Oznámenie 11947 - WYS

Obsah

11947 - WYS
Vestník č. 168/2018 - 24.08.2018

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Mesto Prievidza
IČO: 00318442
Nám. Slobody 14, 97101 Prievidza
Slovensko
Kontaktná osoba: Ing. Lucia Rešetová, Ing. Andrea Nikmonová
Telefón: +421 465179713
Fax: +421 465423474
Email: lucia.resetova@prievidza.sk
Webové sídlo (internetová adresa)
Hlavná adresa(URL): http://www.prievidza.sk
I.3) KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
http:///www.prievidza.sk/samosprava/verejne-obstaravanie/sutazne-podklady-k-zakazkam/
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA
Druh verejného obstarávateľa Regionálna alebo miestna agentúra/úrad
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
samospráva
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
prevádzkovanie kompostárne biologicky rozložiteľného odpadu pre mesto Prievidza
Referenčné číslo: 8092/2018
II.1.2) Hlavný kód CPV
77120000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Predmetom zákazky je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne biologicky rozložiteľného odpadu pre mesto Prievidza v areály zberného dvora na Garážovej ulici 1 za účelom efektívneho využitia jej kapacity v súlade s merateľnými ukazovateľmi projektu a v súlade s platnými právnymi predpismi SR v oblasti nakladania a zhodnocovania odpadov. Úlohou je zabezpečenie zhodnocovania odpadov podľa zákona č. 79/2015 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Predmetom sú všetky činnosti súvisiace s preberaním biologicky rozložiteľných odpadov, výrobou kompostu, uskladňovaním kompostu, zabezpečením zneškodnenia alebo zhodnotenia biologicky rozložiteľného odpadu.
II.1.5) Celková predpokladaná hodnota
196 800,00 EUR bez DPH
II.1.6) Informácie o častiach
II.2) OPIS
II.2.3) Miesto dodania
Kód NUTS
SK022
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Garážová 1, 971 01 Prievidza
II.2.4) Opis obstarávania
Predmetom zákazky je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne biologicky rozložiteľného odpadu pre mesto Prievidza v areály zberného dvora na Garážovej ulici 1 za účelom efektívneho využitia jej kapacity v súlade s merateľnými ukazovateľmi projektu a v súlade s platnými právnymi predpismi SR v oblasti nakladania a zhodnocovania odpadov. Úlohou je zabezpečenie zhodnocovania odpadov podľa zákona č. 79/2015 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Predmetom sú všetky činnosti súvisiace s preberaním biologicky rozložiteľných odpadov, výrobou kompostu, uskladňovaním kompostu, zabezpečením zneškodnenia alebo zhodnotenia biologicky rozložiteľného odpadu. Vyprodukovaný kompost sa stane majetkom mesta Prievidza a budúci prevádzkovateľ s ním bude môcť nakladať len podľa pokynov mesta Prievidza. Kompostáreň je zariadenie na zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov činnosťou R3 recyklácia alebo spätné získavanie organických látok, ktoré sa nepoužívajú ako rozpúšťadlá (vrátane kompostovania alebo oných biologických transformačných procesov). Kompostovanie bude realizované na pripravenej zabezpečenej betónovej ploche technológiou aeróbnej fermentácie. Podmienkou je dodržanie podmienok ochrany povrchových a spodných vôd a životného prostredia. Vlastný proces kompostovania sa bude riadiť ustanoveniami STN 46 5735 Priemyselné komposty pre výrobu, skúšanie, dodávanie a užívanie kompostov vyrábaných priemyselným spôsobom a používaných ako organické hnojivo.
Bližšia špecifikácia a rozsah prác je uvedený v súťažných podkladoch.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6) Predpokladaná hodnota
196 800,00 EUR bez DPH
II.2.7) Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Dátum začatia: 01.01.2019
Dátum ukončenia: 31.12.2022
II.2.10) Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty: Nie
II.2.13) INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie: Nie
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1) PODMIENKY ÚČASTI
III.1.1) Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: V zmysle § 114 ods. 2 zákona o VO na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia verejný obstarávateľ vyžaduje doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu v rozsahu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti podľa § 32 odst. 2 zákona o VO predložením originálnych dokladov alebo ich úradne overených kópií nasledovne: doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu v rozsahu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky.

Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z uvedených dokladov alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Ak právo štátu uchádzača alebo záujemcu so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu.

Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne.
III.1.2) Ekonomické a finančné postavenie
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Neuplatňuje sa.
III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť
Zoznam a krátky opis podmienok, odôvodnenie primeranosti každej určenej podmienky: Neuplatňuje sa.
III.2) PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
III.2.3) Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
IV.2) ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 17.09.2018 14:00
IV.2.6) Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Ponuka musí platiť do: 31.12.2018
IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk
Dátum a čas: 18.09.2018 09:00
Miesto: Mestský úrad, Námestie slobody 12, 971 01 Prievidza, zasadačka prednostu 2. poschodie.
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie podmienky uvedené v súťažných podkladoch.
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
1. Pre uchádzačov bude kontaktná osoba Ing. Lucia Rešetová k dispozícií v pracovných dňoch
pondelok, utorok, streda, štvrtok v čase 07.00 - 15.30 hod., v piatok v čase 07.00 - 13.15 hod., na adrese: Mestský úrad Prievidza, Námestie slobody 14, 971 01 Prievidza, tel. 046/5179713, mail:
lucia.resetova@prievidza.sk .
2. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady každému záujemcovi,ktorý o ne požiada.Žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov doručí záujemca elektronickou poštou,na adresu verejného obstarávateľa: uvedenú v bode I. 1 tejto výzvy, kontaktná osoba: Ing. Lucia Rešetová (+421 465179713),email: lucia.resetova@prievidza.sk.
3.Táto súťaž sa uskutočňuje podľa Zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.Ďalšie postupy, vzťahy termíny,povinnosti a pod.viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania,ktoré nie sú popísané alebo špecifikované v súťažných podkladoch,sa v tomto verejnom obstarávaní riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.
4.Splnenie podmienky účasti možno preukázať JED-om,resp.uchádzači môžu pri preukázaní splnenia podmienok účasti využiť aj kombináciu týchto možností,pričom doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi uchádzač,ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí v čase a spôsobom,určeným verejným obstarávateľom.Uchádzač predkladá JED osobitne za nasledovné subjekty:seba(uchádzača); každého člena skupiny dodávateľov(osobitne);inú osobu,ktorej technické a odborné kapacity využíva na preukázanie splnenia podmienok účasti.
Hospodársky subjekt môže v časti IV. JED uviesť tzv. globálny údaj pre všetky podmienky účasti, bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV. Postačuje,keď hospodársky subjekt uvedie nasledovné:-Spĺňa požadované podmienky účasti Áno.
5.Dokumentácia k súťaži je dostupná na adrese http://www.prievidza.sk/samosprava/verejne-obstaravanie/sutazne-podklady-k-zakazkam/ .
6. Verejný obstarávateľ stanovuje, že dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom sa bude uskutočňovať elektronicky emailom v slovenskom jazyku. Elektronicky na účely tejto súťaže sa bude považovať komunikácia emailom prostredníctvom adresy: lucia.resetova@prievidza.sk,pričom záujemca/uchádzač potvrdí prijatie písomnosti stanoveným spôsobom.Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje aj pri poskytovaní a vysvetľovaní súťažných podkladov,pri vysvetľovaní ponuky.Elektronická komunikácia je neprípustná pri oznámení o neprijatí ponuky,oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk oznámení o vylúčení ponuky,pri doručení ponúk zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov,kedy sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v stanovených lehotách a na stanovené miesto.
7.Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom,ktorí si stiahli súťažné podklady a Výzvu z profilu,aby túto skutočnosť oznámili e-mailom na kontaktnú adresu: lucia.resetova@prievidza.sk s uvedením kontaktných údajov pre potreby poskytovania vysvetľovania údajov uvedených vo Výzve,Súťažných podkladoch a iné.V prípade,že záujemca nezašle túto informáciu,verejný obstarávateľ nenesie zodpovednosť za nedoručenie vysvetlenia informácii uvedených vo Výzve,Súťažných podkladoch a iné.
8.Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov v zmysle § 46 zákona o verejnom obstarávaní pre zabezpečenie viazanosti ponuky zábezpeku vo výške 5.000,00 €.Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
9. Vzhľadom na podmienky účasti,technické špecifikácie,kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy nie je predmetné VO zelené, ani obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.
10. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk (v súlade s § 114 ods. 9 zákona).
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
23.08.2018

Redakčné opravy

12845 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 183/2018
V oznámení 11947-WYS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Prievidza, Nám. Slobody 14, 971 01 Prievidza zverejnenom vo VVO č. 168/2018 zo dňa 24.08.2018 boli nesprávne zverejnené údaje IV.2.2) Lehota na predkladanie ponúk Namiesto: 17.09.2018 14:00 Má byť: 20.09.2018 13:00 IV.2.7) Podmienky na otváranie ponúk Namiesto: 18.09.2018 09:00 Má byť: 20.09.2018 13:30
827 - IOX publikovaná vo Vestníku číslo 11/2019
V oznámení 11947-WYS verejného obstarávateľa/obstarávateľa Mesto Prievidza, Nám. Slobody 14, 971 01 Prievidza zverejnenom vo VVO č. 168/2018 zo dňa 24.08.2018 boli nesprávne zverejnené údaje VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE Namiesto: 6. Verejný obstarávateľ stanovuje, že dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom sa bude uskutočňovať elektronicky emailom v slovenskom jazyku. Elektronicky na účely tejto súťaže sa bude považovať komunikácia emailom prostredníctvom adresy: lucia.resetova@prievidza.sk,pričom záujemca/uchádzač potvrdí prijatie písomnosti stanoveným spôsobom.Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje aj pri poskytovaní a vysvetľovaní súťažných podkladov,pri vysvetľovaní ponuky. Elektronická komunikácia je neprípustná pri oznámení o neprijatí ponuky,oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk oznámení o vylúčení ponuky,pri doručení ponúk zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov,kedy sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v stanovených lehotách a na stanovené miesto. Má byť: 6. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému ERANET dostupného na prievidza.eranet.sk (ďalej len ERANET). VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE Namiesto: 7.Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom,ktorí si stiahli súťažné podklady a Výzvu z profilu,aby túto skutočnosť oznámili e-mailom na kontaktnú adresu: lucia.resetova@prievidza.sk s uvedením kontaktných údajov pre potreby poskytovania vysvetľovania údajov uvedených vo Výzve,Súťažných podkladoch a iné.V prípade,že záujemca nezašle túto informáciu,verejný obstarávateľ nenesie zodpovednosť za nedoručenie vysvetlenia informácii uvedených vo Výzve,Súťažných podkladoch a iné. Má byť: 7. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa v systéme ERANET na URL adrese: prievidza.eranet.sk. VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE 1. VO týmto informuje, že všetky povinne zverejňované dokumenty vrátane SP a vysvetlení zverejní v súlade s §64 ods. 4 zákona o VO v systéme ERANET na URL adrese: prievidza.eranet.sk/tenders v rámci zobrazenia detailu predmetného verejného obstarávania (priamy link: prievidza.eranet.sk) 2. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému ERANET na URL: prievidza.eranet.sk .Uchádzač je oprávnený komunikovať až po prihlásení sa do systému ERANET. Registrácia do systému ERANET je bezplatná. Podmienky a prav. používania systému ERANET sú uvedené na: prievidza.eranet.sk v časti PODMIENKY a MANUÁL. 3. Minimálne technické požiadavky na používanie informačného systému ERANET: OS: MS Win 7 a vyššie, Android, iOS7, Linux; Aktuálne verzie prehliadačov: IE 10 a vyššie, MS Edge, Firefox 30.0 a vyššie, Chrome 35 a vyššie; Ďalšie požiadavky: prístup na Internet, zapnutý JavaScript, zapnuté Cookies

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité