Oznámenie 12161 - WYS

Obsah

12161 - WYS
Vestník č. 166/2017 - 23.08.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Krajské múzeum v Prešove
IČO: 37781278
Hlavná 86 , 08001 Prešov

Slovensko
Kontaktná osoba: PhDr. Mária Kotorová, PhD.
Telefón: +421 910930891
Email: krajskemuzeumpo@stonline.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): www.muzeumpresov.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): https://www.uvo.gov.sk/private/profily/detail/3853/zakazky
Ďalšie informácie možno získať na adrese
iné (vyplňte prílohu A.I)
Príloha A.I): ADRESA A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA), ODKIAĽ MOŽNO ZÍSKAŤ ĎALŠIE INFORMÁCIE
Ján Velebír - STAVITEĽ
IČO: 34899197
Komenského 48 , 09431 Hanušovce nad Topľou

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Anton Bernacký
Telefón: +421 948926308
Email: bernacky.obstaravanie@gmail.com
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): § 6 ods. 1 písm. d)
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Vypracovanie projektovej dokumentácie a realizačného projektu pre stavbu: „Rekonštrukcia múzea – PD, Komplexná obnova meštianskeho domu, vrátane dvorov a prístavby dvorového a uličného krídla“
Referenčné číslo: 21082017/AB
II.1.2) Hlavný kód CPV
71250000-5
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Vypracovanie projektovej dokumentácie a realizačného projektu pre stavbu: Rekonštrukcia múzea PD, Komplexná obnova meštianskeho domu, vrátane dvorov a prístavby dvorového a uličného krídla
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 83 400,00 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Kraj: Prešovský
Okres: Prešov
Mesto: Prešov
Miesto dodania: Krajské múzeum v Prešove, Hlavná 86, 080 01 Prešov
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie a realizačného projektu vrátane inžinierskej činnosti a autorského dohľadu.

Celkové predpokladané množstvo alebo rozsah:
- vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, realizačnej projektovej dokumentácie vrátane neoceneného Výkazu výmer a oceneného položkovitého rozpočtu stavby, výkon inžinierskej činnosti pre projektovú prípravu stavby a stavebné konanie, výkon odborného autorského dohľadu počas celej doby realizácie stavby.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných podrobných špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 83 400,00 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v dňoch (od zadania zákazky)
Trvanie v dňoch: 90
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa požadované podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona. Na preukázanie splnenia podmienok účasti uchádzač predkladá doklady podľa § 32 ods. 2 zákona, resp. § 32 ods. 4 a 5 zákona. V prípade, že je uchádzač platne zapísaný v Zozname hospodárskych subjektov na Úrade pre verejné obstarávanie, postačuje pre splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 zákona, ak oznámi túto skutočnosť verejnému obstarávateľovi pri ostatných dokladoch predkladaných za účelom splnenia podmienok účasti.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Podmienka:
Uchádzač musí preukázať, že nie je v nepovolenom debete, že jeho účet nie je predmetom exekúcie, že má úver alebo že nemá úver a v prípade úveru, že nie je v omeškaní s plnením svojich úverových záväzkov.

Doklad podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona: Uchádzač predloží:
a) Potvrdené vyjadrenie banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk o schopnosti uchádzača plniť svoje finančné záväzky nie staršie ako tri mesiace ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Uchádzač predloží vyjadrenie/vyjadrenia banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk, v ktorej/ktorých má vedený/é účet/účty. b) Čestné vyhlásenie uchádzača, že nemá vedené účty ani záväzky v iných bankách alebo pobočkách zahraničných bánk ako tých, ktorých vyjadrenia predkladá. Toto čestné vyhlásenie bude podpísané štatutárnym orgánom uchádzača alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača.

Odôvodnenie potreby podmienky a jej primeranosti podľa § 38 ods. 5 zákona:
Verejný obstarávateľ požaduje túto podmienku pre overenie uchádzača, že bude schopný z hľadiska svojho finančného postavenia riadne plniť predmet zákazky.
Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať zdroje osoby, ktorej postavenie využíva na preukázania finančného a ekonomického postavenia. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje finančné a ekonomické postavenie. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne plnenie počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia okrem § 32 ods. 1 písm. e) zákona a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona.

Ak uchádzač nedokáže z objektívnych dôvodov poskytnúť na preukázanie finančného a ekonomického postavenia dokument určený verejným obstarávateľom, môže finančné a ekonomické postavenie preukázať predložením iného dokumentu, ktorý verejný obstarávateľ považuje za vhodný.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Podmienka: Doklady podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona:
a) Uchádzač sa musí preukázať údajmi o vzdelaní alebo odbornej praxi , alebo odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.
b) Uchádzač predloží osvedčenie projektanta o odbornej spôsobilosti pre činnosť autorizovaného architekta alebo autorizovaného stavebného inžiniera podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov, resp. ekvivalent zodpovedajúci predmetu zákazky.

Odôvodnenie potreby podmienky a jej primeranosti podľa § 38 ods. 5 zákona:
Verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie uvedených dokladov za účelom preverenia technickej a odbornej spôsobilosti uchádzača, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií odborníka má preukázať schopnosť uchádzača poskytovať odborné služby, ktoré sú súčasťou predmetu zákazky, s cieľom zaistiť predpoklad bezproblémového a úspešného zvládnutia zákazky prostredníctvom kvalifikovaných zamestnancov.
Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa § 34 ods.1 písm. g) zákona, uchádzač môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto osoba bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.1) Informácie o konkrétnej profesii
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 14.09.2017 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.12.2017
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 14.09.2017 10:00
Miesto: Ján Velebír - STAVITEĽ
Komenského 48
094 31 Hanušovce nad Topľou
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: V uvedenom termíne sa uskutoční otváranie častí ponúk "Ostatné". Otváranie častí ponúk "Ostatné" je neverejné. Termín otvárania časti ponúk "Kritéria" bude oznámený uchádzačom, ktorí neboli vylúčení pri vyhodnotení ponúk "Ostatné" a to po vyhodnotení častí ponúk "Ostatné" a po uplynutí zákonom stanovených lehôt.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcom alebo uchádzačom sa bude uskutočňovať v slovenskom jazyku.
2. Súťažné podklady budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom zákazky. Rovnako budú zverejňované vysvetlenia výzvy a súťažných podkladov a prípadného doplnenia súťažných podkladov.
3. Verejný obstarávateľ poskytne záujemcom súťažné podklady aj v editovateľnom formáte ak o to požiadajú. Žiadosť o súťažné podklady môže byť zasielaná e-mailom alebo písomne poštou a musí obsahovať minimálne (meno) názov a adresu sídla záujemcu a názov súťaže.
4. Komunikácia v tomto verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať v zmysle § 187 ods. 8 zákona (predkladanie ponúk sa požaduje v listinnej podobe).
5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vylúčiť uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iných hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.
6. Termín uvedený v bode II.2.7) tejto výzvy sa vzťahuje na spracovanie a dodanie kompletnej projektovej dokumentácie vrátane inžinierskej činnosti, pričom autorský dohľad bude vykonávaný počas celej doby realizácie stavby.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
21.08.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité