Oznámenie 9581 - MSS

Obsah

9581 - MSS
Vestník č. 138/2018 - 13.07.2018

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA

Druh postupu: Verejná súťaž
Druh zákazky: Služby
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Hlavné mesto SR Bratislava
Vnútroštátne identifikačné číslo: 00603481
Primaciálne námestie 1, 81499 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Kód NUTS: SK
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing.Ľubomír Filas, PhDr. Marián Kocan
Telefón: +421 259356342
Email: ovo@bratislava.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.bratislava.sk
Hlavná adresa(URL): http://www.bratislava.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
http://www.bratislava.sk
Ďalšie informácie
Ďalšie informácie možno získať na: vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa: Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
miestna samospráva
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov:
Modernizácia električkových tratí Vajnorská radiala - Projektová dokumentácia
Referenčné číslo: MAGS OVO 46560/2018
II.1.2) Hlavný kód CPV
71200000-0
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis:
Predmetom zákazky je poskytnutie služby súvisiacej s vypracovaním a dodaním Požiadaviek Objednávateľa pre stavbu Modernizácia električkových tratí Vajnorská radiála, zabezpečenie inžinierskej činnosti pri zastupovaní investora v konaní s dotknutými orgánmi chrániacimi verejné záujmy podľa osobitných predpisov a inými dotknutými subjektmi, výkon autorského dozoru v etape realizácie príslušnej stavby, ktorý zodpovedá odbornému autorskému dohľadu nad uskutočnením stavieb podľa projektovej dokumentácie overenej stavebným úradom v stavebnom konaní. Podrobne je predmet zákazky opísaný v oddiele B.1 súťažných podkladov s názvom: Stručný opis predmetu zákazky a v oddiele B.3 Zmluvné podmienky dodania predmetu zákazky, Príloha č. 3 ku Zmluve o dielo Opis predmetu zákazky a TP 019 Dokumentácia stavieb a ciest, ktorá je verejne dostupná na stránke SSC.
II.1.5) Celková odhadovaná hodnota
1 231 646,66 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.2) Dodatočné kódy CPV
71320000-7
71322500-6
71311230-2
71242000-6
71247000-1
71300000-1
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS:
SK
Hlavné miesto dodania alebo plnenia:
Slovenská republika, Bratislavský kraj, okres Bratislava, mesto Bratislava.
II.2.4) Opis obstarávania:
Verejný obstarávateľ v rámci predmetu zákazky požaduje poskytnutie nasledovných služieb, ktorých výsledkom bude vypracovanie a dodanie Požiadaviek Objednávateľa vrátane: a) dopracovania dokumentácie pre územné rozhodnutie (DÚR), b) dopracovania dokumentácie stavebného zámeru v zmysle zákona č. 254/1998 Z. z. o verejných prácach k štátnej expertíze (DSZ), c) dokumentácie prieskumov, d) vypracovania projektovej dokumentácie, e) výkonu autorského dozoru, f) inžinierska činnosť. Predpokladaný rozsah požadovaných služieb počas trvania zmluvného vzťahu ako výsledku tohto postupu zadávania zákazky je špecifikovaný v oddiele B.1 súťažných podkladov s názvom: Stručný opis predmetu zákazky a v oddiele B.3 súťažných podkladov s názvom Zmluvné podmienky dodania predmetu zákazky, Príloha č. 3 ku Zmluve o dielo Opis predmetu zákazky a TP 019 Dokumentácia stavieb a ciest, ktorá je verejne dostupná na stránke SSC.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému
Obdobie: v mesiacoch (od zadania zákazky)
12
Toto obstarávanie môže byť obnovené: Áno
Popis obnovy: V prípade zrušenia postup zadávania zákazky podľa platného zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "ZVO").
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Áno
Číslo projektu alebo referenčné číslo: Operačný program Integrovaná infraštruktúra
II.2.14) Doplňujúce informácie:
Zákazka bude financovaná prostredníctvom Operačného programu Integrovaná infraštruktúra. Dĺžka trvania zákazky uvedená v časti II.2.7 tohto oddielu oznámenia je 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy podľa právneho poriadku platného v Slovenskej republike
ODDIEL III: PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Vhodnosť vykonávať profesionálnu činnosť vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Zoznam a krátky opis podmienok: § 32 ods. 1 ZVO písm. a) uchádzač, ani jeho štatutárny orgán, ani člen štatutárneho orgánu, ani člen dozorného orgánu, ani prokurista nebol právoplatne odsúdený za trestný čin korupcie, trestný čin poškodzovania finančných záujmov Európskych spoločenstiev, trestný čin legalizácie príjmu z trestnej činnosti, trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, trestný čin založenia, zosnovania alebo podporovania teroristickej skupiny, trestný čin terorizmu a niektorých foriem účasti na terorizme, trestný čin obchodovania s ľuďmi, trestný čin, ktorého skutková podstata súvisí s podnikaním alebo trestný čin machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe. Uchádzač preukazuje splnenie podmienky doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, b) uchádzač nemá nedoplatky poistného na zdravotné poistenie, sociálne poistenie a príspevkov na starobné dôchodkové sporenie v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač preukazuje splnenie podmienky doloženým potvrdením zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne nie starším ako tri mesiace, c) uchádzač nemá daňové nedoplatky v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač preukazuje splnenie podmienky doloženým potvrdením miestne príslušného daňového úradu nie starším ako tri mesiace, d) na majetok uchádzača nebol vyhlásený konkurz, nie je v reštrukturalizácii, nie je v likvidácii, ani nebolo proti nemu zastavené konkurzné konanie pre nedostatok majetku alebo zrušený konkurz pre nedostatok majetku. Uchádzač preukazuje splnenie podmienky doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, e) uchádzač je oprávnený poskytovať projektové služby, vypracovanie projektovej dokumentácie pre dopravné stavby. Uchádzač preukazuje splnenie podmienky doloženým dokladom o oprávnení poskytovať služby, ktorý zodpovedá predmetu zákazky, inžinierske služby projektovania, f) uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač preukazuje splnenie podmienky doložením čestného vyhlásenia.
Podľa § 152 ods. 1 ZVO uchádzač zapísaný do zoznamu hospodárskych subjektov na Úrade pre verejné obstarávanie -uchádzač môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov. Ak právo štátu uchádzača so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača. Ak uchádzač má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 32 odseku 2 ZVO alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Podľa § 37 ods. 3 ZVO skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Oprávnenie poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Podľa § 152 ods.3 ZVO verejný obstarávateľ uzná rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu, ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní. Podľa § 187 ods.7 ZVO zápis v zozname podnikateľov vykonaný podľa predpisov účinných do 17. apríla 2016 je zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov v rozsahu zapísaných skutočností.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: Zoznam a krátky opis kritérií výberu v zmysle ZVO: Finančné a ekonomické postavenie uchádzač preukáže podľa § 33 ods. 1 písm. a) ZVO predložením vyjadrenia banky alebo pobočky zahraničnej banky nie starším ako tri mesiace ku dňu predkladania ponúk. Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať zdroje osoby, ktorej postavenie využíva na preukázanie finančného a ekonomického postavenia. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje finančné a ekonomické postavenie. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne plnenie počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia okrem § 32 ods. 1 písm. e) ZVO a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená na verejnom obstarávaní, požaduje sa preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa finančného a ekonomického postavenia za všetkých členov skupiny spoločne. Podľa § 33 ods.4 ZVO ak uchádzač nedokáže z objektívnych dôvodov poskytnúť na preukázanie finančného a ekonomického postavenia dokument určený verejným obstarávateľom, môže finančné a ekonomické postavenie preukázať predložením iného dokumentu, ktorý verejný obstarávateľ považuje za vhodný
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky o schopnosti uchádzača plniť finančné záväzky (banková informácia). Vyjadrenie banky musí obsahovať najmä informácie, že uchádzač za predchádzajúce tri kalendárne roky až ku dňu vystavenia vyjadrenia banky, resp. len za tie roky, za ktoré je dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti : -nebol v nepovolenom debete, -v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár, -jeho bežný účet nebol predmetom exekúcie. V prípade, ak má uchádzač účty vo viacerých bankách, verejný obstarávateľ požaduje bankovú informáciu od každej z nich a vo vyššie uvedenom rozsahu. Uchádzač predloží čestné vyhlásenie podpísané uchádzačom, jeho štatutárnym orgánom alebo iným oprávneným zástupcom uchádzača, ktorý je oprávnený konať v mene uchádzača, že nemá bankové účty v iných bankách ako tých, za ktoré predložil vyjadrenie banky. Odôvodnenie: Verejný obstarávateľ požadovaním tejto podmienky účasti skúma schopnosť uchádzača plniť si finančné záväzky a skúma jeho finančnú stabilitu. Podmienka účasti je potrebná a primeraná vo vzťahu k predmetu zákazky vzhľadom na rozsah predmetu zákazky, predpokladanú hodnotu zákazky, lehotu splatnosti faktúr, dĺžku trvania zákazky z dôvodu, že uchádzač musí mať vlastné zdroje financovania alebo musí byť schopný získať externé finančné zdroje (napr. z banky) na dodávku predmetu zákazky, ktorý bude hradený bez finančných preddavkov a musí preto preukázať svoju schopnosť zabezpečiť finančné náklady spojené s plnením predmetu zákazky.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis kritérií výberu: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje technickú alebo odbornú spôsobilosť:
Podľa § 34 ods. 1 písm. a)

Obstarávateľ vyžaduje predložiť zoznam poskytnutých služieb rovnakého predmetu zákazky, t.j. vypracovanie dokumentácie pre územné rozhodnutie (ďalej len DÚR), dokumentácie pre stavebné povolenie (ďalej len DSP), alebo vypracovanie dokumentácie na ponuku, ktorej súčasťou je dokumentácia na realizáciu stavby (ďalej len DP, ktorého súčasťou je DRS), alebo vypracovanie dokumentácie na realizáciu stavby (ďalej len DRS) pre električkové trate alebo železničné trate zhotovených za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania: električkové trate s dĺžkou koľají min. 3 km v jednom smere alebo železničné trate s dĺžkou koľají min. 20 km v jednom smere.

Podľa § 34 ods. 1 písm. g)
Uviesť menovité zloženie pracovnej skupiny, ktorá bude zložená z
hlavného inžiniera projektu,
zodpovedného projektanta pre železničnú časť,
zodpovedného projektanta pre vodohospodársku časť,
zodpovedného projektanta pre statiku stavieb,
zodpovedný projektant pre určené technické zariadenia mestských dráh/tratí,
krajinného architekta
osoby zodpovednej za rozpočet stavby.

Zoznam a opis kritérií výberu sa nachádza v oddiele A.2 súťažných podkladov označenom ako Podmienky účasti uchádzačov,
V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov, požaduje sa preukázanie splnenia podmienok účasti za všetkých členov skupiny spoločne.

Verejný obstarávateľ však z dôvodu riadneho plnenia zmluvných vzťahov uzatváraných na základe výsledku tohto postupu zadávania zákazky požaduje, aby v prípade úspešnosti skupiny dodávateľov v tomto verejnom obstarávaní táto vytvorila minimálne právnu formu podľa § 829 Občianskeho zákonníka, alebo inú právnu formu na základe, ktorej budú členovia úspešnej skupiny dodávateľov zodpovedať za zmluvné plnenie spoločne a nerozdielne.

Z kapacitných dôvodov formulára bližšie podmienky spolu s odôvodneniami potreby jednotlivých odborníkov sa nachádza v oddiele A.2 súťažných podkladov označenom ako Podmienky účasti uchádzačov, bod 3 Podmienky účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34 ZVO.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.1) Informácie o konkrétnej profesii
Odkaz na príslušný zákon, právny predpis alebo administratívne opatrenie: zákon č. 50/1976 Zb. stavebný zákon v znení neskorších predpisov, zákon č. 138/1992 Zb. o autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov, zákon č. 215/1995 Z. z. a 216/1995 Z. z. o komore geodetov a kartografov v znení neskorších predpisov, zákon č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, zákon č. 569/2007 Z. z. (geologický zákon) v znení neskorších predpisov, zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov, zákon č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie v znení neskorších predpisov, zákon č. 49/2002 Z. z. o ochrane pamiatkového fondu, zákon č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia alebo ekvivalent v zmysle uvedených predpisov vydaných v krajine uchádzača.
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky:
Povinnosť uviesť mená a odbornú kvalifikáciu pracovníkov poverených vykonaním zákazky
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) DRUH POSTUPU
IV.1.1) Druh postupu
IV.1.8) Informácia o dohode o vládnom obstarávaní (GPA)
Na toto obstarávanie sa vzťahuje dohoda o vládnom obstarávaní: Áno
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum a čas: 11.09.2018 10:00
IV.2.4) Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
SK
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 31.12.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 24.09.2018 10:00
Miesto: Slovenská republika, Bratislava, Laurinská 5, zasadacia miestnosť oddelenia verejného obstarávania.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie častí ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné. Verejný obstarávateľ v súlade s § 52 ods. 6 ZVO umožňuje účasť na otváraní ponúk označených ako "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní častí ponúk označených ako "Kritériá" verejný obstarávateľ umožní účasť tým osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.1) INFORMÁCIE O OPAKOVANÍ OBSTARÁVANIA
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
1. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.
2. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO; oprávnenie poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa odseku 1 písm. g), uchádzač môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Ak uchádzač preukázal technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť technickými a odbornými kapacitami inej osoby a počas trvania zmluvy dôjde k plneniu, ktorého sa toto preukázanie týka, uchádzač je oprávnený toto plnenie poskytnúť len sám, alebo prostredníctvom tej osoby, písomnou zmluvou s ktorou toto postavenie preukázal; možnosť zmeny subdodávateľa tým nie je dotknutá.
3. Viazanosť ponuky musí byť zabezpečená zábezpekou podľa § 46 ods. 1 písm. a) ZVO v určenej výške 61 582 EUR. Podmienky zloženia, uvoľnenia alebo vrátenia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
4. Postup pri vyžiadaní a poskytnutí súťažných podkladov: Záujemca zadá do internetového vyhľadávača elektronickú adresu www.ezakazky.sk/magistrat, klikne na názov zákazky, potom klikne na "Žiadosť o účasť" a prihlási sa do systému nasledovným spôsobom: - ak už záujemca má v systéme zriadené konto, prihlási sa priamo svojimi prihlasovacími údajmi alebo - ak ešte záujemca nemá zriadené konto v systéme, klikne na "Registrácia" a postupuje podľa pokynov uvedených pre registráciu v systéme priamo na internetovej stránke www.ezakazky.sk, pričom po úspešnom prihlásení si záujemca vygeneruje žiadosť o účasť vo formáte .pdf s časovou pečiatkou, ktorá sa zobrazí v záložke "Dokumenty". Vygenerovanú žiadosť o súťažné podklady záujemca vytlačí, potvrdí štatutárnym zástupcom záujemcu alebo štatutárnym zástupcom záujemcu poverenou osobou spôsobom, ktorý má záujemca uvedený ako spôsob konania menom záujemcu v oficiálnych dokumentoch (podpis/podpisy alebo podpis/podpisy a odtlačok pečiatky) a doručí poštovou zásielkou alebo iným prepravcom listových zásielok alebo osobne verejnému obstarávateľovi do lehoty uvedenej oddiele IV.2.2) tohto oznámenia na kontaktnú adresu uvedenú v tomto oznámení.
Verejný obstarávateľ a obstarávateľ poskytnú vysvetlenie informácií v zmysle § 48 ZVO.
5. V relevantných prípadoch nad rámec znenie § 18 ZVO, bude verejný obstarávateľ postupovať podľa § 81 ZVO.

pre obmedzenie formulára pokračovanie v bodeVI.4.3)Postup preskúmania.......
VI.4) POSTUPY PRESKÚMANIA
VI.4.1) Orgán zodpovedný za preskúmanie
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.4.3) Postup preskúmania
Presné informácie o termínoch na postup preskúmania: pokračovanie bodu VI.3)DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
6. Podmienky účasti je možné preukázať podľa § 39 ods. 1 ZVO (vrátane zaškrknutia globálneho údaju alfa). Z predloženého Jednotného európskeho dokumentu (ďalej len JED) musia jednoznačne vyplývať informácie o splnení podmienok účasti a o spôsobe preukázania určených podmienok účasti (§ 32, 33 a § 34 ZVO) vo väzbe na ustanovenie § 33 ods. 2 ZVO, resp. § 34 ods. 3 ZVO.
7. Požiadavkou verejného obstarávateľa je aj prijateľnosť a regulárnosť ponuky uchádzača požadovaná v týchto súťažných podkladoch.
8. Ďalšie požiadavky a podmienky dodania predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov B. 3 Zmluvné podmienky dodania predmetu zákazky.
9. Verejný obstarávateľ uzná rovnocenné potvrdenie vydané príslušným orgánom iného štátu, ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní.
10. Ponuky, návrhy a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuky, návrhy, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka.
11. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neuzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý predložil ponuku presahujúcu limit PHZ.
VI.4.4) Útvar, od ktorého možno získať informácie o postupe preskúmania
Úrad pre verejné obstarávanie
Ružová dolina 10, P.O.BOX 98
82005
Bratislava

Slovensko
Vnútroštátne identifikačné číslo: 31797903
Telefón: +421 250264176
Fax: +421 250264219
Internetová adresa (URL): http://www.uvo.gov.sk
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA:
10.07.2018

Redakčné opravy

12401 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 177/2018
V oznámení 09581-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hlavné mesto SR Bratislava, Primaciálne námestie 1, 814 99 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 138/2018 zo dňa 13.07.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť Namiesto: Dátum: 11/09/2018 Miestny čas: 10:00 Má byť: Dátum: 18/09/2018 Miestny čas: 10:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Súťažné podklady v bode 18.3.....prekladania ponúk ... Namiesto: Dátum: 11/09/2018 Miestny čas: 10:00 má byť: Dátum: 18/09/2018 Miestny čas: 10:00
14529 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 205/2018
V oznámení 9581-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hlavné mesto SR Bratislava, Primaciálne námestie 1, 81499 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 138/2018 zo dňa 13.07.2018 boli nesprávne zverejnené údaje VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Verejný obstarávateľ upozorňuje, že v zmysle platných legislatívnych zmien, komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačom v procese verejného obstarávania od 19.10.2018 bude v súlade § 20 ods.1 ZVO prebiehať elektronickou formou, prostredníctvom komunikačného rozhrania systému umiestneného na doméne ÚVO, www.uvo.gov.sk.
17203 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 237/2018
V oznámení 09581-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hlavné mesto SR Bratislava, Primaciálne námestie 1, 814 99 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 138/2018 zo dňa 13.07.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Ponuka musí byť platná do Namiesto: 31.12.2018 00:00 Má byť: 30.06.2019 00:00 VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: upravuje sa znenie v súťažných podkladoch: bod 8.1 namiesto: Uchádzač je svojou ponukou viazaný od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk až do uplynutia lehoty viazanosti ponúk stanovenej verejným obstarávateľom do 31.12.2018. ma byť:8.1Uchádzač je svojou ponukou viazaný od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk až do uplynutia lehoty viazanosti ponúk stanovenej verejným obstarávateľom do 30.06.2019. V zmysle bodu 15.5 súťažných podkladov:V prípade predĺženia lehoty viazanosti ponúk zábezpeka ponúk naďalej zabezpečuje viazanosť ponúk uchádzačov až do uplynutia takto primerane predĺženej lehoty viazanosti ponúk. Verejný obstarávateľ od Uchádzačov požaduje, aby tí, ktorí predložili v rámci svojej ponuky bankovú záruku, doložili do podateľne verejného obstarávateľa originál predĺženej bankovej záruky s termínom platnosti do 30.06.2019 a to najneskôr do 31.12.2018.
14604 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 120/2019
V oznámení 09581-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hlavné mesto SR Bratislava, Primaciálne námestie 1, 814 99 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 138/2018 zo dňa 13.07.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Namiesto: 30.06.2019 00:00 Má byť: 31.12.2019 00:00
35253 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 254/2019
V oznámení 09581-MSS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Hlavné mesto SR Bratislava, Primaciálne námestie 1, 814 99 Bratislava - mestská časť Staré Mesto zverejnenom vo VVO č. 138/2018 zo dňa 13.07.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané Namiesto: 31.12.2019 00:00 Má byť: 30.04.2020 00:00

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité