Oznámenie 14169 - IPP

Obsah

14169 - IPP
Vestník č. 201/2017 - 12.10.2017

INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV, ADRESY A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA)
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
IČO: 00397768
Šrobárova 2, 04180 Košice - mestská časť Staré Mesto

Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Tatiana Görčöšová
Telefón: +421 552341142
Fax: +421 556786959
Email: tatiana.gorcosova@upjs.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk/private/profily/detail/1036/zakazky
Adresa hlavnej stránky obstarávateľa (URL): http://www.upjs.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĹA
Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Vzdelávanie
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Výmena horizontálnych rozvodov studenej vody v suteréne I. až IV. sekcie objektu UPJŠ, Teoretické ústavy Lekárskej fakulty, Trieda SNP 1 Košice
Referenčné číslo: REK001423/2017
II.1.2) Hlavný kód CPV
45332200-5
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je komplexná výmena horizontálneho trasovaného potrubia studenej vody. Ide o demontáž a montáž rozvodov studenej vody s napojením jednotlivých stúpacích potrubí, osadenie zavzdušňovacieho a odvzdušňovacieho prírubového ventilu, osadenie vypúšťacích ventilov s hadicovou prípojkou, izolácia potrubia podľa platných normových požiadaviek a vykonanie tlakovej skúšky.
II.1.6) Informácie o častiach
II.1.7) Celková hodnota obstarávania (bez DPH)
Hodnota: 137 972,21 Mena: EUR bez DPH
II.2) OPIS
II.2.1) Názov
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS
SK042
Hlavné miesto dodania alebo plnenia: Teoretické ústavy Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Trieda SNP č.1, 040 11 Košice.
II.2.4) Opis obstarávania
Predmet zákazky rieši komplexnú výmenu potrubí studenej vody DN 200, aj s príslušnými uzávermi v suteréne I. až IV. sekcie budovy UPJŠ Teoretické ústavy LF na Triede SNP č. 1 v Košiciach.
Vodovodné potrubie studenej vody vstupuje do objektu v IV. sekcii na II. suteréne (technické podlažie). Ležaté potrubie je trasované cez sekciu IV na II suteréne technickom podlaží, cez sekciu III, sekciu II a sekciu I. na III. suteréne technickom podlaží, z I. sekcie potrubie pokračuje do prechodovej chodby na II suteréne, odkiaľ pokračuje do objektu nemocnice, ktorý je zásobovaný z riešeného vodovodného potrubia. V prechodovej chodbe je umiestnené meranie spotreby vody pre objekt nemocnice. Potrubie je trasované v trase a výškach opravovaného (vymieňaného) potrubia. materiálové riešenie potrubia: V I až IV. fáze realizácie sa vyhotoví opravované potrubie studenej vody s napojením jednotlivých stúpacích potrubí v sekciách I.-IV. Potrubie sa v celom rozsahu vyhotoví z nerezového potrubia (ušľachtilá oceľ) . Nerezové potrubie sa spája zváraním, alebo pomocou spojovacích strmeňov. Zváranie potrubia sa prevádza podľa príslušných platných noriem a predpisov. Nerezové potrubie sa spája lisovacími tvarovkami príslušných dimenzií. Tvarovky a armatúry na potrubí sa osadia v polohách podľa výkresovej dokumentácie. Pripájacie tvarovky pri vstupe vodovodného potrubia do objektu a napojenie na potrubie pokračujúce do objektu nemocnice. Pred napojením potrubia studenej vody na prípojku do objektu nemocnice sa na najvyššom mieste osadí zavzdušňovací a odvzdušňovací prírubový ventil. Pred ventilom sa osadí liatinový prírubový posúvač. Na potrubných rozvodoch studenej vody sa osadia sekčné uzávery liatinové prírubové posúvače. Pred stúpacími potrubiami studenej vody sa osadia uzatváracie ventily príslušných dimenzií šikmý uzatvárací ventil s vnútorným závitom podľa ISO 7/1, nestúpavé vreteno, teleso ventila z mosadze odolnej voči vyplavovaniu zinku, Trieda objemového prietoku VB. Za uzatváracími ventilmi na potrubiach studenej vody sa osadia kontrolovateľné spätné armatúry podľa STN EN 1717 skupina E, druh A do DN 50 nad DN50 v prírubovom prevedení. Na pätách stúpačiek a najnižších bodoch ležatého rozvodu sa osadia vypúšťacie ventily s hadicovou prípojkou. Pri montáži potrubí je potrebné dodržať ustanovenia STN 73 66 60 - Vnútorné vodovody a STN EN 806-4 Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov.Vodovodné potrubie vo vnútri budov sa musí podrobiť tlakovej skúške. Pri skúškach potrubí studenej vody sa postupuje podľa normy STN EN 806-4 Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov. Zavesenie potrubia sa vyhotoví pod stropom pomocou pevných a posuvných bodov vo vzdialenostiach podľa pokynov výrobcu, alebo v nosných korýtkach. Potrubné objímky s kotvením do stropu pomocou závitových tyčí M16, M10/M12. Dĺžkové dilatácie na potrubí sa vyhotovia podľa montážneho predpisu výrobcu. Potrubie a armatúry na potrubí sa v celej dĺžke izolujú. Izolácie na potrubiach sa vyhotovujú až po úspešných tlakových skúškach potrubí.
Všetky rozvody sa izolujú tepelnou izoláciou podľa platných normových požiadaviek vyhlášky MH SR 282/2012 Z. z. Potrubia studenej vody sa izolujú kaučukovou izoláciou. Prestupy potrubí medzi požiarnymi úsekmi sa opatria protipožiarnymi manžetami príslušných dimenzií. Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.13) Informácie o fondoch EÚ
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.1) Druh postupu
Výzva na predkladanie ponúk
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode alebo dynamickom nákupnom systéme
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
ODDIEL V: PRIDELENIE ZÁKAZKY
V.2) PRIDELENIE ZÁKAZKY
V.2.1) Dátum uzatvorenia zmluvy
06.10.2017
V.2.2) Informácie o ponukách
Počet prijatých ponúk: 4
Počet ponúk doručených od malých a stredných podnikov: 4
Počet ponúk doručených od uchádzačov z iných členských štátov EÚ: 0
Počet ponúk doručených od uchádzačov zo štátov, ktoré nie sú členmi EÚ: 0
Počet ponúk prijatých elektronicky: 0
V.2.3) Názov a adresa dodávateľa
Davetec s.r.o.
IČO: 46884769
403 , 04481 Kysak

Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Valér Franko
Telefón: +421 908753401
Email: davetec@davetec.sk
V.2.4) Informácie o hodnote zákazky/časti (bez DPH)
Pôvodne odhadovaná celková hodnota zákazky/časti: 183 961,00 EUR bez DPH
Celková hodnota zákazky/časti
Hodnota (ktorá sa brala do úvahy): 137 972,21 Mena: EUR bez DPH
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
d)
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
11.10.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité