II.1)
ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1)
Názov
Rekonštrukcia stravovacej prevádzky ZŠ F.E.Scherera v Piešťanoch – stavebná časť
Referenčné číslo: 4762/2019/ITaMS/23616
II.1.2)
Hlavný kód CPV
45214210-5
Hlavný kód CPV, doplnkový slovník
II.1.3)
Druh zákazky
Práce
II.1.4)
Stručný opis
Predmetom zákazky sú stavebné práce na rekonštrukcii stravovacej prevádzky, jestvujúcej kuchyne pri školskej jedálni Základnej školy F.E.Scherera v Piešťanoch v súlade s projektovou dokumentáciou vypracovanou spoločnosťou Creatiff s.r.o., Ružová 1039/8, 921 01 Piešťany s dátumom spracovania 05/2019 zodpovedný projektant Ing. arch. Zuzana Tyrolová, autorizovaný architekt, evidenčné číslo oprávnenia 1625 AA. Cieľom rekonštrukcie je zvýšenie kvality ako aj kapacity pripravovaných jedál na 700 jedál. Projektová dokumentácia je súčasťou súťažných podkladov a poskytuje sa v elektronickej forme. Definovanie prác je zahrnuté do jednotlivých položiek v neocenenom výkaze výmer, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.
II.1.5)
Celková predpokladaná hodnota
262 212,80
EUR
bez DPH
II.1.6)
Informácie o častiach
Táto zákazka sa delí na časti:
Nie
II.2)
OPIS
II.2.2)
Dodatočné kódy CPV
45111300-1
44221000-5
45421100-5
44162300-6
45410000-4
45262520-2
45443000-4
45442100-8
45431000-7
45332400-7
45330000-9
45300000-0
45310000-3
45311000-0
45331200-8
44622000-6
45262660-5
45400000-1
II.2.3)
Miesto dodania
Kód NUTS
Hlavné miesto dodania alebo plnenia
Základná škola F.E.Scherera, ul. E. F. Scherera 40, Piešťany, p. č. 10078/3 v k. ú. Piešťany
II.2.4)
Opis obstarávania
Predmetom zákazky sú stavebné práce na rekonštrukcii stravovacej prevádzky, jestvujúcej kuchyne pri školskej jedálni Základnej školy F.E.Scherera v Piešťanoch v súlade s projektovou dokumentáciou vypracovanou spoločnosťou Creatiff s.r.o., Ružová 1039/8, 921 01 Piešťany s dátumom spracovania 05/2019 zodpovedný projektant Ing. arch. Zuzana Tyrolová, autorizovaný architekt, evidenčné číslo oprávnenia 1625 AA, ktorá obsahuje:
- Stavebnú časť vypracovanú Ing. arch. Zuzanou Tyrolovou;
- Statické posúdenie vypracované Ing. Mariánom Hermanom;
- Zdravotechniku vypracovanú Adamom Petlákom, zodpovedný projektant Ing. Ľuboš Mitošinka;
- Elektroinštaláciu vypracovanú Ing. Filipom Wyrwom, zodpovedný projektant Ing. Slavomír Vislocký;
- Vykurovanie vypracované Ing. Katarínou Macekovou, zodpovedný projektant Ing. Kornel Janček;
-Plynové odberné zariadenie vypracované Ing. Katarínou Macekovou, zodpovedný projektant Kornel Janček;
- Vzduchotechnika vypracovaná Ing. Milošom Balážikom, zodpovedný projektant Ing. Miroslav Minárik;
- Požiarna ochrana stavieb vypracovaná Petrom Bokorom.
Cieľom rekonštrukcie je zvýšenie kvality ako aj kapacity pripravovaných jedál na 700 jedál.
Projektová dokumentácia je súčasťou súťažných podkladov a poskytuje sa v elektronickej forme. Definovanie prác je zahrnuté do jednotlivých položiek v neocenenom výkaze výmer, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.
II.2.5)
Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.6)
Predpokladaná hodnota
262 212,80
EUR
bez DPH
II.2.7)
Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody
Trvanie v dňoch: 90
II.2.10)
Informácie o variantoch
Budú sa akceptovať varianty:
Nie
II.2.13)
INFORMÁCIE O FONDOCH EURÓPSKEJ ÚNIE
Obstarávanie sa týka projektu a/alebo programu financovaného z fondov Európskej únie:
Nie
II.2.14)
Doplňujúce informácie
Termín začatia realizácie: dňom odovzdania staveniska na základe výzvy objednávateľa/verejného obstarávateľa
Termín ukončenia realizácie: do 90 kalendárnych dní odo dňa prevzatia staveniska