Oznámenie 12316 - WYP

Obsah

12316 - WYP
Vestník č. 169/2017 - 28.08.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Trnavská teplárenská, a.s.
IČO: 36246034
Coburgova 84, 91742 Trnava

Slovensko
Kontaktná osoba: Marek Havasˇ
Telefón: +421 221025897 / 221025897
Email: klient@tendersolution.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2279
Ďalšie informácie možno získať na adrese
iné (vyplňte prílohu A.I)
Príloha A.I): ADRESA A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA), ODKIAĽ MOŽNO ZÍSKAŤ ĎALŠIE INFORMÁCIE
E-VO, s.r.o.
IČO: 47197331
Námestie slobody 11 , 81106 Bratislava

Slovensko
Kontaktná osoba: Marek Havasˇ
Telefón: +421 221025897 / 221025897
Email: klient@tendersolution.sk
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Iné (uveďte)
Iný verejný obstarávateľ (špecifikujte): § 9 zakona o verejnom obstaravani
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): vyroba tepla, rozvod tepla a inev zmysle ORSR
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
REKONŠTRUKCIA HV DN 600 MIKOVI´NIHO - GEN. GOLIANA, ÚSEK SEKČNA´ Š 1004 - Š 1046 - stavebne´ pra´ce
Referenčné číslo: 03/TATAS/2017
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zakazky je rekonstrukcia HV DN 600 MIKOVINIHO - GEN. GOLIANA, USEK SEKCNA S 1004 - S 1046. Blizsia specifikacia predmetu zakazky sa nachadza v sutaznych podkladoch a ich prilohach.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 5 220 040,31 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45231300-8
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Mesto Trnava
II.2.4) Opis obstarávania

Predmetom zakazky je rekonstrukcia HV DN 600 MIKOVINIHO - GEN. GOLIANA, USEK SEKCNA S 1004 - S 1046. Blizsia specifikacia predmetu zakazky sa nachadza v sutaznych podkladoch a ich prilohach.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 5 220 040,31 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 8
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: OPKZP-PO4-SC451-2017-20
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Verejny obstaravatel pozaduje zabezpeku vo vyske 100 000,- Eur. Podrobnosti o zabezpeke definuje verejny obstaravatel v sutaznych podkladoch.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Vyzaduje sa splnenie podmienok ucasti osobneho postavenia podla § 32 ods. 1 zakona c. 343/2015 Z. z. o verejnom obstaravani v platnom zneni. (dalej len ,,zakon o verejnom obstaravani") a v sulade s § 114 ods. 2 zakona o verejnom obstaravani. Uchadzac preukazuje splnenie podmienok ucasti vo verejnom obstaravani podla § 32 alebo § 152 zakona o verejnom obstaravani v sulade s ostatnymi ustanoveniami zakona o verejnom obstaravani. V pripade uchadzaca, ktoreho tvori skupina dodavatelov zucastnena vo verejnom obstaravani, sa pozaduje preukazanie splnenia podmienok ucasti tykajucich sa osobneho postavenia za kazdeho clena skupiny osobitne. Splnenie podmienky ucasti podla § 32 ods. 1 pism. e) zakona o verejnom obstaravani preukazuje clen skupiny len vo vztahu k tej casti predmetu zakazky, ktoru ma zabezpecit.
Odovodnenie primeranosti pouzitia kazdej urcenej podmienky ucasti podla § 32 zakona o verejnom obstaravani vo vztahu k predmetu zakazky a potrebu jej zahrnutia medzi podmienky ucasti podla § 38 ods. 5 zakona o verejnom obstaravani: Podmienky ucasti na osobne postavenie vyplyvaju z § 32 a § 38 ods. 1 zakona c. 343/2015 Z. z. o verejnom obstaravani.
Splnenie podmienky ucasti mozno predbezne nahradit v zmysle § 39 zakona o verejnom obstaravani Jednotnym europskym dokumentom: Jednotny europsky dokument na ucely zakona o verejnom obstaravani je dokument, ktorym hospodarsky subjekt moze predbezne nahradit doklady na preukazanie splnenia podmienok ucasti urcene verejnym obstaravatelom. Doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti nahradene Jednotnym europskym dokumentom predklada verejnemu obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 39 ods. 6 zakona overejnom obstaravani v case a sposobom, urcenym verejnym obstaravatelom.
Vzor Jednotneho europskeho dokumentu predklada verejny obstaravatel v prilohe Sutaznych podkladov. Jednotny europsky dokument v editovatelnej forme je mozne stiahnut aj z weboveho sidla UVO (www.uvo.gov.sk). Verejny obstaravatel pozaduje aby bol Jednotny europsky dokument rucne podpisany osobou opravnenou konat za hospodarsky subjekt/zaujemcu/uchadzaca alebo riadne splnomocnenou osobou.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Financne a ekonomicke postavenie uchadzac preukaze podla § 33 ods. 1 pism. a) zakona overejnom obstaravani vyjadrenim banky alebo pobocky zahranicnej banky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Splnenie uvedeneho uchadzac preukaze predlozenim nezavazneho uveroveho prislubu banky alebo pobocky zahranicnej banky vo vyske 1 000 000,00 EUR, pripadne dispoziciu vlastnymi prostriedkami vuvedenej vyske na ucte.
Odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti: Poziadavka verejneho obstaravatela je primerana: verejny obstaravatel si nou overuje stav ekonomickej a financnej situacie uchadzaca.
V pripade, ak uchadzac predklada dokumenty v inej mene ako EUR, v predlozenom dokumente uvedie sumu v povodnej mene a uvedie aj sumu v EUR.
V pripade cudzich mien v dokumentoch uchadzaca, ktorymi preukazuje splnenie vyssie uvedenej podmienky ucasti, uchadzac pouzije pravidlo prepoctu na menu EUR podla kumulativneho rocneho kurzu relevantneho roku podla kurzoveho listka ECB (dostupny tiez napr. na www.nbs.sk).
Splnenie podmienok ucasti mozno predbezne nahradit v zmysle § 39 ZVO Jednotnym europskym dokumentom: Jednotny europsky dokument na ucely zakona o verejnom obstaravani je dokument, ktorym hospodarsky subjekt/zaujemca/uchadzac moze predbezne nahradit doklady na preukazanie splnenia podmienok ucasti urcene verejnym obstaravatelom. Doklady, preukazujuce splnenie podmienok ucasti nahradene Jednotnym europskym dokumentom predklada verejnemu obstaravatelovi uspesny uchadzac podla § 39 ods. 6 ZVO v case a sposobom, urcenym verejnym obstatavatel. Vzor Jednotneho europskeho dokumentu predklada verejny obstaravatel v prilohe sutaznych podkladov. Jednotny europsky dokument je mozne stiahnut aj z weboveho sidla UVO (www.uvo.gov.sk). Verejny obstaravatel pozaduje aby bol Jednotny europsky dokument rucne podpisany osobou opravnenou konat za hospodarsky subjekt/zaujemcu/uchadzaca alebo riadne splnomocnenou osobou.
Verejny obstaravatel v sulade s § 33 ods. 3 ZVO pozaduje, aby uchadzac alebo zaujemca a ina osoba, ktorej zdroje maju byt pouzite na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia, zodpovedali za plnenie zmluvy spolocne. Uchadzac alebo zaujemca moze na preukazanie financneho a ekonomickeho postavenia vyuzit financne zdroje inej osoby, bez ohladu na ich pravny vztah v zmysle § 33 ods. 2 ZVO a takisto moze vyuzit subdodavatelov v sulade s § 41 zakona o verejnom obstaravani.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 1.3.1. Technicku alebo odbornu sposobilost uchadzac preukaze podla § 34 ods. 1 pism. b) zakona overejnom obstaravani zoznamom stavebnych prac uskutocnenych za predchadzajucich pat rokov od vyhlasenia verejneho obstaravania s uvedenim cien, miest a lehot uskutocnenia prac: zoznam musi byt doplneny potvrdenim o uspokojivom vykonani stavebnych prac a zhodnoteni uskutocnenych stavebnych prac podla obchodnych podmienok ak odberatelom 1. bol verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokladom je referencia, 2. bola ina osoba ako verejny obstaravatel alebo obstaravatel podla tohto zakona, dokaz o plneni potvrdi odberatel; ak take potvrdenie uchadzac alebo zaujemca nema k dispozicii, vyhlasenim uchadzaca alebo zaujemcu o ich uskutocneni, doplnenym dokladom, preukazujucim ich uskutocnenie alebo zmluvny vztah, na zaklade ktoreho boli uskutocnene.
1.3.2. Technicku alebo odbornu sposobilost uchadzac dalej preukaze podla § 34 ods. 1 pism. g) zakona overejnom obstaravani udajmi o vzdelani a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikacii osob urcenych na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie su kriteriom na vyhodnotenie ponuk.
1.3.3. Technicku alebo odbornu sposobilost uchadzac dalej preukaze v zmysle § 34 ods. 1 pism. d) v nadvaznosti na § 35 zakona o verejnom obstaravani opisom technickeho vybavenia, studijnych a vyskumnych zariadeni a opatreni pouzitych uchadzacom alebo zaujemcom na zabezpecenie kvality.
1.3.4. Technicku alebo odbornu sposobilost uchadzac dalej preukaze v zmysle § 34 ods. 1 pism. h) v nadvaznosti na § 36 zakona o verejnom obstaravani uvedenim opatreni environmentalneho manazerstva, ktore uchadzac alebo zaujemca pouzije pri plneni zmluvy alebo koncesnej zmluvy.
1.3.5. Technicku alebo odbornu sposobilost uchadzac preukaze v zmysle § 34 ods. 1 pism. m) bod. 2) zakona o verejnom obstaravani certifikatmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanymi odkazmi na technicke specifikacie alebo technicke normy vztahujuce sa na tovar, vydanymi organmi kontroly kvality alebo urcenymi organmi s pravomocou posudzovat zhodu.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Vzhladom na obmedzeny pocet znakov je minimalna pozadovana uroven standardov a odovodnenie primeranosti a potreby podmienky ucasti uvedena v sutaznych podkladoch.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 29.09.2017 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 29.09.2017 10:00
Miesto: E-VO, s.r.o., Nam. Slobody 11, 811 06 Bratislava
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otvaranie ponuk sa uskutocni v sulade s § 52 zakona o verejnom obstaravani.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Ziadost o sutazne podklady moze zaujemca dorucit na (e-mailovu) adresu kontaktneho miesta verejneho obstaravatela/obstaravatela/osoby podla § 8 zakona o verejnom obstaravani v zmysle tejto vyzvy na predkladanie ponuk a sutaznych podkladov (klient@tendersolution.sk). Ziadost o sutazne podklady musi obsahovat kompletne identifikacne udaje ziadatela (nazov, adresa sidla, adresa dorucovania v pripade, ze je ina ako adresa sidla, kontaktny email), uvedeny predmet ziadosti (co sa ziada), meno osoby zodpovednej za ziadost jej telefonne cislo. Ziadost musi byt napisana v slovenskom alebo ceskom jazyku. Na ziadosti dorucene na inu adresu alebo v inom jazyku alebo nezrozumitelne ziadosti sa nebude reagovat. Po doruceni kompletnej ziadosti budu zaujemcovi zaslane sutazne podklady.
2. Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani odporuca zaujemcom, aby si o sutazne podklady poziadali aj vtedy, ak neziskali sutazne podklady od kontaktnej osoby. V pripade, ze zaujemca nepoziada o sutazne podklady, verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani nevie zabezpecit dorucenie vysvetleni, zmien a inych informacii, ktore by mohli mat vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky k tejto sutazi. V pripade, ze potencialny zaujemca nepoziada o sutazne podklady zakazky, kona tak na vlastnu zodpovednost a vlastne riziko.
3. Sutazne podklady su zaujemcom k dispozicii i na profile verejneho obstaravatela/obstaravatela/osoby podla § 8 zakona o verejnom obstaravani, ktory je zriadeny v sulade s § 148 ods. 3 zakona o verejnom obstaravani. Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani bude zverejnovat vsetky vysvetlenia, pripadne zmeny, doplnenia a odpovede na prijate ziadosti o napravu na svojom profile v ramci danej zakazky, pokial to informacny system UVO umozni.
4. Akakolvek komunikacia medzi verejnym obstaravatelom/obstaravatelom/osobou podla § 8 zakona o verejnom obstaravani a zaujemcami/uchadzacmi bude vylucne v slovenskom jazyku. Zo strany zaujemcu/uchadzaca bude akceptovany aj cesky jazyk.
5. Vsetky naklady a vydavky spojene s pripravou a predlozenim ponuky, dokladov, ktorymi preukazuje splnenie podmienok ucasti a inych dokladov suvisiacich s touto vyzvou, znasa zaujemca/uchadzac bez financneho naroku voci verejnemu obstaravatelovi/obstaravatelovi/osobe podla § 8 zakona o verejnom obstaravani, a to bez ohladu na vysledok verejneho obstaravania.
6. Uchadzaci predlozia originaly alebo uradne osvedcene kopie pozadovanych dokladov, ak nie je uvedene inak. Vsetky doklady musia byt platne a odrazat skutocny stav v case, v ktorom sa uchadzac zucastnuje verejnej sutaze. Doklady preukazujuce splnenie podmienok ucasti uchadzacov so sidlom mimo uzemia Slovenskej republiky musia byt predlozene v povodnom jazyku a sucasne musia byt uradne predlozene do slovenskeho jazyka okrem dokladov predlozenych v ceskom jazyku. Ak sa zisti rozdiel v ich obsahu, rozhodujuci je uradny preklad v statnom (slovenskom) jazyku.
7. Ak uchadzac nema v umysle zadat podiel zakazky tretim osobam, je tuto skutocnost povinny vyslovene uviest vo svojej ponuke.
8. Verejny obstaravatel/obstaravatel/osoba podla § 8 zakona o verejnom obstaravani si vyhradzuje pravo neprijat ani jednu ponuku a neuzavriet zmluvu so ziadnym uchadzacom v pripade, ak ceny v predlozenych ponukach budu vyssie ako predpokladana hodnota zakazky.
9. Ponuky je mozne zasielat postovou prepravou alebo osobne predkladat na uvedenom kontaktnom mieste v bode 1.1 Sutaznych podkladov, v pracovnom case od 08:00 hod. do 16:00 hod.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
25.08.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité