Oznámenie 16360 - WYT

Obsah

16360 - WYT
Vestník č. 231/2017 - 23.11.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
IČO: 42499500
Lazovná 63, 97401 Banská Bystrica

Slovensko
Kontaktná osoba: PaedDr. Kornélia Černá, Ing. Peter Manca
Telefón: +421 249234331 / 249234346
Email: peter.manca@financnasprava.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://www.financnasprava.sk
I.2) SPOLOČNÉ VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.ezakazky.sk
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): http://www.ezakazky.sk
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Ministerstvo alebo iný štátny orgán vrátane jeho regionálnych alebo miestnych útvarov
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Nákup dopravných prostriedkov - motorové vozidlá so špeciálnou úpravou na prevoz psov
Referenčné číslo: 117674/2017
II.1.2) Hlavný kód CPV
34114000-9
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je nákup a dodanie 4 ks motorových vozidiel so špeciálnou úpravou na prevoz psov.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 82 865,32 Mena: EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS:
SK01
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Finančné riaditeľstvo SR, Mierová 23, 815 11 Bratislava
II.2.4) Opis obstarávania
Presný rozsah obstarávania je uvedený v časti súťažných podkladov B. Opis predmetu zákazky.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Nižšie uvedené kritéria
Náklady/Cena: Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 82 865,32 Mena: EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Obdobie: v intervale
Dátum začatia: 23.11.2017
Dátum ukončenia: 15.05.2018
Informácie o obnovenom obstarávaní
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Nie
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.12) Informácie o elektronických katalógoch
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: program Hercule III "Zefektívnenie a zintenzívnenie procesov v rámci operatívneho odhaľovania a preventívno - kontrolných činností finančnej správy v oblasti boja proti colným a daňovým podvodom"
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Predmet zákazky sa bude financovať z prostriedkov poskytnutého grantu v rámci programu Hercule III "Zefektívnenie a zintenzívnenie procesov v rámci operatívneho odhaľovania a preventívno - kontrolných činností finančnej správy v oblasti boja proti colným a daňovým podvodom".
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Vyžaduje sa splnenie podmienok uvedených v §32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon).
Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní podľa § 32 ods. 2 zákona v súlade s
ustanoveniami zákona k osobnému postaveniu podľa zákona.
Podľa § 32 ods. 2 písm. e) zákona uchádzač predloží doklad, ktorý ho oprávňuje dodávať tovar vo väzbe na predmet
zákazky . V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje
preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie predmetných podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.
Splnenie podmienok účasti môže uchádzač preukázať vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa §
39 ods. 1 zákona, pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že
rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom ku dňu predkladania ponúk a je schopný túto skutočnosť preukázať.
Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne osvedčených kópií všetkých dokladov uvedených podľa tejto časti výzvy na predkladanie ponúk.
Podrobne sú podmienky týkajúce sa preukázania osobného postavenia uchádzača uvedené v súťažných podkladoch v
časti D. Podmienky účasti.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 2.1 Splnenie podmienok účasti možno preukázať Jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZVO, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladajú verejnému obstarávateľovi uchádzači podľa § 55 ods. 1 ZVO v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom.
2.2 Tejto súťaže sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa nižšie stanovené požiadavky pre preukázania svojho finančného a ekonomického postavenia. Pre preukázanie splnenia uvedených podmienok predloží uchádzač v ponuke nasledovné doklady (môžu byť nahradené aj jednotným európskym dokumentom):
2.2.1 V súlade s ustanovením § 33 ods. 1 písm. a) ZVO: vyjadrením banky alebo pobočky zahraničnej banky, v ktorej má uchádzač vedený účet, o schopnosti uchádzača plniť finančné záväzky a že jeho bežný účet nie je predmetom exekúcie. Doklad musí byť v originálnom vyhotovení alebo úradne overenou kópiou týchto dokumentov.
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti a potreby jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Verejný obstarávateľ požadovaním tejto podmienky účasti skúma schopnosť uchádzača plniť si finančné záväzky a jeho finančnú stabilitu. Podmienka účasti je potrebná a primeraná vo vzťahu k predmetu zákazky vzhľadom na rozsah predmetu zákazky, predpokladanú hodnotu zákazky, lehotu splatnosti faktúr z dôvodu, že uchádzač musí mať vlastné zdroje financovania alebo musí byť schopný získať externé finančné zdroje (napr. z banky) na zabezpečenie predmetu zákazky, ktorý bude hradený bez finančných preddavkov a musí preto preukázať svoju schopnosť pokryť finančné náklady spojené s plnením predmetu zákazky.
2.3 Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať zdroje osoby, ktorej postavenie využíva na preukázanie finančného a ekonomického postavenia. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje finančné a ekonomické postavenie. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne plnenie počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia okrem § 32 ods. 1 písm. e) ZVO a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO.
2.4 Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa finančného a ekonomického postavenia spoločne.
Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne osvedčených kópií všetkých dokladov uvedených podľa tejto časti výzvy na predkladanie ponúk.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Pre bod 2.2.1:
Potvrdenie banky/bánk, nesmie byť staršie ako tri mesiace ku dňu predkladania ponúk. Potvrdenie/a, sa musí vzťahovať na obdobie predchádzajúcich troch rokov, resp. na obdobie, za ktoré sú údaje dostupné v závislosti od vzniku, alebo začatia prevádzkovania činnosti/zriadenia účtu.
K vyjadreniu banky/bánk alebo ekvivalentnému/ým dokladu/om uchádzač zároveň predloží čestné vyhlásenie potvrdené/podpísané štatutárnym orgánom uchádzača, že nemá vedené účty ani záväzky v uvedenej/ých banke/ách ako tej/tých, od ktorej/ktorých predložil vyššie uvedené potvrdenie/a, resp. ekvivalentný/é doklad/y.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 3.1 Splnenie podmienok účasti možno preukázať Jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZVO, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladajú verejnému obstarávateľovi uchádzači podľa § 55 ods. 1 ZVO v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom.
3.2 Tejto súťaže sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa nižšie stanovené požiadavky pre preukázania svojej technickej alebo odbornej spôsobilosti. Pre preukázanie splnenia uvedených podmienok predloží uchádzač v ponuke nasledovné doklady (môžu byť nahradené aj jednotným európskym dokumentom):
3.2.1 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. a) ZVO: zoznamom dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní.
3.2.2 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. d) ZVO: opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom na zabezpečenie kvality.
3.2.3 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. m) bod 1 ZVO: ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, uchádzač preukáže splnenie podmienky na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti vzorkami, opismi alebo fotografiami.
3.2.4 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO: ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, uchádzač preukáže splnenie podmienky na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu.
3.2.5 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO: ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, uchádzač preukáže splnenie podmienky na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu.
3.2.6 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO: ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, uchádzač preukáže splnenie podmienky na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu.
3.3 Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté.
3.4 Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne.
Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne osvedčených kópií všetkých dokladov uvedených podľa tejto časti výzvy na predkladanie ponúk.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Pre bod 3.2.1:
Verejný obstarávateľ požaduje zoznam realizovaných dodávok tovaru podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania, pričom realizované dodávky musia byť spolu v minimálnej hodnote 150.000,- eur bez DPH (za všetky tri roky spolu) preukazujúcim technickú spôsobilosť uchádzača. Uchádzačom predložený zoznam potvrdený odberateľom bude obsahovať identifikačné údaje odberateľa, popis predmetu plnenia zmluvy alebo jeho súčasti, celkovú zmluvnú cenu, termín dodania, tel. číslo, meno a priezvisko kontaktnej osoby odberateľa, u ktorej je možné si tieto údaje overiť. K prepočtu cudzej meny na eur sa použije kurz Európskej centrálnej banky ku dňu 31.12. príslušného roka.
Pre bod 3.2.2:
Verejný obstarávateľ požaduje predložiť certifikát kvality, ktorým sa potvrdzuje splnenie noriem zabezpečenia kvality: STN EN ISO 9001:2001 alebo Prehlásenie o zhode o zavedení a používaní systému manažérstva kvality podľa normy STN EN ISO 9001:2001. Verejný obstarávateľ v súlade s § 35 zákona o verejnom obstarávaní uzná ako rovnocenné osvedčenia aj iné doklady/dokumenty/certifikáty vydané príslušnými orgánmi členských štátov.
Pre bod 3.2.3:
Verejný obstarávateľ požaduje predložiť opis ponúkaného tovaru, vrátane predloženia prospektového materiálu alebo fotografií tovaru uvádzaného v ponuke uchádzača.
Pre bod 3.2.4:
Uchádzač na preukázanie tejto podmienky účasti vo svojej ponuke predloží Potvrdenie o nezávadnosti izotermického panela, ktorý bude použitý na úpravu vozidla, vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva SR nie staršie ako dva roky ku dňu lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ v súlade s § 36 zákona o verejnom obstarávaní uzná ako rovnocenné Potvrdenie aj iné doklady/dokumenty/certifikáty vydané príslušnými orgánmi členských štátov.
Pre bod 3.2.5:
Verejný obstarávateľ požaduje predložiť Osvedčenie výrobcu vydané Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácií SR, Štátnym dopravným úradom v súlade s ustanovením § 4 ods. 4 zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel na pozemných komunikáciách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Verejný obstarávateľ v súlade s § 36 zákona o verejnom obstarávaní uzná ako rovnocenné osvedčenia aj iné doklady/dokumenty/certifikáty vydané príslušnými orgánmi členských štátov.
Pre bod 3.2.6:
Uchádzač na preukázanie tejto podmienky predloží vyhlásenie o zhode vystavené alebo schválené výrobcom alebo zástupcom výrobcu, že vozidlá podľa ponuky uchádzača spĺňajú podmienku typového schválenia ES v zmysle platného certifikátu konformity (COC), vrátane predloženia COC a jeho overenej kópie, vrátane úradného prekladu, ktorým sa preukazuje zhodnosť vozidla s uznaným typovým schválením ES vozidla a Rozhodnutím o uznaní typového vozidla.
III.1.5) Informácie o vyhradených zákazkách
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode
IV.1.6) Informácie o elektronickej aukcii
Dodatočné informácie o elektronickej aukcii: Predmetom úpravy v elektronickej aukcii bude celková cena za predmet zákazky vyjadrená v EUR s DPH. Uchádzači budú upravovať cenu smerom nadol.
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 20.12.2017 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí byť platná do
Ponuka musí platiť do: 30.06.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 21.12.2017 09:00
Miesto: Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky, Račianska 72, 831 02 Bratislava, odbor centrálneho obstarávania a
nákupu.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
Pokračovanie k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť (z dôvodu nedostatku znakov vo formulári) - bod 3.2.1:
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti a potreby jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Verejný obstarávateľ požadovaním tejto podmienky účasti skúma schopnosť uchádzača dodať požadovaný predmet zákazky. Podmienka účasti je potrebná a primeraná vo vzťahu k predmetu zákazky, pretože uchádzač musí preukázať, že má praktické skúsenosti s realizáciou dodávok rovnakého alebo podobného charakteru v rozsahu ako je predmet zákazky.

Pokračovanie k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť (z dôvodu nedostatku znakov vo formulári) - bod 3.2.2:
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti a potreby jej zahrnutia medzi podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Verejný obstarávateľ predloženie certifikátu požaduje z dôvodu, že musí mať preukázané, že budúci dodávateľ tovaru, má dostatočne zabezpečené opatrenia na zabezpečenie kvality procesov organizácie, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy.

Pokračovanie k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť (z dôvodu nedostatku znakov vo formulári) - bod 3.2.3:
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Podmienka účasti je potrebná a primeraná vo vzťahu k predmetu zákazky, pretože uchádzač musí preukázať, že ním ponúkaný predmet zákazky spĺňa všetky technické požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky. Verejný obstarávateľ požadovaním tejto podmienky účasti skúma, či ponúkaný predmet zákazky je v súlade s legislatívou zaoberajúcou sa technickými požiadavkami na výrobky a posudzovania zhody a spĺňa požiadavky na predaj na trhu a zároveň, či uchádzačom ponúkaný tovar je v súlade s požiadavkami verejného obstarávateľa.

Pokračovanie k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť (z dôvodu nedostatku znakov vo formulári) - bod 3.2.4:
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Uvedené podmienky účasti verejný obstarávateľ vyžaduje za účelom overenia, či tovar ponúkaný budúcim dodávateľom zodpovedá požiadavkám na predmet zákazky, typovému schváleniu a je spôsobilý na premávku na pozemných komunikáciách a v súlade s platnými právnymi predpismi.

Pokračovanie k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť (z dôvodu nedostatku znakov vo formulári) - bod 3.2.5 a bod 3.2.6:
Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti podľa § 38 ods. 5 ZVO:
Uvedené podmienky účasti verejný obstarávateľ vyžaduje za účelom overenia, či tovar ponúkaný budúcim dodávateľom zodpovedá požiadavkám na predmet zákazky, typovému schváleniu a je spôsobilý na premávku na pozemných komunikáciách a v súlade s platnými právnymi predpismi.

Žiadosť o súťažné podklady musí byť zo strany záujemcu doručená v listinnej forme alebo prostredníctvom systému
www.ezakazky.sk. Na základe takto doručenej žiadosti o súťažné podklady bude každému záujemcovi umožnený prístup k súťažným podkladom a všetkým ďalším dokumentom patriacim k zadávanej zákazke v elektronickej forme po jeho prihlásení na portáli https://www.ezakazky.sk/. Žiadosť o súťažné podklady musí obsahovať kompletné identifikačné údaje záujemcu (názov, poštová adresa, ak je doručovacia adresa iná, tak i doručovacia poštová adresa, elektronická adresa určená pre oficiálnu komunikáciu v tomto postupe zadávania zákazky, IČO, údaje osoby oprávnenej konať v tomto postupe zadávania zákazky v mene záujemcu, telefonický kontakt a elektronická adresa tejto osoby). Na komunikáciu a dorozumievanie so záujemcami a uchádzačmi je určený slovenský jazyk. Pracovný čas verejného obstarávateľa na účely tohto verejného obstarávania je v pracovných dňoch od 8:30 do 14:00 hod., kedy je možné doručovať písomnosti osobne.
Ďalšie informácie sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
22.11.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité