Oznámenie 7828 - WYP

Obsah

7828 - WYP
Vestník č. 110/2018 - 05.06.2018

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Technická univerzita vo Zvolene - Rektorát
IČO: 00397440
T.G.Masaryka 24, 96053 Zvolen
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Ján Lietava, Ing. Ján Molnár
Telefón: +421 455206199 / 455206121
Fax: +421 455330051
Email: jan.lietava@tuzvo.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.tuzvo.sk
Hlavná adresa(URL): http://www.tuzvo.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/8149
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Organizácia riadená verejným právom
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Vzdelávanie
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Rekonštrukcia sociálnych zariadení v ŠD Bariny, Technická univerzita vo Zvolene
Referenčné číslo: 4.6.2018
II.1.2) Hlavný kód CPV
45214700-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Celý predmet zákazky bude realizovaný podľa výkresovej dokumentácie Riešenie kúpeľní, WC a chodby, Vysokoškolský internát TUZVO, informatívnych pôdorysov pôvodného stavu podlaží a výkazu výmer.

Projektová dokumentácia rieši rekonštrukciu sociálnych zariadení v Študentskom domove Bariny, Technickej univerzity vo Zvolene. Jedná sa o budovu s 9.NP. Rekonštrukciou budú obnovené WC kúpeľne a vstupné chodby do buniek. Rekonštrukcia spočíva vo vybúraní starých obkladov, dlažieb a zariaďovacích predmetov a realizáciou nových obkladov, dlažieb a osadením nových zariaďovacích predmetov.

Predmet zákazky bude zrealizovaný v termíne: najneskôr do 100 kalendárnych dní odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy o dielo.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
920 000,00 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
45430000-0
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK032
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Technická univerzita vo Zvolene, ŠD Bariny, Študentská 27, Zvolen.
II.2.4) Opis obstarávania
Celý predmet zákazky bude realizovaný podľa výkresovej dokumentácie Riešenie kúpeľní, WC a chodby, Vysokoškolský internát TUZVO, informatívnych pôdorysov pôvodného stavu podlaží a výkazu výmer.

Projektová dokumentácia rieši rekonštrukciu sociálnych zariadení v Študentskom domove Bariny, Technickej univerzity vo Zvolene. Jedná sa o budovu s 9.NP. Rekonštrukciou budú obnovené WC kúpeľne a vstupné chodby do buniek. Rekonštrukcia spočíva vo vybúraní starých obkladov, dlažieb a zariaďovacích predmetov a realizáciou nových obkladov, dlažieb a osadením nových zariaďovacích predmetov.

Predmet zákazky bude zrealizovaný v termíne: najneskôr do 100 kalendárnych dní odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy o dielo.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
920 000,00 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v dňoch: 100
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: (1) Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa odseku 1 písm. e) je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu,

(2) Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti spôsobom podľa odseku 2 e) písm. e) doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky,

Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, ktorú má zabezpečiť.

Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti: Preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia uchádzačov vyplýva z obsahu § 32 zákona o verejnom obstarávaní.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: 1)Uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy, alebo riadiacich zamestnancov - doklad o oprávnení vykonávať funkciu stavbyvedúceho (§ 34 ods. 1 písm. g) zákona 343/2015 Z. z.).

Odôvodnenie primeranosti podmienok účasti: Uvedenou podmienkou účasti v zmysle §34 ods.(1) písm. g) verejný obstarávateľ požaduje vzhľadom na povahu predmetu zákazky preukázanie
- či uchádzač disponuje odbornými kvalifikovanými riadiacimi pracovníkmi, ktorí zabezpečia dodržiavanie platných STN alebo ekvivalent, technologických postupov a všeobecne záväzných technických požiadaviek, platných právnych, prevádzkových a bezpečnostných predpisov,

Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač alebo záujemca verejnému obstarávateľovi alebo obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa odseku 1 písm. g), uchádzač alebo záujemca môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 29.06.2018 11:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 30.09.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 29.06.2018 13:00
Miesto: Otváranie ponúk sa uskutoční dňa 29.06.2018 o 13.00 hod. na adrese Technická univerzita vo Zvolene, T.G. Masaryka č. 24, 960 53 Zvolen, hlavná budova, III. poschodie, miestnosť č. B308 Malá zasadačka.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní ponúk sa môžu zúčatniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom. Uchádzač alebo poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a poverený zástupca uchádzača plnou mocou na zastupovanie.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1) Súťažné podklady si záujemcovia vyžiadajú na základe písomnej žiadosti zaslanej e-mailom na adresu:
jan.lietava@tuzvo.sk (doporučený spôsob) alebo poštou na adresu verejného obstarávateľa. Zaslaná žiadosť
musí obsahovať kompletné identifikačné údaje žiadateľa (názov, adresa sídla, e-mailová adresa, na ktorú majú byť
súťažné podklady zaslané). Žiadosť musí byť napísaná v slovenskom alebo českom jazyku. Súťažné podklady budú
zasielané elektronicky a uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť ich prijatie.
2) Splnenie podmienok účasti môže uchádzať predložiť buď dokladmi preukazujúcimi splnenie podmienok účasti, alebo uvedené doklady môže predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (ďalej JED).
3) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom, na ktorého sa vzťahuje povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého
subdodávatelia, ktorí sú v čase uzavretia zmluvy verejnému obstarávateľovi známi nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.
4) Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom sledovať profil verejného obstarávateľa, ktorý spravuje Úrad pre verejné obstarávanie, nakoľko tam bude zverejňovať všetky vysvetlenia, prípadne zmeny a doplnenia, odpovede na prijaté žiadosti o nápravu v rámci predmetnej zákazky.
5) Verejný obstarávateľ požaduje od úspešného uchádzača pred podpisom zmluvy poskytnutie nasledovnej riadnej súčinnosti:
- Predloženie úradne overenej kópie platnej poistnej zmluvy na poistenie za škodu spôsobenú podnikateľom na poistnú sumu minimálne vo výške 100 000,00 EUR. Uchádzač je povinný mať uzatvorené uvedené poistenie počas celej doby realizácie prác v zmysle zmluvy o dielo.
- Úspešný uchádzač je povinný pred uzavretím zmluvy o dielo predložiť zmluvnú zábezpeku na plnenie diela vo výške 50.000,00 EUR ako inštitút zábezpeky na zhotovenie diela predmetu zmluvy a jeho dokončenie, jeho kvalitu, včasnosť a dodržanie ostatných zmluvných podmienok včítane ceny. Zmluvnú zábezpeku preukáže:
a)bankovou zárukou alebo
b)zložením finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa najneskôr v deň podpisu zmluvy.
6) Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie nie je ani zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
04.06.2018

Redakčné opravy

8759 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 126/2018
V oznámení 07828-WYP verejného obstarávateľa/obstarávateľa Technická univerzita vo Zvolene - Rektorát, T.G.Masaryka 24, 960 53 Zvolen zverejnenom vo VVO č. 110/2018 zo dňa 05.06.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.6) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 29.06.2018 11:00 Má byť: 09.07.2018 11:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 29.06.2018 13:00 Má byť: 09.07.2018 13:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: Otváranie ponúk sa uskutoční dňa 29.06.2018 o 13.00 hod. na adrese Technická univerzita vo Zvolene, T.G. Masaryka č. 24, 960 53 Zvolen, hlavná budova, III. poschodie, miestnosť č. B308 Malá zasadačka. Má byť: Otváranie ponúk sa uskutoční dňa 09.07.2018 o 13.00 hod. na adrese Technická univerzita vo Zvolene, T.G. Masaryka č. 24, 960 53 Zvolen, hlavná budova, III. poschodie, miestnosť č. B308 Malá zasadačka.

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité