Oznámenie 24275 - IPP

Obsah

24275 - IPP
Vestník č. 186/2019 - 16.09.2019

INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1) NÁZOV A ADRESY
Mesto Levoča
IČO: 00329321
Nám. Majstra Pavla 4, 05401 Levoča
Slovensko
Kontaktná osoba: Mgr. Drahoslava Gmitrová
Telefón: +421 915946513
Fax: +421 534512246
Email: dolejn@gmail.com
Webové sídlo (internetová adresa)
Adresa stránky profilu kupujúceho (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/6112
Adresa hlavnej stránky obstarávateľa (URL): http://www.levoca.sk/
I.4) DRUH VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĹA
Regionálny alebo miestny orgán
I.5) HLAVNÁ ČINNOSŤ
Všeobecné verejné služby
ODDIEL II: PREDMET
II.1) ROZSAH OBSTARÁVANIA
II.1.1) Názov
Regenerácia vnútrobloku sídliska Rozvoj, Levoča
Referenčné číslo: 08/2018V_LE
II.1.2) Hlavný kód CPV
45000000-7
II.1.3) Druh zákazky
II.1.4) Stručný opis
Stavebné práce Regenerácia vnútrobloku sídliska Rozvoj, Levoča podľa spracovanej PD. V rámci prestavby a
modernizácie vnútrobloku bolo navrhnuté odstránenie existujúcich, časom a užívaním, poškodených spevnených plôch, demontáž pôvodného mobiliáru a príprava podkladu pre nové spevnené plochy. V riešenom území sa vyhotovia nové spevnené plochy z exteriérovej dlažby, osadí sa nový mobiliár (parkový stôl, parková lavička s opierkou chrbta, parková lavička, kôš na odpad, stojan na bicykle, vešiak na prádlo, informačný panel), nové prvky detského a workoutového ihriska, ako aj nové multifunkčné ihrisko. V priestoroch vnútrobloku bolo navrhnuté doplnenie existujúcej zelene výsadbou nových okrasných drevín a kríkov. Navrhované trávnaté plochy, ktoré budú realizáciou prác dotknuté sa po ukončení stavebných prác vysejú trávnatým semenom.
Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré zároveň predstavujú aj súčasť tohto opisu predmetu zákazky.
II.1.6) Informácie o častiach
II.1.7) Celková hodnota obstarávania (bez DPH)
253 217,32 EUR bez DPH
II.2) OPIS
II.2.1) Názov
Regenerácia vnútrobloku sídliska Rozvoj, Levoča
Časť č.: 1
II.2.3) Miesto vykonania
Kód NUTS
SK041
Hlavné miesto dodania alebo plnenia: k.ú. mesta Levoča, parcela č. 1608/1
II.2.4) Opis obstarávania
V rámci prestavby a modernizácie vnútrobloku bolo navrhnuté odstránenie existujúcich, poškodených spevnených plôch, demontáž pôvodného mobiliáru a príprava podkladu pre nové spevnené plochy. V riešenom území sa vyhotovia nové spevnené plochy z exteriérovej dlažby, osadí sa nový mobiliár, nové prvky detského a workoutového ihriska, ako aj nové multifunkčné ihrisko. V rámci detského ihriska boli navrhnuté 2 pieskoviská, multifunkčná zostava so šmýkačkou, priestorová preliezačka, závesná hojdačka so sedačkou a 2 jednoduché solitérne hojdačky so zvieracím motívom. Workoutové ihrisko bolo navrhnuté pre mládež od 8 do 14 rokov.
V rámci workoutového ihriska bol navrhnutý virtuálny tréner, fitnes stanica pre precvičenie bedier a bokov, eliptický trenažér, športová lavička pre sed-ľah, švédska rebrina a zdvojený bežecký trenažér. Všetky prvky ihriska boli navrhnuté z masívnych oceľových profilov, aby sa minimalizovala možnosť poškodenia vandalmi. Ako podklad pod cvičiacimi prvkami bol navrhnutý EKO povrch.
Všetky navrhované prvky a zariadenia detského a workoutového ihriska musia spĺňať kritéria podľa Nariadenia vlády č. 349/2010 Z. z. Nariadenie vlády Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o technických požiadavkách a postupoch posudzovania zhody na prostriedky ľudovej zábavy, zariadenia detských ihrísk a športovo-rekreačné zariadenia, ako aj požiadavky vyplývajúce z požiadaviek STN EN 1176, vrátane platnej legislatívy SR pre všeobecnú bezpečnosť, hygienickú nezávadnosť a ochranu užívateľov.
Multifunkčné ihrisko bolo navrhnuté na prevádzkovanie viacerých športov, t.j. minifutbal, nohejbal, basketbal, vybíjaná, volejbal, hádzaná, tenis, hokejbal, florbal a pod. Exteriérové multifunkčné ihrisko musí byť v súlade s bezpečnostnými atestmi a certifikáciou v súlade s bezpečnostnými podmienkami a normami pre verejné dostupné športové plochy a detské ihriská. Povrchová úprava multifunkčného ihriska pozostáva z umelého trávnika z polyetylénového vlákna o hrúbke 20mm. Ako podkladový materiál bude použitý štrkopiesok. Pôvodný terén sa upraví do roviny, vyhĺbia sa jamy pre osadenie puzdier v betónových základoch. Puzdrá budú slúžiť pre osadenie stĺpov konštrukcie koša a sietí pre volejbal a tenis. Po vyzretí betónových základov sa vyhĺbi stavebná jama pod ihriskom hĺbky 365mm širšia o 175mm na každú stranu ihriska ako bude konečná hracia plocha 40x20m. Rovnako sa vykope osem odvodňovacích kanálov o hĺbke 530mm pod úroveň stavebnej jamy o šírke 400mm viď. výkres odvodnenia. Do kanálov je potrebné osadiť drenážne zvody v spáde 1% prikryté geotextíliou a zasypané štrkodrťou. Po osadení geotextílie a navození drenážnej štrkodrťovej vrstvy sa osadia po obvode ihriska betónové obrubníky do lôžka z betónu a zabetónujú základové pätky pre osadzovanie stĺpikov mantinelov. Do vnútra stavebnej jamy sa po vrstvách nasype štrkodrť po vrstvách s čoraz jemnejšou frakciou na vrchu. Po zhutnení poslednej vrstvy sa ako posledná vrstva uloží umelý trávnik. Po celom obvode ihriska budú vyhotovené základové pätky pre mantinely. Základové pätky sa tiež zhotovia pre stĺpy siete a taktiež pre budúcu konštrukciu basketbalových košov. Konečnou úpravou bude vyznačenie čiar jednotlivých ihrísk farbou rôznych odtieňov.
Konštrukcia oplotenia bude z oceľových profilov 40/60mm výšky 1950mm a 50/70 výšky 5020mm osadených do
betónových základov. Na oceľové stĺpy sa osadia typizované formáty mantinelových panelov. Mantinelové panely sú celooceľové, s pevnou a robustnou sieťovou štruktúrou. Panely sa upevnia pomocou patentových zámkov a
nehrdzavejúcich skrutkových spojov s gumovými lištami, pre obmedzenie prenosu vibrácií a elimináciu prípadnej
hlučnosti spôsobenej nárazom do mantinelu. Konštrukcia oplotenia ihriska obsahuje 2ks malých vstupných bránok a jednu veľkú dvojkrídlovú bránu. V priestoroch vnútrobloku bolo navrhnuté doplnenie existujúcej zelene výsadbou nových okrasných drevín a kríkov.
II.2.5) Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Cena
II.2.13) Informácie o fondoch EÚ
Číslo projektu alebo referenčné číslo: Integrovaný regionálny operačný program, Prioritná os 4 Zlepšenie kvality života v regiónoch s dôrazom na životné prostredie.
ODDIEL IV: POSTUP
IV.1) OPIS
IV.1.1) Druh postupu
Výzva na predkladanie ponúk
ODDIEL V: ZADANIE ZÁKAZKY
Zákazka č.: 1
Názov: Regenerácia vnútrobloku sídliska Rozvoj, Levoča
V.2) PRIDELENIE ZÁKAZKY
V.2.1) Dátum uzatvorenia zmluvy
26.08.2019
V.2.2) Informácie o ponukách
Počet prijatých ponúk: 3
Počet ponúk doručených od malých a stredných podnikov: 3
Počet ponúk doručených od uchádzačov z iných členských štátov EÚ: 0
Počet ponúk doručených od uchádzačov zo štátov, ktoré nie sú členmi EÚ: 0
Počet ponúk prijatých elektronicky: 0
V.2.3) Názov a adresa dodávateľa
MIGI, spol. s r.o.
IČO: 36187232
96 , 05321 Matejovce nad Hornádom
Slovensko
Kontaktná osoba: Henrich Hadušovský
Telefón: +421 534498066
Email: migispol@mail.tcom.sk
Internetová adresa (URL): http://www.migispol.ozm.sk/kontakt/
V.2.4) Informácie o hodnote zákazky/časti (bez DPH)
Pôvodne odhadovaná celková hodnota zákazky/časti: 253 217,32 EUR bez DPH
Celková hodnota zákazky/časti 224 627,24 EUR bez DPH
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
VI.5) DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
13.09.2019

Súvisiace oznámenia

Profil Obstarávateľa


Dôležité