Oznámenie 12821 - WYP

Obsah

12821 - WYP
Vestník č. 180/2017 - 12.09.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Mesto Košice
IČO: 00691135
Trieda SNP 48/A, 04011 Košice-Západ

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Anna Tarhaničová
Telefón: +421 556419314
Fax: +421 556419303
Email: anna.tarhanicova@kosice.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/6915
Hlavná adresa(URL): http://www.kosice.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Prístup k súťažným dokumentom je obmedzený
Ďalšie informácie možno získať na adrese (URL): http://www.kosice.sk/sutaz/Priloha_2_k_SP_PD_Muskatova.zip
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Rozšírenie kapacít MŠ Muškátová – MČ Košice Západ stavebno-technickými úpravami nepoužitých priestorov: Stavebné práce
Referenčné číslo: MK/A/2017/18494
II.1.2) Hlavný kód CPV
45214100-1
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je uskutočňovanie stavebných prác a to: na prízemí a na poschodí sa obnovia vstupné priestory, schodiská, hygienické zariadenia, komunikačné priestory a chodby, zázemie pre personál a dennú časť (herňu) spojenú so spálňou a budú vytvorené výdajne stravy. Pri obnove priestorov škôlky dôjde aj k výmene okenných a dverných výplní v obvodovom plášti budovy rekonštruovanej časti budovy. Obsahom obnovy priestorov sú teda 2 triedy na prízemí a 2 triedy na poschodí a taktiež časť strechy nad príslušným obnovovaným priestorom - výmena hydroizolačnej vrstvy za novú PVC krytinu.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 327 576,41 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45300000-0
45310000-3
45410000-4
45421100-5
45442110-1
45443000-4
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK042
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
MŠ Muškátová, Muškátová ul., Košice, MČ Košice Západ, súpisné číslo 2424, na pozemku parcely č. 2743/1 kat. územia Terasa.
II.2.4) Opis obstarávania
Podľa projektovej dokumentácie, výkazu výmer a návrhu zmluvy.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 327 576,41 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 8
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: Integrovaný regionálny operačný program, prioritná os 2., špecifický cieľ 2.2.1
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: 1.Podmienka je stanovená podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona: uchádzač musí preukázať, že je oprávnený uskutočňovať stavebné práce.
Doklad sa predkladá podľa § 32 ods. 2 písm. e) zákona: doložený doklad o oprávnení uskutočňovať stavebné práce, ktoré zodpovedajú predmetu zákazky.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 1. Podmienka: Uchádzač musí preukázať, že nie je v nepovolenom debete, že jeho účet nie je predmetom exekúcie, že má úver alebo že nemá úver a v prípade úveru, že nie je v omeškaní s plnením svojich úverových záväzkov.
Odôvodnenie potreby podmienky a jej primeranosti podľa § 38 ods. 5 zákona: Verejný obstarávateľ požaduje túto podmienku pre overenie uchádzača, že bude schopný z hľadiska svojho finančného postavenia riadne plniť predmet zákazky.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: 1. Doklad podľa § 33 ods.1 pís. a) zákona: Uchádzač predloží:
a) Potvrdené vyjadrenie banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk o schopnosti uchádzača plniť svoje finančné záväzky nie staršie ako tri mesiace ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Uchádzač predloží vyjadrenie/vyjadrenia banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk, v ktorej/ktorých má vedený/é účet/účty.
b) Čestné vyhlásenie uchádzača, že nemá vedené účty ani záväzky v iných bankách alebo pobočkách zahraničných bánk ako tých, ktorých vyjadrenia predkladá. Toto čestné vyhlásenie bude podpísané štatutárnym orgánom uchádzača alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 1. Podmienka: Uchádzač musí preukázať, že za požadované obdobie t. j. za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval aspoň jednu zákazku (t .j. stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky) vo finančnom objeme min. 300 000,- € bez DPH. Pod stavebnými prácami rovnakého alebo podobného charakteru sa rozumejú práce na novostavbách, rekonštrukciách, opravách, obnovách a stavebných úpravách obdobných budov pozemných stavieb podobnej technickej zložitosti ako je predmet zákazky napr. verejné budovy, školy, škôlky, domovy dôchodcov, nemocnice, obytné budovy, administratívne budovy, budovy pre obchody a služby a pod., pričom by malo ísť o stavebné práce na stavbách budov, predmetom ktorých bola výmena alebo osadzovanie okien, dverí a podlahových konštrukcií, stavebné práce týkajúce sa elektroinštalácií, zdravotechniky a vykurovania.
Odôvodnenie primeranosti podmienky podľa § 38 ods. 5 zákona: Verejný obstarávateľ požaduje vyššie uvedené z dôvodu uistenia sa, že výber úspešného uchádzača predmetu zákazky bude z uchádzačov, ktorí sú schopní uskutočniť predmet zákazky s rovnakými alebo porovnateľnými parametrami, t. j. majú praktické skúsenosti s realizáciou takýchto stavebných prác.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: 1. Doklad podľa § 34 ods.1 pís. b) zákona: Uchádzač predloží: Zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác. Zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom
1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia;
2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.
Zoznam má byť potvrdený uchádzačom, jeho štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača.
Ak bola referencia vyhotovená do 1. marca 2014, splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, je možné preukázať dôkazom o plnení potvrdeným verejným obstarávateľom alebo obstarávateľom (§ 187 ods. 6 zákona).
V zozname ako aj v potvrdeniach odberateľov je potrebné uviesť: obchodné meno alebo názov, sídlo a identifikačné číslo odberateľa, názov zákazky a ak z názvu nie je zrejmý predmet, aj stručnú identifikáciu plnenia podľa zmluvy, cenu bez DPH, miesto a lehotu dodania plnenia podľa zmluvy (začatie a ukončenie - min. mesiac a rok), meno kontaktnej osoby odberateľa pre overenie informácií s jej telefonickým kontaktom a e-mailovou adresou, zhodnotenie dodaného plnenia podľa obchodných podmienok - Príloha č. 5 vzor formulár A pre zoznam stavebných prác (pre potvrdenia referencií odberateľov môže byť použitý ten istý formulár s tým, že ho potvrdí odberateľ).
Potvrdenia majú byť iba za práce v požadovanom období. Verejný obstarávateľ bude uznávať zo zoznamu stavebných prác len tie časti stavebných prác, ktoré boli uskutočnené v požadovanom období. Ak by išlo o stavebné práce, ktoré boli začaté a/alebo ukončené mimo tohto požadovaného obdobia, uchádzač je povinný v tomto prípade výslovne uviesť k takýmto stavebným prácam aj presný údaj o tom, aký objem stavebných prác bez DPH bol uskutočnený v požadovanom období.
Ak je v zozname uskutočnených stavebných prác hodnota cien uvedená v inej mene ako v eurách, prepočet inej meny na euro sa stanoví na základe priemerného kurzu ECB stanoveného ku koncu každého príslušného kalendárneho roka, resp. kalendárneho mesiaca či dňa (podľa údajov vyplývajúcich z referencie resp. potvrdenia od odberateľa), v ktorom uskutočňoval alikvotnú časť stavebných prác.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 17.10.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 29.03.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 18.10.2017 10:00
Miesto: Otváranie ponúk - časti "Ostatné" sa uskutoční na adrese: Magistrát mesta Košice, Trieda SNP 48/A, Košice a je neverejné. Termín a miesto otvárania ponúk - časti "Kritéria" oznámi verejný obstarávateľa uchádzačom dodatočne.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní obálok s časťou ponuky Kritériá sa môže zúčastniť každý oprávnený uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk a nebol vylúčený pri hodnotení ponúk Ostatné.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa bude uskutočňovať v slovenskom
jazyku.
2. Súťažné podklady budú, po zverejnení výzvy, zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom
zákazky, okrem projektovej dokumentácie. Rovnako budú zverejňované vysvetlenia výzvy a súťažných podkladov a prípadného doplnenia súťažných podkladov.
3. Časť súťažných podkladov - projektová dokumentácia je prístupná podľa bodu I.3, avšak je zaheslovaná., O prístup k tejto časti súťažných podkladov je potrebné požiadať. Žiadosť musí obsahovať minimálne názov a adresu záujemcu a názov súťaže. Žiadosť je potrebné zaslať e-mailom na adresu podľa bodu I. 1) výzvy.
4. Súťažné podklady sa budú záujemcom poskytovať výhradne v elektronickej forme.
5. Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ods. 1 písm. d) zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) cit. zákona: Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.
6. V súlade s § 56 ods. 15 zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 ods.8, 10 a 11 na viac ako 10 pracovných dní.
7. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
11.09.2017

Redakčné opravy

13247 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 187/2017
V oznámení 12821-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice - mestská časť Západ zverejnenom vo VVO č. 180/2017 zo dňa 12.09.2017 boli nesprávne zverejnené údaje II.1.1) Názov: Namiesto: Rozšírenie kapacít MŠ Muškátová MČ Košice Západ stavebno-technickými úpravami nepoužitých priestorov: Stavebné práce Má byť: Rozšírenie kapacít MŠ Muškátová MČ Košice Západ stavebno-technickými úpravami nevyužitých priestorov: Stavebné práce
14070 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 200/2017
V oznámení 12821-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice - mestská časť Západ zverejnenom vo VVO č. 180/2017 zo dňa 12.09.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 17.10.2017 10:00 Má byť: 30.10.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.10.2017 10:00 Má byť: 31.10.2017 10:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Z dôvodu rozsiahlych otázok na vysvetlenie a potrebe opravy projektovej dokumentácie sa termín na predkladanie ponúk predlžuje.
15118 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 212/2017
V oznámení 12821-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice - mestská časť Západ zverejnenom vo VVO č. 180/2017 zo dňa 12.09.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 17.10.2017 10:00 Má byť: 06.11.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.10.2017 10:00 Má byť: 07.11.2017 10:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Termíny na predkladanie a otváranie ponúk sa mení z dôvodu potreby úpravy výkazu výmer a časti projektovej dokumentácie v rámci vysvetľovania a dopĺňania súťažných podkladov. V rámci toho sa mení aj predpokladaná hodnota zákazky.
15198 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 212/2017
V oznámení 12821-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice - mestská časť Západ zverejnenom vo VVO č. 180/2017 zo dňa 12.09.2017 boli nesprávne zverejnené údaje II.1.5) Celková predpokladaná hodnota Namiesto: Hodnota bez DPH: 327 576,41 Mena: EUR bez DPH Má byť: Hodnota bez DPH: 369 532,60 Mena: EUR bez DPH IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Namiesto: 29.03.2018 00:00 Má byť: 30.04.2018 00:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Zmena lehoty viazanosti ponúk sa mení z dôvodu posunu termínov na predkladanie ponúk.Predpokladaná hodnota sa mení z dôvodu potreby úpravy výkazu výmer počas vysvetľovania súťažných podkladov.
15600 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 217/2017
V oznámení 12821-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice - mestská časť Západ zverejnenom vo VVO č. 180/2017 zo dňa 12.09.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 17.10.2017 10:00 Má byť: 09.11.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.10.2017 10:00 Má byť: 10.11.2017 10:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Z dôvodu ďalšej požiadavky o vysvetlenie súťažných podkladov doručenej dňa 02.11.2017 sa termín na predkladanie ponúk a termín na otváranie - časť "Ostatné" posúva.
15759 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 220/2017
V oznámení 12821-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice - mestská časť Západ zverejnenom vo VVO č. 180/2017 zo dňa 12.09.2017 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 17.10.2017 10:00 Má byť: 14.11.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.10.2017 10:00 Má byť: 15.11.2017 10:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Z dôvodu neustáleho vysvetľovania súťažných podkladov sa termín na predkladanie ponúk a otváranie ponúk posúva.

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité