Oznámenie 5095 - WYS

Obsah

5095 - WYS
Vestník č. 72/2018 - 12.04.2018

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
IČO: 35937874
Panónska cesta 2, 85104 Bratislava - mestská časť Petržalka
Slovensko
Kontaktná osoba: JUDr. Veronika Prasličková
Telefón: +421 220824200
Email: veronika.praslickova@vszp.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/9262
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
zdravotné poistenie
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
zdravotné poistenie
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Vykonávanie činnosti zameranej na zabezpečenie ochrany pred požiarmi a zabezpečenie kontroly hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov a požiarnych uzáverov
Referenčné číslo: VePra 1/2018
II.1.2) Hlavný kód CPV
75251110-4
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Vykonávanie činnosti zameranej na zabezpečenie ochrany pred požiarmi a zabezpečenie kontroly hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov a požiarnych uzáverov v objektoch VšZP.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
34 599,33 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
71317100-4
71630000-3
71356100-9
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Miestom plnenia sú miesta uvedené v Prílohe č.1 Zmluvy o vykonávaní úloh v oblasti ochrany pred požiarmi, ktorá je súčasťou súťažných podkladov
II.2.4) Opis obstarávania
Vykonávanie činnosti zameranej na zabezpečenie ochrany pred požiarmi a zabezpečenie kontroly hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov a požiarnych uzáverov v objektoch VšZP
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
34 599,33 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 12
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: 1.1.Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti podľa ustanovenia § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní.
Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 2, resp. ods. 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní predložením originálnych dokladov alebo úradne osvedčených kópií dokladov.

Uchádzač môže preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2 resp. ods. 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní nahradiť vyhlásením o zapísaní do zoznamu hospodárskych subjektov, podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ si túto skutočnosť overí na ÚVO.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Uchádzač v ponuke predloží :
- podľa § 34 ods. 1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní údajmi o technikoch alebo technických orgánoch, najmä tých, ktorí sú zodpovední za kontrolu kvality bez ohľadu na to, v akom zmluvnom vzťahu sú k uchádzačovi alebo záujemcovi.

Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti a potreba jej zahrnutia medzi podmienky účasti: Podmienka je primeraná k predmetu zákazky, ako aj k jej rozsahu; verejný obstarávateľ ju určuje v snahe obstarať poskytovateľa požadovaných služieb, ktorý bude pre poskytovanie služieb požadovaného rozsahu disponovať s dostatočnými personálnymi kapacitami s primeranými skúsenosťami a odbornosťou. Počet odborne spôsobilých osôb s osvedčením verejný obstarávateľ určuje z potreby dostatočnej personálnej kapacity vzhľadom na skutočnosť, že predmet zákazky sa požaduje poskytovať na území celého Slovenska.

- podľa § 34 ods. 1 písm. l) zákona o verejnom obstarávaní uvedením podielu plnenia zo zmluvy, ktorý má
uchádzač v úmysle zabezpečiť subdodávateľom.

Odovodnenie primeranosti podmienky účasti a potreba jej zahrnutia medzi podmienky účasti: Verejný obstarávateľ určil podmienku účasti v súlade s § 34 ods. 1 písm. l) zákona o verejnom obstarávaní. Uvedenú podmienku účasti verejný obstarávateľ stanovil kvôli tomu aby bolo zrejmé vo vzťahu k predmetu zákazky, aký podiel bude uchádzač realizovať prostredníctvom kvalifikovaných subdodávateľov.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní:
Verejný obstarávateľ požaduje predložiť

- platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu), vydané Národným inšpektorátom práce na výchovu a vzdelávanie zamestnancov a vedúcich zamestnancov,

- platný poistný certifikát (úradne overenú fotokópiu) na poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu,

- platné osvedčenie (úradne overenú fotokópiu), vydané krajským riaditeľstvom HaZZ o odbornej spôsobilosti na technika požiarnej ochrany,

- platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie kontroly hasiacich
prístrojov na typy:
1.ADLER
2.BAVARIA
3.ČERVINKA
4.ETS OSTRAVA (VÍTKOVICE)
5.GLORIA
6.HASPO
7.HASTEX
8.KODRETA
9.KOVOSLUŽBA
10.NEURUPPIN
11.REHAS BRNO
12.SANAL
13.SIEL
14.TEPOSTOP

- platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie preventívnej údržby technologickým postupom a pravidelnej prehliadky požiarnych uzáverov v rozsahu určenom výrobcom na typy:
1.PYROBATYS SK
2.KRONODOOR CZ
3.LARK
4.SOLODOOR
5.IMOS-SYSTEMAIR
6.MANDÍK
7.GERBRICH
8.UNIKOVOS
9.MASONITE JIHLAVA
10.SCHINDLER
11.SAPELI
12.ABS POŘÁRNI KONSTRUKCE
13.ADOR CZ
14.STAR
15.HASIL
16.SETA
17.SVETLOŠÁK MARTIN
18.PORTA KMI POLAND
19.RENOVALIFT
20.ALUBATYS
21.BATYS
22.TDZ
23.LEGATO
24.KONE LIFTS

-platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok vyhradených technických zariadení tlakových v rozsahu: Technické zariadenie tlakové skupina B písm. d)

-zoznam minimálne 6 odborne spôsobilých osôb s osvedčením: technik požiarnej ochrany (TPO), v súlade s § 11 zákona NR SR č. 314/2001 Z. z. o OPP v znení neskorších predpisov, zabezpečujúcich výkon jednotlivých činností v oblasti ochrany pred požiarmi, z čoho minimálne 1 má osvedčenie špecialistu požiarnej ochrany, podľa § 11 zákona NR SR č.314/2001 Z. z., vydané MV SR, podpísaný oprávnenou osobou konať v mene poskytovateľa; k zoznamu poskytovateľ doloží čestné vyhlásenie odborne spôsobilých osôb uvedených v zozname, že budú k dispozícii na plnenie zmluvy.

Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní:

Uchádzač predloží zoznam subdodávateľov, prostredníctvom ktorých bude uchádzač zabezpečovať plnenie predmetu zákazky s uvedením obchodného mena, osoby oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia, sídla alebo miesta podnikania, podielu subdodávky v % a stručným opisom zákazky, ktorá bude predmetom subdodávky, podpísaným zástupcom uchádzača oprávneným konať v mene uchádzača (Zoznam subdodávateľov tvorí Prílohu č. 7 k zmluve).
V prípade ak uchádzač bude zabezpečovať plnenie predmetu zákazky prostredníctvom subdodávateľov, zaškrtne v Prílohe č. 7 zmluvy bod II.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 02.05.2018 09:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 30.09.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 03.05.2018 09:00
Miesto: Miesto otvárania ponúk: Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť štatutárny orgán uchádzača, ktorý sa komisii na vyhodnotenie ponúk preukáže výpisom z obchodného registra, živnostenského registra alebo ekvivalentným dokumentom a preukazom totožnosti alebo splnomocnená osoba uchádzača, ktorá sa pred otváraním ponúk preukáže predmetným splnomocnením a preukazom totožnosti.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1. Súťažné podklady k zadávaniu podlimitnej zákazky sú zverejnené odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania v profile verejného obstarávateľa zriadenom v elektronickom úložisku na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie www.uvo.gov.sk. Verejný obstarávateľ bude aktuálne zverejňovať vo svojom profile aj ďalšie prípadné dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky ( napr. poskytnutie vysvetlenia podľa zákona o verejnom obstarávaní). Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom a ďalším dokumentom neobmedzený, úplný a priamy prístup bezodplatne.
Súťažné podklady budú záujemcom poskytované aj na základe písomnej žiadosti zaslanej elektronicky alebo poštou na adresu uvedenú v oddiele I, bode I.1) tejto výzvy. Z takejto žiadosti musí byť zrejmé k akej podlimitnej zákazke sa žiadosť vzťahuje ( identifikácia zákazky podľa názvu a tejto výzvy), identifikačné údaje záujemcu ( obchodné meno alebo názov, sídlo, miesto podnikania alebo obvyklého pobytu), kontaktné údaje vrátane telefónneho čísla a e-mailovej adresy. Súťažné podklady budú odosielané elektronicky na e-mailovú adresu záujemcu uvedenú v žiadosti.
2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať v
slovenskom jazyku.
3. Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu na preukázanie splnenia podmienok účasti v súlade s § 114 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní a podľa bodu č.10 súťažných podkladov.
4.Otváranie ponúk bude v súlade § 114 ods. 10 zákona o verejnom obstarávaní verejné t.j. vykonané s účasťou
uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, údaje z otvárania ponúk budú zverejnené a uchádzačom bude poslaná zápisnica z otvárania ponúk.
Otváranie ponúk vykoná komisia na vyhodnotenie ponúk tak, že najskôr overí neporušenosť ponuky a následne otvorí ponuku. Každú otvorenú ponuku komisia označí poradovým číslom v tom poradí, v akom bola doručená verejnému obstarávateľovi. Verejný obstarávateľ zverejní obchodné mená alebo názvy, sídla, miesta podnikania alebo adresy pobytov všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslicou, určených verejným obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk; ostatné údaje v ponuke sa nezverejňujú. Verejný obstarávateľ najneskôr do 5 dní odo dňa otvárania ponúk zašle všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk, zápisnicu z otvárania ponúk, ktorá obsahuje údaje zverejnené na otváraní ponúk.
5.Podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní hospodársky subjekt môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom. Hospodársky subjekt môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
11.04.2018

Redakčné opravy

5935 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 82/2018
V oznámení 05095-WYS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava - mestská časť Petržalka zverejnenom vo VVO č. 072/2018 zo dňa 12.04.2018 boli nesprávne zverejnené údaje III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Minimálna požadovaná úroveň štandardov Namiesto: Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požaduje predložiť - platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu), vydané Národným inšpektorátom práce na výchovu a vzdelávanie zamestnancov a vedúcich zamestnancov, - platný poistný certifikát (úradne overenú fotokópiu) na poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu, - platné osvedčenie (úradne overenú fotokópiu), vydané krajským riaditeľstvom HaZZ o odbornej spôsobilosti na technika požiarnej ochrany, Má byť: Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požaduje predložiť - platný poistný certifikát (úradne overenú fotokópiu) na poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu, - platné osvedčenie (úradne overenú fotokópiu), vydané krajským riaditeľstvom HaZZ o odbornej spôsobilosti na technika požiarnej ochrany, III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Minimálna požadovaná úroveň štandardov Namiesto: - platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie kontroly hasiacich prístrojov na typy: 1.ADLER 2.BAVARIA 3.ČERVINKA 4.ETS OSTRAVA (VÍTKOVICE) 5.GLORIA 6.HASPO 7.HASTEX 8.KODRETA 9.KOVOSLUŽBA 10.NEURUPPIN 11.REHAS BRNO 12.SANAL 13.SIEL 14.TEPOSTOP - platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie preventívnej údržby technologickým postupom a pravidelnej prehliadky požiarnych uzáverov v rozsahu určenom výrobcom na typy: 1.PYROBATYS SK 2.KRONODOOR CZ 3.LARK 4.SOLODOOR 5.IMOS-SYSTEMAIR 6.MANDÍK 7.GERBRICH 8.UNIKOVOS 9.MASONITE JIHLAVA 10.SCHINDLER 11.SAPELI 12.ABS POŘÁRNI KONSTRUKCE 13.ADOR CZ 14.STAR 15.HASIL 16.SETA 17.SVETLOŠÁK MARTIN 18.PORTA KMI POLAND 19.RENOVALIFT 20.ALUBATYS 21.BATYS 22.TDZ 23.LEGATO 24.KONE LIFTS Má byť: platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie kontroly hasiacich prístrojov na typy: 1.ADLER 2.BAVARIA 3.ČERVINKA 4.ETS OSTRAVA (VÍTKOVICE) 5.GLORIA 6.HASPO 7.HASTEX 8.KODRETA 9.KOVOSLUŽBA 10.NEURUPPIN 11.REHAS BRNO 12.SANAL 13.SIEL 14.TEPOSTOP - platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie preventívnej údržby technologickým postupom a pravidelnej prehliadky požiarnych uzáverov na typy: 1.PYROBATYS SK 2.KRONODOOR CZ 3.LARK 4.SOLODOOR 5.IMOS-SYSTEMAIR 6.MANDÍK 7.GERBRICH 8.UNIKOVOS 9.MASONITE JIHLAVA 10.SCHINDLER 11.SAPELI 12.ABS POŘÁRNI KONSTRUKCE 13.ADOR CZ 14.STAR 15.HASIL 16.SETA 17.SVETLOŠÁK MARTIN 18.PORTA KMI POLAND 19.RENOVALIFT 20.ALUBATYS 21.BATYS 22.TDZ 23.LEGATO 24.KONE LIFTS III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Minimálna požadovaná úroveň štandardov Namiesto: -platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok vyhradených technických zariadení tlakových v rozsahu: Technické zariadenie tlakové skupina B písm. d) -zoznam minimálne 6 odborne spôsobilých osôb s osvedčením: technik požiarnej ochrany (TPO), v súlade s § 11 zákona NR SR č. 314/2001 Z. z. o OPP v znení neskorších predpisov, zabezpečujúcich výkon jednotlivých činností v oblasti ochrany pred požiarmi, z čoho minimálne 1 má osvedčenie špecialistu požiarnej ochrany, podľa § 11 zákona NR SR č.314/2001 Z. z., vydané MV SR, podpísaný oprávnenou osobou konať v mene poskytovateľa; k zoznamu poskytovateľ doloží čestné vyhlásenie odborne spôsobilých osôb uvedených v zozname, že budú k dispozícii na plnenie zmluvy. Má byť: -platné oprávnenie (úradne overenú fotokópiu) na vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok vyhradených technických zariadení tlakových v rozsahu: Technické zariadenie tlakové skupina B písm. d) -zoznam minimálne 6 odborne spôsobilých osôb s osvedčením: technik požiarnej ochrany (TPO), v súlade s § 11 zákona NR SR č. 314/2001 Z. z. o OPP v znení neskorších predpisov, zabezpečujúcich výkon jednotlivých činností v oblasti ochrany pred požiarmi, z čoho minimálne 1 má osvedčenie špecialistu požiarnej ochrany, podľa § 11 zákona NR SR č.314/2001 Z. z., vydané MV SR, podpísaný oprávnenou osobou konať v mene poskytovateľa; k zoznamu poskytovateľ doloží čestné vyhlásenie odborne spôsobilých osôb uvedených v zozname, že budú k dispozícii na plnenie zmluvy -čestné vyhlásenie uchádzača, že uchádzač v prípade úspešnosti zabezpečí školenie osoby zodpovednej za údržbu požiarneho uzáveru s prevádzkovými pokynmi požiarneho uzáveru

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité