Oznámenie 2187 - WYP

Obsah

2187 - WYP
Vestník č. 29/2018 - 09.02.2018

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Obec Horná Krupá
IČO: 00312517
Horná Krupá 186, 91965 Horná Krupá
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Zuzana Lenická
Telefón: +421 917381833
Email: obstaravanie@studnica-no.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
http://www.uvo.gov.sk
Príloha A.I): ADRESA A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA), ODKIAĽ MOŽNO ZÍSKAŤ ĎALŠIE INFORMÁCIE
STUDNICA n.o.
IČO: 42053064
Košická 56 , 82108 Bratislava
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Zuzana Lenická
Telefón: +421 917381833
Email: obstaravanie@studnica-no.sk
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Zberný dvor
Referenčné číslo: HK_ZbernyDvor
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác objektu podľa projektu stavby.
Zberný dvor je navrhnutý na severovýchodnej časti obce s možnosťou vstupu od obecnej účelovej komunikácie. Zberný dvor sa vybuduje na parcele č.369/1 v celkovej ploche 1148 m2 obce Horná Krupá, v katastrálnom území Horná Krupá.
Územie plánované na výstavbu zberného dvora je vlastne plocha nahrubo upravená v zásade briežkovitá s terénnymi nerovnosťami do 0,5 m. Vlastná oplotená plocha vymedzená pre Zberný dvor je o rozmeroch cca 43,0 x 30,0 m v tvare nepravidelného obdĺžnika.
Navrhovaný zberný dvor bude slúžiť na dosiahnutie cieľov týkajúcich sa oblasti odpadového hospodárstva stanovených v Programe odpadového hospodárstva Malokarpatského partnerstva, ktorého členom je obec Horná Krupá a Programu odpadového hospodárstva SR na roky 2015 až 2020.
Zberný dvor je rozdelený na nasledovné stavebné objekty:
úprava plôch na spevnené a manipulačné plochy, oplotenie, prístrešky so spevnenou plochou, prevádzkový objekt, elektroprípojka a vonkajšie osvetlenie, vodohospodárske objekty.
Autor projektu: BAPPROJ, Ing. Karol Bakoš, Prowazekova 8, 945 01 Komárno
Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácií k súťažným podkladom.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
283 099,31 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK021
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Parcela č.369/1 obce Horná Krupá, v katastrálnom území Horná Krupá.
II.2.4) Opis obstarávania
Bližšia charakteristika zákazky je špecifikovaná v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
283 099,31 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 12
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: OPKZP-Kvalita životného prostredia
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok:
Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v ustanovení § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, ich splnenie preukáže predložením dokladov podľa ustanovenia § 32 ods. 2 a ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní. Z dôvodu funkcionality portálu UVO (obmedzený počet znakov v tomto odseku), ktorý aktuálne neumožňuje zverejniť kompletné podmienky účasti v zmysle § 38, ods.1 zákona č.343/2015 Z.z. sú podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ZVO uvedené v súťažných podkladoch v časti A2. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti vo výzve na predkladanie ponúk a následne kompletných podmienok účasti v súťažných podkladoch v časti A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia podľa § 33, ods. 1, písm.c) a podľa § 33 v spojení s § 38, ods.9 zákona č. 343/2015 Z.z. Z dôvodu funkcionality portálu UVO (obmedzený počet znakov v tomto odseku), ktorý aktuálne neumožňuje zverejniť kompletné podmienky účasti v zmysle § 38, ods.1 zákona č.343/2015 Z.z. sú podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia uvedené v súťažných podkladoch v časti A2.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Odôvodnenie primeranosti a minimálna požadovaná úroveň štandardov sú rovnako uvedené v časti A2. Súťažné podklady. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti vo výzve na predkladanie ponúk a následne kompletných podmienok účasti v súťažných podkladoch v časti A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34, ods. 1, písm.b), podľa § 34, ods. 1, písm.g) a podľa § 34, ods. 1, písm.h) v spojení s § 36 zákona č. 343/2015 Z.z.. Z dôvodu funkcionality portálu UVO (obmedzený počet znakov v tomto odseku), ktorý aktuálne neumožňuje zverejniť kompletné podmienky účasti v zmysle § 38, ods.1 zákona č.343/2015 Z.z. sú podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti uvedené v súťažných podkladoch v časti A2.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Odôvodnenie primeranosti a minimálna požadovaná úroveň štandardov sú rovnako uvedené v časti A2. Súťažné podklady. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti vo výzve na predkladanie ponúk a následne kompletných podmienok účasti v súťažných podkladoch v časti A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 06.03.2018 11:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 31.12.2019
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 06.03.2018 15:00
Miesto: Miesto: Studnica, n.o., Košická 56, 821 08 Bratislava, 2. poschodie.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk je verejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52, ods. 5 a ods. 6 zákona. Na otváraní sa môžu zúčastniť zástupcovia uchádzačov, ktorí predložili ponuky v lehote na predloženie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1. Požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky sú uvedené v časti B.1. Súťažných podkladov.
2.Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania.
3. Zmluva nadobúda platnosť dňom podpisu zmluvnými stranami a účinnosť kumulatívne po (i) schválení procesu verejného obstarávania na predmet zákazky zo strany Poskytovateľa nenávratného finančného príspevku alebo Úradu pre verejné obstarávanie, pokiaľ sa takéto schválenie procesu verejného obstarávania vyžaduje v Zmluve o poskytnutí nenávratného finančného príspevku; a zároveň (ii) po zverejnení podľa osobitných predpisov.
4.Verejný obstarávateľ bude podľa § 42 ods. 12 zákona o verejnom obstarávaní uplatňovať pri realizácii zmluvy o dielo osobitné podmienky plnenia zmluvy týkajúce sa sociálnych hľadísk, a to vo vzťahu k ľuďom znevýhodneným na trhu práce. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, časť ZoD.
5.Podmienky zádržného článok V ZoD.
6.Preukázanie finančného krytia článok XXV ZoD
7.Vysporiadanie finančných vzťahov za osobitných podmienok článok XXI ZoD
8.Osobitné podmienky plnenia zmluvy zriadenie pracovného miesta článok XXIII ZoD
9.Súťažné podklady sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného Úradom pre verejné obstarávanie a taktiež sú dostupné priamo, úplne bez obmedzení či poplatkov. Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, ktorý si stiahli súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa, aby o tejto skutočnosti informovali emailom kontaktnú osobu.
10. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku.
11.Verejný obstarávateľ zasiela v zmysle zákona č. 343/2015 Z.z. vysvetlenia, doplnenia, oznámenia, informácie o vybavení žiadosti o nápravu a prípadne ďalšie dokumenty, týkajúce sa predmetnej zákazky všetkým známym záujemcom a uchádzačom.
12.Verejný obstarávateľ súčasne zverejní všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so ZVO v rámci tohto VO aj na svojom profile zriadenom Úradom pre verejné obstarávanie.
13.Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. V prípade administratívnych chýb v písaní vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch, sa procesné úkony verejného obstarávania riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
07.02.2018

Redakčné opravy

3330 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 47/2018
V oznámení 02187-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Horná Krupá, Horná Krupá 186, 919 65 Horná Krupá zverejnenom vo VVO č. 029/2018 zo dňa 09.02.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 06.03.2018 11:00 Má byť: 13.03.2018 11:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 06.03.2018 15:00 Má byť: 13.03.2018 15:00
3429 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 49/2018
V oznámení 02187-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Horná Krupá, Horná Krupá 186, 919 65 Horná Krupá zverejnenom vo VVO č. 029/2018 zo dňa 09.02.2018 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Namiesto: . Má byť: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu Verejný obstarávateľ opravuje podmienku účasti podľa § 34 ods. 1 písm.g) ZVO č. 343/2015 Z.z. a to z dôvodu, že nesprávne zadefinoval odborné zameranie pri požiadavke na stavbyvedúceho. Nové znenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm.g) zákona, odôvodnenie primeranosti a minimálna požadovaná úroveň štandardov k tejto podmienke účasti sú z dôvodu funkcionality portálu ÚVO (obmedzený počet znakov v tomto odseku), ktorá aktuálne neumožňuje zverejňovať kompletné podmienky účasti v zmysle § 38, ods. 1 zákona č. 343/2015 Z.z..uvedené a zverejnené v Profile verejného obstarávateľa na portály ÚVO. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti vo Výzve a následne kompletných podmienok účasti v SP, časť A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.
3427 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 49/2018
V oznámení 02187-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Obec Horná Krupá, Horná Krupá 186, 919 65 Horná Krupá zverejnenom vo VVO č. 029/2018 zo dňa 09.02.2018 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Namiesto: . Má byť: Kritériá výberu sú stanovené v dokumentoch k obstarávaniu Verejný obstarávateľ opravuje podmienku účasti podľa § 34 ods. 1 písm.b) ZVO č. 343/2015 Z.z. a to z dôvodu, že nesprávne uviedol obdobie, za ktoré má uchádzač predložiť zoznam stavebných prác. Nové znenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm.b) zákona, odôvodnenie primeranosti a minimálna požadovaná úroveň štandardov k tejto podmienke účasti sú z dôvodu funkcionality portálu ÚVO (obmedzený počet znakov v tomto odseku), ktorá aktuálne neumožňuje zverejňovať kompletné podmienky účasti v zmysle § 38, ods. 1 zákona č. 343/2015 Z.z..uvedené a zverejnené v Profile verejného obstarávateľa na portály ÚVO. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti vo Výzve a následne kompletných podmienok účasti v SP, časť A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.

Profil Obstarávateľa

Zákazka: Zberný dvor
Obstarávateľ: Obec Horná Krupá

Dôležité