Oznámenie 11944 - WYP

Obsah

11944 - WYP
Vestník č. 168/2018 - 24.08.2018

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Mesto Topoľčany
IČO: 00311162
Nám. M.R. Štefánika 1, 95501 Topoľčany
Slovensko
Kontaktná osoba: Marcela Turčanová
Telefón: +421 948243889
Email: turcanova@apuen.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4623
Hlavná adresa(URL): http://www.topolcany.sk/
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
https://josephine.proebiz.com/sk/tender/904/summary
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Adresa (URL): https://josephine.proebiz.com/sk/tender/904/summary
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálna alebo miestna agentúra/úrad
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Športová hala Bernolákova ulica Topoľčany – prestavba, rekonštrukcia a rozšírenie
Referenčné číslo: OSMS/5723/2018
II.1.2) Hlavný kód CPV
45212221-1
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Rekonštrukciou a rozšírením športovej haly pre potreby objednávateľa sa objekt haly musí stavebne rozšíriť do pozemku a to tak, aby boli dodržané priestorové podmienky pre riešenie inžinierskych sietí a rekonštrukcie sietí.

Hlavnou časťou predmetu zákazky je vybudovanie nových tribún po obvode ihriska. Okolie športovej haly bude dotvorené novými spevnenými plochami ako i výsadbou zelene. Dôjde k doplneniu, rekonštrukcii a k preložkám inžinierskych sieti. Pre potreby parkovania sa vytvoria nové parkovacie plochy hlavne pre hráčov, VIP a média.
Rozšírenie športovej haly predstavuje stavebnotechnické úpravy pre potreby s kapacitou 2050 divákov. Vybudujú sa dve nové tribúny po obvode hracej plochy. Jestvujúca tribúna sa upraví pre potreby lepšej viditeľnosti. Zvýšia sa stupne zo 400 mm na 500 mm. Športová hala sa zväčší a prestreší novými oceľovými nosníkmi.
Kompletný opis predmetu zákazky je uvedený v projekte pre realizáciu stavby, ktorá je prílohou súťažných podkladov.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
3 504 936,95 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK023
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Miestom realizácia stavebných prác je existujúca Športová hala na Bernolákovej ulici v meste Topoľčany.
II.2.4) Opis obstarávania
Rekonštrukciou a rozšírením športovej haly pre potreby objednávateľa sa objekt haly musí stavebne rozšíriť do pozemku, a to tak, aby boli dodržané priestorové podmienky pre riešenie inžinierskych sietí a rekonštrukcie sietí.

Hlavnou časťou predmetu zákazky je vybudovanie nových tribún po obvode ihriska. Okolie športovej haly bude dotvorené novými spevnenými plochami ako i výsadbou zelene. Príde k doplneniu rekonštrukcii a k preložkám inžinierskych sieti. Pre potreby parkovania sa vytvoria nove parkovacie plochy hlavne pre hráčov, VIP a média.
Rozšírenie športovej haly predstavuje stavebnotechnické úpravy pre potreby s kapacitou 2050 divákov. Vybudujú sa dve nové tribúny po obvode hracej plochy. Jestvujúca tribúna sa upraví pre potreby lepšej viditeľnosti. Zvýšia sa stupne zo 400 mm na 500 mm. Športová hala sa zväčší a prestreší novými oceľovými nosníkmi.
Kompletný opis predmetu zákazky je uvedený v projekte pre realizáciu stavby, ktorá je prílohou súťažných podkladov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
3 504 936,95 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v mesiacoch: 9
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti podľa § 32 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "ZVO") v plnom rozsahu. Túto skutočnosť preukáže spôsobom uvedeným v ZVO. V prípade skupiny dodávateľov sa postupuje primerane podľa § 37 ZVO.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Nevyžaduje sa.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Nevyžaduje sa.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Tejto súťaže sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa nižšie stanovené požiadavky pre preukázania svojej technickej alebo odbornej spôsobilosti. Pre preukázanie splnenia uvedených podmienok predloží uchádzač v ponuke nasledovné doklady:
1.1. V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. b) ZVO uchádzač preukáže zoznam zrealizovaných stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania v rozsahu požadovaných minimálnych štandardov.
1.2 V súlade s ustanovením § 34 ods. 1 písm. g) ZVO údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy v rozsahu požadovaných minimálnych štandardov.
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Z dôvodu znakového obmedzenia formulára sa podrobný opis minimálnych požadovaných štandardov s odôvodnením potreby podmienky účasti nachádza v súťažných podkladoch (samostatná príloha súťažných podkladov).
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.2) Podmienky vykonania zákazky
Podmienky vykonania zákazky sa nachádzajú v realizačnej projektovej dokumentácii a v zmluve o dielo.
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 24.09.2018 10:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 31.01.2019
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 24.09.2018 13:30
Miesto: Otváranie ponúk sa uskutoční na Mestskom úrade Topoľčany.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Uchádzač, ktorý predložil v lehote na predkladanie ponúk svoju ponuku. Každá fyzická osoba sa preukáže identifikačným dokladom. V prípade, že príde iná osoba ako štatutárny zástupca oprávnený konať za uchádzača, táto osoba je povinná predložiť okrem identifikačného dokladu aj písomné splnomocnenie od osoby oprávnenej konať za uchádzača.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.2) INFORMÁCIE O ELEKTRONICKOM RIADENÍ PRÁCE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1.Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania.

2.Zábezpeka ponuky sa vyžaduje a to vo výške 50.000 €. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov na podmienky viazanosti ponúk, ktoré majú vplyv na dĺžku bankových záruk. Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch v časti Viazanosť a Banková zábezpeka.

3.Verejný obstarávateľ použije postup podľa § 114 ods. 9 ZVO vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční až po vyhodnotení ponúk.

4.V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED) je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj. Doklady a dokumenty dočasne nahradené JED musia preukazovať stav platný k dátumu predkladania ponúk.

5.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, tj. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Pravidlá pre doručovanie zásielok: zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi okamihom jej prevzatia. Za okamih prevzatia sa považuje okamih, od kedy má adresát objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, tj. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Doručovanie revíznych postupov sa riadi Výkladovým stanovisko UVO č. 3/2018.

6.Ponuka je vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/.
Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Autentifikáciu je možné previesť dvoma spôsobmi:
a) systéme JOSEPHINE registráciou a prihlásením pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a
bezpečnostným osobnostným kódom (eID) alebo
b)použitím autorizačného kódu, ktorý bude poslaný na adresu sídla firmy uchádzača v listovej podobe formou doporučenej pošty. Lehota na tento úkon sú min. 4 pracovné dni a je potreba s touto lehotou počítať pri vkladaní ponuky. Autentifikovaný uchádzač si po prihlásení do systému JOSEPHINE v Prehľade zákaziek vyberie predmetnú zákazku a vloží svoju ponuku do určeného formulára na príjem ponúk, ktorý nájde v záložke Ponuky.

7.Obhliadka miesta dodania je odporúčaná. Bližšie informácie k obhliadke sú uvedené v súťažných podkladoch.

8.Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme Josephine umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/, čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom.

9.Verejný obstarávateľ stanovil rozhodovacie kritérium pre prípad zhody cenových ponúk pri uchádzačoch na prvom, druhom alebo treťom mieste:
V prípade, ak komisia identifikuje po predbežnom vyhodnotení ponúk a po zrealizovaní elektronickej aukcie na základe zvolených kritérií zhodné návrhy na prvom, druhom alebo treťom predbežnom mieste, komisia vyhodnotí na danom mieste ako lepšiu ponuku toho uchádzača, ktorý predložil nižšiu cenu vrátane DPH za stavebný oddiel E1. SO-01. V prípade zhody aj v tejto položke bude ako druhé rozhodovacie kritérium slúžiť nižšia cena vrátane DPH za stavebný oddiel E1.1. V prípade zhody aj na tejto pozícii bude ako tretie rozhodovacie kritérium slúžiť nižšia cena vrátane DPH za stavebný oddiel E1.2.
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
23.08.2018

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité