku, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku.Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční dňa 01. 08. 2017 v čase o 09:00 hod, na adrese: Teoretické ústavy Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach,Trieda SNP č.1, 040 11 Košice (vestibul).
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
17.07.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité