Oznámenie 15218 - WYP

Obsah

15218 - WYP
Vestník č. 213/2017 - 30.10.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Pribeník
IČO: 00331856
S. Petöfiho 276, 07651 Pribeník

Slovensko
Kontaktná osoba: Michala Juhászová
Telefón: +421 917797094
Fax: +421 566284200
Email: sutazpribenik@gmail.com
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.pribenik.sk
Hlavná adresa(URL): http://www.pribenik.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/6356
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Iné (uveďte)
Iný predmet (špecifikujte): územná samospráva
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Bytový dom 12 b.j. – PRIBENÍK
Referenčné číslo: BYT_SP/2017
II.1.2) Hlavný kód CPV
45211340-4
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom postupu zadávania zákazky je výstavba trojpodlažného bytového domu s 12 bytovými jednotkami v obci Pribeník.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 773 881,81 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45223300-9
45232151-5
45232424-0
45311000-0
45331110-0
45231223-4
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK042
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Obec Pribeník, okres Trebišov, Slovensko
II.2.4) Opis obstarávania
Investičný projekt rieši výstavbu trojpodlažného bytového domu s 12 bytovými jednotkami v obci Pribeník.
Kapacitné údaje stavby:
Zastavaná plocha domom: 365,95m2
Počet bytových jednotiek: 12bytov
Skladba bytov:
6x 2 izbový 2 osoby z toho 1 pre ososby s obmedzeným pohybom
6x 3 izbový 4 osoby
Priemerná plocha bytu: 59,86 m2
Úžitková plocha domu celkom: 843,01 m2
Plocha bytov celkom: 717,19 m2
Plocha obytná celkom: 528,85 m2
Počet obyvateľov: 36 osôb
Obostavaný priestor: 3649 m3
Členenie stavby na prevádzkové súbory a stavebné objekty:
SO-01 BYTOVÝ DOM
SO-02 PRÍPOJKA VODY
SO-03 AREÁLOVÉ KANALIZÁCIE A RETENČNÁ NÁDRŽ
SO-04 ŽUMPA
SO-05 PRÍPOJKA NN
SO-06 KOMUNIKÁCIE A SPEVNENÉ PLOCHY
SO-07 PRÍPOJKA PLYNU
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 773 881,81 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
Trvanie v mesiacoch: 12
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Predmet zákazky bude financovaný prostredníctvom úveru zo ŠFRB, dotácie MDVaRR SR a z vlastných prostriedkov verejného obstarávateľa.
Verejný obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky podľa § 46 zákona o verejnom obstarávaní. Zábezpeka je stanovená vo výške 15 000,00,- Eur (slovom pätnásťtisíc Eur).
Ďalšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: III.1.1.1 Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa tieto podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia § 32 zákona o verejnom obstarávaní:
a) nebol on, ani jeho štatutárny orgán, ani člen štatutárneho orgánu, ani člen dozorného orgánu, ani prokurista právoplatne odsúdený za trestný čin korupcie, trestný čin poškodzovania finančných záujmov Európskych spoločenstiev, trestný čin legalizácie príjmu z trestnej činnosti, trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, trestný čin založenia, zosnovania alebo podporovania teroristickej skupiny, trestný čin terorizmu a niektorých foriem účasti na terorizme,
trestný čin obchodovania s ľuďmi, trestný čin, ktorého skutková podstata súvisí s podnikaním alebo trestný čin machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe,
b) nemá nedoplatky poistného na zdravotné poistenie, sociálne poistenie a príspevkov na starobné dôchodkové sporenie v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu,
c) nemá daňové nedoplatky v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu,
d) nebol na jeho majetok vyhlásený konkurz, nie je v reštrukturalizácii, nie je v likvidácii, ani nebolo proti nemu zastavené konkurzné konanie pre nedostatok majetku alebo zrušený konkurz pre nedostatok majetku,
e) je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu,
f) nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu,
g) nedopustil sa v predchádzajúcich 3 rokoch od vyhlásenia alebo preukázateľného začatia verejného obstarávania závažného porušenia povinností v oblasti ochrany životného prostredia, sociálneho práva alebo pracovného práva podľa osobitných predpisov, za ktoré mu bola právoplatne uložená sankcia, ktoré dokáže verejný obstarávateľ a obstarávateľ preukázať,
h) nedopustil sa v predchádzajúcich 3 rokoch od vyhlásenia alebo preukázateľného začatia verejného obstarávania závažného porušenia profesijných povinností, ktoré dokáže verejný obstarávateľ a obstarávateľ preukázať.
III.1.1.2 Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti podľa odseku III.1.1.1 doložením dokladov podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.1.3 Uchádzač alebo záujemca sa považuje za spĺňajúceho podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa odseku III.1.1.1 písm. b) a c), ak zaplatil nedoplatky alebo mu bolo povolené nedoplatky platiť v splátkach.
III.1.1.4 Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti podľa odseku III.1.1.1 v súlade s § 152 zákona. Úrad vedie zoznam hospodárskych subjektov, ktorí preukázali splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. a) až f) a ods. 2, 4 a 5 a ktorí o zapísanie do zoznamu hospodárskych subjektov požiadali.
Hospodársky subjekt vo verejnom obstarávaní môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa prvej vety zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov.
Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, ktorú má zabezpečiť. Podľa ustanovenia § 39 ods. 1 zákona, hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom predložením dokumentu Jednotný európsky dokument (ďalej len JED). Skupina dodávateľov predkladá JED osobitne za každého člena skupiny. Bližšie informácie v bode VI.3.3 tejto výzvy na predkladanie ponúk. Odôvodnenie primeranosti: Povinnosť požiadavky na preukázanie osobného postavenia uchádzača je obligatórnou podmienkou zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Nepožaduje sa
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: III.1.3.1 Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa tieto podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti a preukáže ich:
1) § 34 ods. 1 písm. b) - uchádzač predloží zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.
Odôvodnenie: Verejný obstarávateľ požaduje vyššie uvedené z dôvodu uistenia sa, že úspešný uchádzač bude schopný uskutočniť predmet zákazky s rovnakými alebo porovnateľnými parametrami, t.j. majú praktické skúsenosti s realizáciou zákaziek rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky.
Odôvodnenie primeranosti podľa § 38 ods. 5: Preukázanie spôsobilosti uskutočniť plnenie rovnakého alebo podobného charakteru, rozsahu a zložitosti ako je predmet zákazky.
2) § 34 ods. 1 písm. l) - uvedením podielu plnenia zo zmluvy, ktorý má uchádzač v úmysle zabezpečiť subdodávateľom.
Odôvodnenie primeranosti podľa § 38 ods. 5: Overenie pripravenosti a komplexnosti uchádzača, potrebnej na zabezpečenie plynulého plnenia zákazky.
III.1.3.2 V prípade, že uchádzač využije na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah, musí verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté.
III.1.3.3 Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Skupina dodávateľov môže využiť zdroje účastníkov skupiny dodávateľov alebo iných osôb podľa § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.3.4 Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne osvedčených kópií všetkých dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti, ak nie je v konkrétnom bode pri konkrétnom doklade uvedené inak.
III.1.3.5 Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom predložením dokumentu Jednotný európsky dokument (ďalej len JED). Bližšie informácie v bode VI.3.3 tejto výzvy na predkladanie ponúk.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: K bodu III.1.3.1, ods. 1) uchádzač predloží zoznam zrealizovaných stavebných prác za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania, ktorý musí obsahovať zákazky rovnakého alebo podobného charakteru ako je obstarávaná zákazka, v minimálnej kumulatívnej hodnote ako je predpokladaná hodnota obstarávanej zákazky. Pod zákazkou rovnakého alebo podobného charakteru sa rozumejú stavebné práce na objektoch viacbytových budov. Pod obdobím predchádzajúcich 5 rokov sa rozumie časový úsek posledných 60 mesiacov odo dňa zverejnenia tejto výzvy na predkladanie ponúk. Zoznam stavebných prác musí byť doplnený potvrdením odberateľov o ich realizácii, v ponuke musí byť predložený potvrdený referenčný list na každú v zozname uvedenú zákazku. Ak uchádzač takéto potvrdenie nemá k dispozícii, predloží vyhlásenie o ich uskutočnení, doplnené inými dôkazovými prostriedkami, preukazujúcimi ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo overiť každú referenciu a v prípade nepotvrdenia informácií uvedených v referenčnom liste neuznať takúto referenciu. V prípade, ak budú doklady podľa tohto bodu výzvy na predkladanie ponúk predložené v inej mene, musia byť prepočítané kurzom inej meny k EUR, ktorý bol zverejnený ECB v deň zverejnenia tejto výzvy na predkladanie ponúk.
K bodu III.1.3.1 ods. 2) uchádzač predloží zoznam plánovaných subdodávateľov, podľa prílohy E. súťažných podkladov dostupných v profile verejného obstarávateľa.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky:
Uchádzač berie na vedomie a rešpektuje, že realizácia predmetu zákazky je podmienená získaním financovania prostredníctvom úveru zo ŠFRB a dotácie MDVaRR SR. Uchádzač bude povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušných zmlúv o financovaní.
Od úspešného uchádzača sa požaduje pri podpise zmluvy o dielo predloženie platnej poistnej zmluvy zodpovednosti za škodu spôsobenú jeho činnosťou (viď. súťažné podklady).
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 24.11.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 31.12.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 24.11.2017 11:00
Miesto: Sídlo verejného obstarávateľa: Obec Pribeník, S. Petöfiho 276, 076 51 Pribeník, okres Trebišov, Slovensko
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie častí ponúk označených ako Ostatné je neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako Kritériá bude verejné, vykonané v súlade s § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Informácia o otváraní ponúk časť Kritériá bude zasielaná všetkým uchádzačom, ktorých ponuky sa budú otvárať a vyhodnocovať, súčasne bude zverejnená aj na profile verejného obstarávateľa.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
VI.3.1 Ďalšie požiadavky a pokyny potrebné na vypracovanie ponuky sú uverejnené v Súťažných podkladoch a iných dokumentoch zverejnených v Profile verejného obstarávateľa. Odporúča sa všetkým záujemcom, ktorí si prevezmú Súťažné podklady z Profilu, aby v záujme zabezpečenia efektívnej a úplnej informovanosti, oznámili túto skutočnosť informačnou správou zaslanou na elektronickú adresu: sutazpribenik@gmail.com.
VI.3.2 Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom z predloženého dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované JED-om, stanovené v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om. JED v editovateľnej forme je dostupný na webovom sídle Európskej únie https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter?lang=sk alebo webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europskydokumentpreverejneobstaravanie-553.html. Manuál k vyplneniu dokumentu je dostupný v profile verejného obstarávateľa a na adrese: http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol JED vlastnoručne podpísaný osobou oprávnenou konať za uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou.
VI.3.3 Verejný obstarávateľ stanovuje v tomto postupe zadávania zákazky komunikáciu v štátnom - slovenskom jazyku a zároveň oznamuje, že aplikuje prechodné ustanovenie ohľadom komunikácie podľa § 187 ods. 8 zákona o VO.
VI.3.4 Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup zadávania zákazky, ak nastanú okolnosti podľa § 57 ods. 1 a 2. a v prípade, ak postup zadávania zákazky neschváli poskytovateľ úverových a dotačných prostriedkov, resp. ich verejný obstarávateľ na financovanie predmetu zákazky nezíska.
VI.3.5 V prípade skupiny dodávateľov všetci členovia skupiny predložia vystavenú plnú moc pre jedného z členov skupiny, ktorý bude oprávnený prijímať pokyny za všetkých členov skupiny a konať v mene všetkých členov skupiny, podpísanú všetkými členmi skupiny alebo osobou/osobami oprávnenými konať v danej veci za každého člena skupiny.
VI.3.6 Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto postupu zadávania zákazky, bude povinný: a) ak využije pre plnenie subdodávateľov, uviesť údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaj o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia v súlade s § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní, b) mať v registri partnerov verejného sektora zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov podľa § 56 ods. 2 a 16 zákona.
V prípade, že úspešný uchádzač v lehote do 10 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty podľa § 56 ods. 4 až 9 zákona, ak bol na uzavretie zmluvy písomne vyzvaný, nepredloží doklady a/alebo dokumenty uvedené v tomto bode, resp. nebude mať úspešný uchádzač alebo jeho subdodávatelia podľa § 56 ods. 2 a 16 zákona v registri partnerov verejného sektora zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade so zákonom, verejný obstarávateľ to bude považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti a bude postupovať podľa príslušných ustanovení zákona o verejnom obstarávaní.
VI.3.7 Odôvodnenie nerozdelenia zákazky podľa § 28 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ neumožňuje rozdeliť predmet zákazky z dôvodov, že stavba predstavuje jednotný funkčný celok.
VI.3.8 Podmienky a pravidlá neupravené v tejto výzve a v súťažných podkladoch sa v procese verejného obstarávania riadia zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
26.10.2017

Redakčné opravy

16432 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 232/2017
V oznámení 15218-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Pribeník, S. Petöfiho 276, 076 51 Pribeník zverejnenom vo VVO č. 213/2017 zo dňa 30.10.2017 boli nesprávne zverejnené údaje VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE Namiesto: VI.3.6 Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto postupu zadávania zákazky, bude povinný: a) ak využije pre plnenie subdodávateľov, uviesť údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaj o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia v súlade s § 41 ods. 3 ZVO, b) mať v registri PVS zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade so ZVO, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov podľa § 56 ods. 2 a 16 zákona. V prípade, že úspešný uchádzač v lehote do 10 prac.dní odo dňa uplynutia lehoty podľa § 56 ods. 4 až 9 zákona, ak bol na uzavretie zmluvy písomne vyzvaný, nepredloží doklady a/alebo dokumenty uvedené v tomto bode, resp. nebude mať úspešný uchádzač alebo jeho subdodávatelia podľa § 56 ods. 2 a 16 zákona v registri PVS zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade so zákonom, verejný obstarávateľ to bude považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti a bude postupovať podľa príslušných ustanovení ZVO. Má byť: VI.3.6 Verejný obstarávateľ v súlade s § 11 odsek 1) zákona o verejnom obstarávaní, nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 24.11.2017 10:00 Má byť: 04.12.2017 10:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 24.11.2017 11:00 Má byť: 04.12.2017 11:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité