Oznámenie 4656 - WYP

Obsah

4656 - WYP
Vestník č. 66/2018 - 04.04.2018

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená
IČO: 00634891
Mieru 549/16, 02801 Trstená
Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Katarína Hreusová
Telefón: +421 415032457
Email: obstaravanie@zilinskazupa.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
http://www.evo.gov.sk
Príloha A.I): ADRESA A KONTAKTNÉ MIESTO (MIESTA), ODKIAĽ MOŽNO ZÍSKAŤ ĎALŠIE INFORMÁCIE
Žilinský samosprávny kraj
IČO: 37808427
Komenského 48 , 01109 Žilina
Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Katarína Hreusová
Telefón: +421 415032457
Email: obstaravanie@zilinskazupa.sk
Adresa (URL): http://www.evo.gov.sk
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
§ 7 ods. 1 písm. d)
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Zdravotníctvo
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
HNsP Trstená - prístavba a modernizácia GPO
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky sú stavebné práce spočívajúce v prístavbe a modernizácií existujúceho gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
1 667 791,95 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
Zadajte, koľkokrát sa použije časť II.2: 2
Ponuky možno predkladať na: všetky časti
II.2) OPIS
Časť: 1
II.2.1) Názov
HNsP Trstená - prístavba GPO
Časť č.: 1
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45215140-0
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK031
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená
II.2.4) Opis obstarávania
Časť 1 HNsP Trstená - prístavba GPO: Ide o prístavbu a modernizáciu existujúceho gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia. Novostavba dvojpodlažnej prístavby so suterénom bude pripojená vo všetkých podlažiach na pôvodný hlavný pavilón nemocnice a stavebné úpravy budú vykonané aj v rámci GPO v hlavnom pavilóne, v zmysle výkresovej časti. Prístavba je samostatný funkčný celok so samostatnými meraniam energií (EL,PL, Voda..).
Počíta sa s výstavbou a rekonštrukciou stavebných konštrukcií, zdravotechniky, elektriky, vzduchotechniky, rozvodu medicinálnych plynov, rozvodu slaboprúdu, rozvodu EPS. V rámci prác je potrebné spraviť prípravu na novú zdravotnícku technológiu.
Prístavba GPO - Stavebný objekt SO01 je poschodová prístavba obdĺžnikovitého tvaru o rozmere 16,10x17,78m pozostávajúca z dvoch nadzemných podlaží a jedného podzemného technického podlažia. Podlažia nie sú prepojené priamo, ale každé podlažie je prepojené chodbou s hlavným pavilónom ku ktorému pristavujeme. Výška objektu je cca 10,5 m. Objekt má plochú strechu spádovanú na jednu stranu. Hlavný vstup do objektu prístavby je cez hlavný pavilón, vstupuje sa doň zo severozápadnej časti. Druhý vstup je novovybudovaný vstup do suterénu pomocou zdvižnej plošiny.Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
1 145 053,31 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 12
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Identifikácia projektu: Operačný program IROP
II.2.14) Doplňujúce informácie
Predmet zákazky pre časť 1 HNsP Trstená - prístavba GPO bude financovaný v zmysle pravidiel IROP a z vlastných zdrojov verejného obstarávateľa (spolufinancovanie).
Časť: 2
II.2.1) Názov
NHsP Trstená - modernizácia hlavného pavilónu GPO
Časť č.: 2
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45215140-0
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK031
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená
II.2.4) Opis obstarávania
Časť 2 HNsP Trstená - modernizácia hlavného pavilónu GPO: Hlavný pavilón - Stavebné úpravy, z hľadiska konštrukcií, existujúceho objektu spočívajú hlavne v úprave podláh, stropov, povrchov stien, výplní otvorov a zároveň rieši stavebnú pripravenosť novej technológie. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Krok 2 Nadväzuje na Krok 1 Prístavba
B, Zhotovenie stavebných prác 1NP hlavného pavilónu a spustenie prevádzky priestorov lôžkových izieb s príslušenstvom na 1NP.
C, Presun prevádzky lôžkovej časti 2NP hlavného pavilónu do rekonštruovaných priestorov v bode B 1NP.

Krok 3
D, Zhotovenie stavebných prác 2NP a následne spustenie prevádzky priestorov lôžkových izieb s príslušenstvom na 2NP.
A, Zhotovenie prístavby objektu a zriadenie prevádzky operačných sál a pôrodných izieb na 1NP a 2NP prístavby hlavného pavilónu.
B, Zahájenie stavebných prác v existujúcej časti hlavného pavilónu lokalizovaných na 1NP, kde t.č. funguje prevádzka pôrodných boxov a operačnej sály. Táto prevádza sa presunie do nových priestorov prístavby.
C, Presun prevádzky lôžkovej časti 2NP hlavného pavilónu do rekonštruovaných priestorov v bode B 1NP.
D, Zahájenie stavebných prác existujúcej časti hlavného pavilónu lokalizovaných na 2NP.
Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
522 738,64 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 4
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
II.2.14) Doplňujúce informácie
Predmet zákazky pre časť 2 HNsP Trstená - modernizácia hlavného pavilónu GPO bude financovaná z vlastných zdrojov verejného obstarávateľa.
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní) spôsobom podľa § 32 alebo § 152 zákona o verejnom obstarávaní pre každú časť samostatne.

V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní sa požaduje
preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne.

UPOZORNENIE:
Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Uchádzač v ponuke vkladá doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti osobného postavenia elektronicky do systému EVO v pdf naskenovanej forme originálov alebo úradne osvedčených kópií, ak nie je stanovené inak.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Nevyžaduje sa.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Technickú alebo odbornú spôsobilosť uchádzač preukáže v zmysle § 34 ods. 1 písm. b) a v zmysle § 34 ods. 1 písm. g), zákona o VO.
1. Podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o VO: Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží zoznam uskutočnených stavebných prác za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania doplnený potvrdením o plnení v zmysle § 34 ods. 1 písm. b) bod 1. resp. 2 zákona o verejnom obstarávaní, ktorým preukáže uskutočnenie minimálnej jednej zákazky rovnakého alebo typovo podobného uskutočnenia stavebnej práce ako je tá časť predmetu zákazky na ktorú uchádzač predkladá svoju cenovú ponuku t.j.:

Pre časť 1 HNsP Trstená - Prístavba GPO v minimálnom objeme 1 000 000,00 EUR bez DPH/zákazka, alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene.

Pre časť 2 HNsP Trstená - Modernizácia hlavného pavilónu GPO v minimálnom objeme 400 000,00 EUR bez DPH/zákazka, alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene.

Verejný obstarávateľ pri vyhodnotení splnenia podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní zohľadní u uchádzača referencie uchádzača uvedené v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, ak takéto referencie existujú.

Odôvodnenie primeranosti požadovaných podmienok účasti v zmysle § 38 ods. 5 zákona o VO: Zoznam úspešne realizovaných zmlúv má garantovať odborné a kvalitné plnenie zákazky, ako aj preukázanie skúsenosti uchádzača s plnením zmlúv rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky a to s prihliadnutím na predpokladaný finančný objem požadovaného predmetu zákazky. Účelom, požiadavky na predloženie zoznamu uskutočnených stavebných prác v predchádzajúcom období, ako jednej z podmienok účasti týkajúcej sa technickej a odbornej spôsobilosti, ako aj minimálnej požadovanej úrovne štandardov, je najmä preukázanie skutočnosti, či mal uchádzač v tomto období dostatočnú materiálnu a personálnu vybavenosť, či je spoľahlivý a technicky spôsobilý zrealizovať predmet zákazky.

V prípade dokladov, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako EUR, je potrebné prepočítanie tejto meny na EUR a to prepočítacím koeficientom určeným ECB ku dňu zverejnenia tejto Výzvy vo Vestníku verejného obstarávania. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako EUR, uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene EUR.

2. Podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO: Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za uskutočnenie prác. Uchádzač predloží údaje o technickej a odbornej spôsobilosti ku každej časti osobitne.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Pre časť 1 HNsP Trstená - Prístavba GPO

Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za uskutočnenie prác. Verejný obstarávateľ požaduje, aby riadiaci pracovníci, ktorí sa budú osobne podieľať na riadení stavebných prác, spĺňali nižšie uvedené minimálne odborné požiadavky. Splnenie požiadaviek preukáže uchádzač predložením požadovaných dokumentov. Uchádzač preukáže odbornú kvalifikáciu u nasledovných pozícií:
Odborný garant - stavbyvedúci s odborným zameraním pre pozemné stavby.

Splnenie požadovaných predpokladov uchádzač preukáže predložením:
I)profesijného životopisu stavbyvedúceho, ktorý je podpísaný dotknutou osobou, a z ktorého je zrejmý priebeh zamestnaní, vzdelanie
II)dokladu o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) stavbyvedúceho na vybrané činnosti podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentným dokladom preukazujúcim predmetné skutočnosti, vydávaný v inom štáte.

Odôvodnenie primeranosti požadovaných podmienok účasti v zmysle § 38 ods. 5 zákona o VO: Uchádzač musí preukázať že má odborne kvalifikovanú osobu zodpovednú za riadenie stavebných prác, či je odborne spôsobilý zrealizovať predmet zákazky.


Pre časť 2 HNsP Trstená - Modernizácia hlavného pavilónu GPO

Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za uskutočnenie prác. Verejný obstarávateľ požaduje, aby riadiaci pracovníci, ktorí sa budú osobne podieľať na riadení stavebných prác, spĺňali nižšie uvedené minimálne odborné požiadavky. Splnenie požiadaviek preukáže uchádzač predložením požadovaných dokumentov. Uchádzač preukáže odbornú kvalifikáciu u nasledovných pozícií:
Odborný garant - stavbyvedúci s odborným zameraním pre pozemné stavby.

Splnenie požadovaných predpokladov uchádzač preukáže predložením:
I)profesijného životopisu stavbyvedúceho, ktorý je podpísaný dotknutou osobou, a z ktorého je zrejmý priebeh zamestnaní, vzdelanie
II)dokladu o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) stavbyvedúceho na vybrané činnosti podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentným dokladom preukazujúcim predmetné skutočnosti, vydávaný v inom štáte.

Odôvodnenie primeranosti požadovaných podmienok účasti v zmysle § 38 ods. 5 zákona o VO: Uchádzač musí preukázať že má odborne kvalifikovanú osobu zodpovednú za riadenie stavebných prác, či je odborne spôsobilý zrealizovať predmet zákazky.


UPOZORNENIE:
Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v súlade s § 34 ods. 3 zákona. Ak ide o požiadavku v zmysle § 34 ods. 1 písm. g), uchádzač môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti technická alebo odborná spôsobilosť, spoločne. Uchádzač v ponuke vkladá doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti elektronicky do systému EVO v pdf naskenovanej forme originálov alebo úradne osvedčených kópií, ak nie je stanovené inak.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 30.04.2018 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 31.12.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 02.05.2018 10:00
Miesto: Otváranie ponúk sa uskutoční na kontaktnej adrese: Žilinský samosprávny kraj, Komenského 48, 011 09 Žilina a pre uchádzačov, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk je verejné.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Bližšie informácie sú uvedené v časti V. bod 23 súťažných podkladov.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1.) Postup zadávania podlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.evo.gov.sk.
Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO v časti Príručky a odporúčania pre systém EVO (http://www.uvo.gov.sk) pre:
-záujemcu/uchádzača v Príručke používateľa systému EVO - Podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska (verzia 0.3, 22.12.2015) (PDF - 2,5 MB) .
2.) Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal.
3.) V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk
4.) Na zákazku "HNsP Trstená - prístavba a modernizácia GPO" (obe časti) sa vyžaduje zábezpeka. Bližšie informácie sú uvedené v časti III. bod 16 súťažných podkladov.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
03.04.2018

Redakčné opravy

6144 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 84/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 30.04.2018 09:00 Má byť: 18.05.2018 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 02.05.2018 10:00 Má byť: 21.05.2018 10:00
6959 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 97/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 18.05.2018 09:00 Má byť: 31.05.2018 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 21.05.2018 10:00 Má byť: 01.06.2018 10:00
7547 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 106/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 31.05.2018 09:00 Má byť: 15.06.2018 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 01.06.2018 10:00 Má byť: 18.06.2018 10:00
7778 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 109/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje II.1.5) Celková predpokladaná hodnota zákazky Namiesto: 1 167 791,95 EUR bez DPH Má byť: 1 664 137,87 EUR bez DPH Časť: 1 II.2.6) Predpokladaná hodnota Namiesto: 1 145 053,31 EUR bez DPH Má byť: 1 143 998,25 EUR bez DPH Časť: 2 II.2.6) Predpokladaná hodnota Namiesto: 522 738,64 EUR bez DPH Má byť: 520 139,62 EUR bez DPH
8128 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 115/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 15.06.2018 09:00 Má byť: 28.06.2018 09:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.06.2018 10:00 Má byť: 29.06.2018 10:00
8332 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 119/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje II.1.5) Celková predpokladaná hodnota zákazky Namiesto: 1 664 137,87 Má byť: 1 665 032,01 Časť: 1 II.2.6) Predpokladaná hodnota Namiesto: 1 143 998,25 Má byť: 1 145 772,45 Časť: 2 II.2.6) Predpokladaná hodnota Namiesto: 520 139,62 Má byť: 519 259,56
8819 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 127/2018
V oznámení 04656-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hornooravská nemocnica s poliklinikou Trstená, Mieru 549/16, 028 01 Trstená zverejnenom vo VVO č. 066/2018 zo dňa 04.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 29.06.2018 10:00 Má byť: 29.06.2018 12:30

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité