Oznámenie 17954 - WYP

Obsah

17954 - WYP
Vestník č. 255/2017 - 29.12.2017

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Sklabiná
IČO: 00319554
Sklabiná , 99105 Sklabiná
Slovensko
Kontaktná osoba: Bc. Kálovcová Marta
Telefón: +421 474514140
Fax: +421 474514140
Email: ousklabina@pobox.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.sklabina.ocu.sk
Hlavná adresa(URL): http://www.sklabina.ocu.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
http://www.sklabina.ocu.sk
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Obecné nájomné byty v rozsahu 8 b.j. Sklabiná
II.1.2) Hlavný kód CPV
45211000-9
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom obstarávania sú stavebné práce - realizácia stavebného diela Obecné nájomné byty v rozsahu 8 b. j. Sklabiná Projekt je riešený ako novostavba radovo za sebou stojacich rodinných domov. Byty sú sústredené do dvoch obytných blokov v rozsahu po 4 b.j., vytvárajúce radové zástavby rodinných domov na parcele stavebníka. Táto radová zástavba rodinných domov je riešená ako jednopodlažná stavba. Obytné podlažie je riešené na prízemí bez využitia podkrovia. Objekt je umiestnený na rovinatom teréne. Hlavné vstupy
do bytov v obytnom bloku A sú riešené zo severovýchodnej strany a hlavné vstupy
do bytov v obytnom bloku B sú riešené z juhozápadnej strany. Prístupy na pozemok sú riešené z juhovýchodnej strany z miestnej komunikácie navrhovanými vjazdmi na pozemok.
Zrážkové vody zo spevnených plôch a strechy objektu budú odvádzané na zelenú plochu na vsakovanie na pozemku investora.
Objekt bude napojený na inžinierske siete elektrickou prípojkou, vodovodnou
prípojkou, plynovou prípojkou a kanalizačnou prípojkou.
Súčasťou stavebných prác je aj demolácia jestvujúcich objektov na stavenisku, kde náklady na realizáciu týchto prác budú uvádzané samostatne.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
568 598,00 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45100000-8
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK032
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Intravilán obce Sklabiná, okres Veľký Krtíš.
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom obstarávania sú stavebné práce - realizácia stavebného diela Obecné nájomné byty v rozsahu 8 b. j. Sklabiná. Súčasťou stavebných prác je aj demolácia jestvujúcich objektov na stavenisku.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena nie je jediným kritériom výberu a všetky kritériá sú uvedené len v súťažných podkladoch
II.2.6) Predpokladaná hodnota
568 598,00 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 6
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní v zmysle súťažných podkladov časť A2 bod 1..
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač musí splniť podmienky účasti v súlade s § 33 ods.1 písm. a) a b) zákona o verejnom obstarávaní v zmysle súťažných podkladov časť A2 bod 2..
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže vyjadrenie banky, alebo pobočky zahraničnej banky, a to záväzný úverový prísľub, ktorým banka alebo pobočka zahraničnej banky uchádzačovi jasne a určito záväzne prisľúbi, že v prípade, že sa stane úspešným uchádzačom a požiada banku alebo pobočku zahraničnej banky o poskytnutie úveru, banka alebo pobočka zahraničnej banky mu poskytne úver v objeme minimálne 300 000,00 EUR na účely finančného plnenia zákazky, ktorej predmetom je ,,Obecné nájomné byty v rozsahu 8 b.j. - Sklabiná ", vyhlásenej verejným obstarávateľom Obcou
Sklabiná, bližšie v súťažných podkladoch.
Uchádzač preukáže čestným vyhlásením, že v prípade úspešnosti jeho ponuky, do podpísania zmluvy o dielo s verejným obstarávateľom uzavrie poistnú zmluvu s konkrétnou poisťovňou uvedenou v čestnom prehlásení o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú pri realizácii stavby
,,Obecné nájomné byty v rozsahu 8 b.j. - Sklabiná ", do výšky plnenia minimálne predpokladanej hodnoty zákazky vrátane DPH na dobu realizácie prác.
V prípade, že uchádzač je dlhodobo poistený, preukáže požadované plnenie predložením potvrdenia poisťovne s uvedenou výškou krytia poistnej zmluvy a jej platnosti aj v roku 2018.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti, ktorými sa preukazuje technická alebo odborná spôsobilosť podľa § 34 ods. 1 písm. b), g) a m) zákona o verejnom obstarávaní v zmysle súťažných podkladov časť A2 bod. 3.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Záujemca musí preukázať, že za posledných 5 rokov realizoval stavebné práce v ročnom objeme aspoň 100.000,00 EUR uskutočnil aspoň 1 stavbu - bytovú budovu ultranízkoenegetickú.
Uchádzač musí zabezpečiť odborne spôsobilú osobu na riadenie pre úspešné a kvalitné zvládnutie požadovaných špecifických stavebných prác. Za týmto účelom uchádzač v rámci preukázania podmienok účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní v ponuke predloží profesný životopis stavbyvedúceho, ktorý bude zodpovedný za riadenie stavebných prác, ktoré sú predmetom tohto obstarávania.
Životopis predloží s prílohami:
a) osvedčenie o odbornej spôsobilosti na výkon činností stavbyvedúceho pre pozemné stavby (kópia s vlastnoručným podpisom oprávnenej osoby a odtlačkom razítka stavbyvedúceho),
b) fotokópiu dokladu preukazujúceho zmluvný vzťah s uchádzačom (napr. pracovná zmluva, zmluva o vykonaní práce a pod.).
Uchádzač musí zabezpečiť na realizáciu stavby také materiály, ktorými dosiahne požadovanú energetickú hospodárnosť budovy. Jedná sa o základné stavebné materiály a tepelnoizolačné materiály, ktoré mieni na stavbe použiť a ktoré môžu byť ekvivalentné voči projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Verejný obstarávateľ požaduje obchodné názvy materiálov, výrobcu a dodávateľa v SR, ktoré mieni uchádzač na stavbe zabudovať, všetko v súvislosti s dosiahnutím požadovanej energetickej hospodárnosti budovy
a fotodokumentáciu týchto materiálov.
Verejný obstarávateľ požaduje aj predloženie certifikátov, vyhlásení o zhode, alebo iných relevantných dokladov preukazujúcich fyzikálne, chemické a iné požadované vlastnosti takýchto stavebných materiálov.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 24.01.2018 12:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 02.04.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 24.01.2018 12:30
Miesto: Obec Sklabiná, OcÚ č. 211, 991 05 Sklabiná. Zasadacia miestnosť na I. poschodí budovy obecného úradu.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní obálok s ponukami sa môžu zúčastniť iba oprávnení uchádzači podľa bodu 19. súťažných podkladov.
Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jej zastupovanie.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1./ Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že kompletné súťažné podklady si môžu uchádzači prevziať na webovej adrese verejného obstarávateľa: www.sklabiná.ocu.sk, sekcia dokumenty-verejné obstarávanie.
2./ Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 10.000,- EUR, slovom desaťtisíc eur spôsobom, ktorý si vyberie uchádzač v zmysle bodu 16. súťažných podkladov.
3. /Verejný obstarávateľ vzhľadom na charakter stavebných prác sa záujemcom doporučuje. Najmä z dôvodu, že je potrebné pred samotnou výstavbou realizovať demolačné práce jestvujúcej stavby (pôvodne budovy MŠ s murovaným skladom).
4./ Verejný obstarávateľ v bode 11 súťažných podkladov uvádza kontaktnú osobu na vysvetľovanie a prípadné doplňovanie súťažných podkladov.
5./Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť tento postup zadávania zákazky v súlade s § 57 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní (zmena okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo toto verejné obstarávanie). V tomto prípade sa rozumie každý objektívny prípad, pre ktorý nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom
obstarávaní pokračoval, najmä ak sa zistilo porušenie zákona o verejnom obstarávaní, ktoré má alebo by mohlo mať zásadný vplyv na výsledok verejného obstarávania, ako aj prípad ak predložené cenové ponuky bez DPH u všetkých uchádzačov prekročili limit verejného obstarávateľa disponibilných finančných zdrojov určených na financovanie predmetu zákazky.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
28.12.2017

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité